Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".


**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".



ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ



Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

=====================================
Μπέρδεμα της γλώσσας ή σκοτεινή αλήθεια;;;

Η Barbara Marx ήταν Αμερικανίδα φουτουρίστρια, συγγραφέας, διανθρωπίστρια και διεθνίστρια, η οποία φέρεται να υποστήριζε τον έλεγχο, αν όχι την μείωση, του πληθυσμού, όπως ιδεολογικές συνάδελφοί της,

Σε ένα τρομακτικό απόσπασμα από ομιλία της το 2015, ειπώνονται τα εξής:

«Αλλά αυτό που συνειδητοποίησα είναι: είμαστε το πρώτο είδος στο πρόσωπο αυτής της Γης που έχουμε επίγνωση της εξέλιξης, που έχουμε επίγνωση ότι επηρεάζουμε την δική μας εξέλιξη με ό,τι κάνουμε—τα μωρά που τρώμε (αλλάζει γρήγορα την φράση) το φαγητό που τρώμε, τους πολέμους που κάνουμε. Είμαστε το πρώτο είδος που αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε: όχι μόνο γνωρίζουμε την εξέλιξη, αλλά είμαστε και εξέλιξη! Είμαστε η εξέλιξη αυτοπροσώπως».

Μπέρδεψε την γλώσσα της ή είπε την αλήθεια;;; Άλλωστε κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά περίεργα!!!

Ως συγγραφέας, ομιλητής, συνιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος για την Συνειδητή Εξέλιξη, η Μαρξ υποστήριξε ότι περισσότερο από ποτέ, η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός κβαντικού άλματος.

«Εάν καταφέρουμε να ενσωματώσουμε νέες επιστημονικές, κοινωνικές και νοητικές δεξιότητες, μπορούμε να μεταμορφώσουμε και να ξεπεράσουμε τις τρέχουσες παγκόσμιες κρίσεις σε ένα λαμπρό μέλλον που ανταποκρίνεται στις τεράστιες νέες ευκαιρίες μας».

===========================================
Βάζουν την τεχνητή νοημοσύνη και στην δημοσιογραφία!!! Η Google μιλά με NYT και Washington Post

Όπως μεταδίδεται, η Google διερευνά τη χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για τη συγγραφή ειδήσεων!!!

Μάλιστα συζητά με ειδησεογραφικούς οργανισμούς, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας αργά την Τετάρτη.

Οι New York Times ανέφεραν ότι έχουν επαφές με την Google, όπως και η Washington Post, ιδιοκτήτρια της Wall Street Journal News Corp.

Όπως ισχυρίζονται, τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους δημοσιογράφους στους τίτλους ή στην υιοθέτηση διαφορετικών στιλ γραφής!

Οι επικριτές αναφέρουν πως πλέον η δημοσιογραφία θα παραδοθεί ολοκληρωτικά στο σύστημα και σιγά-σιγά οι δημοσιογράφοι δεν θα γράφουν καν, αλλά τη νενημέρωση θα αναλάβει η τεχνητή υπερνοημοσύνη, η οποία είναι καθ’ οδόν!!!

Το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που παρουσιάστηκε ονομάζεται Genesis.

Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου το Associated Press δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με την OpenAI, ιδιοκτήτρια της ChatGPT, για να διερευνήσει την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα των ειδήσεων.

==========================================
“Καταιγίδα” από το ΔΝΤ: Έρχεται μεγάλη κρίση στις τιμές των τροφίμων καθώς στην Ελλάδα προωθούν την ασφάλιση των Οικιών

Ο καφές και το εθνικό δεκατιανό, το Σουβλάκι, καλπάζουν άνω των 4 ευρώ, ενώ οι τιμές στα Σούπερ Μάρκετ γίνονται εφιαλτικές για τους Έλληνες καταναλωτές-Πόσο νομίζουν οι αξιωματούχοι σε Ευρώπη και Ελλάδα ότι θα αντέξουν οι πολίτες σε αυτήν τη φοροκαταιγίδα, εν μέσω εγκληματικότητας, ανεργίας και άλλων δεινών;

Τα πράγματα με το όνομα τους λέγονται συνεχώς δεξιά και αριστερά, από αξιωματούχους οργανισμών σαν το ΔΝΤ, για την επερχόμενη τεραστίων διαστάσεων επισιτιστική κρίση, ενώ στην χώρα μας λόγω των μεγάλων πυρκαγιών προωθείται η ασφάλιση των Οικιών, που θα λύσει όλα τα προβλήματα ως δια μαγείας.

Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, διευθύντρια του ΔΝΤ, ανέφερε πρόσφατα στους υπουργούς οικονομικών των χωρών του G20, οι οποίοι είχαν συνάντηση στην πόλη Γκαντιναγκάρ της Ινδίας ότι ναι μεν η παγκόσμια οικονομία έχει δείξει ανθεκτικότητα, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο κύριος λόγος είναι οι αυξημένες τιμές των τροφίμων και των λιπασμάτων, αλλά και άλλων προϊόντων, κάτι που είναι τρομερό επικίνδυνο, ειδικά για τις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, οι οποίες ήδη υποσιτίζονται, φέρνοντας πιο κοντά σενάρια τύπου εξεγέρσεων και ταραχών σε πολλές χώρες.

Το πρόσφατο παράδειγμα στην Γαλλία είναι ενδεικτικό, και δεν αφορούσε φυσικά το περιστατικό μόνο με τον θάνατο ενός νεαρού μουσουλμάνου που δεν υπάκουσε την εντολή των αστυνομικών.

Αλλά αφορά την βαθιά και μεγάλη οικονομική κρίση στην χώρα, στην οποία χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να σιτίζονται ικανοποιητικά, κάτι που θα προκαλέσει νέες ταραχές.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

========================================
Tι είναι η αναγεννητική γεωργία (Regenerative Agriculture)

Η αναγεννητική γεωργία είναι μια προσέγγιση της γεωργίας και της διαχείρισης της γης που επικεντρώνεται στην ενίσχυση και αποκατάσταση της υγείας και της παραγωγικότητας του εδάφους, της βιοποικιλότητας και του συνολικού οικοσυστήματος. Στόχος της αναγεννητικής γεωργίας είναι η δημιουργία ενός βιώσιμου και ανθεκτικού γεωργικού συστήματος που θα μπορεί να αντέχει στις περιβαλλοντικές προκλήσεις, να βελτιώνει την παραγωγή τροφίμων και να μετριάζει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Οι βασικές αρχές της αναγεννητικής γεωργίας περιλαμβάνουν:

Υγεία του εδάφους: Η αναγεννητική γεωργία δίνει προτεραιότητα στην υγεία του εδάφους ως θεμέλιο μιας παραγωγικής και βιώσιμης γεωργικής εκμετάλλευσης. Πρακτικές όπως η καλλιέργεια με κάλυψη, η αμειψισπορά και η μειωμένη κατεργασία χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της δομής, της γονιμότητας και της περιεκτικότητας σε άνθρακα του εδάφους.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ

=======================================
ΣΟΚ! Καταστρέφουν τώρα και τα λουλούδια στο όνομα του… περιβάλλοντος

Στο SalisburyCC της Βρετανίας θα αφαιρεθούν παραδοσιακές εκθέσεις λουλουδιών όπως κρεμαστά καλάθια στην όμορφη μεσαιωνική πόλη.

Αυτό υπαγορεύει η βιώσιμη πολιτική, όπως καταγγέλλεται στο βίντεο. Τους ενοχλεί άραγε το πότισμα των λουλουδιών;;;

Πολίτες στα social media κατηγορούν την διεθνιστική ιδεολογία, η οποία καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της.

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!!!

Δείτε ακτιβιστές να καταγγέλλουν την πολιτισμική επίθεση!!!


=======================================
Πέθανε ξαφνικά η Ελληνίδα δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις – Ανακοπή καρδιάς

Για το περιστατικό ενημέρωσε ο αδερφός της Φίλιππος Καμπούρης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά:
«Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…».

Η Τζίνα Ντρούλις, μετά από ανακοπή καρδιάς είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου της έγινε ανάνηψη.

Ο αδερφός της ανέφερε πως η ανακοπή προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία.


=====================================
Πούτιν: Εξίσου σημαντική με τα πυρηνικά μας η τεχνητή νοημοσύνη

Οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) δεν είναι λιγότερο ζωτικής σημασίας τώρα από τις πρωτοβουλίες πυρηνικών ή πυραύλων στην ΕΣΣΔ. Αυτές είναι το μέλλον, δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Γνωρίζουμε καλά ότι αυτό είναι το μέλλον», είπε.

«Όσον αφορά τη σημασία του για τη χώρα – για οποιαδήποτε χώρα – αυτό δεν είναι λιγότερο σημαντικό από το πυρηνικό ή πυραυλικό έργο της Σοβιετικής Ένωσης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1940 και του 1950», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Με τη σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sberbank Herman Gref δήλωσε ότι η Sber επενδύει ετησίως περίπου 1 δις δολάρια στην ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης και η απόδοση φτάνει τα 3 δις δολάρια.

«Όλες οι προσπάθειες που στοχεύουν στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων σε αυτόν τον τομέα, φυσικά, πρέπει να υποστηριχθούν», είπε ο Πούτιν.

Μάλιστα ο «Τσαρ Βλαντ» ρώτησε με νόημα τον CEO της Sberbank αν φοβάται ότι κάποια μέρα η ΑΙ θα τον…αντικαταστήσει.

Πάντως ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για το πόσο σημαντική είναι η ΑΙ για το μέλλον της Ρωσίας (και όχι μόνο).


=====================================
Βάζουν “φωτιά” και στο Πρέσεβο-Έρχεται σοβαρή κρίση στα Δ. Βαλκάνια από Τουρκία και ΗΠΑ ενώ η Ρωσία παραμονεύει

Οι Αλβανοί της κοιλάδας του Πρέσεβο ( Νότια Σερβία) ζητούν δικαιοσύνη, ανακοίνωσε το Κόμμα του Αλβανικού Δημοκρατικού Εθνικού Μετώπου.

Οι διαδηλωτές διαδήλωσαν στην Πρίστινα, «ενάντια στην πίεση που ασκεί η Σερβία στους Αλβανούς στην κοιλάδα της Πρέσεβο» ( Νότιο Σερβία).

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι ζητούν σεβασμό των δικαιωμάτων και ίση μεταχείριση των πολιτών στην Κοιλάδα.

«Σταματήστε την προσπάθεια αλλοίωσης της ταυτότητας των Αλβανών» και δώστε «Ίσα δικαιώματα για την αλβανική κοινότητα στην κοιλάδα του Πρέσεβο, Μεντβέγκια και Μπουγιάνοβατς όπως κάθε λαός στην Ευρώπη», έγραφαν σε μερικά από τα πανό τους οι Αλβανοί.

Το Πρέσεβο βρίσκεται στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο και αποτελείται από δύο Δήμους, το Presevo και το Bujanoc, όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι Αλβανοί.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2021 είχε ζητήσει μια ανεξάρτητη έρευνα για την περιοχή.

«[Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο] ανησυχεί βαθύτατα για τους ισχυρισμούς ότι οι σερβικές αρχές κάνουν κατάχρηση του νόμου σχετικά με τη διαμονή των πολιτών αλβανικής εθνικότητας που ζουν στη νότια Σερβία με συστηματικό και διακριτικό τρόπο · ζητεί ανεξάρτητες και διεξοδικές έρευνες για αυτούς τους ισχυρισμούς και για τις σερβικές αρχές, ώστε να σταματήσουν κάθε πρακτική και στόχευση που εισάγει διακρίσεις », ανέφερε το ψήφισμα που είχε εγκριθεί στις 25 Μαρτίου 2021.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

=====================================
Bουλευτίνα Γερμανίας: Ο Μπιλ Γκέιτς πρέπει να κατηγορηθεί για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Ο Μπιλ Γκέιτς θα πρέπει να κατηγορηθεί για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για το ρόλο του στη χρηματοδότηση της παγκοσμιοποίησης της ατζέντας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με τη γερμανίδα Bουλευτίνα Κριστίν Άντερσον, η οποία μαζί με άλλους επτά βουλευτές υποσχέθηκαν να διαλύσουν τον θεσμό του ΟΗΕ και να αναζητήσουν δικαιοσύνη για λογαριασμό «εκατομμυρίων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».


Η Άντερσον λέει ότι θα εκθέσει και θα κατονομάσει οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών αξιωματούχων και βουλευτών, που υποστηρίζουν την αντιδημοκρατική «εξαγορά» του ΠΟΥ και δεν σέβονται τη βούληση του λαού.

«Είστε (μέρος) της μικρής περιθωριακής μειοψηφίας», συνέχισε. «Εσείς είστε αυτοί που δεν έχετε το δικαίωμα να υπαγορεύετε στους ανθρώπους τι θέλουν και τι δεν θέλουν».

Δηλώνοντας την υποστήριξή του για την Παγκόσμια Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ, ο Γκέιτς υποστηρίζει ότι ο ΠΟΥ θα πρέπει να θεωρείται ως μια παγκόσμια «πυροσβεστική υπηρεσία πανδημίας» που αναλαμβάνει τον έλεγχο των εθνών παγκοσμίως κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για την υγεία.

Η συνθήκη του ΠΟΥ θα δημιουργήσει ουσιαστικά ένα μη εκλεγμένο παγκόσμιο αυταρχικό καθεστώς που θα παρακάμψει τους τοπικούς νόμους με τα παγκόσμια πρωτόκολλα, εάν η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ πρόκειται να ψηφίσουν για τις τροποποιήσεις και να οριστικοποιήσουν τη νέα συνθήκη έως τον Μάιο του 2024.

Η συμφωνία θα δώσει στον ΠΟΥ που συνδέεται με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα τον μέγιστο έλεγχο όπως τα lockdown, η λογοκρισία, η κάλυψη, οι εντολές εμβολίων και η δημόσια επιτήρηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τζο Μπάιντεν επιβεβαίωσε δημόσια τη δέσμευση της αμερικανικής κυβέρνησης στη συμφωνία. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές μυστικές οικονομικές εμπλοκές της οικογένειάς του με τους Κινέζους, που αν γινοταν αυτο απο αλλους θα τον είχαν κρεμάσει για προδοσία.

====================================
Οι Τούρκοι δεν επιτρέπουν να γίνει λειτουργία στην Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο

Δεν θα λειτουργήσει ούτε φέτος τον Δεκαπενταύγουστο η Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα, καθώς σύμφωνα με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, οι τουρκικές Αρχές δεν έδωσαν τη σχετική άδεια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου: «Εφέτος δέν θά τελεσθεί η Θεία Λειτουργία επί της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αὐγούστου) εις την ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, καθ΄ότι δεν εδόθη η απαιτούμενη άδεια παρα των αρμοδίων κυβερνητικών αρχών».

Οι λόγοι της άρνησης αυτής από πλευράς της Τουρκίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.



"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content