Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να «υπάρχεις» συνεχώς στο «εδώ και τώρα» και ολόκληρος ο κόσμος θα υπακούει στη θέλησή σου

Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να «υπάρχεις» συνεχώς στο «εδώ και τώρα» και ολόκληρος ο κόσμος θα υπακούει στη θέλησή σου

👉Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και διαρκείς περισπασμούς, η ικανότητα να είσαι πλήρως παρών στο «εδώ και τώρα» είναι μια σπάνια και ισχυρή δεξιότητα. Η έννοια του να υπάρχουμε συνεχώς στην παρούσα στιγμή έχει βαθιές συνέπειες για την προσωπική μεταμόρφωση και, εκπληκτικά, τη δυνατότητα να επηρεάσουμε τον κόσμο γύρω μας. Αυτό το άρθρο διερευνά την ιδέα ότι η κατάκτηση της τέχνης της παρουσίας όχι μόνο καταλύει σημαντικές αλλαγές στις ατομικές ζωές, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να διαμορφώσει τον ευρύτερο κόσμο σύμφωνα με τις προθέσεις μας.


Η ουσία του "Εδώ και τώρα"

Η φράση «εδώ και τώρα» περικλείει την πρακτική της επίγνωσης και της ζωής στην παρούσα στιγμή. Περιλαμβάνει την καλλιέργεια μιας συνείδησης που υπερβαίνει το να μένει κανείς στο παρελθόν ή να ανησυχεί για το μέλλον. Αντίθετα, ενθαρρύνει τα άτομα να νιώσουν πλήρως στην τρέχουσα εμπειρία, ενισχύοντας μια βαθιά σύνδεση με την παρούσα πραγματικότητα.

Προσωπική Μεταμόρφωση
Το να μαθαίνεις να υπάρχεις συνεχώς στο «εδώ και τώρα» είναι ένα μεταμορφωτικό ταξίδι που ξεκινά με την αυτογνωσία. Με το να είναι πλήρως παρόντα, τα άτομα αποκτούν εικόνα για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές τους. Αυτή η αυξημένη επίγνωση χρησιμεύει ως καταλύτης για την προσωπική ανάπτυξη, επιτρέποντας σε κάποιον να κάνει σκόπιμες επιλογές και να απελευθερωθεί από τα συνήθη πρότυπα που μπορεί να εμποδίσουν την πρόοδο.

Στα σεμινάρια μου με θέμα: "Πώς λειτουργούν οι υποσυνείδητοι προγραμματισμοί του εγκεφάλου και πώς μπορείς να ξεκινήσεις να τους εντοπίζεις, ώστε να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σε κρατούν πίσω στην εξέλιξή σου", παρουσιάζω την έννοια του «Εδώ και τώρα» που έχει τις ρίζες της στην επίγνωση και στην πρακτική της πλήρους παρουσίας στην τρέχουσα στιγμή. Τονίζω τη σημασία του να δίνει κανείς προσοχή στην άμεση εμπειρία του χωρίς να τον απασχολεί το παρελθόν. 

Οι βασικές πτυχές και ιδέες που συμβάλλουν στην ουσία του "Εδώ και τώρα":
  • Επίγνωση της παρούσας στιγμής: Εστιάστε στην παρούσα στιγμή, αγκαλιάζοντάς την χωρίς κρίση ή απόσπαση της προσοχής. Καλλιεργήστε μια αυξημένη επίγνωση των σκέψεων, των συναισθημάτων και του περιβάλλοντός σας.
  • Ενσυνείδητη παρουσία: Εξασκηθείτε στη συνειδητότητα για να εμπλακείτε πλήρως σε κάθε δραστηριότητα χωρίς να βρίσκεστε διανοητικά αλλού. Φέρτε μια μη επικριτική και αποδεκτή στάση στις εμπειρίες σας.
  • Αποδοχή και αποχώρηση: Αγκαλιάστε την πραγματικότητα της παρούσας στιγμής, αποδεχόμενοι την χωρίς αντίσταση. Απελευθερώστε προσκολλήσεις σε γεγονότα του παρελθόντος ή ανησυχίες για το μέλλον (εδώ).
  • Σύνδεση με τον Εαυτό: Εξερευνήστε τις εσωτερικές σας σκέψεις και τα συναισθήματά σας χωρίς να σας κατακλύζουν. Συνδεθείτε με τον αυθεντικό σας εαυτό και καλλιεργήστε μια αίσθηση αυτογνωσίας (εδώ).
  • Ευγνωμοσύνη και Εκτίμηση: Αναγνωρίστε και εκτιμήστε τις απλές απολαύσεις της τρέχουσας στιγμής. Καλλιεργήστε μια αίσθηση ευγνωμοσύνης για τις εμπειρίες και τους ανθρώπους στη ζωή σας (εδώ).
  • Μείωση του στρες και του άγχους: Εστιάζοντας στο παρόν, μπορείτε να ανακουφίσετε το στρες και το άγχος που σχετίζεται με τύψεις του παρελθόντος ή μελλοντικές αβεβαιότητες. Οι πρακτικές ενσυνειδητότητας έχει αποδειχθεί ότι έχουν θετικά αποτελέσματα στην ψυχική ευεξία (εδώ).
  • Σκόπιμη δράση: Ενεργήστε με πρόθεση και σκοπό στην παρούσα στιγμή. Λάβετε αποφάσεις με βάση τη σαφή επίγνωση των αξιών και των στόχων σας (εδώ).
  • Σύνδεση με άλλους: Να είστε πλήρως παρόντες στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, ενισχύοντας βαθύτερες συνδέσεις. Ακούστε ενεργά και εμπλακείτε με ενσυναίσθηση.
  • Εξισορρόπηση προβληματισμού και δράσης: Ενώ εστιάζετε στο παρόν, εξισορροπήστε το με στοχαστικό στοχασμό σε προηγούμενες εμπειρίες και στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον. Αποφύγετε την υπερβολική ανησυχία - ανάλυση ή να "αναμασάτε" τον παρελθόν σας (εδώ).
  • Ροή και δημιουργικότητα: Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που προάγουν μια κατάσταση ροής, όπου είστε πλήρως βυθισμένοι και συγκεντρωμένοι στην εργασία που έχετε. Αγκαλιάστε τη δημιουργικότητα και την έμπνευση που προκύπτουν συχνά στην παρούσα στιγμή.
  • Αρμονία μυαλού-σώματος: Η πρακτική της ζωής στην παρούσα στιγμή προωθεί μια αρμονική σύνδεση μεταξύ του νου και του σώματος. Αγκαλιάζοντας την τρέχουσα εμπειρία χωρίς το βάρος των τύψεων του παρελθόντος ή των μελλοντικών ανησυχιών, τα άτομα μπορούν να μειώσουν το άγχος, να ενισχύσουν την ψυχική ευεξία και να βιώσουν μια βαθιά αίσθηση γαλήνης (εδώ).
  • Καλλιέργεια ανθεκτικότητας: Η παρουσία δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής με ανθεκτικότητα. Αντί να κατακλύζονται από εξωτερικές πιέσεις, εκείνοι που κυριαρχούν στην τέχνη του να ζουν στο «εδώ και τώρα» αναπτύσσουν την ικανότητα να ανταποκρίνονται στοχαστικά στις περιστάσεις, ενισχύοντας την προσαρμοστικότητα και τη θετική νοοτροπία.
  • Καθημερινά Voice Healing Ενσυνειδητότητας: Ενσωματώστε δεκάλεπτες ηχητικές συνεδρίες ενσυνειδητότητας και ευγνωμοσύνης στην καθημερινότητα σας. Αυτές οι ηχητικές "παρεμβάσεις" αλλάζουν το νευρωνικό δίκτυο και χρησιμεύουν ως υπενθυμίσεις για να επιστρέψετε στο παρόν όλη την ημέρα (εδώ).
  • Ενσυνείδητη ακρόαση: Εξασκηθείτε στην προσεκτική και μη επικριτική ακρόαση κατά τη διάρκεια των συνομιλιών. Δώστε την πλήρη εστίασή σας στον ομιλητή, χωρίς να προγραμματίσετε την απάντησή σας εκ των προτέρων.
  • Ενσυνείδητη αποδοχή: Αγκαλιάστε την παρούσα στιγμή όπως είναι, χωρίς αντίσταση ή επιθυμία να είναι διαφορετική. Αυτή η πρακτική αποδοχής συμβάλλει σε μια αίσθηση ειρήνης και ικανοποίησης.
  • Καλλιεργώντας την Υπομονή: Η ενσυνειδητότητα ενθαρρύνει την υπομονή τονίζοντας τη σημασία της κάθε στιγμής στον δικό της χρόνο. Αποφύγετε βιαστικές εμπειρίες και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά.
  • Εξάσκηση Ευγνωμοσύνης: Αφιερώστε στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας για να εκτιμήσετε και να εκφράσετε ευγνωμοσύνη για τις μικρές και σημαντικές πτυχές της ζωής σας. Η ευγνωμοσύνη σας αγκυροβολεί στο παρόν και προωθεί μια θετική προοπτική.
Η ενσωμάτωση της ενσυνειδητότητας στην καθημερινή σας ζωή περιλαμβάνει την ενσωμάτωση αυτών των πρακτικών στη καθημερινότητα σας, μετατρέποντας σταδιακά τις συνηθισμένες δραστηριότητες σε ευκαιρίες για αυξημένη επίγνωση. Καλλιεργώντας μια προσεγμένη προσέγγιση, μπορείτε να βιώσετε τον πλούτο της κάθε στιγμής και να αναπτύξετε ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις της ζωής.

Διαμορφώνοντας τον Κόσμο

Παραδόξως, ο αντίκτυπος της σταθερής ύπαρξης στο παρόν εκτείνεται πέρα ​​από την προσωπική μεταμόρφωση - έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τον κόσμο γενικότερα. Δείτε πώς:
  • Αυθεντικές Συνδέσεις: Τα παρόντα άτομα καλλιεργούν αυθεντικές συνδέσεις με τους γύρω τους. Οι γνήσιες αλληλεπιδράσεις δημιουργούν ένα κυματιστικό αποτέλεσμα, επηρεάζοντας τις σχέσεις, τις κοινότητες και, τελικά, τον ευρύτερο κοινωνικό ιστό.
  • Σκόπιμη Λήψη Αποφάσεων: Τα άτομα που δίνουν προτεραιότητα στην παρούσα στιγμή λαμβάνουν σκόπιμες αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες τους. Καθώς αυτά τα άτομα ανεβαίνουν σε θέσεις επιρροής, οι επιλογές τους μπορούν να διαμορφώσουν πολιτικές, οργανισμούς και κοινωνικούς κανόνες.
  • Πολιτιστική και κοινωνική αλλαγή: Μια συλλογική δέσμευση για παρουσία μπορεί να οδηγήσει σε πολιτισμικές αλλαγές. Δίνοντας προτεραιότητα στην ενσυναίσθηση, την κατανόηση και τη συνεργασία, οι κοινωνίες μπορούν να εξελιχθούν προς τη συμμετοχή, τη συμπόνια και την κοινή αίσθηση ευθύνης.

Η ουσία του "Εδώ και τώρα" έγκειται στη βαθιά συνειδητοποίηση ότι η ζωή ξετυλίγεται στο παρόν, και βιώνοντας πλήρως και αγκαλιάζοντας κάθε στιγμή, μπορούμε να ζήσουμε μια πιο γεμάτη και ουσιαστική ύπαρξη. Είναι μια νοοτροπία και πρακτική που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αυτο-ανακάλυψη, βελτιωμένη ευημερία και πλουσιότερες συνδέσεις με τον κόσμο γύρω μας.

Ο βαθύς αντίκτυπος της διαρκούς ύπαρξης στο «εδώ και τώρα» υπερβαίνει την ατομική ευημερία, φθάνοντας στον ίδιο τον ιστό του διασυνδεδεμένου κόσμου μας. Καθώς καλλιεργούμε την παρουσία στη ζωή μας, συμβάλλουμε σε μια συλλογική αλλαγή που έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει τον κόσμο σύμφωνα με τις αρχές της επίγνωσης, της συμπόνιας και της σκόπιμης ζωής. Το να αγκαλιάζεις τη δύναμη της παρουσίας δεν είναι απλώς μια προσωπική επιλογή, είναι μια πρόσκληση να γίνουμε καταλύτης για θετικές αλλαγές, επηρεάζοντας όχι μόνο τις ζωές μας αλλά και την τεράστια και περίπλοκη ενέργεια του κόσμου που κατοικούμε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να «υπάρχεις» συνεχώς στο «εδώ και τώρα» και ολόκληρος ο κόσμος θα υπακούει στη θέλησή σου
Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να «υπάρχεις» συνεχώς στο «εδώ και τώρα» και ολόκληρος ο κόσμος θα υπακούει στη θέλησή σου
Σταύρος Πλουμιστός: Πώς να «υπάρχεις» συνεχώς στο «εδώ και τώρα» και ολόκληρος ο κόσμος θα υπακούει στη θέλησή σου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwNyMnDlaWJqcevGQjhTRu86ZtEAVwI9Xc011TW5yj6K5jLB-bQPn7KfvCXIl34LqrOdwspjP5h7xe2Tj_yKmkCeDyaDv-HzHCG2xK8qZ5o-1T4qqyBJJax41Ef9fV064dF7Ep8URyYralX1itQHwQsC2mDRF2E_ECtsmAWHfK2oj5r8G3DwnDjzn8k7sO/w400-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%8E%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%C2%AB%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82%C2%BB%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CF%8E%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CE%B5%CE%B4%CF%8E%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%BF%20%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82%20%CE%B8%CE%B1%20%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B5%CE%B9%20%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AE%20%CF%83%CE%BF%CF%85.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwNyMnDlaWJqcevGQjhTRu86ZtEAVwI9Xc011TW5yj6K5jLB-bQPn7KfvCXIl34LqrOdwspjP5h7xe2Tj_yKmkCeDyaDv-HzHCG2xK8qZ5o-1T4qqyBJJax41Ef9fV064dF7Ep8URyYralX1itQHwQsC2mDRF2E_ECtsmAWHfK2oj5r8G3DwnDjzn8k7sO/s72-w400-c-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%8E%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%C2%AB%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82%C2%BB%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CF%8E%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CE%B5%CE%B4%CF%8E%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%BF%20%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82%20%CE%B8%CE%B1%20%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B5%CE%B9%20%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AE%20%CF%83%CE%BF%CF%85.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/12/blog-post_54.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/12/blog-post_54.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content