Όταν οι αριθμοί γίνονται οιωνοί! Τι σημαίνει να συναντάς συχνά έναν αριθμό

Όταν οι αριθμοί γίνονται οιωνοί! Τι σημαίνει να συναντάς συχνά έναν αριθμό

👉Σου συμβαίνει σε ορισμένες φάσεις της ζωής σου με διάφορους τρόπους να συναντάς μπροστά σου όλο τα ίδια νούμερα; Στον αριθμό της θέσης που σου έδωσαν στο τρένο, σε μια σημαντική ημερομηνία, σε ένα κέρμα που βρήκες τυχαία, σε μια απόδειξη; Ή όταν κοιτάς την ώρα στο κινητό ή στο κομπιούτερ; Ή ακόμα και στα όνειρα;

Σύμφωνα με την αριθμολογία, το γεγονός ότι σου παρουσιάζονται διαρκώς οι ίδιοι αριθμοί δεν είναι τυχαίο. Πιθανόν να αποτελεί έναν οιωνό, που να σου δίνει ένα μήνυμα για να καλυτερέψεις τη ζωή σου. Μπορείς παρακάτω να δεις τι σημαίνουν οι αριθμοί από το 1 μέχρι το 9. Οι ερμηνείες για τον καθένα τους είναι αρκετές και ποικίλες, θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσεις και τη διαίσθησή σου για να διακρίνεις ποια σε αφορά.

Αν ο αριθμός που σου εμφανίζεται συχνά είναι διψήφιος ή τριψήφιος, συνδύασε την ερμηνεία που σου δίνουν ξεχωριστά όλα τα ψηφία. Για παράδειγμα το 64 μπορεί να σημαίνει ότι ένας έρωτας είναι καθ΄ οδόν (6), αν δημιουργήσεις σταθερότητα στη ζωή σου(4).

Οι ερμηνείες των αριθμών

Αν συναντάς συχνά το 1

Κάνε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα της ζωής σου. Άφησε πίσω σου το παρελθόν. Δείξε θάρρος και τόλμη. Απόλαυσε την ανεξαρτησία σου. Πορεύσου ανεξάρτητα από το κοπάδι. Άνοιξε τον δικό σου δρόμο. Δώσε έμφαση στην ατομικότητά σου. Χρησιμοποίησε καλά τα δημιουργικά σου ταλέντα. Θυμήσου ότι εκείνο που σκέφτεσαι μπορεί να υλοποιηθεί, γι’ αυτό πρόσεχε διαρκώς τις σκέψεις σου. Συγκέντρωσε την προσοχή σου περισσότερο σε εκείνα που θέλεις παρά σε εκείνα που δεν θέλεις.

Αν συναντάς συχνά το 2

Συνεργάσου με τους άλλους. Να είσαι διπλωματικός. Βγάλε στην επιφάνεια και αντιμετώπισε τα θαμμένα σου συναισθήματα. Αγάπα τον εαυτό σου. Ασχολήσου και φρόντισε τις σχέσεις σου. Μια νέα αισθηματική σχέση πιθανόν μπαίνει στη ζωή σου, δέξου την με χαρά. Ξεκίνα μια συνεργασία. Θεράπευσε τον εαυτό σου. Θεράπευσε τους άλλους. Δημιούργησε ισορροπία στη ζωή. Μάθε να λες όχι. Δημιούργησε αρμονία. Δώσε βάση στη θηλυκότητα ή στη θηλυκή πλευρά σου, αν είσαι άντρας. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

Αν συναντάς συχνά το 3
Έκφρασε τη δημιουργική πλευρά σου. Απόλαυσε τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε φίλους. Γίνε πιο κοινωνικός. Απόκτησε ένα καινούργιο χόμπι. Να είσαι ειλικρινής. Εξωτερίκευσε τη δική σου αλήθεια. Επικοινώνησε με τους άλλους. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου με έναν υγιή τρόπο. Έκφρασε με λόγια αυτό που νιώθεις. Γράψε κάτι ή άρχισε να κρατάς ημερολόγιο. Απόφυγε το κουτσομπολιό, την κριτική και τα παράπονα. Δες τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πέρνα χρόνο μαζί με παιδιά. Δώσε μια ανάπαυλα στον εαυτό σου από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις.

Αν συναντάς συχνά το 4

Πάτησε πιο γερά στη γη. Δημιούργησε μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σου. Έχε αυτοπειθαρχία. Στρώσου στη δουλειά. Μην τα παρατάς. Δώσε στις ιδέες σου μια υλική μορφή. Κάνε οικονομία ή περιόρισε τα έξοδά σου. Πάρε σοβαρά τις ευθύνες σου. Να είσαι ειλικρινής. Πράττε το σωστό. Δεσμεύσου για κάτι. Άρχισε να δημιουργείς τα θεμέλια για το μέλλον σου. Επέμεινε, ακόμα κι αν κάτι φαίνεται μάταιο. Δώσε προσοχή στην υγεία σου. Πέρνα περισσότερο χρόνο στη φύση και γενικά σε υπαίθριους χώρους. Νιώσε ότι έχεις «άνωθεν» προστασία.

Αν συναντάς συχνά το 5
Προετοιμάσου για αλλαγές που θα έρθουν. Κάνε εσύ θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Να είσαι ευέλικτος και προσαρμοστικός. Αφέσου στη ροή των πραγμάτων. Απελευθερώσου από τους περιορισμούς. Επιδίωξε την περιπέτεια. Ανοίξου σε καινούργιες εμπειρίες. Γνωρίσου με κόσμο. Δοκίμασε διαφορετικά πράγματα. Να είσαι προοδευτικός. Σκέψου με αντισυμβατικό τρόπο. Να είσαι επινοητικός. Ταξίδεψε. Πήγαινε διακοπές. Άσκησε την αυτοσυγκράτηση και τη μετριοπάθεια. Φανέρωσε τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Πάρε ένα ρίσκο. Ακολούθησε το πάθος σου.

Αν συναντάς συχνά το 6
Ξέρε ότι η αγάπη έρχεται στον δρόμο σου. Ασχολήσου με τις σχέσεις σου. Πέρνα περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά σου. Συμπαραστάσου στην οικογένεια και στους φίλους σου. Προσπάθησε να επιλύσεις τα οικογενειακά σου θέματα. Φρόντισε όσους έχουν ανάγκη. Αγάπα τον εαυτό σου. Επικεντρώσου στην υγεία σου. Ομόρφυνε τη ζωή σου και το σπιτικό σου. Κάνε μια …αισθητική αναβάθμιση στην εμφάνισή σου. Γιάτρεψε τους άλλους. Γιάτρεψε τον εαυτό σου. Πάρε σοβαρά τις ευθύνες σου. Φύγε από μια αρρωστημένη σχέση. Κάνε οικογένεια. Προετοιμάσου για ένα μωρό που έρχεται στην οικογένεια.

Αν συναντάς συχνά το 7
Πέρνα χρόνο με τον εαυτό σου. Γνώρισε τη δύναμη της προσευχής. Άρχισε να ασχολείσαι με μια πνευματική πρακτική, διαλογισμό, γιόγκα ή τσι-κουνγκ. Ανακάλυψε τα μυστικά και τα μυστήρια του σύμπαντος. Επικεντρώσου στην υγεία σου. Δοκίμασε τις εναλλακτικές θεραπείες. Μελέτησε τα μεταφυσικά θέματα. Δώσε σημασία στην προσωπική ή την πνευματική σου εξέλιξη. Ανακάλυψε την πνευματική σου αλήθεια. Διάβασε και ερεύνησε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Παρακολούθησε μαθήματα. Ειδικεύσου σε κάτι. Γίνε ακόμα καλύτερος σε κάτι που κάνεις. Δίδαξε άλλους. Ταξίδεψε. Πέρνα περισσότερο χρόνο στη φύση, στην ύπαιθρο και ιδίως κοντά σε νερό.

Αν συναντάς συχνά το 8
Κουμάνταρε τα οικονομικά σου, κάνοντας έναν προϋπολογισμό. Δες πώς θα αντιμετωπίσεις τυχόν χρέη σου ή νομικές εκκρεμότητες. Επικεντρώσου στην καριέρα σου. Άλλαξε δουλειά. Σκέψου τη δυνατότητα να γίνεις αυτοαπασχολούμενος. Παρατήρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι. Σκέψου θετικά. Δώσε προσοχή σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις. Πίστεψε ότι τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Εξισορρόπησε το υλικό και το πνευματικό κομμάτι της ζωής σου. Ξαναβρές την προσωπική σου δύναμη. Στάσου υπεράνω του εγωισμού σου. Δέξου την αναγνώριση που σε περιμένει. Να είσαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αν συναντάς συχνά το 9
Προετοιμάσου για την ολοκλήρωση και το τέλος πολλών καταστάσεων, γιατί ήρθε ο καιρός των αλλαγών. Εγκατάλειψε τα πράγματα που δεν σου χρησιμεύουν και δεν σε ωφελούν πια. Εμπιστεύσου και παραδώσου στη ροή των πραγμάτων. Να είσαι ανεκτικός. Άνοιξε το μυαλό σου. Συγχώρησε τον εαυτό σου και τους άλλους. Γιάτρεψε πληγές από το παρελθόν σου. Λύσε σημαντικές διαμάχες που έχεις με άλλους. Θεράπευσε τις σχέσεις με την οικογένειά σου. Δείξε συμπόνια. Πρόσφερε στους άλλους με ανιδιοτέλεια. Ασχολήσου ενεργά με φιλανθρωπία, εθελοντισμό, φιλοζωικά ή περιβαλλοντικά ζητήματα. Εκφράσου με δημιουργικό τρόπο. Ασχολήσου με τις τέχνες.


Τι προσέχουν όσοι ξέρουν τα μυστικά τους;

Ο Πυθαγόρας θεωρούσε τους αριθμούς και την ημερομηνία γέννησης σημαντικά στοιχεία για έναν μελετητή της αριθμολογίας, καθώς του δίνουν στοιχεία για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου!

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί στις 24/10/1979, θα έχεις 2+4=6 για την ημέρα, 1+0=1 για τον μήνα, 1+9+7+9= 26, 2+6=8 για τη χρονιά. Στην προκειμένη περίπτωση η τριάδα 1-6-8 θεωρείται προδιάθεση επιτυχίας στη ζωή.

Το 10 είναι για την αριθμολογία ο τέλειος αριθμός. Αν στην ημερομηνία και χρονολογία της γέννησής σου υπάρχουν τα ζευγάρια 1+9, 2+8, 3+7, 4+6, 5+5, αυτά αν προστεθούν δίνουν το 10, που σαν μονοψήφιο γίνεται 1, ο αριθμός της επιτυχίας.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις γεννηθεί στις 19 ή 28 του μήνα, ή στην 1/9 ή 7/3 κ.ο.κ, ή τον Απρίλιο του 1986 (4ος μήνας, 1+9+8+6=24, δηλαδή 6, 4+ 6=10). Όταν έχεις το 10 κρυμμένο στον αριθμό του πεπρωμένου σου, είναι ένας καλός οιωνός για να κερδίζεις την πρωτιά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις.

Επίσης, πάντα με την ίδια λογική, ψάξτε να βρείτε αν μέσα στην ημερομηνία γέννησής σας υπάρχει μια από τις τυχερές τριάδες της αριθμολογίας που είναι οι: 1-4-7, 2-5-8, 3-6-9 και 1-6-8 .

Λίστα χαρακτηριστικών που τείνουν να εκπλήσσουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με την αριθμολογια.

αριθμολογια: αριθμοι που τείνουν να απατήσουν
Το 2, το 6 και το 9. Όπως αναφέραμε πιο πάνω, ανοίγουν την καρδιά τους υπερβολικά εύκολα και είναι αφελείς.

αριθμολογια: αριθμοί που ποτέ δεν εχουν λεφτά
Το 8 και το 5. Το 8 τείνει να παίρνει πολλά ρίσκα και είναι άπληστο. Το 5, ξοδεύει αμέσως όσα βγάζει.

αριθμολογια: αριθμοί που μπορούν να πλουτίσουν και να πετύχουν:
Το 7 (μυαλό, παιδία, σωστός χρονισμός), το 1 (φιλοδοξία, συγκέντρωση, αρχηγία) και το 3 (καινοτομία, αυθεντικότητα, υποστήριξη των άλλων).

αριθμολογια: αριθμοί που μπορούν να αναλάβουν υψηλές θέσεις
Το 9 (παγκόσμια συνείδηση, δικαιοσύνη, αποστασιοποίηση), το 8 (επιχειρηματική ευφυΐα, αρχές) και το 4 (επιμονή, επικεντρωμένη προσπάθεια, υπομονή)

αριθμολογια: αριθμοί που ίσως εγκληματήσουν
Το 2 (εκμετάλλευση πλεονεκτήματος, ψέματα, καιροσκόπος), το 8 (απληστία) και το 5 (επαναστάτης, περιπετειώδης)

αριθμολογια: αριθμοί που μπορούν να πετύχουν στις τέχνες
Το 6 (εικαστικές τέχνες), το 3 (βιβλία, ταινίες) και το 9 (μόδα, αρχιτεκτονική).

αριθμολογια: αριθμοί που μπορούν να γίνουν διάσημοι
Το 5 (υποκινητές, προσαρμόζονται εύκολα), το 11 (ένστικτο, σωστός χρονισμός, αντίληψη της νέας μόδας) και το 1 (δοκιμάζουν τα πάντα).

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Όταν οι αριθμοί γίνονται οιωνοί! Τι σημαίνει να συναντάς συχνά έναν αριθμό
Όταν οι αριθμοί γίνονται οιωνοί! Τι σημαίνει να συναντάς συχνά έναν αριθμό
Όταν οι αριθμοί γίνονται οιωνοί! Τι σημαίνει να συναντάς συχνά έναν αριθμό
https://www.emeis.gr/wp-content/uploads/2014/11/kyrioi-arithmoi.jpg
https://i.ytimg.com/vi/4_866O0J4II/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_42.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/06/blog-post_42.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content