Σταύρος Πλουμιστός: Η πραγματική αξία των ανθρώπων έγκειται στο πώς συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους

Σταύρος Πλουμιστός: Η πραγματική αξία των ανθρώπων έγκειται στο πώς συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους

👉Η πραγματική αξία των ανθρώπων έγκειται στον χαρακτήρα τους και στο πώς συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους. Υπάρχουν δύο αναπόφευκτες πραγματικότητες στη ζωή: η πρώτη είναι ότι όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα και η δεύτερη είναι ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Επομένως, μην συμβιβάζεστε με μια μέτρια ύπαρξη.

Αυτή τη στιγμή διανύουμε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από διαφορετικές κρίσεις: οικονομικές, ηθικές και συναισθηματικές. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, συχνά παραμελούμε τον πραγματικό μας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο: να ζούμε σε αρμονία μεταξύ μας.

Ανεξάρτητα από τη θρησκεία σας ή από πού προέρχεστε, το ιδανικό είναι να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για να ζήσουμε καλά μαζί ενεργώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η απληστία και η φιλοδοξία μας οδηγούν σε ελικοειδή και θυσιαστικά μονοπάτια.


Σήμερα, οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Τείνουμε να πιστεύουμε ότι τίποτα κακό δεν θα μας συμβεί μέχρι την ημέρα που θα συμβεί, όταν θα ξανασκεφτούμε τον τρόπο που ζούμε, σκεφτόμαστε και ενεργούμε.

Η δράση από καρδιάς είναι ο πιο αυθεντικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τους παραλογισμούς που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Προέρχομαι από μια εποχή που ο προφορικός λόγος ήταν εξίσου πολύτιμος με τον γραπτό λόγο, όπου ο σεβασμός κερδιζόταν από το παράδειγμα και όχι από την επιβολή από αυτούς που είχαν χρήματα.

Η πραγματική αξία των ανθρώπων έγκειται στον χαρακτήρα τους και στο πώς συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους.

Όλη η τεχνολογία στον κόσμο είναι άχρηστη αν δεν χρησιμοποιηθεί για το καλό της ανθρωπότητας. Είναι επίσης μάταιο να έχουμε ακαδημαϊκούς τίτλους, όπως μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, εάν δεν είμαστε σε θέση να μπούμε στη θέση των άλλων.

Θα υπάρξουν στιγμές που θα απογοητευτούμε με τα πάντα γύρω μας, που θα μας λείπει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Μπορεί ακόμη και να αμφισβητήσουμε τις πεποιθήσεις μας και να σκεφτούμε να τα παρατήσουμε. Ίσως μάλιστα πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Μπορεί να νιώθουμε ότι η ειλικρίνεια δεν αποδίδει όταν αντιμετωπίζουμε τους παραλογισμούς που βλέπουμε.

Αλλά ξέρετε τι; Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορούμε να εμπιστευτούμε, που πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον και θα κάνουν το σωστό, ακόμα κι αν το σύμπαν φαίνεται να συνωμοτεί εναντίον τους. Πιστεύουν ότι η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από τον εαυτό τους. Και αν υπάρχουν, σίγουρα υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι που συμμερίζονται την ίδια σκέψη.

Είτε επαναφέρουμε έναν αστερία στον ωκεανό είτε βοηθάμε να σβήσουμε μια φωτιά με ένα απλό ποτήρι νερό, κάθε ενέργειά μας μετράει.

Ας μην περιμένουμε αναγνώριση για τις πράξεις μας. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το κομμάτι μας, να κάνουμε αυτό που είναι σωστό, ακόμα κι αν κανείς δεν το προσέξει. Κάθε μικρή θετική ενέργεια που αναλαμβάνουμε βοηθά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, και αυτό από μόνο του αξίζει να το επιδιώξουμε.

Μην περιμένετε ανταμοιβές για τις πράξεις σας σε αυτόν τον κόσμο.

Απλά κάντε το γιατί είναι το σωστό και γιατί σας κάνει να νιώθετε καλά. Παρέχετε βοήθεια, φροντίδα και ενσυναίσθηση για τους άλλους.

Υπάρχουν δύο αναπόφευκτες πραγματικότητες στη ζωή: όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα και κανείς δεν ξέρει πότε θα φτάσει αυτή η μέρα. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να μην συμβιβάζεστε με μια μέτρια ύπαρξη. Χορέψτε, παίξτε, χαμογελάστε, διασκεδάστε, σεβαστείτε τους άλλους, αγαπήστε και υιοθετήστε μια ανάλαφρη στάση. Αποδεχτείτε ότι είστε ένας άνθρωπος που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτυχίες, αλλά ότι έχετε καλές προθέσεις σε ό,τι κάνετε.
Μάθε να ζεις την κάθε μέρα στο έπακρο, προσεγγίζοντάς την σαν να είναι η τελευταία μέρα της ζωής σου.

Υιοθετώντας αυτή την προοπτική, σίγουρα θα δώσετε βαθύτερη αξία στην ύπαρξή σας. Όταν ζούμε με αυτή την επίγνωση της παροδικότητας της ζωής, είναι πιο πιθανό να εκτιμήσουμε την κάθε στιγμή και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε παρόντες και αφοσιωμένοι.

Επομένως, μην αναζητάτε εξωτερική ικανοποίηση για τις πράξεις σας. Καθοδηγηθείτε από την πρόθεση να κάνετε καλό, να διαδώσετε αγάπη και να συνεισφέρετε σε έναν καλύτερο κόσμο. Αυτό από μόνο του είναι μια ανταμοιβή, καθώς τρέφει την ψυχή σας και εμπνέει τους άλλους.

Το να ενεργείς χωρίς να περιμένεις ανταμοιβές είναι μια εκδήλωση αλτρουισμού, όπου τα άτομα δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία των άλλων χωρίς να επιδιώκουν προσωπικά οφέλη. Οι συμπονετικές ενέργειες, που οδηγούνται από μια γνήσια επιθυμία να ανακουφίσουν τον πόνο ή να συμβάλουν θετικά, είναι συχνά η δική τους ανταμοιβή.

Μην αφήνετε τον φόβο της αποτυχίας ή τους φαινομενικούς περιορισμούς να σας σταματήσουν. Να είστε γενναίοι, να ρισκάρετε και να ζείτε τη ζωή σας με πάθος και ευγνωμοσύνη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας. 

Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση. 

Έτσι, σε αυτήν την αναζήτηση να νιώσετε καλύτερα, οι καρδιές μπορούν να βρουν κομμάτια γαλήνης, κομμάτια ευτυχίας και τη βεβαιότητα ότι κάθε στιγμή προσφέρει μια νέα ευκαιρία να ανθίσουν.
Εδώ θα μάθετε για την μέθοδο μου https://voicehealing.gr/ 
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η πραγματική αξία των ανθρώπων έγκειται στο πώς συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους
Σταύρος Πλουμιστός: Η πραγματική αξία των ανθρώπων έγκειται στο πώς συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους
Σταύρος Πλουμιστός: Η πραγματική αξία των ανθρώπων έγκειται στο πώς συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους
https://images.unsplash.com/photo-1602058176018-7915d6bd37ae?fit=max&fm=jpg&ixid=MnwzNTY3MHwwfDF8YWxsfHx8fHx8fHx8MTY0NzM4NzM3Nw&ixlib=rb-1.2.1&q=75&w=720&utm_medium=referral&utm_source=vocal.media
https://i.ytimg.com/vi/oJ0wYEgLXAo/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/01/blog-post_87.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/01/blog-post_87.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content