Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"


ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
Νέο εμβόλιο τον Σεπτέμβρη! – «Να πούμε στους πολίτες ότι ο Covid-19 τους απειλεί» λένε «ειδικοί» – «Θα το κάνουμε όλοι»
Πρόκειται για κάτι που ανέφερε το καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μιλώντας την Κυριακή (13/4) σε τηλεοπτική εκπομπή είπε: «Το εντελώς καινούργιο εμβόλιο που θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα το κάνουμε όλοι»!
 
Πρόκειται για ένα νέο εμβόλιο, το οποίο οι «ειδικοί» ελπίζουν ότι οι Αμερικανοί θα υιοθετήσουν όπως το εμβόλιο για την γρίπη. Αλλά η ζήτηση για το εμβόλιο έχει σημειώσει κατακόρυφη πτώση από το 2021, οπότε και πρωτοκυκλοφόρησε. Τότε, 240 εκατομμύρια Αμερικανοί, το 73% του πληθυσμού, είχαν εμβολιασθεί με τουλάχιστον μία δόση.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε την λήξη της πανδημίας τον Μάιο και η αμερικανική κυβέρνηση παρέδωσε το έργο του εμβολιασμού στον ιδιωτικό τομέα. Περισσότερο από 1,1 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν στις ΗΠΑ από την Covid, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).


Η διευθύντρια του CDC Μάντι Κόεν δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε podcast ότι περιμένει πως τα εμβόλια, τα οποία θα πρέπει να λάβουν άδεια κυκλοφορίας από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και έγκριση από το CDC, θα κυκλοφορήσουν κατά την τρίτη ή τέταρτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και συμβούλεψε τους Αμερικανούς να τα αντιμετωπίσουν ως προστατευτικό μέτρο που πρέπει να εφαρμόζεται ετησίως μαζί με το εμβόλιο της γρίπης.

Όπως και με την γρίπη, οι Pfizer/BioNTech SE, Moderna και Novavax έχουν παρασκευάσει επικαιροποιημένα εμβόλια για την Covid που θα αντιμετωπίζουν την παραλλαγή που θα κυκλοφορεί αυτό το φθινόπωρο. Τα νέα εμβόλια αντιμετωπίζουν την υποπαραλλαγή XBB.1.5, παρόμοια με την EG.5, και ανήκει στην κυριαρχούσα παραλλαγή Όμικρον.

Οι νοσηλείες στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με τον Ιούνιο, αλλά βρίσκονται ακόμη κατά 90% κάτω από το επίπεδο κορύφωσής τους τον Ιανουάριο 2022, κατά την έκρηξη των κρουσμάτων της Όμικρον, σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC.

======================================================================
Παγκόσμιος χαμός: Απελευθέρωση 2 δις γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών
Ο ηθοποιός και κωμικός Rob Schneider μοιράστηκε ένα άρθρο ανακοινώνοντας ότι η EPA (Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ) πρόκειται να απελευθερώσει δύο δισεκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια και αναρωτήθηκε εάν θα κάνουν ένεση στους ανθρώπους όταν τους «τσιμπούν»!!!

«Τι θα μπορούσε να πάει στραβά με την απελευθέρωση 2 δισεκατομμυρίων ΓΤΟ κουνουπιών;» αστειεύτηκε και συνέχισε: «Όταν τσιμπούν ανθρώπους τι ακριβώς θα γίνει με την… ένεση κουνουπιών στους ανθρώπους; Μην ανησυχείτε… Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση και ο Μπιλ Γκέιτς έχουν κατά νου το καλύτερο για εμάς».


Ο Schneider, πέραν του χιούμορ, επικαλέστηκε άρθρο του Children’s Health Defense (CHD) που εξηγεί: « Τα κουνούπια GE που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxitec κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, παρόλο που οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές».

Τα κουνούπια έχουν απελευθερωθεί στην Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και το Τέξας, με τις δύο τελευταίες πολιτείες να βλέπουν πρόσφατα τα πρώτα κρούσματα τοπικά επίκτητης ελονοσίας εδώ και 20 χρόνια, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το CHD: «Το Ίδρυμα Gates έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο έργο για τα κουνούπια GMO (γενετικά τροποποιημένα) , επενδύοντας περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια στην Oxitec. Το μεγαλύτερο μέρος – περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια – απευθύνεται σε περιοχές των ΗΠΑ

Το έργο άραγε θα εξαπλωθεί και στην Ευρώπη;;; Γιατί όχι;;;

Μέχρι στιγμής αυτά έχουν συμβεί επιγραμματικά:
  • Γενετικά τροποποιημένα κουνούπια (GE) που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxitec κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ στη Φλόριντα και το Τέξας.
  • Τον Μάρτιο του 2022, η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) χορήγησε στην Oxitec δύο χρόνια παράταση της άδειας πειραματικής χρήσης ή EUP, η οποία θα επέτρεπε στην εταιρεία βιοτεχνολογίας να απελευθερώσει επιπλέον κουνούπια GE στην Φλόριντα καθώς και σε τέσσερις κομητείες της Καλιφόρνια για η πρώτη φορά.
  • Ενώ η EPA επέκτεινε το EUP της Oxitec, τόσο το Υπουργείο Γεωργίας της Φλόριντα όσο και το Υπουργείο Κανονισμού για τα φυτοφάρμακα της Καλιφόρνια (DPR) πρέπει να εγκρίνουν τις δοκιμές της Oxitec προκειμένου να προχωρήσει στις πολιτείες τους.
  • Μετά από αντιδράσεις από τους νομοθέτες, η DPR της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι η Oxitec απέσυρε οικειοθελώς την αίτηση εξουσιοδότησης έρευνας για να δοκιμάσει τα GE κουνούπια της στην Καλιφόρνια.
  • Η τοπικά επίκτητη ελονοσία ήταν ανύπαρκτη στις ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά πέντε τέτοιες περιπτώσεις έχουν πρόσφατα διαγνωστεί – τέσσερις στην Φλόριντα και μία στο Τέξας.
=======================================================================
Καταλύουν τους κανόνες της Λογικής: «Τα μαθηματικά είναι ρατσιστικά – 2+2 μπορεί να ισούται με 5» 
Το αμερικανικό δίκτυο CNN δημοσίευσε ένα αναλυτικό οδηγό για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους που δηλώνουν ότι είναι «φύλο», «αστέρι» και «ήλιος, σήμερα εντοπίσαμε κάτι που ξεπερνάει σε παραλογισμό ακόμα και αυτό:

Υπήρξε συζήτηση σε αμερικανικό κανάλι για το κατά πόσο τα μαθηματικά είναι… ρατσιστικά (Θεέ μου σώσε μας), και ότι το 2+2=4 είναι «ρατσιστικός προσδιορισμός»!

Μάλιστα όπως αναφέρει αυτή που το ισχυρίζεται σε ζωντανή εκπομπή «Η πραγματικότητα δεν είναι αντικειμενική και άρα 2+2 μπορεί να μην ισούται με 4».

Το ότι ζούμε στην εποχή του παράλογου είναι πλέον ευφημισμός. Καθημερινά προωθείται ο παραλογισμός από όλα τα ΜΜΕ ώστε να διαλυθεί η κριτική σκέψη των ανθρώπων και να μην έχουν λογικές βάσεις με τις οποίες να κρίνουν τα όσα συμβαίνουν γύρω τους και άρα να είναι πολύ εύκολα ελέγξιμοι και κυρίως «διοικήσιμοι».

Αν αύριο η εξουσία πει, ότι «πετάει ο γάιδαρος» δεν έχουν κανένα λόγο οι πολίτες να το αμφισβητήσουν καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν ρατσιστικό.

Σε άρθρο με τίτλο «Ένας οδηγός για τα νεοπρόσωπα, από το ae έως το ze», το CNN περιέγραψε τη χρήση εναλλακτικής γραμματικής που εξαλείφει τους «δείκτες φύλου», παραθέτοντας μια αναφορά σε έναν από τους «σημαντικότερους ειδικούς στα νεοπρόσωπα», ο οποίος ενθάρρυνε τους αναγνώστες να «χρησιμοποιούν και να σέβονται» τα νεοπρόσωπα όπως κάθε άλλη κοινή αντωνυμία.

Τώρα αφού ξεπεράστηκε το εμπόδιο της γραμματικής, του συντακτικού και του λεξιλογίου, κάποιοι θέλουν να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο που είναι οι αριθμοί, οι πράξεις, οι συναρτήσεις και γενικότερα οποιαδήποτε αλγεβρική παράσταση θα μπορούσε στο μέλλον να απειλήσει την εξουσία τους…
======================================================================
Σβαμπ: «Φαντάζεστε έναν κόσμο όπου δεν χρειάζεται να έχετε εκλογές;;;»
Θα γκρεμιζόταν και η τελευταία ψευδαίσθηση των «σοφών λαών» πως είχαν κάποια ψήγματα ελευθερίας επιλογής!

O Klaus Schwab, μιλώντας με τον συνιδρυτή της Google Sergey Brin στην ετήσια συγκέντρωση του WEF στο Davos της Ελβετίας το 2017 μίλησε για τις εκλογές και την ανάπτυξη των τεχνολογιών.

Ο «Mr. Great Reset» με πολύ…ύπουλο τρόπο παραθέτει ένα υποθετικό σενάριο στο οποίο οι εκλογές (η ψευδαίσθηση δηλαδή των κοιμισμένων λαών ότι είναι ελεύθεροι να επιλέγουν τις κυβερνήσεις τους!!) θα ήταν ουσιαστικά…άχρηστες σε έναν κόσμο πολύ υψηλής τεχνολογίας!

Τι δήλωσε επ’ακριβώς:

«Η τεχνολογία τώρα είναι, οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν κυρίως αναλυτική ισχύ. Τώρα μπαίνουμε σε μια προγνωστική δύναμη.

Αλλά δεδομένου ότι το επόμενο βήμα θα μπορούσε να είναι να μπείτε σε προκαθοριστική λειτουργία, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν να έχετε εκλογές πια γιατί μπορείτε ήδη να προβλέψετε τι, να προβλέψετε και μετά να πείτε, “Γιατί χρειαζόμαστε τις εκλογές;” ξέρετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Μπορείτε να φανταστείτε έναν τέτοιο κόσμο;»


====================================================================
«Ψηφιακό νόμισμα με τη μορφή τσιπ μέσα σας»: “Τρομακτικά” λόγια μέσα στα μπάνια του λαού
«Έχουν καθυστερήσει την ατζέντα. Δυσκολεύονται».

Νέες «βόμβες» πέταξε ο διάσημος οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών, Richard A. Werner, σε συνέντευξη αποσπάσματα της οποίας έχει ήδη αναλύσει το ΕΛ.

Αυτή τη φορά, αναφερόμενος ξανά στο ψηφιακό νόμισμα που ετοιμάζουν, τόνισε πως την τεχνολογία την είχαν έτοιμη από το 2015, ωστόσο έπρεπε πρώτα να «πλασάρουν» την κρίση του covid στο κοινό.

Σε ό,τι αφορά το πραγματικά…τρομακτικό για κάποιους σημείο των δηλώσεών του:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία συζήτηση τα ψηφιακά νομίσματα να είναι εφαρμογές στα κινητά. Και ναι αυτή είναι η αρχική φάση. Αλλά αυτό που ήταν ήδη έτοιμο γύρω στο 2015 είναι ο τελικός σκοπός, αυτό που πραγματικά θέλουν.

Από ότι φαίνεται, μου είπε ένας κεντρικός τραπεζίτης, είναι τα ψηφιακά νομίσματα να μοιάζουν με έναν μικρό κόκκο ρυζιού, που θέλουν να τον βάλουν κάτω από το δέρμα σας. Και συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μία δυσκολία. Προκειμένου να κάνουν τον κόσμο να το δεχθεί αυτό, θα υπάρχει ένα δέλεαρ.

Ξέρεις, γιατί ξαφνικά όλοι λένε “ας έχουμε ένα Παγκόσμιο Βασικό Εισόδημα”; Επειδή το αφήγημα θα είναι: “Λοιπόν τώρα έχουμε δημιουργήσει αυτή την τεράστια ανεργία και τις κρίσεις και έτσι χρειαζόμαστε αυτό το εισόδημα. Θα λαμβάνετε 2χιλ. ευρώ στον λογαριασμό, αλλά φυσικά για να το τρέξουμε αυτό πιο γρήγορα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την πρόσφατη τεχνολογία. Οπότε χρειάζεστε το εμφυτεύσιμο τσιπ των ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας”

Αλλά πόσοι άνθρωποι θα πουν “Εντάξει μια χαρά!!”».


======================================================================
Ξαφνικές live καταρρεύσεις από το πολύ…”άγχος”! Δεν ξεχνάμε…

Δείτε...


======================================================================
Δρ Τζέιμς Θορπ: «Τα εμβόλια κατά Covid είναι βιολογικά όπλα – Μεταδίδουν παρενέργειες και σε όσους δεν τα έκαναν»!
«Ανεμβολίαστες γυναίκες είχαν προβλήματα στην περίοδο μόλις ήρθαν σε επαφή με εμβολιασμένους άνδρες»

Ο Δρ Τζέιμς Θορπ είναι γυναικολόγος και ειδικός στη μητρική εμβρυϊκή ιατρική και αποκαλεί τα εμβόλια mRNA κατά του Covid ως «βιολογικά όπλα» και τονίζει πως «είναι πολύ ανησυχητικό» ότι οι μη εμβολιασμένες γυναίκες αναφέρουν προβλήματα εμμήνου ρύσεως μετά από «στενή επαφή με κάποιον που εμβολιάστηκε πρόσφατα».

«Γυναίκες δεν είχαν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως μέχρι που ήρθαν σε στενή επαφή με κάποιον που εμβολιάστηκε πρόσφατα! Επομένως, αυτό είναι πάρα πολύ ανησυχητικό», αναφέρει χαρακτηριστικά!.Ο συγκεκριμένος γιατρός υπηρέτησε στο Σύστημα Υγείας SSM στο Saint Louis του Μιζούρι των ΗΠΑ.

Έλαβε το πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Wayne State και εργάζεται για περισσότερα από 40 χρόνια, οπότε πρόκειται για έναν έμπειρο επιστήμονα και άρα γνωρίζει πολύ καλά την σοβαρότητα των όσων λέει.

Είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται κάτι τέτοιο. Ο διάσημος ιολόγος Dr Robert Malone αποκάλυψε πρόσφατα συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το «σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό» καθώς πλέον οι περιπτώσεις παρενεργειών μετά το εμβόλιο κατά της Covid-19 φέρονται να έχουν αυξηθεί σημαντικά (π.χ. έρπης ζωστήρας, Guillian-Barre, κ.λπ.)!

Σύμφωνα με τον Dr Malone και άλλους επιστήμονες προκαλούνται από την πρωτεΐνη ακίδας mRNA που καταστρέφει τα Τ-κύτταρα που οδηγεί σε Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο [VAIDS].

Τώρα όμως ο Δρ Τζείμς Θορπ ισχυρίζεται πως ακόμα και αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν δεν είναι ασφαλείς από αυτούς που εμβολιάστηκαν.


=====================================================================
«Φεουδαρχία 2.0»: Το σχέδιο για να έρθει παγκόσμια χούντα
Ο Ned Ryan, Αμερικανός, Διευθύνων Σύμβουλος Ασφαλείας, μιλώντας στο Fox News συνοψίζει την ατζέντα του (Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ) WEF «Great Reset», σε μόλις ένα λεπτό:

«Το WEF είναι μια φανατική πολιτική οργάνωση που χρησιμοποιεί φόβο και χειραγώγηση, όπως η υστερία Covid, όπως η φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για να διευκολύνει πραγματικά εκείνους που παρουσιάζονται ως σωτήρες!

Αλλά πραγματικά το μόνο που κάνετε είναι να τους βοηθήσετε να επιτύχουν τον στόχο τους, που είναι στην πραγματικότητα ένα παγκόσμιο δημόσιο-ιδιωτικό φασιστικό κίνημα, και η συγχώνευση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, της μεγάλης τεχνολογίας [και] μεγάλων ποσών χρημάτων, για την δημιουργία μιας τεχνοκρατικής εξουσίας ελίτ (σ.σ. Με έναν ηγέτη την κορυφή).

Θέλουν να δημιουργήσουν την φεουδαρχία 2.0, στην οποία είμαστε δουλοπάροικοι (σ.σ. Όλοι χωρίς δουλειά με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα)! Αυτό στοχεύουν».

Δείτε το βίντεο:


=======================================================================
Το όπλο που λένε πως ανακάλυψαν οι Κινέζοι .... λέιζερ θα πυροβολούν «επ’ αόριστον» χωρίς να υπερθερμαίνονται!
Κινέζοι στρατιωτικοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν κάτι σημαντικό στην τεχνολογία ενεργειακών όπλων που θα επέτρεπε στα όπλα λέιζερ να πυροβολούν «επ’ αόριστον» χωρίς να υπερθερμαίνονται!

Σύμφωνα με επιστήμονες του Εθνικού Πανεπιστημίου Αμυντικής Τεχνολογίας, αναπτύχθηκε ένα νέο σύστημα ψύξης που εξαλείφει πλήρως την συσσώρευση άχρηστης θερμότητας που παράγεται από δέσμες υψηλής ενέργειας.

“Αυτή είναι μια τεράστια σημαντική ανακάλυψη στη βελτίωση της απόδοσης συστημάτων λέιζερ υψηλής ενέργειας”, είπε η επιστημονική ομάδα σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε στις 4 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το futurism.com:

Το νέο κινεζικό σύστημα ψύξης, σύμφωνα με την έκθεση, θα χρησιμοποιούσε αέριο που φυσά μέσα από το όπλο για να αφαιρέσει την υπερβολική θερμότητα και θα επέτρεπε στα όπλα να εκτοξεύουν ακριβείς ακτίνες λέιζερ για αόριστο χρονικό διάστημα χωρίς απώλεια ισχύος ή παραμόρφωση.

Η έκθεση δημοσιεύτηκε στο κινεζικό περιοδικό Acta Optica Sinica.

Οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι η τεχνολογική ανακάλυψη θα μπορούσε να «αλλάξει τον χαρακτήρα της μάχης» προς όφελος της Κίνας.

«Έχει την δυνατότητα να αλλάξει σημαντικά τον χαρακτήρα της μάχης επεκτείνοντας τους χρόνους εμπλοκής, αυξάνοντας την εμβέλεια και την ζημιά και μειώνοντας τους εφοδιασμούς και το κόστος, σύμφωνα με τους ερευνητές», ανέφερε το South China Morning Post.

Κατά συνέπεια, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει κρίση για τον αμερικανικό στρατό, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αποτύχει να κάνει τα λέιζερ τυπικά όπλα λειτουργίας στο οπλοστάσιό του.

«Εάν [Κινέζοι επιστήμονες] έχουν ξεπεράσει τα ζητήματα θέρμανσης και παραμόρφωσης, όπως ισχυρίζονται, αυτό είναι μια μεγάλη ανακάλυψη λαμβάνοντας υπόψη τις αποτυχίες των ΗΠΑ σε αυτόν τον τομέα», έγραψε στο X ο πρώην Βρετανός στρατιωτικός αξιωματούχος Steve Weaver.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_31.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_31.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content