Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Κρυφή απειλή οι τεράστιες ποσότητες τοξικών φυτοφαρμάκων στα υπόγεια ύδατα της Θεσσαλίας

Εντατικούς ελέγχους στο έδαφος και στα υπόγεια ύδατα της Θεσσαλίας συστήνουν οι επιστήμονες, προκειμένου να αποφευχθεί η εκδήλωση σοβαρών προβλημάτων στην ανθρώπινη υγεία μέσω της τροφικής αλυσίδας.

Οι ειδικοί ζητούν να καταγραφούν οι ποσότητες φυτοφαρμάκων που βρίσκονταν στην περιοχή και τα σημεία όπου αυτά ήταν αποθηκευμένα, οι περιοχές συγκέντρωσης νεκρών ζώων και η διαδρομή που ακολούθησαν μέσω της ροής του νερού, ώστε στη συνέχεια να πραγματοποιηθούν στοχευμένοι έλεγχοι για την ποιότητα του εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα.

Παράλληλα, τονίζουν πως στο μικροσκόπιο των Αρχών θα πρέπει να τεθούν τα ποτάμια της περιοχής, η θάλασσα, τα ζώα που επέζησαν της καταστροφικής πλημμύρας αλλά και τα ψάρια.

Αλλωστε χθες, σε συνάντηση που είχε με τους ψαράδες του Βόλου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης επεσήμανε ότι ο Παγασητικός Κόλπος είναι προς το παρόν ακατάλληλος για αλιεία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να ελεγχθούν και γειτονικές περιοχές με τις πληγείσες, ακόμη κι αν αυτές δεν πλημμύρισαν.

«Τα ψάρια είναι σημαντικοί βιοσυσσωρευτές τοξικών, χημικών και οργανικών, κάτι που ισχύει ακόμη περισσότερο για τα μαλάκια και τα οστρακοειδή.

Από τη στιγμή που έχει πέσει όλο αυτό το νερό στον Παγασητικό, είναι καλό να υπάρξει ένα μορατόριουμ στην αλιεία και αντίστοιχοι έλεγχοι, ώστε να γνωρίζουμε την κατάσταση. Το φυσικό περιβάλλον έχει μηχανισμούς για να αντιδράσει, όμως έχει και τους δικούς του χρόνους.

Παρότι ο άνθρωπος πιέζεται από ανάγκες του και την οικονομική του δραστηριότητα, θα πρέπει να δώσουμε στη φύση τον χρόνο που χρειάζεται.

Αλλωστε, αν προκύψει ένα οποιοδήποτε περιστατικό μέσω της διατροφικής αλυσίδας, θα καταδικαστεί ολόκληρη η περιοχή, και μάλιστα για καιρό.

Είναι κρίμα. Απαιτείται ένα ολοκληρωμένο και μελετημένο σχέδιο διαχείρισης», λέει ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Οπως εξηγεί ο ίδιος, οι τοξικές ουσίες στην περιοχή είναι τόσο οργανικής προέλευσης, όπως μικρόβια, παθογόνοι οργανισμοί, όσο και χημικής, όπως φυτοφάρμακα ή ουσίες από είδη καθημερινής χρήσης.

«Οταν εξατμιστεί το λιμνάζον νερό, με τη βοήθεια μοντέλων που λαμβάνουν υπόψη τους τα σημεία συγκέντρωσης τοξικών υλικών και νεκρών ζώων και τη διαδρομή που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της πλημμύρας, θα πρέπει να επιλεγούν τα σημεία όπου εκτιμάται ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση βλαβερών ουσιών και εκεί να γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Στη συνέχεια μπορούν να επεκταθούν».


Το πόσιμο νερό έχει επηρεαστεί

Για δραματικές επιπτώσεις στο περιβάλλον με δύο βασικούς κινδύνους, τα παθογόνα (που προέρχονται από τα νεκρά ζώα, τους βιολογικούς καθαρισμούς και το αποχετευτικό δίκτυο) και τα χημικά (φάρμακα, φυτοφάρμακα, προϊόντα καθημερινής χρήσης, λύματα), κάνει λόγο ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Νικόλαος Θωμαΐδης, αναφέροντας ότι το πόσιμο νερό έχει επηρεαστεί, με επιπτώσεις για τα ζώα και τον άνθρωπο.

«Θα πρέπει να γίνουν αναλύσεις άμεσα, κατ’ αρχάς για τα παθογόνα που προκαλούν μια σειρά από ασθένειες. Και επειδή όλο το γεωλογικό υπόβαθρο της περιοχής επικοινωνεί με κάποιον τρόπο, θα πρέπει να παρακολουθηθεί η ποιότητα του περιβάλλοντος και στις γειτνιάζουσες περιοχές και σε περιοχές που αυτήν τη στιγμή δεν έχουν εμφανές πρόβλημα. Χρειάζεται εντατική παρακολούθηση στη Θεσσαλία, ειδικά για το νερό των γεωτρήσεων.

Σίγουρα μπορεί να φτάσουν στο τραπέζι μας προϊόντα που μπορεί να έχουν καλλιεργηθεί με αυτό το νερό», σημειώνει ο ίδιος. Αναφορικά με τα ζώα που επέζησαν, ο καθηγητής επισημαίνει: «Προφανώς και έχουν επιβαρυνθεί και αυτά. Πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος του παραγόμενου κρέατος και γάλακτος από τις εν λόγω περιοχές.

Ο κίνδυνος θα υφίσταται για μήνες, οπότε για μήνες θα πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. Υπάρχει πρόγραμμα από την ευρωπαϊκή νομοθεσία που θα έπρεπε να τηρούν οι κατά τόπους ΔΕΥΑ και οι δήμοι. Κι αυτό θα πρέπει να επιτηρηθεί ότι το κάνουν».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής καθηγητής ΕΜΠ, ειδικός στη Διαχείριση, Εκμετάλλευση και Προστασία Υδροφορέων, Ανδρέας Καλλιώρας, σημειώνει: «Aν διαπιστωθεί ότι υπάρχει μόλυνση στα επιφανειακά νερά, που κατά τη γνώμη μου σίγουρα θα υπάρχει, αυτό νομοτελειακά θα φτάσει να ρυπάνει και τα υπόγεια νερά.

Το «πόσο» εξαρτάται από τη συγκέντρωση του ρύπου στην επιφάνεια. Μεγάλο ζήτημα είναι και πώς οι ρύποι θα συμπεριφερθούν στο εδαφικό περιβάλλον, όπου σίγουρα θα γίνει κατακράτηση. Κίνδυνος εισόδου ρύπων στην τροφική αλυσίδα υπάρχει από τις καλλιέργειες που αφορούν ζωοτροφές.

Η μία δίοδος είναι μέσω του πόσιμου νερού και η άλλη δίοδος στην τροφική αλυσίδα είναι μέσα από τα βρώσιμα προϊόντα.

Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι έχουν επηρεαστεί η ορνιθοπανίδα και η ιχθυοπανίδα του υδατικού δυναμικού της περιοχής, όπου τα ποτάμια είναι παράλληλα και υγρότοποι. Χρειάζεται άμεσα εκτεταμένη δειγματοληψία σε όλες τις υδρολογικές ζώνες.

Και στο εξής να ελέγχονται συστηματικά τα υπόγεια νερά, όπου ίσως φτάσουν οι ρύποι από τα επιφανειακά ύδατα με αργό ρυθμό».

=======================================================================
Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στα βαγόνια του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή πίσω από το Άγιο Νεκτάριο της Αλεξανδρούπολης. Η φωτιά ξέσπασε από εξωγενείς παράγοντες και πιθανότατα από άτομα που έβρισκαν καταφύγιο σε παλιά εγκαταλελειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ολοσχερή καταστροφή των βαγονιών στην περιοχή πίσω από τον άγιο Νεκτάριο και ανάμεσα στο νέο κολυμβητήριο της πόλης..

Η περιοχή όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται κοντά στο νέο κολυμβητήριο και νέο κλειστό Γυμναστήριο και επειδή υπάρχει κατοικημένη περιοχή δικαιολογημένα υπάρχει ανησυχία του κόσμου.


=======================================================================
Έλον Μασκ εναντίον Τζορτζ Σόρος: Θέλει να καταστρέψει το δυτικό πολιτισμό


Ο επικεφαλής του Open Society Foundation και δισεκατομμυριούχος George Soros, είναι αφοσιωμένος για να προκαλέσει την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SpaceX, Elon Musk στο Twitter.

«Η οργάνωση Soros φαίνεται να θέλει τίποτα λιγότερο από την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού», έγραψε ο επιχειρηματίας απαντώντας σε δημοσίευμα στο οποίο ο χρηματοδότης κατηγορείται για κλιμάκωση της μεταναστευτικής κρίσης στο νησί της Λαμπεντούζα, στη νότια Ιταλία.

Σύμφωνα με τον Guardian, το Ίδρυμα Soros ασχολείται επίσης με την ασφάλεια των μεταναστών, των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο.

Τον Αύγουστο, ο Elon Musk ανακοίνωσε τα σχέδιά του να μηνύσει την Open Society για να σταματήσει την καταστολή της ελευθερίας του λόγου.

Οι δισεκατομμυριούχοι μοιράζονται μια μακρά ιστορία εχθρότητας. Έτσι, τον Μάιο, ο επικεφαλής του SpaceX δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία κατηγόρησε τον Soros ότι μισεί την ανθρωπότητα και τον συνέκρινε με τον Magneto, τον ανταγωνιστή της σειράς κόμικ X-Men για μεταλλαγμένους υπερήρωες.

Ο Musk, ο οποίος αγόρασε το Twitter πέρυσι με την υπόσχεση να κάνει την πλατφόρμα προπύργιο της ελευθερίας του λόγου, δήλωσε ότι συμφωνεί με την άποψη που εξέφρασε ο ερευνητής δημοσιογράφος Michael Shellenberger ότι ο George Soros χρηματοδότησε ΜΚΟ ώστε να ισχυρίζονται ψευδώς ότι τα «περιστατικά μίσους» αυξάνονται προκειμένου να πιέσουν για περιορισμούς στην ελεύθερη έκφραση.

«Οι πολιτικοί και οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον George Soros λένε ότι τα «περιστατικά μίσους» αυξάνονται, αλλά δεν αυξάνονται», έγραψε στην ανάρτησή του ο Shellenberger.

«Τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο: υψηλότερα από ποτέ και αυξανόμενα επίπεδα ανοχής των μειονοτήτων.

Ο λόγος που διαδίδουν παραπληροφόρηση μίσους είναι για να δικαιολογήσουν μια δρακόντεια καταστολή της ελευθερίας του λόγου».

Ο Musk αντέδρασε στην ανάρτηση σηματοδοτώντας τη συμφωνία του και δεσμευόμενος να κάνει μήνυση.

«Ακριβώς», έγραψε ο Musk. «To X θα υποβάλει νομική αγωγή για να σταματήσει αυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η αποκάλυψη!».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Elon Musk καταφέρεται κατά του Soros. Πρόσφατα τον κατηγόρησε ότι μισεί την ανθρωπότητα.

Επίσης, με ένα tweet ο Musk έγραψε ότι «ο Soros μου θυμίζει τον Μαγκνέτο» – τον μεταλλαγμένο αντι-ήρωα της σειράς κόμικ X-Men (Στο σύμπαν των ιστοριών της Marvel, ο Μαγκνέτο είναι επιζών του Ολοκαυτώματος).

=======================================================================
«Πάμε υπερβολικά αργά»: Βρίσκονται σε πανικό καθώς δεν τους βγαίνει η Ατζέντα για το 2030

Οι ηγέτες πολλών χωρών του κόσμου που συναντήθηκαν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, προειδοποίησαν ότι ο πλανήτης θα κινδυνεύσει σοβαρά αν δεν αναληφθεί κατεπειγόντως δράση για να διασωθούν οι 17 Στόχοι που έχουν τεθεί για το 2030 και αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ πίσω από τους 17 Στόχους της Ατζέντας 2030.



Με τη διακήρυξή τους, που εγκρίθηκε ομόφωνα στη σημερινή σύνοδο πριν από την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στηρίζουν τους 17 Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (SDG) που υιοθετήθηκαν το 2015 και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενεργειακά θέματα, την καταπολέμηση των ανισοτήτων και την ισότητα των φύλων.

«Η υλοποίηση των SDG κινδυνεύει. Φοβόμαστε ότι η πρόοδος στους περισσότερους από τους στόχους είτε είναι υπερβολικά αργή είτε έχει υποχωρήσει, πίσω από εκεί που ήταν το 2015» αναφέρει η διακήρυξη.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες είπε στη σύνοδο των ηγετών ότι μόνο το 15% των στόχων είναι στη σωστή πορεία ενώ οι άλλοι ακολουθούν μια πορεία αντίθετη από την επιθυμητή.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο Γκουτέρες είχε ζητήσει από τους ηγέτες της G20 να διασφαλίσουν ότι θα διαθέτουν τουλάχιστον 500 δισεκ. δολάρια ετησίως για την επίτευξη των στόχων αυτών.

Η σύνοδος αυτή οργανώθηκε υπό τη σκιά γεωπολιτικών εντάσεων, που πυροδοτούνται κατά κύριο λόγο από τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς η Ρωσία και η Κίνα ανταγωνίζονται τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για να πάρουν με το μέρος τους τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Αυτόν τον μήνα ο ΟΗΕ προειδοποίησε ότι σήμερα υπάρχουν στον κόσμο 745 εκατομμύρια άνθρωποι που πεινούν ή λιμοκτονούν, πολύ περισσότεροι σε σύγκριση με το 2015 και ο κόσμος απέχει πολύ από την επίτευξη του φιλόδοξου στόχου του να βάλει τέλος στην πείνα μέχρι το 2030.

Παράλληλα, το κόστος για την επίτευξη των στόχων αυξήθηκε κατά 25%, φτάνοντας τα 176 τρισεκ. δολάρια, κατά το οικονομικό έτος που έληξε τον Σεπτέμβριο του 2022, σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε πέρσι στη δημοσιότητα.

=======================================================================
K. ΒΑΘΙΩΤΗΣ – ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΤΑΘΕΙΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑ ΔΙΑΡΚΩΣ

========================================================================
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content