Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

👉Σύμφωνα με την Αριθμολογία, σε κάθε χρονιά αντιστοιχεί ένας αριθμός ο οποίος έχει τις δικές του μοναδικές ενεργειακές δονήσεις. Έτσι κάθε νέα χρονιά αλλάζοντας ο αριθμός του έτους κατ’ επέκταση αλλάζει και ο αριθμός του Προσωπικού μας Έτους, ο οποίος προκύπτει από το άθροισμα της ημέρας και του μήνα που γεννηθήκαμε προσθέτοντας στο τέλος τον αριθμό του νέου έτους.

Παγκόσμιο έτος 8

Αν προσθέσουμε τους αριθμούς του 2024 προκύπτει το άθροισμα 8 και αυτός είναι ο αριθμός για τη νέα χρονιά. Το 8 που συμβολίζει το άπειρο είναι ένας αριθμός που σχετίζεται με τα επιτεύγματα, την αφθονία, τη δύναμη, την εξουσία, το πάθος και την αυθεντικότητα. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια του έτους 8 θα υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομική ευημερία, αλλά θα πρέπει να έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά και έξυπνες αποφάσεις για να υπάρξουν σημαντικές ανταμοιβές. Το 2024 από τη μία μας ενθαρρύνει να πάρουμε τα ηνία και τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας, αλλά από την άλλη μας υπενθυμίζει ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες, θετικές και αρνητικές. Ο αριθμός 8 συνδέεται με τον Κρόνο, τον πλανήτη του Κάρμα, των ορίων, της πειθαρχίας και της τάξης, και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη δράση μας και στον τρόπο που θα επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή και την εξουσία, διότι θα βρεθούμε υπόλογοι για τις επιλογές μας. Και επειδή η ενέργεια του 8 τροφοδοτεί την άκρατη φιλοδοξία και την ορμή μας να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, θα πρέπει ταυτόχρονα να διαχειριζόμαστε με σύνεση τις προκλήσεις και να μην πατάμε επί πτωμάτων, διότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα… Η σκληρή δουλειά και η ανάληψη ευθύνης θα επιβραβευτούν και όχι οι δόλιοι τρόποι και τα χειριστικά παιγνίδια.

Από το παρασκήνιο στο προσκήνιο


Το 2023 που συνδεόταν με τον αριθμό 7 ήταν ένα πιο εσωτερικό έτος κατά το οποίο κληθήκαμε να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για στο μέλλον. Ήταν μια χρονιά που δοκίμασε τις σχέσεις μας με τους άλλους και με τον εαυτό μας και έπρεπε να κάνουμε προσωπική δουλειά για το πώς θα απαλλαχθούμε από βάρη και ανθυγιεινές τάσεις και να βρούμε το κέντρο μας. Ήταν μια χρονιά που το «εγώ» πήγε πίσω και οι διεργασίες γίνονταν σε πιο βαθιά επίπεδα. Τώρα όμως μπαίνουμε σε μια χρονιά που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας, μια χρονιά που μας ζητά να επιτύχουμε τους στόχους μας, να γίνουμε πρωταγωνιστές της ζωή μας, να ακουστεί η φωνή μας και να βγούμε νικητές. Πολλές φορές όμως η επιτυχία και η νίκη μάς κάνουν να χάνουμε το μέτρο και να γινόμαστε εγωιστές και ασύδοτοι, οπότε είναι σημαντικό να έχετε ισορροπία, να μην κάνετε εκπτώσεις στην ηθική και στις αξίες σας και να πηγαίνετε μπροστά με το σπαθί σας και όχι καρφώνοντας το στους άλλους, γιατί ό,τι σπείρετε θα θερίσετε στη χρονιά με τον αριθμό 8. Όμως, δεν χρειάζεται να κάνετε και πίσω αν κάτι σας ανήκει και πρέπει να το διεκδικήσετε, αρκεί να είναι δίκαιο το αίτημα σας.

Το ζητούμενο του 2024

Σε συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο, το 2024 αναμένεται ως μια χρονιά που θα είναι γεμάτη γεγονότα από τα οποία θα καθοριστεί ποιος έχει τον έλεγχο, τη δύναμη και την εξουσία. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η χρονιά των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα σε εμπόλεμες ζώνες σε πολλά μέρη του πλανήτη. Παράλληλα όμως, επειδή ο αριθμός 8 σχετίζεται με το Κάρμα, θα δούμε μάσκες να πέφτουν, ισχυρές προσωπικότητες να αποκαθηλώνονται και σκάνδαλα να αποκαλύπτονται. Θα είναι η χρονιά που όσοι δεν έχουν ενεργήσει με ειλικρίνεια και ηθική θα χάσουνε ό,τι έχουν χτίσει σε βάρος των άλλων.

Σε προσωπικό επίπεδο, το 2024 είναι το έτος της ειλικρίνειας και της διαφάνειας, οπότε αν λέγατε ψέματα στον εαυτό σας ή στους άλλους, τώρα θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε και να λογοδοτήσετε για τις επιλογές σας, όχι όμως για να τιμωρηθείτε, αλλά για να βγείτε πιο δυνατοί μέσα από αυτή τη διαδικασία της κάθαρσης που θα σας ευθυγραμμίσει με τις αξίες σας. Οπότε βρείτε τι πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας, προσδιορίστε τους μεγαλύτερους στόχους σας για να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε.

Πώς να βρείτε τον αριθμό Προσωπικού Έτους για το 2024

Βάσει της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας οι προσωπικές μας χρονιές προκύπτουν αθροίζοντας τους αριθμούς της ημέρας και του μήνα γέννησης μας και προσθέτοντας το έτος που μας ενδιαφέρει, εν προκειμένω το 2024.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει γεννηθεί στις 3/12, προσθέτουμε αυτούς τους αριθμούς μαζί με το 2024. Δηλαδή 3+1+2+2+0+2+4=14 και μετά το 14 το ξαναπροσθέτουμε για να προκύψει κάποιος μονοψήφιος αριθμός, δηλαδή 1+4=5. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 5.

Παραδείγματα:Εάν τα γενέθλιά σας είναι στις 22/8 προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2024.

Δηλαδή 2+2+8+2+0+2+4=20 και μετά μειώνετε σε μονοψήφιο προσθέτοντας το 2+0=2. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 2.Εάν τα γενέθλια σας είναι στις 1/1 προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2024.

Δηλαδή: 1+1+2+0+2+4=10 και μετά μειώνετε σε μονοψήφιο, προσθέτοντας το 1+0=1. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 1.Εάν τα γενέθλια σας είναι στις 2/7 προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2024.

Δηλαδή: 2+7+2+0+2+4=17 και μετά μειώνετε σε μονοψήφιο, προσθέτοντας το 1+7=8. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 8.
Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1


Αν βρήκατε ότι ο Προσωπικός σας Αριθμός για το 2024 είναι το 1, τότε βρίσκεστε στην αρχή ενός καινούριου κύκλου στη ζωή σας και έχετε αρκετούς λόγους για να χαμογελάτε και να είστε αισιόδοξοι, αφού με τη νέα χρονιά ανοίγονται μπροστά σας πολλά νέα μονοπάτια είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το έτος που πέρασε, το 2023, σηματοδότησε την τελευταία χρονιά στον προσωπικό σας 9ετη κύκλο, κατά τον οποίο μπορεί να πιεστήκατε αρκετά και να νιώσατε απομονωμένοι. Ενδεχομένως κληθήκατε να ολοκληρώσετε σχέσεις ή συνεργασίες κλείνοντας σημαντικά κεφάλαια στη ζωής σας. Ωστόσο, τώρα τα αφήνετε όλα πίσω σας, αφού ξεκινάτε ένα νέο κύκλο με τον Προσωπικό σας αριθμό 1 που σας δίνει αμέτρητες επιλογές και ευκαιρίες για το παρακάτω της ζωής σας. Ο σκοπός αυτής της χρονιάς είναι να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να γίνετε οι ηγέτες της ζωής σας. Είναι σημαντικό να συγκεκριμενοποιήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας και να τα βάλετε μπροστά, γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει αυτό για εσάς και σίγουρα δεν θέλετε να ξεκινήσετε αυτόν τον νέο κύκλο με τεμπελιά και αναποτελεσματικότητα. Ονειρευτείτε τι θέλετε να πετύχετε το 2024 και φτιάξετε ένα στρατηγικό σχέδιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα έχετε περισσότερη ενέργεια, δημιουργικότητα και ιδέες, και μπορείτε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε οτιδήποτε επιλέξετε να κάνετε. Θα είστε οι εμπνευστές και οι δημιουργοί νέων εγχειρημάτων και οι υπόλοιποι θα ακολουθούν! Τα θεμέλια που θα θέσετε φέτος ενδέχεται να διαρκέσουν για ολόκληρο τον κύκλο των 9 ετών που ακολουθεί. Γι’ αυτό φροντίστε να είναι γερά και να σας εκφράζουν. Επίσης μπορεί να έχετε και πολλές αλλαγές αυτή τη χρονιά, αφού για να πετύχετε τους στόχους σας μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κατοικία ή επάγγελμα. Ακόμη, μπορεί να βρείτε το θάρρος να υλοποιήσετε παλιές ιδέες και στόχους που στο παρελθόν δειλιάζατε. Σε προσωπικό επίπεδο θα αποφασίσετε ποιους θέλετε να κρατήσετε κοντά σας και ποιους όχι. Αν είστε σε σχέση δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας με ουσιαστικό και ξεκάθαρο τρόπο και να θέσετε τα θέλω σας και αν δεν γίνουν δεκτά θα προτιμήσετε να τραβήξετε χωριστούς δρόμους και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για το καινούριο. Αν είστε ελεύθεροι θα γίνετε πιο άμεσοι στην προσέγγιση σας και θα κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Προσπαθήστε το 2024 να είστε ευέλικτοι και να μην τα παρατάτε όταν κάποιοι άλλοι προσπαθούν να εμποδίσουν τον δρόμο σας. Επίσης είναι καλύτερο για εσάς να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας, τουλάχιστον όχι σε άτομα που δεν έχουν δοκιμαστεί για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό σας. Επειδή ο αριθμός 1 προσανατολίζεται περισσότερο στο «εγώ», προσπαθήστε να μην κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας, διότι μπορεί να απομακρυνθούν από κοντά σας αγαπημένα σας άτομα λόγω της εγωιστικής συμπεριφοράς σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Αν βρήκατε ότι έχετε Προσωπικό Έτος 2, τότε ετοιμαστείτε το 2024 να κάνετε ένα βήμα πίσω για να αξιολογήσετε τις επιλογές που κάνατε το 2023. Τη χρονιά που πέρασε ήσασταν συνεχώς με το πόδι στο γκάζι και προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν για να κάνετε νέα ξεκινήματα, να μπείτε σε νέες περιπέτειες και ακούγατε μόνο τα θέλω σας. Τώρα όμως πρέπει να ακούσετε και τους άλλους και να συνεργαστείτε. Το 2024 είναι η χρονιά της ισορροπίας, της ανασύνταξης δυνάμεων, της συνεργασίας, της ευαισθησίας, των σχέσεων και της υποχώρησης. Τώρα καλείστε να καλλιεργήσετε αυτά που σπείρατε πέρσι, δηλαδή τη χρονιά που είχατε αριθμό Προσωπικού Έτους το 1. Οπότε οι ταχύτητες θα πέσουν λίγο, προκειμένου να δείτε με καθαρό μυαλό τι έχετε πετύχει και πώς μπορείτε να το συνεχίσετε με σωστά βήματα ή τι διορθώσεις πρέπει να κάνετε. Και επειδή το 2023 κυνηγούσατε τα προσωπικά σας όνειρα και ίσως απομακρυνθήκατε λίγο από αγαπημένα πρόσωπα, τώρα είναι η χρονιά που χρειάζεται να κάνετε περισσότερο χώρο για τους άλλους, να προσφέρετε, να δείξετε περισσότερο συναίσθημα, να ακούσετε τα θέλω και τις ιδέες τους, αλλά και να δεχτείτε βοήθεια από όσους σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Μπορεί να σας φανεί μια πιο αργή χρονιά, αφού δεν θα έχει τις απίστευτες ταχύτητες της προηγούμενης. Όμως είναι εξίσου σημαντική, διότι τώρα θα δείτε τα πάντα με καθαρή ματιά και όχι με παρόρμηση. Είναι μια χρονιά αναμονής και προσαρμογής στο νέο σας εαυτό και στις νέες συνθήκες που έχουν έρθει από τις αλλαγές του περασμένου έτους. Φέτος θα φοβάστε περισσότερο την αποτυχία και έτσι θα κάνετε πιο σταθερά βήματα. Στις ερωτικές σας σχέσεις θα είστε πιο ζεστοί και συναισθηματικοί και ίσως να επηρεάζεστε από τις απόψεις και τα θέλω των άλλων. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε την προσωπική σας αλήθεια και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αυτή τη χρονιά μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες, φιλίες και καινούριες σχέσεις, μπορεί όμως να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, γάμο ή συμβίωση αν έχετε βρει το ταίρι σας και είστε ευτυχισμένοι. Η παγίδα του 2024 για εσάς είναι η τάση σας να τα παίρνετε όλα προσωπικά. Προσπαθήστε να ελέγξετε την υπερευαισθησία σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να αντέξετε. Είπαμε είναι μια χρονιά που πρέπει να σκεφτείτε και τους άλλους, αλλά όχι να βάλετε τις ανάγκες τους πάνω από τις δικές σας. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα ενισχυθούν, θα σας δοθούν και ευκαιρίες διασκέδασης, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε οικονομικές δυσκολίες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Αν βρήκατε ότι έχετε Προσωπικό Έτος 3, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι το 2024 θα είναι μια πιο ευχάριστη χρονιά, αφού θα είστε πιο επικοινωνιακοί, δημιουργικοί και κοινωνικοί. Αν το 2023 σας φαινόταν να κινείται με ρυθμούς χελώνας, το 2024 σας επιφυλάσσει κάτι πολύ διαφορετικό. Η ενέργεια του Προσωπικού Έτους 3 έρχεται με πιο γρήγορους και διασκεδαστικούς ρυθμούς και δημιουργεί χώρο για νέες ιδέες και επαφές που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Αυτή τη χρονιά θα απολαύσετε περισσότερη χαλάρωση και θα αφήσετε τις ανησυχίες σας στην άκρη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ολόκληρος ο χρόνος θα είναι… περίπατος, αλλά ότι θα έχει πολλές και υπέροχες ευκαιρίες να το ρίξετε έξω, να ταξιδέψετε και να γοητεύσετε τους άλλους με τα χαρίσματα σας. Η νέα χρονιά θέλει από εσάς να είστε εξωστρεφείς και να εκφράζεστε με όποια μέσα επιθυμείτε, από τη συγγραφή και τις τέχνες μέχρι τη δημόσια τοποθέτηση των απόψεων σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια χρονιά που πρέπει να γεμίσετε μπαταρίες, να συναναστραφείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, νέες φιλοσοφίες, να ανταλλάξετε απόψεις και να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε είναι ξεπερασμένο και σας καταπιέζει. Δεν θα μείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, θα θέλετε να μοιραστείτε την αλήθεια που κρύβετε μέσα σας και να βρείτε συνοδοιπόρους στη ζωή σας. Θα θέλετε να κάνετε την προσπάθεια σας και να πλησιάσετε τα όνειρα σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και με φρέσκες ιδέες θα προσπαθείτε να ανανεωθείτε, να διασκεδάζετε και γενικώς θα σας παρακινεί ό,τι σας προσφέρει χαρά, ευχαρίστηση και περιπέτεια. Με λίγα λόγια θα είστε αισιόδοξοι, θα βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και ιδιαίτερα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να ανοίξετε τα φτερά σας. Το 2024 είναι η χρονιά της συγκομιδής και της αλλαγής, της δημιουργίας και της διπλωματίας. Κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 3 θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να επαναπροσδιορίσετε τη ζωή σας, επομένως να είστε προετοιμασμένοι ότι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στο τέλος της χρονιάς από ό,τι είναι στο ξεκίνημα της. Μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε στις αλλαγές, διότι όσο αντιστέκεστε τόσο πιο δύσκολο το κάνετε. Η ζωή θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να προσθέσετε νέες εμπειρίες και συνήθειες στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να προκύψει μια μετακόμιση ή μια αλλαγή εργασίας ή να έρθει ένας απόγονος και να αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε νέους συνεργάτες με τους οποίους να μιλάτε την ίδια γλώσσα και να έχετε κοινούς στόχους. Ενδεχομένως όλες αυτές οι αλλαγές αρχικά να σας προκαλέσουν άγχος, στρες και φόβο, όμως θα βρείτε την ισορροπία, την επιτυχία και την ευτυχία. Είναι μια χρονιά διασκέδασης, χαράς και δημιουργίας, αλλά με την προϋπόθεση ότι την προηγούμενη χρονιά είχατε θέσει τις σωστές βάσεις για υγιείς σχέσεις και δεν κρύβατε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Επίσης είναι μια χρονιά που θα πρέπει να φροντίσετε τις ρουτίνες σας και να δώσετε σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα σε συναισθηματικό επίπεδο που δεν έχουν επιλυθεί τα προηγούμενα 4 χρόνια. Να θυμάστε ότι εσείς ορίζετε την τύχη σας και την πορεία σας!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Αν βρήκατε ότι έχετε Προσωπικό Έτος 4 ετοιμαστείτε να σηκώσετε τα μανίκια και να το ρίξετε στη δουλειά. Το 2024 είναι η χρονιά της σταθερότητας, της δομής, της ευθύνης, της σκληρής δουλειάς, της υγείας, της προσπάθειας και της πειθαρχίας και αναμένεται πιο ήσυχη και εσωτερική. Οπότε αν ελπίζατε ότι θα ξεκουραστείτε και θα χαλαρώσετε ξεχάστε το, διότι το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς. Αυτό που σίγουρα θα μάθετε καλά μέσα στο 2024 είναι ότι μόνο στο λεξικό προηγείται η επιτυχία της εργασίας, και όσο πιο γρήγορα κατανοήσετε και αποδεχτείτε αυτή την αλήθεια τόσο πιο άμεσα θα βάλετε τις βάσεις για τη μελλοντική σας επιτυχία. Αν το 2023 το ρίξατε λίγο έξω ή χάσατε τον προσανατολισμό σας, τη νέα χρονιά πρέπει να βρείτε ξανά τον βηματισμό σας, να βάλετε τα δυνατά σας, να αποδείξετε τις ικανότητες σας, να είστε σαφείς και ξεκάθαροι, διότι η επιτυχία θα έρθει μόνο μέσα από σκληρή προσπάθεια. Δεν είναι μια χρονιά που θα κάνετε νέα ξεκινήματα, αλλά μια χρονιά «θερισμού» και επέκτασης, μια χρονιά που θα κοιτάξετε στα μάτια την πραγματικότητα και με πρόγραμμα και ρεαλισμό θα αξιολογήσετε το πού έχετε φτάσει, αλλά και το πού πηγαίνετε. Μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες και προσφορές, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή μόνο σε προτάσεις που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον και όχι σε αυτές που προσφέρουν μόνο άμεση ικανοποίηση και γρήγορο κέρδος. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ρότα ή τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων και να δείτε τις προοπτικές σας από διαφορετική οπτική γωνία. Ωστόσο, δεν είναι η χρονιά που θα τα αλλάξετε όλα ριζικά, απλά θα κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται για να έχετε όφελος. Θα κάνετε την αυτοκριτική σας, θα δώσετε χρόνο να ακούσετε τον εαυτό σας και μόλις ολοκληρώσετε τις συνειδητοποιήσεις σας θα τις εκφράσετε και σε αυτούς που πρέπει για να βρείτε τα κοινά σας πατήματα. Το 2024 θα αναζητάτε την ασφάλεια, οπότε ίσως δημιουργήσετε οικογένεια ή μπορεί να κάνετε αποταμιεύσεις ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, όμως να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα συμβόλαιά σας. Επίσης, είναι η χρονιά που θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να παραμείνετε πειθαρχημένοι στη διατροφή σας και να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να ασκείστε. Ακόμη, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ξεδιαλύνετε διαφορές με τα μέλη της οικογένειας σας ή να επαναφέρετε κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα παιδικά σας χρόνια και να ζητάτε απαντήσεις. Αυτή τη χρονιά θα νιώσετε πιο δυνατοί. Προσοχή, αν έχετε μυστικά ή παράνομους δεσμούς ίσως αποκαλυφθούν και θα έρθετε σε δύσκολη θέση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Το Προσωπικό Έτος 5 έρχεται με μεγάλη δόση ελευθερίας και απρόβλεπτα γεγονότα. Το 2023 μπορεί να είχατε περισσότερους περιορισμούς, αγκυλώσεις και εγκλωβισμούς, να σηκώσατε μεγάλο βάρος στους ώμους σας, να δουλέψατε σκληρά και επίμονα, αλλά το 2024 θα νιώσετε σαν να σας ανοίγει κάποιος την πόρτα από το «κλουβί» που ήσασταν και να ξαναβρίσκετε τη δύναμη σας και την ανεξαρτησία σας. Το Προσωπικό Έτος 5 θα είναι μια χρονιά που θα θέλετε να ζήσετε, να ανοίξετε τα φτερά σας, να αισθανθείτε ελεύθεροι, να απολαύσετε, τα ταξιδέψετε, να ρισκάρετε. Οι αλλαγές δεν θα σας τρομάζουν και θα προσπαθείτε να αποτινάξετε καθετί που σας κρατά δεμένους με ξεπερασμένες αντιλήψεις και συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν στο παρόν. Θα θέλετε να έχετε την εξουσία και τον έλεγχο του εαυτού σας, θα αναζητάτε συνεχώς την ανεξαρτησία σας και ό,τι σας περιορίζει θα το αφήσετε πίσω σας. Θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε τις αμφιβολίες και τους φόβους σας σε δύναμη και θα πιστέψετε επιτέλους στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας, και θα έχετε την αίσθηση ότι θα αποκτήσετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε ό,τι δεν ήταν καλό και ό,τι δεν λειτούργησε τις προηγούμενες 4 χρονιές. Η χρονιά αυτή χαρακτηρίζεται ως έτος μεταβατικής περιόδου, διότι μέσα σε αυτή υπάρχει η περίπτωση να αλλάξετε νοοτροπία, κατεύθυνση, κατοικία, δουλειά ή καριέρα, ακόμα και να δοκιμάσετε πράγματα που δεν είχατε κάνει ποτέ έως τώρα. Ίσως ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή μπορεί να βρείτε νέες δραστηριότητες και χόμπι που να σας εκφράζουν περισσότερο. Θα είναι μία τυχερή χρονιά, ευχάριστη, με κίνηση και περιπέτεια, αρκεί να μην κάνετε κατάχρηση φιλήδονων απολαύσεων και μην πάρετε αλόγιστα ρίσκα, διότι οι ακρότητες θα πληρωθούν τις επόμενες χρονιές. Γενικά θα είστε ανήσυχοι και θα ψάχνετε να κάνετε κάτι διαφορετικό που να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Θα θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και τις συνθήκες περιορισμού που είτε είχατε επιλέξει εσείς για τον εαυτό σας είτε οι συνθήκες σας είχαν επιβάλει. Εάν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και δεν θα αφήνετε καμία πρόκληση αναπάντητη, αλλά προσέξτε τις παράνομες σχέσεις! Αν είστε δεσμευμένοι θα αναζητάτε το πάθος και θα προκαλείτε τον σύντροφό σας να ζήσετε νέες περιπέτειες που θα ξανάψουν τη φλόγα της σχέσης σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Η χρονιά με αριθμό 6 χαρακτηρίζεται από τις λέξεις αγάπη, καθήκον, ευθύνη, υποχρεώσεις και οικογένεια, επομένως να είστε έτοιμοι ότι τα παραπάνω θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως μέσα στο 2024. Οι σχέσεις σας θα είναι στο επίκεντρο για εσάς τη νέα χρονιά και θα κληθείτε να χτίσετε γέφυρες και να κατανοήσετε τις ανάγκες όσων αγαπάτε. Την προηγούμενη 5ετία είχατε ως κίνητρο την προσωπική σας ελευθερία και τη δική σας ικανοποίηση. Τώρα όμως θα συνειδητοποιήσετε ότι μαζί με τους άλλους αποκτάτε περισσότερες εμπειρίες και ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά αν ανοίξετε την καρδιά σας και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, και αυτό αφορά τόσο τις προσωπικές σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές, φιλικές και οικογενειακές σχέσεις. Ίσως κάποια ηλικιωμένα άτομα του στενού περιβάλλοντος ή οι γονείς σας να χρειαστούν τη φροντίδα και τη βοήθεια σας περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ή μπορεί να χρειαστεί να δώσετε προσοχή στα οικογενειακά σας καθήκοντα και ευθύνες. Επίσης, είναι μια χρονιά που θα κληθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή, ή από την άλλη να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία αναζητώντας μία νέα δουλειά που θα σας εκφράζει περισσότερο ή θα σας επιτρέπει να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς και την οικογένεια σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να εξισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες με των άλλων και να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας. Σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις θα κληθείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και είτε θα προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και θα δεσμευτείτε, είτε θα πάρετε την απόφαση να το λήξετε. Όποια απόφαση και αν κληθείτε να πάρετε, βεβαιωθείτε ότι βασίζεται σε αυτό που θέλετε πραγματικά εσείς και όχι σε αυτό που πιστεύετε ότι «πρέπει» να κάνετε ή σε αυτό που θέλουν οι άλλοι για εσάς. Αν είστε μόνοι είναι ιδανική περίοδος για να προσελκύσετε ένα νέο σύντροφο. Το 2024 ενδείκνυται για να φροντίσετε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας, ενώ χρειάζεστε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά ένα περιβάλλον αρμονικό και γαλήνιο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ενέργεια του χώρου σας, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων και των ήχων. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να νιώθετε ηρεμία. Ίσως θέλετε να ομορφύνετε και την προσωπική σας εικόνα και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας ή να αλλάξετε κούρεμα και στιλ για να αισθάνεστε πιο ελκυστικοί. Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας και βάλτε πρώτα τις ανάγκες σας. Η γιόγκα ή ο χορός θα ήταν μια ιδανική δραστηριότητα για να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ του σώματος και πνεύματος. Φροντίζοντας τον εαυτό σας μπορείτε να βοηθήσετε καλύτερα και τους άλλους. Να θυμάστε ότι η λέξη κλειδί για το 2024 είναι το «εμείς» και όχι το «εγώ» και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τον Μάιο του 2024, διότι μπορεί κάτι να συμβεί και να χρειαστεί να απολογηθείτε για τις πράξεις σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Αν βρήκατε ότι έχετε Προσωπικό Έτος 7, να ξέρετε ότι αυτή θα είναι μια χρονιά ήσυχη και κατάλληλη να στραφείτε στον εαυτό σας και να κάνετε έναν προσωπικό απολογισμό. Το 2024 θα είναι για εσάς μια πνευματική περίοδος και οι λέξεις που τη χαρακτηρίζουν είναι: σοφία, εσωστρέφεια, μοναχικότητα, στοχασμός, ανάπαυση, περισυλλογή, μελέτη, διάβασμα. Το Προσωπικό Έτος 7 είναι η χρονιά που πρέπει να στραφείτε προς τα μέσα σας για να επεξεργαστείτε όσα συνέβησαν τα τελευταία έξι χρόνια και να αντιμετωπίσετε μεγάλα ερωτήματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας, και με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε η πιο χαρούμενη εκδοχή του εαυτού σας. Σίγουρα θα δοκιμαστεί η υπομονή σας και ίσως σας πιάσουν και οι ανασφάλειες σας, αφού μπορεί να νιώσετε, ιδιαίτερα στην αρχή του έτους, ότι βρίσκεστε μεσοπέλαγα σε μία βάρκα χωρίς κουπιά και ότι το ρεύμα σας πηγαίνει όπου θέλει αυτό. Μόλις αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον έλεγχο σε όλα και ότι οι άλλοι αποφασίζουν ο καθένας για τον εαυτό του, όπως εξάλλου κι εσείς, τότε θα συντονίσετε με την εσωτερική σας πυξίδα και θα βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να βρείτε το λιμάνι σας. Η βραδύτητα αυτής της χρονιάς ίσως σας κουράσει, αλλά ο σκοπός είναι να σας δώσει χρόνο και περιθώριο να βρείτε τον εαυτό σας. Δεδομένου ότι η κάθε χρονιά λειτουργεί ως σκαλοπάτι για την επόμενη, το καλύτερο που έχετε να κάνετε το 2024 είναι να χαλαρώσετε και να μαζέψετε δυνάμεις, αφού το 2025 έρχεται με φόρα για να βγείτε μπροστά και να ακουστεί η φωνή σας. Οπότε εκμεταλλευτείτε το 2024 που έχει ως σκοπό να σας κάνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας σε εσωτερικό επίπεδο, ώστε να είστε άξιοι της δύναμης που θα σας δοθεί το 2025. Αφήστε τη δύναμη της εσωτερικής μεταμόρφωσης να καλλιεργηθεί, μείνετε μόνοι σας, ξεκουραστείτε, επανεξετάστε τους στόχους σας και περιορίστε τις επιβλαβείς συνήθειες και καταστάσεις και τα τοξικά πρόσωπα από τη ζωή σας. Ίσως χρειαστεί μέσα στο 2024 να αναζητήσετε εξειδικευμένους συμβούλους που θα σας βοηθήσουν να εξαγνίσετε την ψυχή και το σώμα σας. Ψυχοθεραπεία, δίαιτες και αποτοξινώσεις ευνοούνται, όπως και οι δραστηριότητες που εξάρουν το πνεύμα. Ευνοούνται επίσης οι νομικές υποθέσεις κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε εκκρεμότητες δανείων, ασφαλιστικά ή θέματα που αφορούν δημόσιο και εφορία ή μπορεί και να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας ή να αποφασίσετε να επενδύσετε σε ακίνητα. Θα είναι μια χρονιά νίκης, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πνευματική κυριαρχία μαθαίνοντας να ελέγχετε τα κατώτερα ένστικτα και τα συναισθήματά σας. Θα διαπιστώσετε ότι οι επιφανειακές καταστάσεις και οι εφήμερες απολαύσεις δεν σας ικανοποιούν πια και θα ψάχνετε την ουσία των πραγμάτων. Θα σκέφτεστε και θα αναζητάτε τι έχει νόημα για εσάς και τι εξυπηρετεί τον σκοπό σας και δεν θα αναλώνεστε σε οτιδήποτε δεν σας γεμίζει και δεν σας εκφράζει. Ίσως ανακαλύψετε ότι θέλετε να μετακομίσετε πιο κοντά στη φύση ή να ζήσετε σε ένα πιο γαλήνιο περιβάλλον, σε ένα χωριό ή τουλάχιστον να πάτε διακοπές σε ένα ήρεμο μέρος. Εάν ασχολείστε με τη συγγραφή ή την έρευνα, μπορεί το 2024 να είναι η χρονιά που θα έχετε έμπνευση και ουσία και ίσως δημιουργήσετε το καλύτερο έργο σας μέχρι τώρα! Ανεξάρτητα με το τι ασχολείστε, φέτος θα είστε πιο συγκεντρωμένοι και οι αποφάσεις σας θα στηρίζονται στη λογική και όχι στο συναίσθημα ή σε επιρροές τρίτων. Η ενέργεια του αριθμού 7 έχει να κάνει με την ενδοσκόπηση και το πώς να έρθετε σε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας. Έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα υποβάλλεστε σε πολλές προσωπικές αλλαγές και θα χρειάζεστε χρόνο για να τις επεξεργαστείτε. Αυτή όμως η διαδικασία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το γιατί συμπεριφέρεστε όπως συμπεριφέρεστε και να συγκεντρώσετε νέα αποθέματα δύναμης, πίστης και θάρρους, τα οποία θα χρειαστείτε το 2025.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Εάν ο Προσωπικός σας Αριθμός έτους είναι το 8, να ξέρετε ότι αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά, καθώς ο αριθμός 8 αντικατοπτρίζει το Παγκόσμιο έτος 8, αφού το άθροισμα του 2024 είναι ο συγκεκριμένος αριθμός. Αυτή η χρονιά θα σας φανεί σαν να ξυπνάτε από μια χειμερία νάρκη, αφού μετά από έναν χρόνο πιο εσωτερικό, κατά τη διάρκεια του οποίου κάνετε την ενδοσκόπηση σας και τις απαραίτητες συνειδητοποιήσεις, έρχεται το 2024 για να σας βοηθήσει να βγάλετε όλη τη δύναμη σας στην επιφάνεια και να μπείτε στη δράση. Ήρθε η ώρα λοιπόν να βγείτε μπροστά και να φτιάξετε… το όνομα σας! Το Προσωπικό Έτος 8 είναι ένα έτος δύναμης και εξουσίας και σας προσκαλεί να ηγηθείτε, να έχετε υλικά κέρδη και να παίξετε στην κεντρική σκηνή όπου όλοι μπορούν να θαυμάσουν τη μαεστρία σας. Φέτος θα δείτε να αποδίδουν καρπούς όλες οι προσπάθειες των προηγούμενων 7 ετών, οπότε αν πραγματικά κοπιάσατε και τα δώσατε όλα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα έρθουν οι ανταμοιβές και οι επιτυχίες και ίσως καταφέρετε να αλλάξετε το οικονομικό σας στάτους προς το καλύτερο. Μερικές φορές μπορεί και να σας τρομάξουν οι ευκαιρίες που σας δίνονται, αλλά θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μπείτε στη δράση. Όμως να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε ξεκάθαρους στόχους και όχι απλώς να αρπάζετε τις ευκαιρίες και να εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις. Όσο πιο μεθοδικοί είστε τόσο περισσότερο θα αποδίδει η στρατηγική σας. Κατά τη διάρκεια του προσωπικού έτους 8 θα έχετε περίσσιο θάρρος, θα πιστέψετε στις ικανότητές σας, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σας και θα καταφέρετε τόσα πράγματα που δεν θα εκπλήξετε μόνο τους άλλους, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Κατά τη διάρκεια του 2024 το μυαλό σας θα στραφεί στα υλικά αποκτήματα, στην περιουσία σας, στις συνθήκες διαβίωσής σας και θα γίνετε πολύ κτητικοί με μια δόση… εγωπάθειας. Θα αναζητάτε το χρήμα, την εξουσία, την επιτυχία, τη φήμη και τα υλικά αγαθά. Είναι μια χρονιά επιτευγμάτων και επιχειρηματικών κινήσεων με ιδιαίτερα οικονομικά κέρδη, αρκεί να μην πάρετε επικίνδυνα ρίσκα και να μην σκορπάτε αλόγιστα. Επίσης, μέσα στο 2024 ευνοούνται οι ρυθμίσεις λογαριασμών, χρεών, δανείων και μπορείτε να απαιτήσετε χρήματα που σας οφείλονται, αφού θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να τα πάρετε. Επίσης ευνοούνται οι αγοροπωλησίες ακινήτων. Θα κερδίσετε τον σεβασμό και ίσως παρατηρήσετε ότι οι άλλοι στρέφονται σε σας για συμβουλές ή για να τους προσφέρετε τη βοήθεια σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βγείτε μπροστά και να ηγηθείτε θα είναι πολλές και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά και όχι με έπαρση, διότι αυτή είναι και η παγίδα της χρονιάς. Επειδή θα έχετε την τάση να αυτοπροβάλλεστε και να εξουσιάζετε, ίσως δείξετε ένα πρόσωπο που να απομακρύνει κάποια άτομα από τη ζωή σας και σε βάθος χρόνου να το μετανιώσετε. Μαζί με την αναγνώριση και την επιτυχία θα έρθουν και τα έσοδα, αλλά και μεγάλα έξοδα. Φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας και μην προσπαθείτε να κερδίσετε μόνο εσείς, διότι στο τέλος δεν θα έχετε δίπλα σας άτομα να σας στηρίζουν ουσιαστικά. Η χρονιά θα ανταμείψει τη σκληρή δουλειά και τους τολμηρούς, αλλά όχι τους εγωιστές. Οι πρώτοι μήνες του 2024 είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με θέματα που στο παρελθόν αποφύγατε να αντιμετωπίσετε και να πολεμήσετε τους προσωπικούς σας δαίμονες. Όσο τακτοποιείτε τα κακώς κείμενα της ζωής σας τόσο θα προοδεύετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9


Το Προσωπικό Έτος 9 χαρακτηρίζεται ως χρονιά ολοκλήρωσης, απαγκίστρωσης και συγχώρεσης. Είναι το κλείσιμο ενός κύκλου και θα κάνετε τον απολογισμό σας για τα 8 προηγούμενα έτη. Αυτή τη χρονιά μπορεί να νιώσετε έντονη μοναξιά και αποξένωση, αλλά ουσιαστικά είναι μια περίοδος ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης και αναγέννησης. Όπως, για παράδειγμα, κάνουν οι κάμπιες για να μεταμορφωθούν σε πεταλούδες, έτσι και εσείς θα μπείτε στο «κουκούλι» σας αυτή τη χρονιά, ώστε το 2025 να βγείτε και να εντυπωσιάσετε με την καινούρια εκδοχή του εαυτού σας, που θα είναι απαλλαγμένος από οτιδήποτε περιττό. Αυτή είναι μια χρονιά περισυλλογής, κατά την οποία θα συγκεντρώσετε όλη τη γνώση και την εμπειρία που έχετε αποκτήσει τα τελευταία 8 χρόνια και θα αξιολογήσετε τα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα ξεκαθαρίσετε εσείς ποιες καταστάσεις και ποια άτομα είναι περιττά και ποιους θα πρέπει να κρατήσετε, είτε θα βιώσετε κάποιες απώλειες χωρίς να τις έχετε επιλέξει εσείς, αλλά επειδή κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τη ζωή σας. Δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία, ίσα-ίσα θα έχετε έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις, κυκλοθυμία, καθώς οτιδήποτε τελειώνει φέρνει πόνο, έστω και αν είναι για καλό. Μερικές φορές δεν θέλουμε να αφήσουμε ένα συγκεκριμένο άτομο ή έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, αλλά όσο περισσότερο αντιστέκεστε σε αυτές τις αλλαγές, τόσο θα διαιωνίζετε το λάθος, γι’ αυτό θα ήταν καλύτερα να καλωσορίσετε τις αλλαγές και μάλιστα να τις επιδιώξετε. Μόλις απαγκιστρωθείτε από το παλιό θα νιώσετε απελευθερωμένοι και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο, προκειμένου να έρθει το καινούριο την επόμενη χρονιά, που είναι η χρονιά των εκκινήσεων. Το 2024 θα πρέπει να συγχωρήσετε, να ξεχάσετε, να ολοκληρώσετε καταστάσεις, να κλείσετε εκκρεμότητες σε όλα τα επίπεδα και να αποφύγετε τις ενάρξεις. Είναι μια χρονιά κάθαρσης και θεραπείας. Κάντε τους απολογισμούς σας, ακούστε τη διαίσθηση σας και βρείτε τα με τον εαυτό σας. Ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε, να σκεφτείτε και να προβληματιστείτε πολύ για τις αποφάσεις που θα πάρετε, διότι είναι σημαντικό να μην παραμείνουν βαρίδια στη ζωή σας που θα τα κουβαλάτε και το 2025, είτε είναι άνθρωποι, δουλειές, καταστάσεις ή οτιδήποτε άλλο δεν σας ταιριάζει πια. Αυτή η χρονιά θα είναι σαν το τελευταίο κεφάλαιο ενός βιβλίου, όμως υπάρχει και ο επόμενος τόμος… που θα είναι γεμάτος νέες εμπειρίες και νέα ξεκινήματα για την επόμενη χρονιά που θα έχετε ως Προσωπικό Έτος τον αριθμό 1.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,840,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1564,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους
Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους
Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2023/12/Arithologia-Ti-tha-ferei-to-2024-symfona-me-ton-arithmo-toy-Prosopikoy-sas-Etoys-PIC-LIFESTYLE.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/01/2024_13.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/01/2024_13.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content