Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ....
Αυτό το κόκκινο που βλέπετε, δεν είναι βαφή αυγών, ούτε βαφή κόκκινων μαλλιών, για γυναίκες! Είναι το επιβραδυντικό υλικό που έριξαν στην Πάρνηθα και ο πρωθυπουργός λέγοντας ψέματα το διαψεύσε!

Το διέψευσε γιατί όλη η Ελλάδα και οι Έλληνες, θα αναρωτιόταν ποιος ήταν ο λόγος που δεν έριξαν στις φωτιές της Ρόδου, της Εύβοιας και του Έβρου το ίδιο υλικό για να σβήσει η πυρκαγιά!

ΑΚΟΎΣΙΑ Η ΕΚΟΎΣΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑΣ (διότι άφησε να καεί η Ελλάδα) Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ πάνε σιδεροδέσμιοι πολλοι στη φυλακή! Είχε δίκιο λοιπόν ο πρόεδρος #Βελοπουλος

=============================================================
Εμβόλια: «Να είστε…αναβαθμισμένοι»! Αυτά θα λένε και για 
τις ταυτότητες!!

Η αρμόδια ρυθμιστικές αρχές και οργανισμοί σε Ε.Ε. και ΗΠΑ έβγαλαν ή ετοιμάζονται να βγάλουν νέα “φιρμάνια” σε ό,τι αφορά τα νέα…επικαιροποιημένα εμβόλια για τον covid.

Ορισμένοι Έλληνες ειδικοί βέβαια τα αποκαλούν “τροποποιημένα”.

Έτσι λοιπόν και η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε χθες 1η Σεπτεμβρίου πως τα «αναβαθμισμένα» εμβόλια θα βγουν στη φόρα σύντομα και μάλιστα θα πρέπει να τα κάνουν οι Αμερικανοί πολίτες.

Κι αυτό για να μείνουν…«updated», δηλαδή «αναβαθμισμένοι, επικαιροποιημένοι».

Και επειδή οι λέξεις δεν επιλέγονται τυχαία, «επικαιροποιημένος» θα θεωρείται (για το κράτος) και κάποιος που…θα λαμβάνει τις νέες «αναβαθμίσεις» στην ψηφιακή του ταυτότητα!

Μας έχουν πει πως οι νέες ταυτότητες θα έχουν συγκεκριμένα στοιχεία για τον κάθε πολίτη, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα το κράτος από το να αρχίζει να “προσθέτει” ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορες πληροφορίες και δυνατότητες μέσα στην κάρτα που θα έχουν ΥΠΧΟΡΕΩΤΙΚΑ από το 2026 όλοι οι Έλληνες.

Η ρητορική που θα χρησιμοποιούν και τότε θα είναι ίδια με τα εμβόλια:


=======================================================================
«Συναγερμός»: Περιορίζουν όσο μπορούν τα μετρητά! Ραγδαίες εξελίξεις σε τράπεζες
Η αχρήματη κοινωνία εξαπλώνεται σε όλον τον δυτικό κόσμο!!!

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Αυστραλία:
«Κάναμε άλλο ένα βήμα προς την “Αχρήματη Κοινωνία”.

Μια μεγάλη τράπεζα έχει δηλώσει σε πελάτες της, -σε ορισμένες τοποθεσίες, ότι δεν μπορεί πλέον να κάνουν ανάληψη χρημάτων μέσω ταμείου, καθώς τα υποκαταστήματα συνεχίζουν να αποσύρουν τις υπηρεσίες.

Η τράπεζα «ANZ»-χωρίς μετρητά, επιβεβαίωσε ότι ορισμένα υποκαταστήματα δεν διαχειρίζονται πλέον μετρητά στο γκισέ, άλλα κατευθύνουν τους πελάτες σε “Smart ATM” για συναλλαγές με μετρητά.

Τα τελευταία στοιχεία για το ATM δείχνουν ότι, ο αριθμός των μηχανημάτων έχει μειωθεί περισσότερο από το μισό, -από τα 14.000 (ATM) το2017, σε περίπου 6.000 στα μέσα του περασμένου έτους.

Για χρόνια τα μετρητά ήταν βασιλιάς, αλλά όχι πια».

Σημειώνεται πως μειώνονται τα ATM και στην Ελλάδα!

«Έντονος είναι ο προβληματισμός σε πολλές περιοχές της χώρας μας καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα ΑΤΜ φαίνεται ότι αρχίζουν να λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Αυτό γιατί, οι τράπεζες συρρικνώνουν διαρκώς το δίκτυο των καταστημάτων τους και πωλούν σε τρίτους το δίκτυο των ΑΤΜ τους!

Ως εκ τούτου, σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και ειδικά στα νησιά, η έλλειψη ΑΤΜ και οι δυσκολίες στις αναλήψεις χρημάτων είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες εξυπηρετούνται από όλο και λιγότερα ATM με συνέπεια τα μετρητά των ATM να στερεύουν.

Φυσικά όλο αυτό ανοίγει τον δρόμο στο ψηφιακό νόμισμα, το οποίο έχει αποφασιστεί να έρθει ως προαιρετικό, αλλά ίσως τελικά θα επικρατήσει εκ των πραγμάτων, καθώς τα μετρητά θα κηρυχθούν, αν δεν αλλάξει κάτι, ως ασύμφορα».

Δείτε το βίντεο:

=======================================================================
«Μην κάνετε παιδιά για πέντε χρόνια»!!! Μείωση πληθυσμού ζητά ο γκουρού του WEF
Σε ακόμα μία του παρέμβαση, σε μία από αυτές τις “φωτισμένες” ομιλίες του, ο προβεβλημένος από το ίδιο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) «σατανικός» γκουρού Jagadish “Jaggi” Vasudev, γνωστότερος ως Sadhguru ζήτησε λιγότερα παιδιά στον πλανήτη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Όπως είπε:

«Μέχρι το 2030, πρέπει να μειώσετε τον πληθυσμό σας τόσο πολύ ώστε να μην αποκτάτε παιδιά για 5 χρόνια οικειοθελώς!!!!!

Θα το κάνετε; Πώς τότε (περιμένετε να λυθεί το πρόβλημα);
Όταν εσείς είστε το πρόβλημα και θέλετε να βρει κάποιος άλλος τη λύση, πώς (περιμένετε να λυθεί);
Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα… Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα… Ο πληθυσμός…»

Τα σχόλια περισσεύουν:

=======================================================================
«Στο κούτελο η ταυτότητα»!!! Άρχισαν να λένε για ψεκασμούς στα κανάλια
Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον στα κανάλια με αφορμή τις νέες ταυτότητες.

Ακόμα και χωρίς αντίλογο βλέπουμε δημοσιογράφους, παρουσιαστές και φυσικά πάσης φύσεως “ειδικούς” να συμπεριφέρονται όπως με τα εμβόλια!

Κύριο χαρακτηριστικό οι ειρωνείες, οι “αφορισμοί” και η γελοιοποίηση ενός πράγματι πολύ σοβαρού θέματος!
Όταν ένας εκ των παρουσιαστών παρομοίασε την διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων με εκείνη των εμβολίων…άρχισε ο εξής “ιερός” διάλογος:

–Για τον ψεκασμό ξέρεις, αυτόν τον παραλληλισμό με τα εμβόλια κάποιους μπορεί να τους μπερδέψει. Νομίζουν ότι μπορεί να τους τρυπήσουν με βελόνα

-Επίτηδες το λέει! Είναι το ίδιο με το εμβόλιο λέει (γέλια).

–Ρε παιδιά, στο ένα μπράτσο έχουμε Pfizer και στο άλλο την ταυτότητα. Τι θέλετε; Δεν έχετε χώρο; Πίσω στην πλάτη, όπου θέλετε

–Στο κούτελο! Στο κούτελο παιδί μου!!! Στο κούτελο!! (ξανά γέλια)

Επί τόπου η συζήτηση πήγε στην…παρέμβαση Ιερώνυμου για τις ταυτότητες:

–Περιμένουμε και την Ιερά Σύνοδο έτσι;

(Δείτε μετά το 0:54)


======================================================================
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_2.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_2.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content