«Μισάνθρωποι»: Έρχονται αποκαλύψεις στην Ε.Ε. για ΠΟΥ και κυβερνήσεις ώστε να ακολουθήσει ΧΟΥΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μισάνθρωποι»: Έρχονται αποκαλύψεις στην Ε.Ε. για ΠΟΥ και κυβερνήσεις ώστε να ακολουθήσει ΧΟΥΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

👉«Τριγμοί» με κοινή συνέντευξη ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες - Ποια η παγίδα... Η Γερμανίδα βουλευτής Κριστίν Άντερσον την περασμένη εβδομάδα απευθύνθηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αποκαλώντας τον μια ομάδα «παγκοσμιοποιημένων μισανθρώπων» τους οποίους η ίδια – και μια ομάδα επτά ακόμη βουλευτών, έχουν ορκιστεί να διαλύσουν!

Αυτό που ισχύει πάντα είναι πως μέσα από το σύστημα δεν νικά το σύστημα και φυσικά δεν είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) που κυβερνά τον πλανήτη!!!

«Ένα μη εκλεγμένο όργανο όπως αυτό που ελέγχεται και διοικείται από πολυδισεκατομμυριούχους δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπεται να ενεργεί στη θέση μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια του συνεδρίου της Πρωτοβουλίας Πολιτών στις Βρυξέλλες.

Η Άντερσον λέει ότι θα καταδείξει και θα κατονομάσει οποιαδήποτε άτομα, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών αξιωματούχων και βουλευτών, που υποστηρίζουν την «αρπαγή εξουσίας» του ΠΟΥ και δεν σέβονται την δημοκρατία.

«Εσείς [ΠΟΥ] είστε η μικρή περιθωριακή μειοψηφία», συνέχισε. «Εσείς είστε αυτοί που δεν έχετε το δικαίωμα να υπαγορεύετε στους ανθρώπους τι θέλουν και τι δεν θέλουν».

Όλα δείχνουν πως θα βγουν αλήθειες για υπαλλήλους της παγκόσμιας εξουσίας, οι οποίοι ταλαιπώρησαν τους λαούς! Ωστόσο, όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα στο ευρωκοινοβούλιο ή και αλλού, όταν έρθει η ώρα ενδεχομένως «αγκαλιάσουν» την «λύση» που θα δοθεί από το ίδιο σύστημα που είχε στρατολογήσει τους προηγούμενους, έτσι ώστε να επιβληθεί στους ανθρώπους η χούντα της τεχνητής νοημοσύνης!

Δείτε το βίντεο σε σχέση με όσα ειπώθηκαν:


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Τον πλανήτη κυβερνούν δύο ισχυρές Αδελφότητες, η Μαύρη και η Λευκή.

Η Μαύρη θέλει να αυξήσει τον πληθυσμό της Γης πάνω από 50 δις.
Η Λευκή θέλει να τον μειώσει σε κάτω από μισό δις.
Η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

Η Μαύρη κυβέρνησε τον πλανήτη από το παρασκήνιο για χιλιετίες, με το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια, προωθώντας μοναρχίες και ελέγχοντας τους μονάρχες τροφοδοτώντας τους με διοικητικά στελέχη μέσα από τις αμέτρητες μασονικές στοές της.

Η Λευκή από τον 18ο αιώνα μ.Χ. με την δημιουργία των Ιλλουμινάτι, πήρε τον έλεγχο όλων των μασονικών στοών της Μαύρης Αδελφότητας και με στημένες επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο εγκαθίδρυσε την κοινοβουλευτική δημοκρατία με κυβερνήσεις μαριονετών και κατόπιν έστησε παγκόσμιους οργανισμούς για να κυβερνάει τον πλανήτη, ρίχνοντας την Μαύρη Αδελφότητα στο περιθώριο. Έφερε επιτυχώς στο όριο της διάλυσης, τον θεσμό της οικογένειας, τις θρησκείες και τα έθνη (τις πατρίδες)

Εδώ και περίπου είκοσι χρόνια, με την ανατολή του νέου 21ου αιώνα, η Μαύρη Αδελφότητα, άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι της πολιτικής, ελέγχοντας τον Πούτιν, αρκετούς πρωθυπουργούς, τον Τραμπ και αρκετούς πλουσίους, όπως ο Elon Musk, που είναι ο δημοφιλέστερος και πλουσιότερος όλων.

Η Λευκή Αδελφότητα, βλέποντας τον ισχυρό της αντίπαλο (την Μαύρη) να παίζει μέσα στα δικά της χωράφια, στην πολιτική σκηνή δηλαδή, πρότεινε μία λυκοφιλία και υποτίθεται εδώ και αρκετά χρόνια συγκυβερνούν τον πλανήτη.

Σχετικά πρόσφατα, διαπιστώθηκε, ότι η θεμελιώδης τους διαφορά δεν γεφυρώνεται και ότι δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι και εκείνοι που θέλουν 50 δις πληθυσμού και εκείνοι που θέλουν 0,5 δις πληθυσμού. Το αποτέλεσμα είναι η έναρξη του πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τη Ρωσία, γιατί μη γελιόμαστε αυτοί είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι.

Έτσι, ενώ όλοι μα όλοι οι μέσω των ΜΜΕ γνωστοί “επιστήμονες” και “προσωπικότητες”, μιλούν για την ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως επιβάλει η Λευκή Αδελφότητα, ο Elon Musk μιλάει για την ανάγκη μαζικής αύξησης του πληθυσμού, όπως επιβάλει η Μαύρη Αδελφότητα..

Για όσους είναι άτυχοι και δεν έχουν παρακολουθήσει αυτά που λέω, η Χούντα και τα smart phones θα είναι άχρηστα αφού θα ελέγχεται το περιεχόμενό τους αλλά και το περιεχόμενο του διαδικτύου, πράγμα που το ζούμε και σήμερα σε κάποιο βαθμό, αλλά και δεν θα υποστηρίζονται, οπότε δεν θα υπάρχουν προσωπικοί υπολογιστές στα σπίτια και δεν θα μπορείτε να διαβάσετε τίποτε αποθηκευμένο, αφού όλα τα λειτουργικά προγράμματα (windows, linux κτλ) θα καταργηθούν και τα μόνα που θα μπορείτε να διαβάσετε θα είναι όσα θα υπάρχουν αποθηκευμένα σε κάποιο super cloud της παγκόσμιας χούντας.

Δείτε τι λέει ο Elon Musk:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: «Μισάνθρωποι»: Έρχονται αποκαλύψεις στην Ε.Ε. για ΠΟΥ και κυβερνήσεις ώστε να ακολουθήσει ΧΟΥΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
«Μισάνθρωποι»: Έρχονται αποκαλύψεις στην Ε.Ε. για ΠΟΥ και κυβερνήσεις ώστε να ακολουθήσει ΧΟΥΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
«Μισάνθρωποι»: Έρχονται αποκαλύψεις στην Ε.Ε. για ΠΟΥ και κυβερνήσεις ώστε να ακολουθήσει ΧΟΥΝΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2023/07/europarlament12.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_67.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_67.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content