Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Δεν τους βγαίνει ούτε το 2030: «Όνειρα που πρέπει να παρατήσουμε»

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ αμφισβήτησε ανοικτά σήμερα, σε μία σπάνια παραδοχή αποτυχίας, τον στόχο της κυβέρνησής του να τερματίσει τη χρήση άνθρακα στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης έως το 2030.

«Μέχρι να καταστεί σαφές ότι η ενέργεια είναι διαθέσιμη και προσιτή, θα πρέπει να τερματίσουμε τα όνειρα για σταδιακή κατάργηση της ηλεκτρικής ενέργειας από τον άνθρακα το 2030», δήλωσε ο Λίντνερ σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Koelner Stadt-Anzeiger.

«Τώρα δεν είναι η ώρα να κλείσουμε εργοστάσια παραγωγής ενέργειας. Πρέπει να κάνουμε πιο γρήγορα», πρόσθεσε.

Τα σχόλια του Λίντνερ απειλούν να βαθύνουν τον διχασμό εντός του κυβερνώντος συνασπισμού μεταξύ των Σοσιαλδημοκρατών του Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, των Πρασίνων και του FDP, όπου οι υπουργοί συγκρούστηκαν για το πώς να ανταποκριθούν στις υψηλότερες τιμές της ενέργειας με ταυτόχρονη μείωση της χρήσης ορυκτών καυσίμων.

Τον τελευταίο χρόνο διάφορες τέτοιες παραδοχές έχουν έρθει από μαριονέτες-διεθνιστές. Οι περισσότερες χώρες έχουν μείνει πίσω στα χρονοδιαγράμματα.

Θυμίζουμε πως από τα Ηνωμένα Έθνη, μόλις τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, μιλούσαν για «αποτυχία» και ανάγκη επανεξέτασης των «17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Εξάλλου εδώ και καιρό όλο και περισσότεροι, αναφερόμενοι στους στόχους που περιλαμβάνουν το παγκόσμιο υπερμνημόνιο της Ατζέντας 2030, αρχίζουν να θέτουν νέο στόχο, εκείνον του…2050!

====================================================================
Elon Musk: «Η γη αντέχει 10 φορές τον σημερινό πληθυσμό»

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, από το άνδρο των διεθνιστών πάνω στη γη που δεν είναι άλλο από τις ΗΠΑ, επιτέθηκε κατά των υπερμάχων της οικολογίας.

Μάλιστα αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε εκείνους που τείνουν να πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα είναι μία μάστιγα για τον πλανήτη και πως η γη θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους.

Πρόκειται για ευθεία επίθεση κατά εκείνων που προωθούν τις πολιτικές δραστικής μείωσης του πληθυσμού, από έναν άνθρωπο που έχει πει ανοικτά πως προς το συμφέρον της ανθρωπότητας είναι να κάνει πολλά παιδιά και άρα να αυξηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.

«Η γη θα μπορούσε πιθανώς να αντέξει 10 φορές τον σημερινό πολιτισμό. Ο πληθυσμός θα μπορούσε να είναι 10 φορές περισσότερος χωρίς την καταστροφή τροπικών δασών. Συνεπώς το περιβαλλοντικό κίνημα και οι περιβαλλοντολόγοι έχουν πάρει πολύ μακριά.

Πήγαν πάρα πολύ μακριά. Αν αρχίσετε να σκέφτεστε ότι οι άνθρωποι είναι κακοί, τότε το φυσικό συμπέρασμα είναι ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να εκλείψουν»:


====================================================================
«Εμβόλιο» κατά της ελευθερίας! Ετοιμάζονται άγριες καταστάσεις

Ο πλανήτης αλλάζει με πρόσχημα πολέμους, πανδημίες και τεχνητές κρίσεις!

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας, Karl Lauterbach ,πιστεύει ότι έχουμε μια «πληροφοριακή πανδημία» τώρα, όπου «τα πάντα αμφισβητούνται» και προφανώς πρέπει να αντιμετωπιστεί, τουτέστιν να βρεθεί… «εμβόλιο» και κατά του ιού της ελευθερίας της έκφρασης!

Όπως ειπώθηκε στο πάνελ στο οποίο ήταν σχετικά πρόσφατα καλεσμένος:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία πληροφοριών εναντίον μας.

Λοιπόν, ας πούμε ότι όλα αυτά που κάνουμε είναι βασικά ερωτήματα ενός πολέμου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος θα κάνει πολύ πιο δύσκολη την οργάνωση μιας απάντησης σε όλες τις μελλοντικές πανδημίες.

(…)

Το άλλο ζήτημα, πέραν του ιού, είναι η επικοινωνία και η παραπληροφόρηση. Υπάρχουν ρόλοι που δεν εκπληρώνονται από τα ίδια τα ΜΜΕ. Πρέπει πραγματικά να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Υπάρχει και ένας άλλος ρόλος, -ο οποίος κάποιες φορές αγνοείται λίγο και, είναι ο ρόλος της ίδιας της “Επιστήμης”. Συνεπώς δεν θα έπρεπε να έχουμε το οποιοδήποτε (άτομο) το οποίο έχει ακαδημαϊκό πτυχίο, να μιλάει για την καρδιά του θέματος στην μέση μιας πανδημίας.

Θα πρέπει να απευθυνθούμε στους θεσμούς της επιστήμης για να κάνουμε κάποια επιλογή, -να δημιουργήσουμε ομάδες ειδικών οι οποίοι είναι πραγματικά ειδικοί, οι οποίοι δεν θα πίεζαν τα μέσα ενημέρωσης (σ.σ. Δεν θα πίεζαν για να ειπωθεί η αλήθεια), αλλά κατά κάποιο τρόπο να είναι πιστοποιημένοι (σ.σ. Από αυτούς που πρέπει), έτσι ώστε να ανακεφαλαιώσουν την κατάσταση της γνώσης και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσω των θεσμών της (σ.σ. κρατικής και ελεγχόμενης) επιστήμης (σ.σ. Στην επόμενη πανδημία θέλουν να εξαλείψουν κάθε αντίθετη επιστημονική φωνή και να μιλούν μόνο οι «ειδικοί»).


====================================================================
Η νέα εστίαση του ιδρύματος Rockefeller στην κλιματική αλλαγή σηματοδοτεί την επόμενη φάση της Μεγάλης Επανεκκίνησης…

"Αυτό το έτος, το 2023, είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων".

Όπως σημειώνει ο Wood, η Τριμερής Επιτροπή συνιδρύθηκε από τον Zbigniew Brzezinski, πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας και σύμμαχο πολλών προέδρων κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ο Brzezinski ήταν επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου: Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era, το οποίο προσπαθούσε να αναβιώσει το τεχνοκρατικό κίνημα της δεκαετίας του 1930.

Τέλος, η συμμετοχή του Shah στο Ατλαντικό Συμβούλιο θα πρέπει επίσης να σημάνει συναγερμό. Το Ατλαντικό Συμβούλιο έχει γίνει πιο οικείο στους Αμερικανούς υπό το φως των πρόσφατων αποκαλύψεων από τα αρχεία του Twitter. Ωστόσο, το Ατλαντικό Συμβούλιο έχει κάνει κινήσεις στο παρασκήνιο τα τελευταία χρόνια. Τον Μάιο του 2018, ο οργανισμός συνεργάστηκε με το Facebook για την καταπολέμηση των "ψευδών ειδήσεων". Μόλις 6 μήνες αργότερα, η διαβόητη εκκαθάριση του 2018 αφαίρεσε περισσότερους από 500 λογαριασμούς ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και ερευνητών από το Facebook, το Twitter και το YouTube.

Ο Dr. Shah μίλησε επίσης στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του 2022 στο Νταβός της Ελβετίας και αναφέρεται ως "Συντελεστής της Ατζέντας" του WEF. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CNBC στο Νταβός ρωτήθηκε τι γνώμη έχει για το γεγονός ότι τα κράτη σε όλο τον κόσμο "κάθονται" στα εμβόλια επειδή "δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι". Ο Shah απάντησε λέγοντας:
"Ένα μεγάλο μέρος του γιατί τα εμβόλια δεν ζητούνται αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια, την αποτελεσματικότητά τους, την ασφάλειά τους, και έτσι πολλοί άνθρωποι που τα χρειάζονται δεν τα θέλουν επειδή τους έχουν πει κάτι που είναι ψευδές, και πρέπει να επενδύσουμε σε αυτό το πρόβλημα προκειμένου να το αντιστρέψουμε και να αλλάξουμε την πορεία της πανδημίας".

Ο Shah δήλωσε ότι το Ίδρυμα Rockefeller επενδύει στην πρόσβαση σε εμβόλια σε χώρες σε όλο τον κόσμο με στόχο να φτάσει στο 90% των "ομάδων υψηλού κινδύνου" σε μια χώρα. Ο Shah δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι "πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους διεθνής συμφωνία για το πώς ο κόσμος ανταποκρίνεται στις πανδημίες", η οποία πρέπει να περιλαμβάνει "ένα πολύ καλύτερο σύστημα επιτήρησης σε πραγματικό χρόνο".

Η παρουσία του Shah στη συνάντηση του Νταβός δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το Ίδρυμα Rockefeller συνεργάζεται με το WEF για την προώθηση της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Κατά τη διάρκεια του πανικού COVID-19 το Ίδρυμα Rockefeller χρηματοδότησε το CommonPass ως μέθοδο επαλήθευσης της κατάστασης εμβολιασμού. Τα λεγόμενα "διαβατήρια εμβολίων" ήταν πάντα μια πύλη προς το μέλλον της ψηφιακής ταυτότητας που προωθείται από το WEF και τους τεχνοκράτες.
Το Ψεύτικο Περιβαλλοντικό Κίνημα του Ιδρύματος Rockefeller

Το αν το Ίδρυμα Rockefeller χρησιμοποιεί τους πόρους του για να μας μετατοπίσει προς ένα τεχνοκρατικό κράτος με το πρόσχημα μιας πανδημίας ή της κλιματικής αλλαγής, δεν έχει σημασία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο - απώλεια των ατομικών ελευθεριών και επιλογών σε έναν συνεχώς επιτηρούμενο κόσμο με κοινωνική πιστωτική βαθμολόγηση ( social credit scores) που παρακολουθούν τη χρήση άνθρακα και μοιράζουν ανταμοιβές ή τιμωρίες με βάση τη συμπεριφορά σας. Όλα αυτά για το καλό του πλανήτη, μας λένε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να αμφισβητήσουμε τους θεμελιώδεις ισχυρισμούς που διατυπώνονται από το Ίδρυμα Rockefeller και τον σημερινό πρόεδρό του. Στην πραγματικότητα, το Ίδρυμα Rockefeller έχει μια ιστορία χρήσης περιβαλλοντικών θεμάτων ως προπέτασμα καπνού για τη διάδοση δηλητηρίων και τη βλάβη του πληθυσμού.

Το σημερινό κυρίαρχο πρότυπο διατροφής - με το τοξικό, βίαιο και μονοπωλιακό επιχειρηματικό μοντέλο - γεννήθηκε από την "Πράσινη Επανάσταση" των δεκαετιών 1950 και 60. Στο πλαίσιο αυτής της φαινομενικής επανάστασης, ο Μεξικανός πρόεδρος Manuel Ávila Camacho προσκάλεσε το Ίδρυμα Rockefeller στη χώρα για να βοηθήσει στη μελέτη και τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας του Μεξικού. Το 1943, ο Norman Borlaug, γενετιστής φυτών, και η ομάδα ερευνητών του ταξίδεψαν στο Μεξικό και έδωσαν το έναυσμα για τη λεγόμενη Πράσινη Επανάσταση. Ο Borlaug χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller και το Ίδρυμα Φορντ, με τους δύο οργανισμούς να έχουν συμφέρον να καθιερώσουν διεθνή γεωργικά πρότυπα που θα ωφελούσαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ενώ η Πράσινη Επανάσταση συχνά προβάλλεται ως επιτυχία λόγω της αύξησης των αποδόσεων των καλλιεργειών και της φαινομενικής μείωσης της παιδικής θνησιμότητας, υπάρχει επίσης ένας αυξανόμενος όγκος στοιχείων που δείχνουν ότι η άφθονη χρήση φυτοφαρμάκων προκάλεσε αύξηση των αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Το πιο διαβόητο, το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ζιζανιοκτόνο στον κόσμο, η γλυφοσάτη - προϊόν του αγροτικού κολοσσού Monsanto, που τώρα ανήκει στην Bayer - έχει συνδεθεί με πολλές περιπτώσεις καρκίνου και οδήγησε σε διακανονισμούς πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της εταιρείας.

Οι ίδιες εταιρείες και χρηματοδότες που βρίσκονται πίσω από το Big Oil και το Big Pharma ήταν οι ίδιες κινητήριες δυνάμεις πίσω από την Πράσινη Επανάσταση. Το δίκτυο της Rockefeller Standard Oil και οι συνεργάτες τους στη βιομηχανία λιπασμάτων, συγκεκριμένα η DuPont, η Dow Chemical και η Hercules Powder, επωφελήθηκαν αδρά από τη φαινομενική επανάσταση στη γεωργία. Ωστόσο, όταν ένα αγωνιζόμενο έθνος του "τρίτου κόσμου" δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τις νέες τεχνολογίες που απαιτούνταν για να συμμετάσχει στα προγράμματα, η ελεγχόμενη από τους Rockefeller τράπεζα Chase Manhattan Bank συνεργάστηκε με την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να προσφέρει δάνεια, τα οποία με τη σειρά τους παραχωρούσαν στις τράπεζες την κυριότητα επί των πόρων και των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων σε περίπτωση που τα έθνη δεν κατάφερναν να εξοφλήσουν το χρέος.

Ένα άλλο αποτέλεσμα της Πράσινης Επανάστασης είναι η λεγόμενη Γονιδιακή Επανάσταση, η οποία διέδωσε τη χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, ΓΤΟ (GMOs) ή γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Για άλλη μια φορά, το καστ των χαρακτήρων που εμπλέκονται στη Γονιδιακή Επανάσταση είναι πανομοιότυπο με την Πράσινη Επανάσταση - το καρτέλ της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και το Μεγάλο Πετρέλαιο. Η IG Farben που συνδέεται με τον Rockefeller και τους Ναζί έχει θυγατρικές εταιρείες Bayer CropScience και BASF PlantScience που συνεργάζονται με τις Dow AgroScience, DuPont Biotechnology και την περιβόητη Monsanto. Όλες αυτές οι εταιρείες επωφελούνται από τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Rockefeller, του Ιδρύματος Ford, του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και παρόμοιων οργανισμών.
Αυτή είναι η κληρονομιά του Ιδρύματος Rockefeller - επικίνδυνα φυτοφάρμακα, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, μονοκαλλιέργειες και καταστροφή των μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Το Ίδρυμα Rockefeller ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πανικός του COVID-19 παρουσίασε τη στιγμή για να "μετασχηματίσει το αμερικανικό σύστημα τροφίμων". Το έγγραφο Rockefeller, με τίτλο: Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System, περιγράφει πώς το Ίδρυμα Rockefeller μπορεί να χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά τα χρήματα και την επιρροή του για να διαμορφώσει την κατεύθυνση μιας σημαντικής βιομηχανίας, αυτή τη φορά, την ίδια την προμήθεια τροφίμων.

Κατά ειρωνικό τρόπο, το έγγραφο Reset the Table σημειώνει επίσης ότι το Ίδρυμα Rockefeller "έπαιξε ρόλο στη σπορά και την κλιμάκωση" της Πράσινης Επανάστασης, ενώ σημειώνει επίσης ότι η Πράσινη Επανάσταση του Rockefeller άφησε κληρονομιά "την υπερβολική έμφαση στα βασικά δημητριακά σε βάρος των πιο πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά τροφίμων" και την "εξάρτηση από χημικά λιπάσματα που εξαντλούν το έδαφος και την υπερβολική χρήση του νερού". Χωρίς ίχνος ντροπής, οι Rockefeller και οι όμοιοί τους παρουσιάζονται ως η λύση σε προβλήματα στα οποία προηγουμένως συνέβαλαν ή τα οποία δημιούργησαν.

Χρησιμοποιώντας την ίδια λουλουδάτη γλώσσα και τις ίδιες μοντέρνες λέξεις που τους επέτρεψαν να διεισδύσουν και να καταλάβουν το εκπαιδευτικό σύστημα, τη βιομηχανία πετρελαίου και τον ιατρικό τομέα, κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο των μεγάλων ιδρυμάτων που εκτρέφουν τα ζώα και τις καλλιέργειες του κόσμου με βίαιους, καταστροφικούς και δαπανηρούς τρόπους. Αυτό το επικίνδυνο μονοπωλιακό καρτέλ έχει καταλάβει πολλούς εθνικούς και διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το κοινό και τον εφοδιασμό τροφίμων.

Υποτίθεται ότι πρέπει πραγματικά να εμπιστευτούμε ότι το Ίδρυμα Rockefeller είναι τώρα μια δύναμη για το καλό;

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ 

=====================================================================

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/11/blog-post_53.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/11/blog-post_53.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content