Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η ιστορική στέψη – Όσα θα γίνουν στην εντυπωσιακή τελετή - Ποια η σύνδεση με το 666

Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η ιστορική στέψη – Όσα θα γίνουν στην εντυπωσιακή τελετή - Ποια η σύνδεση με το 666

👉Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η ιστορική στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της «αιώνιας» αγαπημένης του, της βασιλικής συζύγου Καμίλα, που θα λάβει επίσημα τον τίτλο της βασίλισσας.

Η στέψη του ζεύγους των Βρετανών γαλαζοαίματων θα πραγματοποιηθεί στο αβαείο του Ουέστμινστερ και θα την παρακολουθήσουν 2.300 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων βασιλείς και βασίλισσες από όλο τον κόσμο, από την Γηραιά Ήπειρο μέχρι το μακρινό Μπουτάν, αρχηγοί κρατών, μέλη της βρετανικής αριστοκρατίας και εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως, 70 χρόνια πριν, στην στέψη της εκλιπούσης βασίλισσας Ελισάβετ, το 1953, οι υψηλοί προσκεκλημένοι ήταν 8.000, όμως, ο νέος βασιλιάς σε μια λαμπερή δεξίωση το βράδυ της Παρασκευής υποδέχθηκε αρκετούς γαλαζοαίματους και κρατικούς αξιωματούχους που δεν έλαβαν πρόσκληση για την τελετή της στέψης του.Τι είναι η τελετή στέψης;

Ο 74χρονος Κάρολος, πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, περίμενε στωικά επί δεκαετίες να διαδεχθεί την μητέρα στο θρόνο. Ο μακροβιότερος διάδοχος στην ιστορία της Βρετανίας μετά τον θάνατο της Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο αναγορεύτηκε βασιλιάς χωρίς, όμως, να γίνει η επίσημη στέψη.


Η στέψη είναι συμβολική θρησκευτική τελετή, σύμφωνα με την οποία όταν το στέμμα τοποθετείται επί της κεφαλής του μονάρχη επισημοποιείται ο ρόλος του ως επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας και παράλληλα, συμβολίζει την μεταφορά στον βασιλιά του τίτλου και των εξουσιών που απορρέουν από αυτόν (τον τίτλο). Έτσι, αν και ο Κάρολος έγινε βασιλιάς μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, η επίσημη στιγμή της βασιλείας του αρχίζει αμέσως μετά την στέψη του.

Ώρα, τοποθεσία και τελετουργικό της στέψης του Καρόλου και της Καμίλα

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει επιβεβαιώσει πως η τελετή στέψης του Βρετανού γαλαζοαίματου και της βασιλικής συζύγου θα πραγματοποιηθεί στο αβαείο του Ουέστμινστερ, στον ίδιο χώρο που τελέστηκε και η κηδεία της Ελισάβετ, το Σάββατο 6 Μαΐου στις 11.00 (τοπική ώρα). Με εξαίρεση τον Εδουάρδο τον Ε’ και τον Εδουάρδο τον Η’ στο αβαείο έχει γίνει η στέψη όλων των βασιλέων της Αγγλίας με πρώτο τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή το 1066. Στον ίδιο χώρο έχουν ταφεί και όλοι οι μονάρχες από τον Ερρίκο Γ’ μέχρι τον Γεώργιο Β’ το 1820, οι υπόλοιποι αναπαύονται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Πριν την τελετή ο Κάρολος και η Καμίλα θα ξεκινήσουν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ με την βασιλική άμαξα που είχε χρησιμοποιήσει για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο η βασίλισσα Ελισάβετ. Η άμαξα του βασιλικού ζεύγους θα ακολουθήσει την διαδρομή από το Mall μέσω της Πλατείας Τραφάλγκαρ και κατα μήκος της Parliament Street θα καταλήξει στο αβαείο του Ουέστμινστερ. Η τελετή θα γίνει από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι και αποτελείται από έξι στάδια.

1. Αναγνώριση. Σε αυτό το στάδιο ο Κάρολος θα σταθεί δίπλα στην Καρέκλα της Στέψης και ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα τον παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι θα αναφωνούν «Ο Θεός σώζει τον βασιλιά Κάρολο!». Η Καρέκλα της Στέψης είναι από ξύλο βελανιδιάς και εξαιρετικά εύθραυστη αφού η ηλικία της υπερβαίνει τα 700 έτη!

2. Όρκος. Ο Κάρολος θα δώσει όρκο στην Εκκλησία της Αγγλίας και στο Νόμο καθώς ο Αρχιεπίσκοπος θα του υποβάλει 4 ερωτήσεις στις οποίες ο βασιλιάς απαντά επιβεβαιώνοντας την πίστη του στην προτεσταντική θρησκεία.

3. Χρίσμα. Ο Κάρολος βγάζει τον χιτώνα της τελετής, κάθεται στην Καρέκλα της Στέψης και ο Αρχιεπίσκοπος τον αλείφει με το ιερό λάδι που έχει ταξιδέψει μήνες νωρίτερα από τα Ιεροσόλυμα. Πρόκειται για μια ιδιωτική στιγμή που δεν θα καταγράψουν οι κάμερες. Το ίδιο είχε συμβεί και στην στέψη της Ελισάβετ το 1953.

4. Ανάληψη. Στον βασιλιά θα δοθούν δύο σκήπτρα και μία σφαίρα. Πρόκειται για το σκήπτρο του Κυρίαρχου με το περιστέρι, το οποίο συμβολίζει τον πνευματικό ρόλο του μονάρχη και για το σκήπτρο του Κυρίαρχου με τον σταυρό, το οποίο συμβολίζει την προσωρινή εξουσία του βασιλιά και την χρηστή διακυβέρνηση. Η σφαίρα συμβολίζει την θρησκευτική και την ηθική εξουσία. Στο δάχτυλο του Καρόλου θα τοποθετηθεί και το δαχτυλίδι της Στέψης. ‘Όταν όλα τα κοσμήματα θα έχουν φορεθεί από τον μονάρχη ο Αρχιεπίσκοπος θα τοποθετήσει στο κεφάλι του Καρόλου το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου.

5. Ενθρόνιση Κατά την ενθρόνιση ο Αρχιεπίσκοπος απευθυνόμενος στον νέο βασιλιά του λέει: «Είθε ο ίδιος Θεός του οποίου ο θρόνος είναι παντοτινός να διατηρήσει τον θρόνο σου με αρετή, που θα είναι σταθερή στο διηνεκές…».

6. Φόρος Τιμής. Πρόκειται για μια ιστορική διαδικασία κατά την οποία οι πρίγκιπες και πριγκίπισσες εξ αίματος, ο Αρχιεπίσκοπος και εξέχοντες ευγενείς γονατίζουν μπροστά στον μονάρχη και δηλώνουν πίστη στο πρόσωπό του. Κατά την τελετή στέψης του Καρόλου η διαδικασία θα ξεκινήσει με απόδοση τιμής στην Εκκλησία, μετά στο βασιλικό αίμα (με πρωταγωνιστή της τελετής τον πρίγκιπα Ουίλιαμ) και στη συνέχεια μπορεί να συμμετέχει στην
τελετή όποιος από τους παρισταμένους το επιθυμεί.
Μετά την ολοκλήρωση της στέψης του Καρόλου Γ’, θα ακολουθήσει η τελετή στέψης της βασιλικής συζύγου Καμίλα, η οποία θα αποκαλείται πλέον βασίλισσα. Ένας τίτλος που γεννά πολλά ερωτήματα, αφού η η εκλιπούσα Ελισάβετ είχε εκφράσει την επιθυμία η Καμίλα να λάβει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου ενώ ο εκλιπών πρίγκιπας Φίλιππος, όταν η Ελισάβετ στέφθηκε βασίλισσα, εκείνος έλαβε τον τίτλο του πρίγκιπα, αν και καταγόταν από οικογένεια γαλαζοαίματων…

Η Καμίλα θα φορέσει το στέμμα που χρησιμοποιήθηκε στην τελετή στέψης της βασίλισσας Μαίρης το 1911. Πρόκειται για την γιαγιά της βασίλισσας Ελισάβετ. Την Καμίλα στην τελετή θα συνοδεύουν δύο κυρίες επί των τιμών, η αδελφή της Άναμπελ Έλιοτ και η στενή της φίλη, λαίδη Λάνσντον. Τα τρία εγγόνια της βασιλικής συζύγου θα έχουν βοηθητικούς ρόλους στην τελετή στέψης. Πρόκειται για τους 13χρονους δίδυμους Γκας και Λούις Λόπες, γιους της κόρης της, Λόρα Λόπες και τον 12χρονο Φρέντι Πάρκερ Μπόουλς, γιο του γιου της Τομ. Βοηθητικό ρόλο θα έχει και ο εγγονός της αδελφής της ο 10χρονος Άρθουρ Έλλιοτ.

Σε όλη την διάρκεια της τελετής στέψης θα ακούγεται εκκλησιαστική μουσική από την χορωδία του αβαείου, την χορωδία για την Στέψη, θα παίξει άρπα η 28χρονη Ουαλή αρπίστρια Άλις Χιουζ, επίσημη αρπίστρια του πρίγκιπα Ουίλιαμ ενώ θα ακουστεί και η μουσική που έχει συνθέσει ειδικά για την τελετή στέψης του Καρόλου ο σερ Άντριου Λόιντ Βέμπερ. Επίσης, στην τελετή θα ακουστεί ελληνορθόδοξη μουσική και βυζαντινοί ύμνοι από χορωδία με μαέστρο τον καθηγητή ορθόδοξης μουσικής δόκτωρα Αλέξανδρο Λίγκα. Πρόκειται για επιθυμία του βασιλιά που θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στον ελληνικής καταγωγής πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο.

Σημαντικός θα είναι ο ρόλος της πριγκίπισσας Άννας στην τελετή στέψης. Θα έχει τον ρόλο φρουρού του βασιλικού Οίκου (Gold Stick in Waiting) και ως δεινή ιππέας που είναι από παιδί θα ακολουθήσει έφιππη φορώντας στρατιωτική στολή την άμαξα που θα μεταφέρει τον βασιλιά και την Καμίλα από το αβαείο το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Μετά την τελετή της στέψης ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα επιστρέψουν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ αυτή την φορά με την Χρυσή Άμαξα ενώ θα τους συνοδεύουν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα τρια τους παιδιά, ο 9χρονος πρίγκιπας Γεώργιος, που θα έχει βασικό ρόλο στην τελετή στέψης, η 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο 4χρονος, ζωηρός πρίγκιπας Λούις. Μετά την άφιξη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τα «εργαζόμενα» μέλη της βασιλικής οικογένειας θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του παλατιού, όπου θα χαιρετήσουν τα πλήθη.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν μαζί τους θα είναι και ο πρίγκιπας Χάρι, που έχει ταξιδέψει από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο για να παραστεί στην τελετή στέψης του βασιλιά. Η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, δεν τον συνόδευσε καθώς παρέμεινε στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά του ζεύγους, Άρτσι και Λίλιμπετ – Νταϊάνα. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Άρτσι την ίδια μέρα με την στέψη του παππού του έχει γενέθλια και γίνεται 4 ετών.

Ποιος πληρώνει τα έξοδα για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου;

Η βρετανική κυβέρνηση θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς η τελετή στέψης υπολογίζεται στα κρατικά έξοδα σύμφωνα με το BBC. «Αν και είναι πιθανό να δημιουργηθεί πίεση υπό τις τρέχουσες συνθήκες της κρίσης του κόστους ζωής, η κυβέρνηση αναμένει να χρησιμοποιήσει την τελετή ως μια σημαντική διπλωματική ευκαιρία για να παρουσιάσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον κόσμο», αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

Αν και το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα το κόστος της λαμπερής ιστορικής τελετής ο βρετανικός Τύπος εκτιμά πως η στέψη του Καρόλου και της Καμίλα θα κοστίσει στους Βρετανούς φορολογούμενους γύρω στα 125 εκατ. δολάρια (114 εκατ. ευρώ). Σε αυτό το ποσό υπολογίζεται και η συναυλία που θα δοθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στους κήπους του Κάστρου του Ουίνδσορ με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών. Μεταξύ αυτών ο Αντρέα Μποτσέλι και ο Λάιονελ Ρίτσι.

Πάντως, οι επικεφαλής της τουριστικής βιομηχανίας στη Βρετανία υποστηρίζουν πως η τελετή στέψης του Καρόλου θα αποφέρει κέρδη ύψους 350 εκατ. λιρών (400 εκατ. ευρώ). Οι ίδιοι τονίζουν πως αν υπολογίσουμε και τα έσοδα από τον διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ στις 13 Μαΐου η βρετανική οικονομία θα δεχθεί «τονωτική ένεση» συνολικού ύψους 1 εκατ. λιρών (1,15 εκατ. ευρώ).

Κάρολος, 666 και Αντίχριστος

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης στο katohika.gr

Πριν ακόμη στεφθεί επισήμως βασιλεύς της Αγγλίας ο Κάρολος, άρχισαν ήδη τα
σενάρια για τον ρόλο του στην εδραίωση της Νέας Τάξης και τον ερχομό του
Αντιχρίστου. Πολλοί ερευνητές είναι ήδη προετοιμασμένοι για ν’ αναλύσουν
λεπτομερώς την επικείμενη τελετή και ως είναι αναμενόμενο θα δημοσιευθούν
πολλές αναφορές. Ήδη, πολλοί θεωρούν τον Κάρολο ως αυτόν που θα υποδεχθεί
τον Αντίχριστο για του παραδώσει την παγκόσμιο εξουσία. Στην Αγγλία υπάρχουν
πολλές αναλύσεις και κάποια σημεία τους θ’ αναφερθούν στο παρόν κείμενο.

Ο Κάρολος είχε απασχολήσει κάποιους το 1969 με την άκρως περίεργη τελετή που
είχε γίνει για να του δοθεί ο τίτλος του «Πρίγκηπος της Ουαλίας». Περίεργη για
‘μας. Ο Κάρολος ενθρονίσθηκε ως Πρίγκηψ της Ουαλίας στο κάστρο Carnarvon, σε
έναν ειδωλολατρικό βωμό. Ο βωμός αυτός είχε στρογγυλή πέτρα των Δρυιδών.

Γνωρίζουμε από τα ιστορικά στοιχεία ότι, όπου βωμός δρυϊδών, εκεί και
ανθρωποθυσίες. Η Ελισάβετ Β’, η μητέρα του, που του απένειμε τον τίτλο του
Πρίγκηπος φορούσε στην τελετή «καπέλο» Αιγυπτίου Φαραώ ή κάποιου άλλου
μεγάλου αρχιερέα. Στην τελετή αυτή ο Κάρολος παρέλαβε το «τελετουργικό»
δακτυλίδι του. Στο δακτυλίδι αυτό απεικονίζονται δύο δράκοι που κρατάνε σφιχτά
έναν αμέθυστο. Οι δράκοι είναι το σύμβολο του θεού ήλιου της Βαβυλώνος και ο
αμέθυστος είναι το αρχαίο σύμβολο της φιλοσοφίας. Ο φιλοσοφικός λίθος που
αναφέρει ο Πλάτων στην «Πολιτεία» του. Ο Κάρολος δηλαδή θα γίνει μια ημέρα
ένα πανίσχυρος ηγέτης, ένας Παγκόσμιος Φιλόσοφος Βασιλιάς. Ο βασιλεύς
Κωνσταντίνος της Ελλάδος που πέθανε προσφάτως, και εξάδελφος του Καρόλου,
είχε δηλώσει σε πολλές περιπτώσεις ότι πιστεύει ότι ο Κάρολος μια ημέρα θα γίνει
ο Παγκόσμιος Φιλόσοφος Βασιλιάς.

Δύο στοιχεία είναι αυτά που βάζουν τους Άγγλους σε υποψίες για τον ρόλο του
Καρόλου σε σχέση με τις γραφές. Το ένα είναι το εξής. Ο τίτλος του Καρόλου είναι:
Prince Charles of Wales. Αυτή η πρόταση στην αγγλική αριθμοσοφία, δίνει
άθροισμα 666. Στα εβραϊκά ο τίτλος του είναι: Nasich Charles Me Wales. Και στην
εβραϊκή αριθμοσοφία η πρόταση αυτή δίνει άθροισμα, 666.

Το άλλο στοιχείο που απασχολεί τους άγγλους είναι το εξής. Σύμφωνα με το
Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης για τα χριστιανικά ονόματα (Εκδ. 1982, σελ. 62), το
όνομα “Charles”, που στα λατινικά είναι “Carolus” και στα παλαιότερα αγγλικά είναι
“Ceorl”, σημαίνει «ο άνθρωπος». Πάνε λοιπόν, οι άγγλοι, στην Αποκάλυψη του
Ιωάννου (13:18) όπου αναφέρεται ότι ο αριθμός του θηρίου, είναι ο αριθμός
ανθρώπου, και ο αριθμός αυτούς είναι 666. Συνδυάζουν λοιπόν το άθροισμα των γραμμάτων του Καρόλου με τον τίτλο του που είναι 666, το οποίο είναι και αριθμός
του «ανθρώπου» στην Αποκάλυψη, και το ότι «άνθρωπος» σημαίνει “Charles”,
οπότε πολλοί φοβούνται ότι ο Κάρολος μπορεί να είναι ακόμη και ο ίδιος ο
Αντίχριστος.

Επίσης, πάντα σχετικά με το ίδιο εδάφιο της Αποκαλύψεως του Ιωάννου που ο
αριθμός του κτήνους είναι το 666, η εβραϊκή λέξη «Îysh» αναφέρεται συνήθως στον
Γολιάθ, που στα αγγλικά μεταφράζεται ως “Charles”, δηλαδή, «Κάρολος». Διότι
βάσει του ότι ο Γολιάθ είχε ύψος 6 πήχεις, πήχεις της τότε εποχής, και
προχωρώντας με αναλογίες κατά τα δικά τους κριτήρια και κείμενα, καταλήγουν
πάλι στο 666, που πάλι συμπίπτει με τον Κάρολο. Ίσως γι αυτό έβαλαν το 666,
συμβολικά, στην σημαία της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Στην σημαία της Βρετανικής Κοινοπολιτείας η Γη χωρίζεται σε 6Χ6 τμήματα,
δηλαδή, 36. Το 36 είναι ο τελευταίος αριθμός της σειράς από το 1 έως το 36. Η
πρόσθεση των αριθμών αυτών, από το 1 έως το 36, δίδει άθροισμα 666. Αυτό είναι
γνωστό διότι έχει ήδη αναλυθεί στο γιατί η ρουλέτα στα Καζίνο έχει αριθμούς από
το 1 έως το 36. Η Γη, στην σημαία, είναι περικυκλωμένη από 64 «ακτίνες», χωρίς να
είναι σαφές ότι είναι ακτίνες διότι μπορεί να είναι και κίονες που σχηματίζουν
τείχος όπως π.χ. της Τροίας. Οι ακτίνες αυτές σχηματίζουν το γράμμα “C”, το αρχικό
της λέξεως “Commonwealth”, δηλαδή «Κοινοπολιτεία». Στο κενό τμήμα
αντιστοιχούν 8 ακτίνες, επομένως 64+8=72. Τέλεια. Ο αριθμός των συνδυασμών του
τετραγράμματου.Υπερβολές μεν για ‘μας για όσα λένε για τον Κάρολο, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι ο
άνθρωπος αυτός θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο σχέδιο εφαρμογής της Νέας
Τάξης και στην έλευση του Αντιχρίστου. Διότι μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος αυτός
εξουσιάζει τις παγκόσμιες ενώσεις διευθυντών επιχειρήσεων, Τραπεζών,
δικηγόρων, ΜΜΕ, παγκόσμιο ναυτιλία, κλπ. Δυστυχώς η επίσημη σχετική
ιστοσελίδα του Πρίγκιπα της Ουαλίας που μας δίνει πολλά στοιχεία είναι τώρα
«κλειδωμένη». Μέχρι και το Βατικανό λένε ότι υπάγεται στον Βασιλιά της Αγγλίας.
Υπάρχουν στοιχεία που καρδινάλιοι και αρχιεπίσκοποι υπέγραψαν όρκους με το
αίμα τους για να διαφθείρουν το Βατικανό εκ των έσω, για να παραιτηθεί ο Πάπας
και να γίνει ένα νέος αρχηγός καθολικών και ορθοδόξων, ο βασιλιάς της Αγγλίας.

Πρωτοστατεί δε ο Κάρολος εδώ και χρόνια στην εκστρατεία για την επίσπευση των
μέτρων για να «σωθεί» ο πλανήτης. Ενώ αν τα μέλη της παγκοσμίου Κυβερνήσεως
ήθελαν πραγματικά να σώσουν τον πλανήτη, θα έκαναν ευθανασία. Σημαντική ήταν
η ομιλία του Καρόλου στις 30 Νοεμβρίου 2015 στην επίσπευση των μέτρων των
Κυβερνήσεων για να σωθεί ο πλανήτης, αλλά αμέσως μετά την ομιλία του 31.487

Αμερικανοί επιστήμονες (9.029 με διδακτορικό) με ονόματα και υπογραφές
δήλωσαν ότι οι ισχυρισμοί του Καρόλου είναι λανθασμένοι.
Και μόνο ως ηγέτης πλέον του City of London Corporation άρα και της εταιρείας
διαχειρίσεως σχεδόν ολοκλήρου του παγκοσμίου πλούτου, της Lord Mayor’s, ο
Κάρολος είναι Νο 1 παγκόσμιος ρολίστας. Οι δαιμονικές τελετές για τις οποίες
κατηγορούνται οι της ελίτ γίνονται για να έχουν επιτυχία από τον σατανά στα
σατανικά τους σχέδια.

Η γραμμή αίματος τώρα. Περιληπτικά και η γραμμή αίματος είναι άξια προσοχής, η
λεγομένη «Μεροβίγγεια γραμμή αίματος». Ο Οίκος του Γουίντσορ προέρχεται από
το γερμανικό γενεαλογικό δένδρο Saxe – Coburg και Gotha. (666 βγάζει κι αυτό στα
γερμανικά) Στην Αγγλία ο βασιλεύς Γεώργιος Ε’ το άλλαξε σε Windsor to 1917. Δεν
γινόταν στον επερχόμενο πόλεμο να πολεμούν Γερμανοί με Γερμανοί! Πολλοί
ηγέτες των ΗΠΑ είχαν σχέση αίματος με μέλη του αγγλικού θρόνου όπως οι Bush,
που ένας εξ αυτών έχει φωτογραφία με τον Χίτλερ. Όλοι μια οικογένεια είναι.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, όπως πιστεύουν, ότι ο βασιλιάς της Αγγλία κάθεται στον
θρόνο του βασιλιά Δαβίδ, που είναι ο πιο σημαντικός θρόνος της Γης, οπότε πάλι
μας το φέρνουν προς τις γραφές και τον Αντίχριστο.

Καλά ολ’ αυτά, αλλά ως γνωστόν «δεν λείπει ο Μάρτης απ’ την σαρακοστή».
«Μάρτης» στην προκειμένη περίπτωση είναι η Ελλάς. Η Ορθόδοξος Ελλάς. Ο
Κάρολος, ως άνθρωπος απλός και όχι ως ηγέτης – σύμβολο, είναι γιός ενός
ορθοδόξου Πρίγκηπος, του Φιλίππου, που γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Και οι δύο
τους, ο ένας τώρα, είναι μέλος των Φίλων του Αγίου όρους και προστάτης του. Στο
παλάτι του Μπάκιγχαμ η γιαγιά του Φιλίππου ήταν ορθόδοξη μοναχή και είχε
ορθόδοξο παρεκκλήσι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ(!). Ο Κάρολος πολλές φορές
έχει επισκεφθεί το Άγιον Όρος. Ειπώθηκε ότι είναι ορθόδοξος, αλλά αυτό δεν
ευσταθεί. Μπορεί να έγινε κρυφο-ορθόδοξος, διότι εάν γινόταν φανερά δεν θα
μπορούσε να γίνει βασιλιάς. Ο βασιλιάς της Αγγλίας πρέπει να είναι και αρχηγός και
της Αγγλικανικής εκκλησίας.

Μπορεί, λόγω συνεχούς επαφής με την ορθοδοξία, να σκέφθηκε αυτό που είπε ο
Χριστός, ότι, τι σημασία έχει να κερδίσεις όλον τον κόσμο και να χάσεις την ψυχή
σου; Αξίζει κανείς να δει την κατάθεση στεφάνου του Καρόλου στο μνημείο του
Αγνώστου Στρατιώτου στην Αθήνα και θα καταλάβει πολλά για το μπορεί να κρύβει
ο Κάρολος στην καρδιά του για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Ποιόν Κάρολο τελικά θα δούμε; Της Ορθοδοξίας ή του Αντιχρίστου όπως πιστεύουν
οι Άγγλοι; Αν παραιτηθεί υπέρ του γιού του θα καταλάβουμε.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η ιστορική στέψη – Όσα θα γίνουν στην εντυπωσιακή τελετή - Ποια η σύνδεση με το 666
Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η ιστορική στέψη – Όσα θα γίνουν στην εντυπωσιακή τελετή - Ποια η σύνδεση με το 666
Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η ιστορική στέψη – Όσα θα γίνουν στην εντυπωσιακή τελετή - Ποια η σύνδεση με το 666
https://katohika.gr/wp-content/uploads/2023/05/stemma-670x400.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/05/666.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/05/666.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content