Επιστροφή Άρη στη γενέθλια θέση: Πώς επηρεάζει τη δράση και τις επιθυμίες μας

Επιστροφή Άρη στη γενέθλια θέση: Πώς επηρεάζει τη δράση και τις επιθυμίες μας

👉Ο Άρης χρειάζεται περίπου δύο χρόνια για να ταξιδέψει όλο τον ζωδιακό κύκλο και μένει σε κάθε ζώδιο για περίπου έξι ή επτά εβδομάδες. Εάν γυρίσει ανάδρομος σε ένα ζώδιο μπορεί να μείνει σε αυτό για επτά ή οκτώ μήνες συνολικά. Τότε η δράση επιβραδύνεται, μπλοκάρεται, με συχνά αρνητικές εκδηλώσεις θυμού, βίας και διαμάχης και η ενέργεια πέφτει. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού, συγκυβερνήτης του Σκορπιού και το ζώδιο της έξαρσης του είναι ο Αιγόκερως.

Η επιθυμία είναι η δύναμη

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη μαχητικότητα την αρσενική δύναμη, τα ένστικτα επιβίωσης, τη λίμπιντο και αυτό που μας ενεργοποιεί, δηλαδή τις επιθυμίες μας. Οι επιθυμίες είναι οι κινητήριες δυνάμεις της ζωής και μας δίνουν την ενέργεια αλλά και τη δύναμη να αγωνιζόμαστε. Υπάρχει μία υπερβατική διάσταση στις επιθυμίες, καθώς είναι πηγαίες και εκφράζουν μια εσωτερική αλήθεια που δεν μπορεί να αγνοηθεί εύκολα και συνδέονται με τον πυρήνα της ύπαρξης μας. Μας ωθούν έτσι να κατευθύνουμε τις δυνάμεις μας σε ένα στόχο και να ενεργούμε με όλη μας την ψυχή, διότι ποθούμε να δούμε αποτελέσματα. Αυτό είναι τελικά που δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε φυσικά και νοητικά εμπόδια και αντιπάλους και να βγούμε νικητές στις μάχες της ζωής.

Μια διαρκής μάχη

Όταν όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι προς μια κατεύθυνση ή για διάφορους λόγους δεν μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε, τότε η μπλοκαρισμένη ενέργεια μπορεί να μεταμορφωθεί σε θυμό προς τον εαυτό μας τις συνθήκες ή τους άλλους. Όταν κάτι ή κάποιος στέκεται εμπόδιο σε αυτό που θέλουμε, αισθανόμαστε σαν να στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία μας, την ελεύθερη βούληση και κατά επέκταση στην ελευθερία μας. Ό,τι περιορίζει τη δυνατότητα μας για δράση, μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα σε φυσικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Αν λοιπόν η θέση του Άρη δεν είναι ευνοϊκή προς το ζώδιο μας ή κάποιον άλλο πλανήτη υπάρχουν εντάσεις, νεύρα, θυμός, παρορμητικότητα, κόντρες, αντιπαλότητα ή προβλήματα. Καθώς η ενέργεια του συμβολίζει τα όρια μας και την ικανότητα να τα προφυλάσσουμε, έτσι ο Άρης μπορεί να υπερασπίζεται το δίκιο του, τα κεκτημένα του, τον εαυτό του και να πολεμήσει σθεναρά για ό,τι θεωρεί σημαντικό, αγαπημένο και δικό του. Ο Άρης είναι έντιμος πολεμιστής που θέλει να μάχεται δίκαια με δόξα και τιμή. Αυτή είναι μια σημαντική πτυχή αυτού του πλανήτη.

Γενέθλια επιστροφή Άρη, ανανέωση σχεδίων, ενέργειας και νέοι δρόμοι που ανοίγονται

Στην αστρολογία, μια «επιστροφή» συμβαίνει όταν ένας πλανήτης κινείται μέσα από όλα τα ζώδια και στη συνέχεια καταλήγει ακριβώς εκεί που ήταν τη στιγμή της γέννησης μας. Δηλαδή αν, για παράδειγμα, ο γενέθλιος Άρης σας είναι στον Κριό, θα έχετε επιστροφή Άρη όταν ο πλανήτης επισκεφθεί ξανά αυτό το ζώδιο και ούτω καθεξής. Οι επιστροφές του Άρη προσφέρουν πληροφορίες για τις νέες εκστρατείες κατάκτησης που θα ξεκινήσετε τα επόμενα δύο χρόνια. Η ενέργεια που βιώνετε κατά την επιστροφή, καθώς και η γενέθλια θέση, μπορεί να σας δείξουν σε ποιον τομέα της ζωής πρέπει να επικεντρωθούν οι προσπάθειές σας και πώς να προχωρήσετε για την επίτευξη των στόχων σας. Η επιστροφή Άρη είναι μια στιγμή που ανανεώνεται το κίνητρο σας. Βιώνετε μια ώθηση νέας ενέργειας την οποία μπορείτε να κατευθύνετε με όποιον τρόπο επιλέξετε και θεωρείτε καλύτερο.

Ο Άρης θα φτάσει στο ακριβές ζώδιο και τη μοίρα που είχε τη στιγμή της γέννησής σας περίπου μία φορά κάθε δύο χρόνια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αυτή η στιγμή μπορεί να σας διαφωτίσει για το πώς και πού θα εκφραστούν καλύτερα δράσεις, συνθήκες και προσπάθειες για τα επόμενα δύο χρόνια. Πριν τη γενέθλια επιστροφή, τις επιπτώσεις και τις συνέπειές της, πρέπει να εξεταστεί η θέση του Άρη στον γενέθλιο χάρτη. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν έχει θετικές όψεις, όπως τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Ήλιο, την Αφροδίτη ή τον Δία ή αν έχει σκληρές όψεις, όπως τετράγωνα ή αντιθέσεις ή ακόμη σύνοδο με τον Κρόνο, τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα. Αυτό θα βοηθήσει να ορίσουμε τον προσδιορισμό της επιρροής του γενικά, αλλά και στον εκάστοτε κύκλο επιστροφής.

Ενεργειακοί κόμβοι και σημεία φόρτισης της ζωής μας

Υπάρχουν και κάποιες επιστροφές Άρη που είναι πιο σημαντικές και αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σε κομβικά σημεία. Αυτές δεν είναι οι συχνές τακτικές επιστροφές στο σημείο του ζωδιακού κύκλου κατά τη γέννηση. Πρόκειται για τις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που ο Άρης αλλά και η Αφροδίτη (οι αιώνιοι εραστές) επιστρέφουν στην ίδια γωνιακή σχέση με τον Ήλιο. Οι πιο σημαντικές στιγμές είναι οι τριπλές επιστροφές του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη στα 32α και 64α γενέθλια μας. Αυτές οι ηλικίες παίζουν σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική και πνευματική μας ανάπτυξη. Προσθέτοντας σε αυτό το αστρολογικό παζλ τις επιστροφές της προοδευμένης Σελήνης, του Δία και του Κρόνου, μπορούμε να αντιληφθούμε καλύτερα τους κύκλους, τα μοτίβα και τις προκλήσεις που κρύβει κάθε σημαντική μεταβατική περίοδος της ζωής μας.

Οι σημαντικές επιστροφές Ήλιου-Άρη συμβαίνουν κάθε 15 χρόνια. Μετά την ηλικία των 15, οι επιστροφές του Άρη συμβαίνουν στα 30 και 32, 47 και 49, 64 και 66 και ούτω καθεξής.

Επιστροφές ορόσημα

Κύρια επιστροφή Άρη στην ηλικία των 15 ετών: Η απόκτηση σεξουαλικής ταυτότητας φορτίζει με διαφορετική ενέργεια το άτομο.

Δευτερεύουσα επιστροφή Άρη στην ηλικία των 30 ετών: Νέες ενέργειες, ανάγκες και κοινωνικές επιθυμίες.

Τριπλή επιστροφή Άρη, Αφροδίτης και Ήλιου στην ηλικία των 32 ετών: Σημείο καμπής, νέα συναισθήματα, ενέργεια, επιθυμίες και κοινωνικές ανάγκες μεταβάλλονται.

Κύρια επιστροφή Άρη στην ηλικία των 47 ετών: Ενεργειακή φόρτιση, έντονες επιθυμίες, αναζήτηση περισσότερης σοφίας.

Δευτερεύουσα επιστροφή Άρη στην ηλικία των 49 ετών: Ενεργειακή φόρτιση, έντονες επιθυμίες.

Τριπλή επιστροφή Άρη, Αφροδίτης και Ήλιου στην ηλικία των 64 ετών: Μεταβατικό στάδιο, ενέργεια, συναισθήματα, επιθυμίες και κοινωνικές ανάγκες μεταβάλλονται.

Δευτερεύουσα επιστροφή Άρη στην ηλικία των 66 ετών: Ενεργειακή φόρτιση, έντονες επιθυμίες.

Πώς να αξιοποιήσουμε καλύτερα την ενέργεια του Άρη
  • Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της θέλησής σας περισσότερο
  • Ασκήστε αυτοέλεγχο και πυγμή
  • Γίνετε πιο άμεσοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους
  • Επιδιορθώστε και κάντε μαστορέματα στο σπίτι
  • Κάντε πράγματα που σας βγάζουν από τη ζώνη ασφαλείας σας
  • Γίνετε πιο διεκδικητικοί, ανθεκτικοί και μαχητικοί
  • Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας με έντιμο τρόπο
  • Γυμναστείτε και κινηθείτε περισσότερο
Οι θέσεις του Άρη σε ζώδιο και οίκο προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για τις νέες προσπάθειες που θα ξεκινήσετε και πώς διαμορφώνονται οι σχετικές ενεργειακές συνθήκες.

Αν θέλετε να μάθετε πού έχετε τον γενέθλιο Άρη σας και τις όψεις που σχηματίζει πατήστε εδώ.
Οι θέσεις του Άρη

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Κριό ή στον 1ο οίκο: αξιοποιήστε την ενέργεια σας στο να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, τη δύναμη, την εμφάνιση και τον τρόπο που διεκδικείτε.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο ή στον 2ο οίκο: δώστε ενέργεια αλλά και προσοχή στον οικονομικό τομέα, στα εισοδήματα, στην αγάπη και στις απολαύσεις.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους ή στον 3ο οίκο: πρέπει να επιδείξετε περισσότερη πρωτοβουλία, αλλά και έλεγχο στην παρόρμηση όσον αφορά την επικοινωνία, την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, στα μέσα ενημέρωσης, στο μάρκετινγκ, στον συγγενικό και φιλικό κύκλο.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο ή στον 4ο οίκο: τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι η οικογένεια το σπίτι, οι ρίζες, κληρονομήματα και περιουσιακά στοιχεία, η επιδίωξη συναισθηματικής ευτυχίας.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο: θα ενισχυθεί το ενδιαφέρον αλλά και η ανάγκη για πειθαρχία σε ό,τι αφορά τα παιδιά, τον έρωτα τη δημιουργία, τα χόμπι και τις διασκεδάσεις.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο ή στον 6ο οίκο: θα είστε πιο αποφασισμένοι να έχετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, τη διατροφή και θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες, στη δουλειά, την καθημερινότητα ή στην υγεία.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό ή στον 7ο οίκο: μπορεί να γίνετε πιο διεκδικητικοί ή να έχετε περισσότερες κόντρες στον γάμο ή σε σημαντικές σχέσεις, συνεργασίες και στον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό ή στον 8ο οίκο: η προσπάθεια θα στραφεί στα κοινά με τον σύντροφο οικονομικά, σε οφειλές, δάνεια και φόρους, σε διαμάχες εξουσίας, στο σεξ, σε μυστικά και στο μυστηριώδες.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη ή στον 9ο οίκο: οι γνώσεις, τα ταξίδια, οι σπουδές, ό,τι έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις και τις αξίες, θέματα με το εξωτερικό θα σας κάνουν να αναλάβετε περισσότερες δράσεις.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο: η επίτευξη των στόχων σας, οι επαγγελματικές αναζητήσεις, τα καθήκοντα που αναλαμβάνετε, καθώς και οι σχέσεις με άτομα κύρους θα είναι στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο ή στον 11ο οίκο: θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας στόχοι και επιθυμίες, ο φιλικός σας κύκλος και οι συλλογικές δράσεις.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύς ή στον 12ο οίκο: θα επικεντρωθείτε σε πιο εσωτερικές ή ψυχολογικές διαδικασίες, στην πνευματική διάσταση των πραγμάτων, στην ξεκούραση ή την ανάρρωση, σε θέματα που δεν μπορούν να ελεγχθούν, μοιραία γεγονότα, φόβους και εχθρούς.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Επιστροφή Άρη στη γενέθλια θέση: Πώς επηρεάζει τη δράση και τις επιθυμίες μας
Επιστροφή Άρη στη γενέθλια θέση: Πώς επηρεάζει τη δράση και τις επιθυμίες μας
Επιστροφή Άρη στη γενέθλια θέση: Πώς επηρεάζει τη δράση και τις επιθυμίες μας
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2023/04/Epistrofi-Ari-sti-genethlia-thesi-Pos-epireazei-ti-drasi-kai-tis-epithymies-mas-PIC-ASTROLOGIA.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/04/blog-post_95.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/04/blog-post_95.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content