Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

====================================
Άλλα έλεγε ο Άδωνις το 2011 για τις ψηφιακές ταυτότητες: «Δεν θα τις δεχθούμε ποτέ» – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης ως βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, στις 21/1/2011 δήλωνε τα εξής σχετικά με την ηλεκτρονική ταυτότητα:

«Εμείς ως κόμμα δεν θα δεχθούμε ποτέ αυτή την κάρτα και καλούμε και τους ψηφοφόρους μας να μην το κάνουν».

Στην σχετική τοποθέτηση του στη Βουλή την ίδια μέρα, ο κ. Γεωργιάδης έλεγε προς την τότε κυβέρνηση (του ΠΑΣΟΚ) ότι «ορισμένοι από εσάς μπορεί να θεωρείτε ότι αυτά είναι γραφικότητες και υπερβολές θρησκευτικές» όμως πρέπει να σεβαστούν πως για μια πολύ μεγάλη μερίδα ορθοδόξων χριστιανών, οι ηλεκτρονικές ταυτότητες αποτελούν «πρόκληση για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις».

«Είστε υποχρεωμένοι να δώσετε προαιρετική χρήση αυτής της κάρτας. Εκείνος ο οποίος μπορεί να αισθάνεται προσβεβλημένος από την χρήση της, να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με τον παλαιό τρόπο», έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ

===================================
Το WEF λέει ότι τα CBDC πρέπει να «εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα σας» εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην κοινωνία
Αυτή τη στιγμή γίνεται λόγος για χρήση CBDC μέσω εφαρμογών που βασίζονται σε τηλέφωνο. «Ναι, αυτή είναι η αρχική φάση. Αλλά αυτό που ήταν ήδη έτοιμο γύρω στο 2015, είναι ο απώτερος στόχος – αυτό που πραγματικά θέλουν, προφανώς, μου είπε ένας Κεντρικός Τραπεζίτης – είναι το CBDC να μοιάζει με ένα μικρό κόκκο ρυζιού που θέλουν να βάλουν κάτω από το δέρμα σου, που είναι η άποψή μου προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και συνειδητοποιούν ότι υπάρχει ένα εμπόδιο για να κάνουν τους ανθρώπους να το αποδεχτούν αυτό».

Έτσι, χρησιμοποιούν τις κρίσεις, την αναστάτωση και την ανεργία για να εισαγάγουν καθολικό βασικό εισόδημα, για να μαλακώσουν το κοινό ώστε να αποδεχτεί ένα τσιπ CBDC που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα τους.

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

==================================
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δίδαξε πάλι διπλωματία και πήρε ότι ήθελε για την χώρα του – Όλα αλλάζουν εις βάρος της Ελλάδας
Δυστυχώς, για την Ελλάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατάφερε μια πολύ μεγάλη διπλωματική νίκη καθώς έσυρε κυριολεκτικά τις ΗΠΑ γύρω από τις τουρκικές απαιτήσεις τις οποίες και αναγκάστηκαν να ικανοποιήσουν προκειμένου να δώσει το «πράσινο» φως για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Μόνο κερδισμένος βγήκε από το «παζάρι» αυτό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς, με την προμήθεια των F-16 Viper (είτε καινούργιων είτε εκσυγχρονισμένων) καταφέρνει με μία μόνο κίνηση να καταστήσει εκ νέου την τουρκική Αεροπορία μία μεγάλη απειλή για την Ελλάδα.

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

===================================
ΟΗΕ για Ατζέντα 2030: «Θα γίνει ταφόπλακα του κόσμου»!! 
«αν δεν δράσουμε τώρα, η Ατζέντα 2030 μπορεί να γίνει η ταφόπλακα του κόσμου όπως θα μπορούσε να ήταν», προειδοποιεί ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στο προοίμιο της έκθεσης αποτίμησης αυτών των στόχων, οι οποίοι θα συζητηθούν σε μια σύνοδο κορυφής στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

«Μολονότι η βασική αρχή είναι να μην μείνει κανείς πίσω, στα μισά του δρόμου, αυτή η δέσμευση κινδυνεύει», σημειώνεται στην έκθεση «αφού ο μισός κόσμος έχει αφεθεί στην τύχη του. Η επίτευξη των 17 στόχων απομακρύνεται».

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

===================================
Peter McCullough: «Θα υπάρξει ένα κύμα πανδημιών η μία μετά την άλλη – Η λύση θα είναι πάντα τα… εμβόλια»

Ο διάσημος καρδιολόγος Peter McCullough αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος, του Μπιλ Γκέιτς, του Άντονι Φάουτσι (του επικεφαλής του αμερικανικού CDC) και του υπεύθυνου ανάπτυξης εμβολίων Πίτερ Χότεθ (από τους πιο διάσημους υποστηρικτές των εμβολιασμών) για μια νέα πανδημία θα έρθει σχεδόν σίγουρα στο… μέλλον.

Όπως λέει χαρακτηριστικά «θέλουν την μία πανδημία μετά την άλλη και η λύση θα είναι πάντα τα… εμβόλια».

Λένε επίσης ότι θα είναι μια σοβαρή πανδημία και ο COVID ήταν απλώς μια η αρχή.

«Γιατί είναι τόσο χαρούμενοι; Γιατί είναι τόσο ενθουσιασμένοι με μια άλλη πανδημία;» αναρωτιέται ο παθολόγος και καρδιολόγος Peter McCullough. «Αυτό με κάνει να ανησυχώ», τόνισε.

«Αν έρθει καινούρια πανδημία, (ίσως) πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά. Αλλά πρέπει να ‘μαστε έτοιμοι για θεραπεία κι όχι απαραίτητα να υποκύψουμε στις καραντίνες, στην κοινωνική αποστασιοποίηση και να περιμένουνε ένα εμβόλιο.

Αυτό απέτυχε παταγωδώς με τον covid. Και νομίζω πως αυτό θέλουν αυτοί οι λάτρεις των εμβολίων….
Θέλουν την μια (πανδημία) μετά την άλλη!

Δείτε την συνέχεια εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

====================================
Ξεκάθαρους και χωριστούς δρόμους θα προϋποθέτει η συμφωνία του Ιερωνύμου με τον Μητσοτάκη για τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας
Ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, πληροφορούμαι, δεν προτίθενται να σταθούν εμπόδιο στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη. «Ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του και θα κάνει τη δουλειά του» έλεγε τις προάλλες ο κ. Ιερώνυμος σε στενό του συνεργάτη.

Αν θέλει ο Κ. Μητσοτάκης να θεσμοθετήσει περισσότερα δικαιώματα στα ομόφυλα ζευγάρια ή να προωθήσει τομές που είναι αντίθετες στις πυρηνικές αξίες της Εκκλησίας, η ιεραρχία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Κατά τον Αρχιεπίσκοπο, το «νέο συμβόλαιο» προϋποθέτει ξεκάθαρους και χωριστούς δρόμους για την Πολιτεία και την Εκκλησία. Η Εκκλησία θα έχει την αυτονομία της και την οικονομική της ανεξαρτησία.

Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ

==================================
Γιατί αλλάζουν τα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια – Η νέα υποχρεωτική εντολή της ΕΕ
Ο λόγος για την οδηγία 2019/904 της ΕΕ που αναφέρει πως τα καπάκια θα πρέπει να είναι προσαρτημένα σε όλα τα δοχεία ποτών χωρητικότητας έως και τρία λίτρα. Η νέα οδηγία, όπως ανέφερε και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει στόχο να αποτρέψει το 10% των πλαστικών απορριμμάτων που εντοπίζονται σε ευρωπαϊκές παραλίες.

Το σχετικό μέρος αυτού του κανονισμού της ΕΕ για την παραγωγή Caps & Closures αναφέρει: «Τα πλαστικά πώματα και καπάκια που χρησιμοποιούνται για δοχεία ποτών είναι μεταξύ των πλαστικών ειδών μιας χρήσης που συναντώνται συχνότερα ως απορρίμματα στις παραλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επομένως, η διάθεση στην αγορά πλαστικών δοχείων αναψυκτικών μίας χρήσης θα πρέπει να επιτρέπεται μόνο εάν συμμορφώνονται με ορισμένες απαιτήσεις σχεδιασμού προϊόντος, προκειμένου να μειωθούν σημαντικά οι εισροές πλαστικών κλεισίματος και καπακιών δοχείων στο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ανακύκλωσης, τις απαιτήσεις για τις συσκευασίες που ορίζονται στο παράρτημα II της οδηγίας 94/62/ΕΚ.»

Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ

=================================
Νάκος Γιάννης: «Καταστράφηκε η ζωή μου μετά το εμβόλιο» ξέσπασε ο πρωταθλητής Ελλάδος
Ο 33χρονος κατήγγειλε ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς.

Σφίγγοντας τα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος.

Ο 33χρονος αθλητής όπως καταγγέλλει στο zougla.gr, πείστηκε να κάνει το εμβόλιο προκειμένου να ενισχύσει την θωράκιση του συνόλου της κοινωνίας, ενώ την ίδια στιγμή ένιωθε ότι δεν μπορούσε να το αποφύγει με όλες τις απειλές και τους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση.

Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_11.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_11.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content