Σταύρος Πλουμιστός: Συναισθηματικά φορτία - Τα συναισθήματα και το ψυχικό βάρος τους στον χαρακτήρα μας

Σταύρος Πλουμιστός: Συναισθηματικά φορτία - Τα συναισθήματα και το ψυχικό βάρος τους στον χαρακτήρα μας

👉Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε ότι ο κόσμος καταρρέει γύρω μας, που τα θεμέλια της ύπαρξης μας καταρρέουν. Έχουμε την εντύπωση ότι όλες μας οι πράξεις είναι μάταιες, ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια άβυσσο χωρίς διέξοδο. Μπορούμε να νιώθουμε αποξενωμένοι από αυτόν τον κόσμο, συνεχώς παρεξηγημένοι, σε σημείο που να μην θέλουμε καν να εξηγήσουμε τι συμβαίνει στο μυαλό μας, από φόβο μήπως γίνουμε βάρος....

Αλλά μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν. Τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν να δουν μέσα από τα συνεχή ψέματά μας όταν προσποιούμαστε ότι όλα είναι «καλά». Μπορούν να δουν τον αγώνα μας, ακόμα κι αν προσπαθούμε να τον κρύψουμε, γιατί είναι αδύνατο να τα παραποιήσουμε όλα.

Κι όμως προσπαθώ.

Αναγκάζω τον εαυτό μου να πιστέψει ότι αυτή είναι απλώς μια στιγμή αδυναμίας, ότι στην πραγματικότητα είμαι καλά, ότι η δύναμή μου είναι ακλόνητη. Λέω στον εαυτό μου να μείνει δυνατός, να μην παραπονιέμαι. Λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να σταματήσω να εστιάζω στα αρνητικά και να είμαι θετικός άνθρωπος, ότι πρέπει να είμαι ευγνώμων για αυτά που έχω, γιατί πραγματικά δεν έχω λόγο να νιώθω άσχημα.


Ωστόσο, μερικές φορές δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος, γιατί τα συναισθήματα δεν ακολουθούν πάντα τη λογική.

Βάζεις λοιπόν ένα ψεύτικο χαμόγελο, βγαίνεις με τους φίλους σου και προσπαθείς να φαίνεσαι χαρούμενος, γιατί αυτό περιμένει η κοινωνία από σένα. Ψεύτικη ευχαρίστηση για να εμποδίζεις τους κοντινούς σου ανθρώπους να μην ανησυχούν για τα συναισθήματά σου, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να γίνεις βάρος.

Δεν θέλετε να ενοχλείτε τους ανθρώπους γύρω σας, δεν θέλετε να αναστατώσετε τη ζωή τους επιβάλλοντάς τους τα προβλήματά σας, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να είστε πηγή αμηχανίας.

Λίγοι τολμούν να πουν «όχι, δεν είμαι καλά», γιατί αυτό συχνά θεωρείται ως ένδειξη αδυναμίας, ως αδυναμία να λύσει κανείς τα προβλήματα του. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται δύναμη για να παραδεχτείς ότι δεν είσαι καλά. Χρειάζεται πολύ θάρρος για να μιλήσεις ανοιχτά για αυτό που συμβαίνει στο κεφάλι σου.

Το δίλημμα είναι ότι η παραδοχή ότι δεν αισθάνεστε καλά μπορεί να κάνει μερικούς ανθρώπους να νιώθουν άβολα, και οι άνθρωποι τείνουν να αποφεύγουν αυτό που τους κάνει να νιώθουν άβολα, εκτός κι αν αισθάνονται άνετα επειδή νοιάζονται ειλικρινά για την ευημερία σας.


Η αναγνώριση των προκλήσεων σας δείχνει τη δύναμή σας.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να περνάς δύσκολες στιγμές . Είναι πολύ πιο υγιές να εκφράζεσαι ανοιχτά όταν δεν νιώθεις καλά αντί να εμφιαλώνεις τα συναισθήματά σου, αφήνοντάς τα να συσσωρευτούν μέχρι να βρεθείς μόνος στο δωμάτιό σου, κυριευμένος από τα δάκρυά σου και τον δικό σου οδυνηρό κόσμο.

Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να σταματήσετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας για ό,τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά. Πρέπει να αφεθείς και να δώσεις στον εαυτό σου συγχώρεση, γιατί η ζωή δεν εξελίσσεται πάντα όπως την είχες σχεδιάσει, αλλά τελικά βρίσκει τον δικό της δρόμο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το ότι έχετε στιγμές ευπάθειας δεν σημαίνει ότι είστε αδύναμος άνθρωπος.

Μπορεί να φοβάστε ότι θα γίνετε βάρος, μια πηγή αμηχανίας, αλλά οι άνθρωποι που είναι αυθεντικά εκεί για εσάς, αυτοί που σας αγαπούν αληθινά, δεν θα σας δουν ποτέ έτσι. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πρέπει να έχετε κοντά σας.

Μην νομίζετε ότι κανείς δεν νοιάζεται για εσάς ή δεν θέλει να σας βοηθήσει, γιατί πάντα υπάρχουν άτομα που είναι πρόθυμα να προσφέρουν υποστήριξη. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είστε βάρος.

Είναι κατανοητό ότι μπορεί να λέτε ότι είστε εντάξει ακόμα και όταν δεν θέλετε να αποφύγετε να στενοχωρήσετε τους άλλους.

Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό για διάφορους λόγους, μεταξύ άλλων για να διατηρήσουν τις κοινωνικές εμφανίσεις ή για να αποφύγουν να ανησυχούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ωστόσο, έχεις το δικαίωμα να νιώσεις αυτό που νιώθεις και να εκφραστείς αυθεντικά όταν το χρειαστείς.

Ακολουθούν μερικά βήματα που πρέπει να εξετάσετε εάν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση:

1. Αφιερώστε χρόνο για να καταλάβετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε και να χαρακτηρίσετε τα συναισθήματά σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί δεν θέλετε να μοιραστείτε τα αληθινά σας συναισθήματα.

2. Εάν δυσκολεύεστε να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε, βρείτε κάποιον που εμπιστεύεστε, όπως έναν στενό φίλο, μέλος της οικογένειας ή έναν σύμβουλο καθοδήγησης, με τον οποίο είναι ασφαλές να μιλήσετε.

3. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Κατανοήστε ότι όλοι περνούν δύσκολες στιγμές και χρειάζονται υποστήριξη από καιρό σε καιρό. Δεν είναι ντροπή να νιώθεις συναισθήματα.

4.Αν επιλέξετε να μοιραστείτε τα αληθινά σας συναισθήματα με κάποιον, κάντε το όταν αισθάνεστε άνετα και έτοιμοι. Δεν υπάρχει βιασύνη.

5. Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου με όλους. Μπορείτε να επιλέξετε να τα μοιραστείτε μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε και νιώθετε άνετα.

6. Εάν τα συναισθήματά σας είναι υπερβολικά και σας εμποδίζουν να λειτουργήσετε στην καθημερινή σας ζωή, σκεφτείτε να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας. Μπορούν να σας παρέχουν συμβουλές και στρατηγικές για να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας.

Το να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια με τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί συχνά να είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη θεραπεία και τη λήψη της υποστήριξης που μπορεί να χρειάζεστε.



Να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας για να μην αισθάνεστε το βάρος 

Το να εκφράζει κανείς τα συναισθήματα και τις σκέψεις του στους άλλους μπορεί να έχει πολλά θετικά αποτελέσματα:
  1. Συναισθηματική ανακούφιση: Το φιλτράρισμα των συναισθημάτων μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο στρες, άγχος και ακόμη και προβλήματα σωματικής υγείας. Το να μοιράζεσαι συναισθήματα με κάποιον που εμπιστεύεσαι μπορεί να προσφέρει ανακούφιση και μια αίσθηση συναισθηματικής απελευθέρωσης.
  2. Επικύρωση: Η κοινή χρήση συναισθημάτων επιτρέπει στους άλλους να επικυρώσουν τις εμπειρίες και τα συναισθήματά σας. Όταν κάποιος ακούει και συμπάσχει με τα συναισθήματά σας, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κατανοητοί και λιγότερο μόνοι στους αγώνες σας.
  3. Επίλυση προβλημάτων: Η συζήτηση των συναισθημάτων σας μπορεί να οδηγήσει σε επίλυση προβλημάτων και πιθανές λύσεις. Άλλοι μπορεί να προσφέρουν συμβουλές, ιδέες ή εναλλακτικές προοπτικές που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί μόνοι σας.
  4. Ενίσχυση των σχέσεων: Η κοινή χρήση συναισθημάτων μπορεί να εμβαθύνει τις σχέσεις ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την οικειότητα. Όταν ανοίγεσαι σε κάποιον, μπορεί να δημιουργήσει έναν ισχυρότερο δεσμό και να σε κάνει να νιώσεις πιο συνδεδεμένος.
  5. Οφέλη για την ψυχική υγεία: Είναι ευρέως αναγνωρισμένο ότι το να μιλάτε για τα συναισθήματά σας είναι μια σημαντική πτυχή της φροντίδας ψυχικής υγείας. Μπορεί να είναι ένα κρίσιμο βήμα για την αναζήτηση υποστήριξης και συμβουλευτικής υποστήριξης όταν χρειάζεται.
Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το πλαίσιο και με ποιον επιλέγετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να μην είναι όλοι πρόθυμοι να παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε, επομένως η επιλογή του κατάλληλου συμβούλου καθοδήγησης είναι σημαντική.

Το διδάσκω στα σεμινάρια αφύπνισης, ότι το να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι ένας υγιής τρόπος για να ανακουφίσετε το βάρος των συναισθηματικών βαρών. 

Τα συναισθήματα και το ψυχικό βάρος τους

Τα συναισθήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου, διαμορφώνοντας τις αντιδράσεις μας σε διάφορες καταστάσεις. Ενώ τα θετικά συναισθήματα μπορούν να ενισχύσουν τις εμπειρίες μας, τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί συχνά να εκδηλωθούν ως φορτία, επηρεάζοντας την ψυχική και σωματική υγεία.

Η φύση των συναισθηματικών φορτίων
Τα συναισθηματικά φορτία περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εμπειριών, συμπεριλαμβανομένου του στρες, του άγχους, της θλίψης και της θλίψης. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να γίνουν επαχθή όταν επιμένουν με την πάροδο του χρόνου ή είναι υπερβολικά έντονα. Το βάρος αυτών των συναισθημάτων μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες:
  • Τα παρατεταμένα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν σε γνωστικές στρεβλώσεις, μειώνοντας τις ικανότητες λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων. Το βάρος αυτών των συναισθημάτων μπορεί να διαταράξει την καθημερινή ζωή και να εμποδίσει την προσωπική ανάπτυξη.
  • Τα συναισθηματικά βάρη δεν περιορίζονται στο μυαλό. μπορούν να εκδηλωθούν σωματικά. Το χρόνιο στρες, για παράδειγμα, μπορεί να συμβάλει σε διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών προβλημάτων και της εξασθενημένης ανοσοποιητικής λειτουργίας.
  • Οι συναισθηματικές επιβαρύνσεις μπορεί να τεντώσουν τις σχέσεις, οδηγώντας σε απομόνωση και μοναξιά. Τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να είναι μεταδοτικά, επηρεάζοντας τους γύρω μας, δημιουργώντας ένα φαινόμενο κυματισμού.

Μηχανισμοί αντιμετώπισης
Τα άτομα χρησιμοποιούν διάφορες στρατηγικές για τη διαχείριση των συναισθηματικών βαρών, 
όπως:
  • Η κοινή χρήση συναισθημάτων με έμπιστα άτομα μπορεί να προσφέρει συναισθηματική απελευθέρωση και επικύρωση.
  • Πρακτικές όπως η ενσυνειδητότητα και ο καθοδηγούμενος διαλογισμός (εδώ) μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να ρυθμίσουν τα συναισθήματά τους και να μειώσουν τον αντίκτυπο των συναισθηματικών βαρών.
  • Οι σύμβουλοι καθοδήγησης μπορούν να παρέχουν εργαλεία και υποστήριξη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και διαχείριση των συναισθηματικών επιβαρύνσεων.
  • Η ενασχόληση με δραστηριότητες αυτοφροντίδας, όπως η άσκηση, τα χόμπι και οι τεχνικές χαλάρωσης, μπορεί να μετριάσει τις επιπτώσεις των συναισθηματικών βαρών.
  •  Η συμμετοχή σε ομάδες ή κοινότητες υποστήριξης μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση του ανήκειν και της κατανόησης, μειώνοντας την απομόνωση που προκαλείται από συναισθηματικά βάρη.
Τα συναισθήματα είναι αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας, αλλά μπορεί να γίνουν επιβαρυντικά όταν αφεθούν αδιάφορα ή αδιαχείριστα. Η κατανόηση της φύσης των συναισθηματικών βαρών και η αναζήτηση της κατάλληλης υποστήριξης και παρεμβάσεων μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη ψυχική και σωματική ευεξία. Η αναγνώριση και η αντιμετώπιση των συναισθηματικών βαρών είναι ένα κρίσιμο βήμα προς μια πιο υγιή, πιο ικανοποιητική ζωή. 

Συνάντησέ με και αντιμετώπισε τα. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
 
Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Συναισθηματικά φορτία - Τα συναισθήματα και το ψυχικό βάρος τους στον χαρακτήρα μας
Σταύρος Πλουμιστός: Συναισθηματικά φορτία - Τα συναισθήματα και το ψυχικό βάρος τους στον χαρακτήρα μας
Σταύρος Πλουμιστός: Συναισθηματικά φορτία - Τα συναισθήματα και το ψυχικό βάρος τους στον χαρακτήρα μας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXPkGPdXsATpDZG1J2mYSthNj0m080TW3CINH_cIiN-EMPjeksJmEjrC-E-J8kGrUJpqgZ5JZFklNcUfowqgwjdMLIeIO_W6QyxT5obbCjUpki0dnRGYplsXXLdcKHNWA6Y-pM6_M-fC_AAcNcJj5sCXl2wYZk5Rvsyn8o4EqeTz-p5mjJTOsp50qOLQ8A/w400-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%20%CE%A4%CE%B1%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%BF%20%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%20.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXPkGPdXsATpDZG1J2mYSthNj0m080TW3CINH_cIiN-EMPjeksJmEjrC-E-J8kGrUJpqgZ5JZFklNcUfowqgwjdMLIeIO_W6QyxT5obbCjUpki0dnRGYplsXXLdcKHNWA6Y-pM6_M-fC_AAcNcJj5sCXl2wYZk5Rvsyn8o4EqeTz-p5mjJTOsp50qOLQ8A/s72-w400-c-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%20%CE%A4%CE%B1%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%BF%20%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%20.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_36.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_36.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content