Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".


"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

=========================================
Πως συνδέονται εμβόλια & ψηφιακό «χάραγμα»: Οικονομολόγος λέει τα πράγματα (σχεδόν) έξω από τα δόντια

Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται Local First CIC.

Πλέον σε νέο βίντεο αναφέρει πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό:

«Είναι εφικτό να παρουσιαστούν αποδείξεις ότι όλη η απάτη του covid ίσως να χρησιμοποιήθηκε απλώς προκειμένου να προετοιμάσει τα πράγματα για τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας!!!

Χρειάζονται τις ψηφιακές ταυτότητες!!!!! Κι έχοντας τον covid, φυσικά ξαφνικά τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτά τα διαβατήρια εμβολιασμού, παρόλο που ιατρικώς αυτό ποτέ δεν είχε λογική…

Στην πραγματικότητα το ψηφιακό υγειονομικό διαβατήριο της Ε.Ε πρόκειται τώρα να χρησιμοποιηθεί από τον Π.Ο.Υ…

Και έπειτα, όταν ακολουθήσουν τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας, φυσικά αυτά τα δύο θα συνδεθούν… Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού».


============================================
Ξεκίνησαν οι προτροπές από επιστήμονες: «Να δημιουργηθεί παγκόσμια διακυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής»
Οι χώρες θα πρέπει να ενωθούν και να δημιουργήσουν έναν παγκόσμιο οργανισμό για την κλιματική κρίση, παρόμοιο με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για να κατευθύνουν την ανθρωπότητα μέσα από τις εξελισσόμενες καταστροφές που σχετίζονται με τη θέρμανση του πλανήτη, λέει ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες του Ηνωμένου Βασιλείου που ασχολούνται με το κλίμα.

Ο Sir David King, πρώην επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Ομάδας για την Κλιματική Κρίση, λέει ότι είναι πλέον «σχεδόν βέβαιο» ότι η παγκόσμια μέση θερμοκρασία θα αυξηθεί σε τουλάχιστον 2°C πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα, γεγονός που οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω μη αναστρέψιμη θέρμανση.

«Όσον αφορά μια κρίση υγείας, όπως η κρίση του κορωνοϊού, έχουμε έναν Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος εδρεύει στη Γενεύη και αποτελεί μέρος των Ηνωμένων Εθνών. Δεν έχουμε έναν παγκόσμιο οργανισμό για την κλιματική κρίση», λέει ο King.

«Αυτό είναι που χρειαζόμαστε, ώστε όλες οι χώρες του κόσμου να μπορέσουν να συναντηθούν μέσω ενός τέτοιου οργανισμού, όπως κάνουμε όταν υπάρχει μια κρίση υγείας, όλοι συνεισφέρουμε στο κόστος του ΠΟΥ. Χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο σύστημα που θα μας τραβήξει όλους μαζί για να πολεμήσουμε αυτή την εξωτερική απειλή για το διαχειρίσιμο μέλλον μας».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

============================================
ΣΟΚ: Εκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) παραδέχεται ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για «παρακολούθηση και δίωξη» πολιτών...! Τι άλλο θέλετε να πουν;
Στην Έκθεση Insight του Ιουνίου 2023 με τίτλο «Επαναίσθηση ψηφιακής ταυτότητας», το WEF περιέγραψε τους πιθανούς κινδύνους από την ευρεία εφαρμογή μιας ψηφιακής ταυτότητας.

«Ίσως οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που προκύπτουν από την ψηφιακή ταυτότητα είναι ο αποκλεισμός, η περιθωριοποίηση και η καταπίεση», προειδοποιεί η έκθεση.

«Πολλές αναφορές έχουν εντοπίσει μια σχέση μεταξύ της έλλειψης επίσημης ταυτότητας και του αποκλεισμού από την πλήρη συμμετοχή στην κοινωνία», αναφέρει η έκθεση. "Ωστόσο, με την επαλήθευση της πρόσβασης υπό όρους, το ID είναι, από τη φύση του, αποκλειστικό."

«Συχνά είναι μέλη ιστορικά περιθωριοποιημένων ομάδων που αντιμετωπίζουν τις πιο σκληρές μορφές αποκλεισμού», προσθέτει το έγγραφο.

Όταν μιλά για «περιθωριοποιημένες ομάδες», το WEF αναφέρεται σε πρόσφυγες, γυναίκες και φυλετικές μειονότητες, ενώ αγνοεί το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID ήταν οι άνθρωποι που αρνήθηκαν να κάνουν επικίνδυνες και αναποτελεσματικές λήψεις για τον COVID που αποκλείστηκαν από τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η διάκριση σε βάρος των μη εμβολιασμένων διευκολύνθηκε από τα διαβατήρια εμβολίων, τα οποία, σύμφωνα με άλλη έκθεση του WEF , «από τη φύση τους χρησιμεύουν ως μια μορφή ψηφιακής ταυτότητας».

«Σε περιπτώσεις όπου συλλέγονται ευαίσθητα δεδομένα, υπάρχουν επίσης κίνδυνοι περιθωριοποίησης και καταπίεσης, με το ID να χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση του εντοπισμού, της παρακολούθησης και της δίωξης ατόμων ή ομάδων», προειδοποιεί η έκθεση Insight του WEF.

Συνεχίζοντας ο οργανισμός αναφέρει ότι «[μεγάλο] από αυτόν τον κίνδυνο πηγάζει από τη δυνατότητα σύνδεσης. Εάν ένα μέρος μπορεί να συνδέσει δεδομένα μεταξύ τομέων μέσω της χρήσης ενός κοινού αναγνωριστικού, τότε τα άτομα ενδέχεται να παρακολουθούνται από μέρη που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα τους."

Ο κίνδυνος σχεδόν ολοκληρωτικής επιτήρησης και ελέγχου ολόκληρων πληθυσμών, όπως στην κομμουνιστική Κίνα, είναι στην πραγματικότητα ένας σημαντικός κίνδυνος για τον οποίο έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει οι επικριτές των ψηφιακών ταυτοτήτων. Αυτός ο κίνδυνος ενισχύεται εάν τα ψηφιακά αναγνωριστικά συνδυαστούν με ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC), καθώς αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για ένα ολοκληρωτικό κράτος επιτήρησης .

Η έκθεση του WEF αναγνωρίζει επίσης τη σχέση μεταξύ ψηφιακών αναγνωριστικών και CBDC, καθώς αναφέρει ότι «ορισμένα έθνη αρχίζουν να κατανοούν την ψηφιακή ταυτότητα ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC) και άλλων καινοτομιών πληρωμών».

Η έκθεση του WEF σημειώνει περαιτέρω ότι, ακόμη και αν οι ψηφιακές ταυτότητες δεν επιβάλλονται από το νόμο, οι πολίτες θα μπορούσαν να εξαναγκαστούν να τις χρησιμοποιήσουν καθώς διαφορετικά θα αποκλείονταν από πολλά μέρη της κοινωνίας.

«Καθώς ένα σύστημα ταυτότητας επεκτείνεται, οι συνέπειες της μη συμμετοχής σε αυτό μπορεί να γίνουν τόσο σοβαρές που να κάνουν την εγγραφή ουσιαστικά αναπόφευκτη», αναφέρει η έκθεση. «Όταν η πρόσβαση σε ένα αγαθό ή μια υπηρεσία εξαρτάται από την κατοχή ενός εντύπου ταυτότητας και αυτή η ταυτότητα είναι ευρέως διαδεδομένη, τα άτομα μπορεί να εξαναγκαστούν αποτελεσματικά να αποκτήσουν αυτή τη μορφή ταυτοποίησης, ακόμη και αν δεν υπάρχει νομική βάση για την απαίτησή της».

Αυτό είναι κάτι που υπέστησαν πολλοί από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID, καθώς σε πολλές χώρες απαγορεύτηκε η είσοδος σε εστιατόρια, καταστήματα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ακόμη και στους χώρους εργασίας τους σε μη εμβολιασμένους, σε μια προσπάθεια να τους εξαναγκάσουν να πάρουν εμβόλια για τον COVID.

Η έκθεση WEF Insight παραδέχεται επίσης ότι «σε ορισμένες περιπτώσεις, η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί να αποδυναμώσει τη δημοκρατία και την κοινωνία των πολιτών».

«Για παράδειγμα, οι ψηφιακές ταυτότητες που εκδίδονται από εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να συμβάλουν στην πολιτική πόλωση ενισχύοντας τις ομαδικές ταυτότητες».Το WEF πιέζει για «αποκεντρωμένη» ψηφιακή ταυτότητα

Σύμφωνα με την έκθεση του WEF, «Το Decentralized ID είναι μια μορφή ψηφιακής ταυτότητας που επιτρέπει στα άτομα να ελέγχουν την κοινή χρήση των δεδομένων τους, επιτρέποντας ταυτόχρονα σε πολλαπλές οντότητες να εκδίδουν διαπιστευτήρια σε αυτά».

Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τον κίνδυνο η ψηφιακή ταυτότητα να γίνει η βάση ενός ολοκληρωτικού κράτους, το WEF προωθεί την ιδέα της ύπαρξης αποκεντρωμένων ψηφιακών αναγνωριστικών, όπου οι χρήστες έχουν τη δύναμη να αποφασίσουν με ποιον θα μοιραστούν τα δεδομένα τους και οι πληροφορίες των χρηστών δεν είναι κεντρικά αποθηκευμένο.

Τα αποκεντρωμένα ψηφιακά αναγνωριστικά ενδέχεται να μειώσουν τον κίνδυνο εκμετάλλευσης δεδομένων, ωστόσο, η αποκέντρωση δεν εμποδίζει τον αποκλεισμό από μέρη της κοινωνίας.

Ακόμα κι αν οι πολίτες μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να μοιραστούν τα δεδομένα τους ή όχι, μπορούν να αποκλειστούν από την αγορά αγαθών και υπηρεσιών ή ακόμη και από την εύρεση εργασίας εάν αρνηθούν να χρησιμοποιήσουν ψηφιακή ταυτότητα.

«Είναι όπως όταν κάνετε κλικ στο «αποδοχή» στους όρους και τις υπηρεσίες οποιασδήποτε εφαρμογής», εξήγησε ο δημοσιογράφος Tim Hinchliffe . «Αν δεν αποδεχτείς, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Η ίδια ιδέα ισχύει για την ψηφιακή ταυτότητα και τη συμμετοχή σε πολλές πτυχές της κοινωνίας».

Το WEF κατηγορεί τους «θεωρητικούς συνωμοσίας» για το γεγονός ότι τα ψηφιακά αναγνωριστικά δεν είναι δημοφιλή...

Οι παγκοσμιοποιητές στο WEF φαίνεται να γνωρίζουν ότι τα ψηφιακά αναγνωριστικά δεν είναι αρκετά δημοφιλή.

«Χωρίς δημόσια εκπαίδευση, σαφή χρησιμότητα και κίνητρα, οι αποκεντρωμένες προσεγγίσεις στο ID ενδέχεται να μην είναι σε θέση να συγκεντρώσουν την ευρεία συμμετοχή των ενδιαφερομένων και τη ζήτηση των χρηστών που απαιτούνται για μαζική υιοθέτηση», αναφέρει η έκθεση του WEF για τα ψηφιακά αναγνωριστικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας αντιμετωπίζουν «ένα ιδιαίτερα υψηλό επικοινωνιακό εμπόδιο, που επιδεινώνεται από τις μυριάδες θεωρίες συνωμοσίας που συνδέουν την ψηφιακή ταυτότητα με αναληθείς και κακόβουλες εικασίες».

Ο Hinchliffe ονομάζει πολλά παραδείγματα για το πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οι ψηφιακές ταυτότητες κάτω από ένα όλο και πιο ολοκληρωτικό παγκοσμιοποιητικό καθεστώς:

Ψηφιακή ταυτότητα για το κλίμα: Για παρακολούθηση μεμονωμένων αποτυπωμάτων άνθρακα και απόδειξη της κατάστασης του κλιματικού πρόσφυγα.

Ψηφιακή ταυτότητα για τον COVID: Να επιβάλλει τα διαβατήρια εμβολίων που οδηγούν σε μαζική συμμόρφωση παρέχοντας παράλληλα το ψηφιακό πλαίσιο.

Ψηφιακό αναγνωριστικό για CBDC:
Υιοθέτηση λύσεων επαληθευμένης ταυτότητας για την εξάλειψη της ανωνυμίας και την καταγραφή κάθε συναλλαγής.

Ψηφιακή ταυτότητα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο: Για την εκμετάλλευση των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο ως μέσο για την έναρξη των εθνικών συστημάτων ταυτότητας και για τη δημιουργία διαβατηρίου για το μετασύμπαν.

Ψηφιακό αναγνωριστικό για ευκολία: Για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο, διαλειτουργικό πλαίσιο για να ενεργοποιήσετε όλες τις καταστάσεις ζωής.

===========================================
«Βόμβες» από τον Καθηγητή Γεωπολιτικής Γ. Φίλη: «Είναι οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών με συγκεκριμένο patern. Υπάρχουν στη χώρα πράκτορες και διακυβεύεται η εθνική ασφάλεια. Να το ακούσουν οι Έλληνες»
Βαρύτατες καταγγελίες που πρέπει να ακούσουν όλοι οι Έλληνες έκανε στα «Παραπολιτικά FM» ο Καθηγητής Γεωπολιτικής, κύριος Γιώργος Φίλης. Δήλωσε, μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα και υπάρχουν και θέματα εθνικής ασφάλειας πίσω από τις πυρκαγιές που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα.


============================================
Κίνηση κατά της Νέας Τάξης από Πολωνία: Υποβάλλει νομικές καταγγελίες κατά των «αυταρχικών» πολιτικών της Ε.Ε για τη «προστασία του κλίματος»...
Οι τρεις νέες υποθέσεις που κατατέθηκαν στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) αφορούν την απαγόρευση της ταξινόμησης νέων οχημάτων εσωτερικής καύσης μετά το 2035, την αύξηση του στόχου της ΕΕ για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και τη μείωση των δωρεάν δικαιωμάτων εκπομπών στο πλαίσιο του συστήματος εμπορίας δικαιωμάτων εκπομπών της ΕΕ (ETS).Αυτών των καταγγελιών προηγήθηκε μια άλλη καταγγελία που υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά των κανόνων της ΕΕ για τη χρήση γης, την αλλαγή χρήσης γης και τη δασοκομία (LULUCF), οι οποίοι, σύμφωνα με την Πολωνία, παραβιάζουν τις αρμοδιότητες των κρατών μελών.

«Θέλει η [Ευρωπαϊκή] Ένωση να αποφασίσει με αυταρχικό τρόπο τι είδους οχήματα θα οδηγούν οι Πολωνοί και εάν οι τιμές της ενέργειας θα αυξηθούν στην Πολωνία;» έγραψε στο Twitter η υπουργός Κλίματος Άννα Μόσκουα τη Δευτέρα. «Η πολωνική κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την δικτατορία των Βρυξελλών».

Στις 18 Ιουλίου, η υπουργός πρόσθεσε σε συνέντευξή της στο Polskie Radio ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει επίσης μια πέμπτη καταγγελία αυτή την εβδομάδα σχετικά με 35.000 τόνους σκουπιδιών που, όπως λέει, εισήλθαν παράνομα στη χώρα από τη Γερμανία .
Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ

=============================================
Elon Musk> Χρειαζόμαστε συνταγματική τροποποίηση (για τα όρια ηλικίας των πολιτικών). Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει
Ο Musk, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Twitter και άλλων εταιρειών, έγραψε στην πλατφόρμα νωρίς το πρωί της Πέμπτης: «Χρειαζόμαστε μια συνταγματική τροποποίηση. Αυτό είναι τρελό».

Το σχόλιο ήρθε ως απάντηση σε έναν άλλο χρήστη που δημοσίευσε βίντεο με το περιστατικό που δείχνει τον McConnell να απευθύνεται σε μια ομάδα δημοσιογράφων πριν σταματήσει απότομα, κοιτάξει με κενό βλέμμα προς τις κάμερες και μείνει αδρανής για κάποια δευτερόλεπτα. Ένας Ρεπουμπλικανός συνάδελφος του στη συνέχεια προσπάθησε να συνοδεύσει τον McConnell μακριά από το βάθρο.

Το tweet του Musk δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα έλεγε ή θα έκανε μία πιθανή τροποποίηση. Πολλά άτομα που σχολίασαν εκτίμησαν ότι θα πρέπει να αφορά στην ύπαρξη ορίων ηλικίας για τα μέλη του Κογκρέσου.Η παράξενη στιγμή του McConnell, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και έγινε γρήγορα αντικείμενο συζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνέβη μετά το εβδομαδιαίο γεύμα των ηγετών των Ρεπουμπλικανών το απόγευμα της Τετάρτης. «Καλησπέρα σε όλους», ξεκίνησε να λέει ο McConnell. «Βρισκόμαστε σε μια πορεία προς την ολοκλήρωση του NDAA (National Defense Authorization Act) αυτή την εβδομάδα, υπήρξε καλή δικομματική συνεργασία και μια σειρά από…». Στη συνέχεια, ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων της Γερουσίας σταμάτησε και έμεινε ακίνητος για σχεδόν ένα λεπτό.

Ο γερουσιαστής John Barrasso ανέβηκε στο βήμα ρωτώντας τον: «Είσαι εντάξει, Μιτς; Θέλετε να πείτε κάτι άλλο ή πρέπει απλά να επιστρέψουμε στο γραφείο σας;» ρώτησε ο Ρεπουμπλικανός.

Στη συνέχεια ο McConnell απομακρύνθηκε με συνοδεία, αλλά επέστρεψε λίγες στιγμές αργότερα για να ολοκληρώσει τη συνέντευξη Τύπου και να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Είμαι καλά», είπε όταν επέστρεψε.

Ο 81 ετών McConnell υπέστη διάσειση νωρίτερα φέτος όταν έπεσε σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον. Στο ίδιο περιστατικό υπέστη κάταγμα και στα πλευρά.

Αρκετοί άνθρωποι που σχολίασαν το tweet του Musk συζήτησαν για την ηλικία και την υγεία των νομοθετών και άλλων που ηγούνται της χώρας. Ο Πρόεδρος Biden, ο οποίος γίνεται 81 ετών αργότερα φέτος, έχει παρουσιάσει παρόμοια ζήτηματα κυρίως στην ομιλία. Ο Biden είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των Η.Π.Α. και είναι υποψήφιος για επανεκλογή το 2024, ώστε να μπορέσει να σπάσει το δικό του ρεκόρ. Η ηλικία και η υγεία του έχουν επίσης προκαλέσει κριτική.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Nancy Pelosi, η οποία έκλεισε τα 83 φέτος, αποχώρησε από την ηγεσία του κόμματός της όταν οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν την πλειοψηφία της Βουλής νωρίτερα φέτος.

============================================
ΒΟΛΟΣ / ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 12 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 
ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 12 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ (ΠΡΙΝ ΤΟΣ ΦΩΤΙΕΣ)
Στις θεσεις , Σεσκλο,Βιοτεχνικο παρκο ,Νταλουκα ,Κριθαρια,Μαντρι, Γεφυρια,Χουχου, Κοκκινιες ,χολορεμα,χολορεμα ( αλλη εταιρια ) Σουβαλα-Βελανιδιες , Βολη Καμπος

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_663.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_663.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content