Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".


"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

============================================
«Όσο γίνεται να μην υπάρχουν μετρητά»! Ο Θεοχάρης έκλεισε το μάτι στην νέα εποχή
Στην ετήσια έκθεσή της, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) δημοσίευσε ένα προσχέδιο του μελλοντικού νομισματικού συστήματος στο οποίο στοχεύει η ίδια και οι κεντρικές τράπεζες.

Το προσχέδιο του BIS προτείνει ότι όλη η ιδιωτική περιουσία, όπως χρήματα, σπίτια, αυτοκίνητα κ.λπ., θα «συμπιέζεται» σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε ένα παγκόσμιο ενοποιημένο καθολικό σύστημα – «όλα σε ένα μέρος» (σ.σ. Θυμίζει περιουσιολόγιο) και όλα θα ρυθμίζονται από το CDBC (Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας), δηλαδή μέσω ψηφιακών μονάδων!!!!

Ο καθηγητής Richard A. Werner, οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών, έχει αναφέρει πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό!

Όλες οι συναλλαγές επιδιώκεται να γίνουν με ψηφιακές μονάδες με πρόσχημα την διευκόλυνση και την πάταξη της φοροδιαφυγής! Ποιό θα είναι όμως το τίμημα;;;

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να χρησιμοποιούνται όσο τον δυνατό λιγότερα μετρητά!

«Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος πληρωμής, αρκεί να μην είναι μετρητά. Όσο γίνεται να μην υπάρχουν μετρητά», δήλωσε συνδέοντάς τα με την αύξηση των εσόδων του κράτους.

Δείτε το βίντεο:


===========================================
Αποδόμηση της «κλιματικής κατάρρευσης» σε λιγότερο από 1 λεπτό
Στο παρακάτω απόσπασμα το εν λόγω αφήγημα αποδομείται σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Αρκεί μόνο να ακουστεί η αντίθετη άποψη η οποία αποκλείεται από κάθε ΜΜΕ και στις μέρες…ποινικοποιείται.

«Την τελευταία δεκαετίες, οι παγκόσμιες εκπομπές αερίων έχουν μειωθεί. Οι θάνατοι από τις φυσικές καταστροφές έχουν μειωθεί σε εκατοντάδες/χρόνο στις ΗΠΑ. Ακόμα και όταν ο παγκόσμιος πληθυσμός τετραπλασιάστηκε τον περασμένο αιώνα, (σ.σ. οι θάνατοι) έχουν ελαττωθεί»:


=========================================
H παράδοση των εργαστηριακών Τροφίμων σε Πολυεθνικές..Ψευτική και επικίνδυνη λύση..
Η παράδοση του ελέγχου των τροφίμων μας σε μια χούφτα πολυεθνικές εταιρείες μας κάνει να εξαρτόμαστε περισσότερο από αυτές, δημιουργώντας ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα τροφίμων και γεωργικών προϊόντων, ελεγχόμενο από το κέρδος. Αυτό διαβρώνει την επισιτιστική μας κυριαρχία και την επισιτιστική ασφάλεια, ενώ έχει δυνητικά επιζήμιες συνέπειες στα τοπικά συστήματα τροφίμων και στα οικολογικά συστήματα…



Bill Gates, Jeff Bezos και κολοσσοί της βιομηχανίας κρέατος όπως η Tyson foods, η JBS, η Cargill, η Nestlé και η Maple Leaf Foods βρίσκονται πίσω από την ώθηση για αυτή τη νέα αγορά όπου οι επενδύσεις έχουν φτάσει πλέον τα 2,78 δισεκατομμύρια δολάρια . Τα συνθετικά τρόφιμα και τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο γίνονται γρήγορα το επόμενο μέσο για την εδραίωση ακόμη μεγαλύτερης ισχύος και κέρδους στα χέρια λίγων γιγάντων τροφίμων χωρίς να λογοδοτούν για τις συνέπειες του συστήματος που διαιωνίζουν…

Τα συνθετικά τρόφιμα είναι η επόμενη γενιά υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων που παρασκευάζονται μέσω της υπερ-επεξεργασίας βιομηχανικά παραγόμενων καλλιεργειών, ενός συνδυασμού επεξεργασμένων και τεχνητών συστατικών και εντελώς νέων συστατικών που παράγονται μέσω της συνθετικής βιολογίας (ή λεγόμενης «ζύμωσης ακριβείας») και των κυττάρων -καλλιέργεια. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό επεξεργασίας γονιδίων που χρησιμοποιείται για τη ζύμωση ακριβείας, βιομηχανικά συστατικά και παραδοσιακές αλυσίδες εφοδιασμού εμπορευμάτων για να δημιουργήσουν ένα προϊόν που εδραιώνει περαιτέρω το ήδη εξαιρετικά προβληματικό και καταστροφικό παγκοσμιοποιημένο σύστημα τροφίμων μας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

============================================
«Αιμορραγεί» το ΕΣΥ: Ρεκόρ αποχωρήσεων υγειονομικών ως το τέλος του έτους – Τι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), αποτυπώνει τη μελανή εικόνα που έχει σχηματιστεί σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, λόγω των ελλείψεων προσωπικού που εντείνονται συνεχώς.

«Το λειτουργικό αδιέξοδο στο ΕΣΥ επιδεινώνεται ημέρα με την ημέρα λόγω μαζικών αποχωρήσεων υγειονομικών. Αποχωρήσεις γιατρών, νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων είτε προς συνταξιοδότηση ή για δουλειά στο εξωτερικό με καλύτερες συνθήκες εργασίας και απείρως καλύτερες αμοιβές» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη δυσλειτουργία των νοσοκομείων με ό,τι αυτή συνεπάγεται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η ΠΟΕΔΗΝ, τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχουν αποχωρήσει από το Εθνικό Σύστημα Υγείας τουλάχιστον 10.000 εργαζόμενοι, και όπως αναφέρει «πρόκειται για αριθμό ρεκόρ σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, από τη σύσταση του ΕΣΥ».

Μάλιστα, προς την κατάκτηση ενός ακόμη αρνητικού ρεκόρ φαίνεται πως οδεύει το ΕΣΥ και για το εφετινό έτος, καθώς «το 2023 από τα στοιχεία που έχουμε, θα προσεγγίσουμε τις 5.000 αποχωρήσεις, αριθμό ρεκόρ για το ΕΣΥ σε ένα έτος» όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

============================================
Αυστραλός βουλευτής: Δεν κυβερνούν αυτοί που νομίζετε – ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά»
Εξελέγη για να εκπροσωπήσει τη Βικτώρια στην Αυστραλιανή Γερουσία στις ομοσπονδιακές εκλογές της Αυστραλίας το 2022, ξεκινώντας την εξαετή θητεία του την 1η Ιουλίου 2022.

Κατέθεσε την δική του άποψη σχετικά με όσα συμβαίνουν στις μέρες από την λεγόμενη διεθνιστική τάξη πραγμάτων!, η οποία κυριαρχεί σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Ιαπωνία και Ωκεανία!

Όπως δήλωσε:

«Τα πράγματα που συμβαίνουν στην Νέα Ζηλανδία αυτή την στιγμή συμβαίνουν και σε πολλές άλλες δυτικές δημοκρατίες.

Ο πλανήτης δεν ελέγχεται από τους ανθρώπους που νομίζετε ότι ελέγχουν τον πλανήτη σήμερα. Ο μέσος πολιτικός στο κοινοβούλιό σας αυτή την στιγμή είναι μια μαριονέτα!!!!

Λαμβάνουν τις εντολές τους από κάποιον άλλο… Λαμβάνουν τις εντολές τους από τα παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα.

Άτομα, ξέρετε, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την Wall Street κτλ, όλες εκείνες τις παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις. Από αυτούς λαμβάνουν τις εντολές τους (σ.σ. Οι οποίοι, με την σειρά τους, λαμβάνουν τις εντολές τους από την παγκόσμια αρχή! Η πυραμίδα έχει ιεραρχία).

Αυτά τα άτομα δεν έχουν εκλεγεί, δεν δίνουν λόγο σε κανέναν, δε νοιάζονται ούτε στο ελάχιστο για εσάς ή για την χώρα σας…

Τα κόμματα του κατεστημένου βρίσκονται εκεί για να σας δίνουν την ψευδαίσθηση της επιλογής!!!!!».


=====================================
Ένοχη σιωπή από την κυβέρνηση για τα 187.540.000 ευρώ, που παραμένουν αναξιοποίητα για την πυροπροστασία
Ένοχη σιωπή από την κυβέρνηση για τη συγκλονιστική αποκάλυψη της «δημοκρατίας» χθες, Δευτέρα, για την εγκληματική αβελτηρία σε σχέση με την πυροπροστασία.

Ούτε το Μέγαρο Μαξίμου ούτε τα υπουργεία Οικονομικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας δεν τόλμησαν να διαψεύσουν τα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι, ενώ από το 2021 έχει ενταχθεί κονδύλι, συνολικού ύψους 187.540.000 ευρώ, στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τα χρήματα που έχουν εκταμιευθεί είναι μόλις 970.000 ευρώ!Το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας»

Και όλα αυτά ενώ τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσοι και οι αρμόδιοι υπουργοί πριν και μετά τις εκλογές διαβεβαίωναν πως το κράτος θα είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις διαρκώς αυξανόμενες προκλήσεις που γνώριζαν ότι θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα -όπως και οι υπόλοιπες μεσογειακές χώρες- και αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας των πυρκαγιών.

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό και το έζησαν μέχρι στιγμής στο πετσί τους η Ρόδος, η Αττική (ανατολική και δυτική), η Κέρκυρα, η Εύβοια, η Αχαΐα και η Μαγνησία. Και προφανώς οι οικογένειες των πέντε θυμάτων, των δύο ηρωικών πιλότων του Canadair που κατέπεσε στην Κάρυστο και των τριών πολιτών που απανθρακώθηκαν καθώς δεν πρόλαβαν να σωθούν από τις φλόγες σε Εύβοια και Μαγνησία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πίνακα που δημοσιεύσαμε χθες αναφέρεται λανθασμένα πως για το υποέργο «Αγορά μηχανών πυρόσβεσης και άλλων οχημάτων απόκρισης για το Πυροσβεστικό Σώμα» έχουν ενταχθεί κονδύλια ύψους 8.680.000 ευρώ, αντί για 80.680.000 ευρώ, για την «Αγορά έντεκα (11) αμφίβιων πυροσβεστικών αεροσκαφών για τα νησιωτικά συμπλέγματα» έχουν ενταχθεί κονδύλια ύψους 12.690.000 ευρώ, αντί για 35.000.000 ευρώ, για την «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό δύο (2) Super Puma» τα ενταγμένα στο πρόγραμμα κονδύλια ανέρχονται όχι σε 2.830.000 ευρώ, αλλά σε 3.000.000 ευρώ, για «Οριζόντια τεχνική βοήθεια για δράσεις αρμοδιότητας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας» 7.000.000 ευρώ, αντί για 7.470.000 ευρώ που είναι το ορθό.

Ο διορθωμένος πίνακας που δημοσιεύουμε σήμερα διατηρεί αναλλοίωτη την ουσία: η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτιμά να μοιράζει αφειδώς τα υπερπολύτιμα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης σε φίλους και εκλεκτούς και βάζει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα την πυροπροστασία.

=============================================
Το Facebook υπέκυψε : Mας πίεζε ο Biden να μην επιτρέπουμε σχόλια για την εργαστηριακή κατασκευή του ιού COVID-19 και τις παρενέργειες των εμβολίων
Το Facebook υπέκυψε στην πίεση του Λευκού Οίκου, αφαίρεσε τις αναρτήσεις για τον Covid-γράφει ο Ryan Tracy για τη The Wall Street Journal.

Τα εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Meta αναφέρουν ότι η πίεση από την Ουάσιγκτον ήταν πίσω από την απόφαση να αφαιρεθούν δημοσιεύσεις που αποδίδουν πανδημία στον ανθρωπογενή ιό

To Facebook αφαίρεσε περιεχόμενο που σχετίζεται με τον Covid-19 ως απάντηση στην πίεση της κυβέρνησης Βiden συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων που ισχυρίζονταν ότι ο ιός ήταν ανθρωπογενής-virus was man-made, σύμφωνα με εσωτερικές επικοινωνίες της εταιρείας που προβλήθηκαν από την Wall Street Journal.


Τα email δείχνουν στελέχη του Facebook να συζητούν πώς διαχειρίζονταν τις αναρτήσεις των χρηστών σχετικά με την προέλευση μιας πανδημίας που η διοίκηση προσπαθούσε να ελέγξει. «Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει γρήγορα γιατί καταργούσαμε – αντί να υποβιβάζαμε / επισημάνουμε – τους ισχυρισμούς ότι ο Covid είναι τεχνητός», ρώτησε ο Nick Clegg, πρόεδρος παγκόσμιων υποθέσεων της εταιρείας, σε ένα email του Ιουλίου 2021 προς τους συναδέλφους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

==============================================
Έρχεται αντικατάσταση της Δημοκρατίας – Τι είπε Βρετανός βουλευτής
«Η ίδια η έννοια της δημοκρατίας που θεωρούσαμε δεδομένη σε όλη μας την ζωή απειλείται όπως ποτέ πριν», αναφέρει , ο Βρετανός Βουλευτής, A. Bridgen, στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της συνθήκης για την πανδημία του ΠΟΥ.

Η Δημοκρατία αναμένεται να αντικατασταθεί από ένα άλλο πολίτευμα δικτατορικού τύπου! Άλλωστε το δημοκρατικό πολίτευμα προετοιμάζει το έδαφος για την Τυραννία που ακολουθεί, σύμφωνα με τον Σωκράτη!

«Και δεν είναι μόνο στην χώρα μου. δεν είναι σε όλη την Ευρώπη. Είναι σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν γίνεται από εξωτερικούς στρατούς που συσσωρεύονται στα σύνορά μας αυτή τη φορά, αλλά προκύπτει από την διαφθορά και τη φθορά των δικών μας θεσμών που το επιτρέπουν να συμβεί αυτό», τονίζει ο Bridgen!

«Η δημόσια υγεία και οι αποφάσεις γύρω από αυτήν υπάρχουν πλέον ως μονοπώλιο του ΠΟΥ, με επικεφαλής γραφειοκράτες στην Γενεύη, η ηγεσία των οποίων έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα. Και η πλειοψηφία της επιρροής στον ΠΟΥ προέρχεται από εξωτερικές οντότητες. Και πράγματι, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο [ο Μπιλ Γκέιτς] έχει τεράστια επιρροή στον ΠΟΥ!», συνέχισε.

«Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να εγκαταλείψουμε την κυριαρχία μας [στον ΠΟΥ], την κυριαρχία των εθνών μας. Η κυριαρχία ανήκει πάντα στον λαό και κάθε εκλογή θα πρέπει να επιστρέφεται πίσω στον λαό, όπου θα αποφασίσει και πάλι σε ποιον θα επιτρέψει να τον εκπροσωπήσει»
, υπογράμμισε.

Δείτε:


==========================================
Η Τεχνοκρατική Δικτατορία έφτασε. Μια παγκόσμια προειδοποίηση που δεν πρέπει να αγνοηθεί...
Η στρατιωτική γεωμηχανική, νευροτεχνολογία, Neurostroke, τορπίλη Ποσειδών, τροποποίηση του καιρού, καταστρέφουν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα…

Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος είναι μπροστά μας..... αυτός ο πόλεμος που έρχεται δεν θα γίνει όπως οι δύο πρώτοι...θα γίνει με όπλα τα οποία, σήμερα που γράφω το άρθρο, είναι απόρρητα, και παρουσιάζω κάπιες τελευταίες πληροφορίες για κάποια από αυτά...

1. ένα όπλο από αυτά μπορεί να κάνει την διαφορά και μπορεί να πυροδοτήσει μια άνευ προηγουμένου καταστροφή και να μετατρέψει μια χώρα σε ένα σκοτεινό νεκροταφείο, χωρίς μάχη και χωρίς ούτε ένα θύμα, τουλάχιστον δεν θα υπάρξουν θύματα αμέσως.....αλλά στους λίγους μήνες μετά από αυτό το γεγονός. Εκατομμύρια οικογένειες θα μείνουν άστεγες, θα πεινάσουν και θα παλεύουν απεγνωσμένα για τη ζωή τους.

Αμερικανός υποστράτηγος αποκάλυψε ότι.....με αυτό το νέο τρομακτικό όπλο, η χώρα που θα δεχτεί το κτύπημα δεν θα χάσει απλά, αλλά θα χάσει ΓΡΗΓΟΡΑ, τα αμυντικά συστήματα θα είναι εντελώς άχρηστα ενάντια σε αυτό το όπλο. Με άλλα λόγια, μετα το κτύπημα με αυτό το όπλο όλα όσα θεωρούμε δεδομένα θα αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη, αυτό το όπλο είναι 1000 φορές πιο καταστροφικό από τα πυρηνικά. Είναι ένα όπλο που μπορεί να τερματίσει αμέσως τη σύγχρονη ζωή σε μια χώρα χτυπώντας το ηλεκτρικό της δίκτυο, οτιδήποτε έχει ηλεκτρονικά εξαρτήματα δεν θα λειτουργήσει ΞΑΝΑ Τα αυτοκίνητα δεν θα ξεκινούν, οι τηλεοράσεις, τα τηλέφωνα, το Διαδίκτυο θα είναι όλα νεκρά, θα πάμε πίσω στον χρόνο τουλάχιστον 200 χρόνια, θυμάστε τι μας έλεγαν οι Γέροντες ;
Αυτό το όπλο μπορεί να κινηθεί τόσο γρήγορα όσο 25 φορές την ταχύτητα του ήχου. και σε λίγες μερες η εβδομάδες, ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε θα έφτανε στο τέλος του, στην χώρα που θα κτυπήσει το όπλο αυτό. Ξαφνικά........απόλυτη ησυχία. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, δεν έχεις φώτα, δεν μπορείς να μαγειρέψεις, βασικά μέχρι εκείνη την ώρα δεν κατάλαβες ότι η χώρα σου κτυπήθηκε από αυτό το όπλο, δεν λειτουργεί η τηλεόραση τα τηλέφωνα τα κινητά τηλέφωνα, τίποτα τίποτα.

Ρώσος Γέροντας Αντώνιος: ………Τρομερές φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν όλες τις χώρες και περισσότερο την Αμερική: σεισμοί, ξηρασίες, κατακλυσμοί!…… Οι πόλεις θα χτυπηθούν περισσότερο. Οι πολυκατοικίες θα καταρρέουν από τους σεισμούς ….. Στις πόλεις δε θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση και τροφή 

2. ΝΕΥΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ :

Το 2021 η Διεθνής Επιτροπή Βιοηθικής (IBC) της UNESCO έγραψε: «Τα εξωτερικά εργαλεία που μπορεί να παρεμβαίνουν στις αποφάσεις μας μπορούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση, ή ακόμη και να αμφισβητήσουν, την ελεύθερη βούληση ενός ατόμου και, κατά συνέπεια, τις ευθύνες ενός ατόμου. Με αυτόν τον τρόπο, η νευροτεχνολογία θα μπορούσε να επηρεάσει την ελευθερία σκέψης, ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗΣ.....

Στις 7 Οκτωβρίου 2022, 23 χώρες υπέγραψαν ένα έγγραφο : « Λαμβάνοντας υπόψη ότι η νευροτεχνολογία επιτρέπει τη σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου απευθείας με ψηφιακά δίκτυα μέσω συσκευών και διαδικασιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για την πρόσβαση, την παρακολούθηση και το χειρισμό του νευρικού συστήματος του ατόμου».

3. NEUROSTROKE : το Neurostroke (στρατιωτικός όρος) είναι Στοχευμένη επίδραση στον εγκέφαλο στρατιωτικού προσωπικού ή πολιτών που χρησιμοποιούν μη κινητικές τεχνολογίες. Ο στόχος είναι να βλάψει τη σκέψη, να μειώσει την επίγνωση της κατάστασης, να προκαλέσει μακροπρόθεσμη νευρολογική βλάβη και να παρεμποδίσει τις φυσιολογικές γνωστικές λειτουργίες.

The Washington Times: Σύμφωνα με έκθεση τριών αναλυτών, ο Στρατός της Κίνας αναπτύσσει όπλα υψηλής τεχνολογίας που έχουν σχεδιαστεί για να διαταράξουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και να επηρεάσουν κυβερνητικούς ηγέτες ή ακόμα και ολόκληρο τον πληθυσμό μιας δεδομένης χώρας.

Οι παγκοσμιοποιητες σχεδιάζουν να μετατρέψουν τα κράτη, σε ολοκληρωτικά κράτη όπου η Νέα Τάξη μετατρέπει τους πολίτες σε βιο-ρομπότ, ελεγχόμενα από υπερυπολογιστές. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που παραπονιούνται ότι εκτίθενται σε πειράματα, νευροτεχνολογικών συσκευών για να στερούν από τους ανθρώπους την ελευθερία σκέψης τους από απόσταση και να τους προκαλούν πόνο από ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

4. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ : Σύμφωνα με έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ : «Η τροποποίηση του καιρού ειναι μέρος της εσωτερικής και διεθνούς ασφάλειας, μπορεί να έχει επιθετικές και αμυντικές εφαρμογές και ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για αποτρεπτικούς σκοπούς. Η ικανότητα δημιουργίας βροχοπτώσεων, ομίχλης και καταιγίδων στη γη ή τροποποίησης του διαστημικού καιρού… και η παραγωγή τεχνητού καιρού αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου συνόλου (στρατιωτικών) τεχνολογιών..................... οι δυνατότητες, λέει, εκτείνονται μέχρι την πυροδότηση ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ, ΤΥΦΩΝΩΝ, ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΑΣΙΑΣ....Η κατάλληλη εφαρμογή της τροποποίησης του καιρού μπορεί να προσφέρει κυριαρχία στον χώρο μάχης σε βαθμό που δεν έχετε φανταστεί ποτέ.

5. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ : Η Γεωμηχανικη είναι στρατιωτικής προέλευσης, και τεχνολογίας που από μόνη της μπορεί να παράγει αποτελέσματα που εμφανίζονται ως ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ του πλανήτη, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, και πολλά άλλα, όπως βλάβη στο στρώμα του όζοντος, αυτή η τεχνολογία μετατρέπει τον πλανήτη μας ως σύνολο σε όπλο μαζικής καταστροφής..... Claudia von Werlhof

6. ΤΟΡΠΙΛΗ POSEIDON : Ποσειδών: Το νέο όπλο της Ρωσίας που εξαπολύει ραδιενεργό τσουνάμι, το Belgorod και η τορπίλη Ποσειδών η οποία είναι σχεδιασμένη να θάβει εχθρικές πόλεις κάτω από το νερό μετα από ένα τσουνάμι, προωθείται από έναν πυρηνικό αντιδραστήρα και λειτουργεί σε βαθιά βάθη έως και 3300ft = 1005.840 m. Είναι οπλισμένο με μια τεράστια κεφαλή 100 μεγατόνων αρκετά ισχυρή ώστε να δημιουργήσει ένα γιγάντιο παλιρροϊκό κύμα 500 Μέτρων για να καταστρέψει τις παράκτιες πόλεις.

7. Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα:

Ήδη έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία.....

Αυτά τα όπλα μπορούν να ενεργοποιήσουν ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ( θα διαβάσετε μετα τι εννοώ επιλεκτικές), να δημιουργήσουν ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ και άλλες καταστροφές.  

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

=============================================
Άνθρωποι ζόμπι… Δεν σκέφτονται και δεν δρουν – Ποιοι μας θέλουν σε αυτή την κατάσταση;

Το σκληρό αυτό ναρκωτικό που έχει απίστευτη διάδοση τα τελευταία χρόνια, έχει μετατρέψει χιλιάδες νέους σε ζόμπι... Χωρίς ελπίδα και χωρίς θέληση για ζωή... Υπάρχουν κάποιοι που το οργανώνουν όλο αυτό;;;

Δείτε τα σοκαριστικά video:
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_1.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_1.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content