Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023: Νέα ξεκινήματα με ελπίδα και διάρκεια. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023: Νέα ξεκινήματα με ελπίδα και διάρκεια. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

👉Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 Φεβρουαρίου 2023 στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων θεωρείται πολύ σημαντική για τα επόμενα βήματα μας και μας γεμίζει με ελπίδα και δύναμη για να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να συγχωρήσουμε, να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει, και να κάνουμε βήματα μπροστά που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο και σταθερό μέλλον. Ωστόσο, επειδή οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε μία τελεία, να κλείσουμε κάποια κεφάλαια στη ζωή μας, πριν ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι.

Νέα όνειρα σε σωστές βάσεις

Κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μία καινούρια αρχή και υπόσχεται νέα ξεκινήματα, και η συγκεκριμένη, που έχει ως κύρια όψη της τη σύνοδο εκτός ζωδίου με τον Κρόνο στον Υδροχόο, έχει όλα τα φόντα για να θέσουμε τις σωστές βάσεις, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Αυτό το φεγγάρι θα μας βοηθήσει να συντονιστούμε με τα βαθύτερα αιτήματα μας, να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και να κάνουμε κινήσεις που θα μας οδηγήσουν σε στέρεο έδαφος. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια καλή στιγμή για να αφοσιωθούμε στους προσωπικούς μας στόχους, εκμεταλλευόμενοι τις θετικές ενέργειες του ζωδίου. Δηλαδή να έχουμε πίστη, εμπιστοσύνη και ελπίδα, να αποδεχθούμε τις ατέλειες στον εαυτό μας και στους άλλους, να ακούσουμε τη διαίσθηση μας, να αφήσουμε τη φαντασία μας να «οργιάσει», να βρούμε την παιδική και αθώα ψυχή που κρύβεται μέσα μας και να φερθούμε με ανιδιοτέλεια. Επίσης, μπορούμε να συντονιστούμε με τις βαθύτερες ανάγκες μας, να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας, αλλά και τις ευαισθησίες μας. Επειδή οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο πιο ονειρικό, ρομαντικό και «μπερδεμένο» και πολλές φορές θέτει ανέφικτους στόχους, η σύνοδος εκτός ζωδίου που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα μας προσγειώσει και θα θέσει τις ρεαλιστικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να μην ονειροβατούμε χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Θα έχουμε λοιπόν την αίσθηση της ευθύνης και θα λειτουργούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα. Εξάλλου λίγες ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη, και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου 2023, ο δάσκαλος Κρόνος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων και ίσως αυτή η Νέα Σελήνη να είναι ένα «δείγμα» για το τι μας περιμένει τα επόμενα 2-3 χρόνια περίπου. Επίσης, λίγα λεπτά μετά τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Ιχθύων και θα μπει στον Κριό, υποδηλώνοντας ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω τους φόβους μας και να βρούμε τη δύναμη και το θάρρος για τα νέα μας ξεκινήματα. Ωστόσο, επειδή η τάση γενικά θα είναι να είμαστε πιο «αγνοί» και ιδεαλιστές, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσουμε θύματα επιτήδειων που μπορεί να δουν την καλοσύνη μας ως αδυναμία και να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν. Γι’ αυτό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, να εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας και αν κάποιος σας τάξει τον ουρανό με τ’ άστρα να είστε επιφυλακτικοί και όχι αφελείς. Ακόμη, οι ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη μπορεί να πυροδοτήσουν έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης και το τέλος ενός κύκλου

Το ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται με τη φαντασία, τις τέχνες, την έμπνευση και ίσως με αυτή τη Νέα Σελήνη να έχουμε δημιουργικό οίστρο. Επίσης αυτό το ζώδιο έχει έντονη διαίσθηση και μπορεί να αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη ευκολία την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το τι αισθάνονται οι άλλοι, αλλά και το τι προσπαθούν να κρύψουν στις σκιές. Οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αν διαισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το προχωρήσετε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να είμαστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και ρομαντικοί, αλλά ευτυχώς η όψη με τον Κρόνο θα φέρει την ισορροπία μεταξύ καρδιάς και λογικής. Ο Κρόνος έχει να κάνει με την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά, που σημαίνει ότι ναι μεν η τάση μας θα είναι λόγω των Ιχθύων να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, αλλά ο Κρόνος θα μας κάνει παράλληλα να αμφισβητούμε την αισιοδοξία μας και να προτάσσουμε την πρακτικότητα, τη σταθερότητα και τον ρεαλισμό. Επίσης, η σύνοδος με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι υπάρχουν κάποια λάθη του παρελθόντος που μας κρατούν εγκλωβισμένους, κάποια προβλήματα που δεν μας επιτρέπουν να προοδεύσουμε και θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την επίλυση τους, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα μας χωρίς βαρίδια και περιορισμούς. Αν λοιπόν μέχρι τώρα προτιμούσατε να κρύβετε κάποια θέματα κάτω από το χαλάκι και αυτά έχουν συσσωρευτεί και έχουν γίνει βουνό, με αυτό το φεγγάρι καλείστε να τα αντιμετωπίσετε και να «πληρώσετε» τον λογαριασμό. Και αν κάτι δεν λύνεται, κόβεται. Άρα, είτε θα πρέπει να δώσετε λύσεις είτε να αποχωρήσετε από τοξικές καταστάσεις που σας εμποδίζουν και σας ταλαιπωρούν. Ίσως ήρθε ο καιρός λοιπόν να πάψετε απλώς να ονειρεύεστε και να ελπίζετε να γίνει ένα θαύμα για να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά να πιστέψετε σε εσάς, να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, να κάνετε εφικτά σχέδια, να σπάσετε τις αλυσίδες και να πατήσετε στα πόδια σας. Ό,τι και αν κάνετε όμως να θυμάστε ότι πρέπει εσείς να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεων και των πράξεων σας και να μην περιμένετε από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 1η μοίρα και 22 λεπτά των Ιχθύων επηρεάζει περισσότερο τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες. Δευτερευόντως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας (δηλαδή το ζώδιο σας), ο ωροσκόπο σας ή οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς αγγίζει τον ευαίσθητο και κρυφό 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας καλεί να κάνετε ενδοσκόπηση, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να κάνετε αλλαγές ξεκινώντας όμως από μέσα σας. Η διαίσθηση σας θα είναι ισχυρή, οπότε να δίνετε σημασία σε διάφορα σημάδια και σε ό,τι πυροδοτεί το ένστικτό σας. Αυτό το φεγγάρι ίσως σας οδηγήσει σε πιο εσωτερικά μονοπάτια, να είστε πιο εσωστρεφείς και να μην έχετε όρεξη για πολλές κοινωνικότητες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, να απομονωθεί και να συνέλθει από τη βαβούρα της καθημερινότητας και των εξαντλητικών υποχρεώσεων. Τρέχετε συνεχώς και δεν προλαβαίνετε να αισθανθείτε τι θέλετε και τι έχετε ανάγκη και η Νέα Σελήνη σας καλεί να βρείτε τον εαυτό σας και τις ισορροπίες σας. Είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε έναν έλεγχο υγείας, να φροντίσετε τον εαυτό σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, να κόψετε τις κακές συνήθειες και να δώσετε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σας. Σκέψεις που αποφεύγατε στο παρελθόν και προβλήματα που θάβατε κάτω από το χαλάκι ίσως τώρα ξεπηδήσουν ή θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να μπείτε σε διαδικασία κάθαρσης. Ακούστε το ένστικτό σας και βγάλτε από τη ζωή σας όλες τις σχέσεις που πια δεν σας εξυπηρετούν. Αν μόνο από φόβο και ανασφάλεια μένετε κάπου δεν πρόκειται να βρείτε την ευτυχία που αναζητάτε. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε το καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και να δείτε εκ νέου τις προοπτικές σας. Εύκολο; Όχι. Αλλά θα είναι πολύ ανακουφιστικό για την ψυχολογία σας και την υγεία σας. Εξάλλου θα έχετε και ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας», την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας λίγα λεπτά μετά τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης, η οποία θα σας ευνοήσει σε θέματα σχέσεων και οικονομικών. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ίσως δείχνει έντονο παρασκήνιο και μυστικές συναντήσεις, μπορεί λοιπόν είτε να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού ή να εμπλακείτε σε μία σχέση που να πρέπει να κρατηθεί κρυφή. Επίσης, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη και θα καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα από αυτά που σας λένε οι άλλοι.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 20/02 στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον 11ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, δηλαδή τον τομέα της κοινωνικής ζωής, της συλλογικής δουλειάς, των στόχων, των φίλων και των συνεργατών σας και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να βάλετε μπροστά τα νέα σας σχέδια, να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας, να δείξετε το ενδιαφέρον σας προς τους άλλους και να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Το φεγγάρι θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας στηρίξει ώστε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα και ευνοεί πολύ τη συλλογική δουλειά. Ίσως δείτε το κλίμα στη δουλειά να αλλάζει υπέρ σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους. Θα νιώθετε ότι σας στηρίζουν, ότι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς. Σημαντικοί άνθρωποι από το περιβάλλον σας θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και ίσως τις επόμενες 2 εβδομάδες να ξεπεράσετε προβλήματα και διαφωνίες του παρελθόντος. Θα έχετε ευκαιρίες και όρεξη να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε, ενώ μπορεί μέσω νέων γνωριμιών να κάνετε συμμαχίες με άτομα που θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους είτε σε επαγγελματικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Οπότε συνεργαστείτε με ανθρώπους που έχετε κοινά όνειρα και στόχους για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Όμως, θα πρέπει να κάνετε και σωστή αξιολόγηση και ιεράρχηση στα άτομα που επιλέγετε και όχι να ενθουσιάζεστε και να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Σκεφτείτε τι ελπίζετε να κερδίσετε δίνοντας τον χρόνο και τον κόπο σας με τα συγκεκριμένα άτομα και σε τι αποσκοπούν αυτοί και αν τελικά σάς γεμίζουν οι επιλογές σας ή απλά περνάτε την ώρα σας δίχως ουσιαστικό σκοπό. Το φεγγάρι θα φωτίσει και την αλτρουιστική πλευρά σας και ίσως προφέρετε και εσείς βοήθεια σε κάποιον και αυτό θα σας γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Ίσως υπάρξει και μια νότα συναισθηματισμού και νοσταλγίας και να κατακλύσουν το μυαλό σας αναμνήσεις. Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες, πιθανώς και μέσω κοινωνικών δικτύων.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, που αφορά τις φιλοδοξίες, την καριέρα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τους στόχους σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα; Διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στον τομέα της καριέρας και επιτέλους να καταξιωθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας (ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά), να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν θεωρείτε ότι το προηγούμενο διάστημα δώσατε πολλά στην εργασία σας και δεν ανταμειφθήκατε αναλόγως, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσετε προαγωγή, να πάρετε αύξηση, να μετακινηθείτε σε ένα καλύτερο πόστο ή και να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς. Οι προτάσεις δεν θα λείψουν, αλλά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να γίνουν γνωστές οι προθέσεις σας. Αν ψάχνετε δουλειά η Νέα Σελήνη σας ευνοεί, οπότε στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση μαζί με τις ευκαιρίες να έρθουν και κάποια προβλήματα, αφού οι αλλαγές πολλές φορές φέρνουν πιέσεις. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεχτείτε μια υπέροχη επαγγελματική πρόταση, αλλά να έχετε δεσμευτικό συμβόλαιο σε μια άλλη εταιρεία και να ψάχνετε να βρείτε πώς να το σπάσετε ή μπορεί να σας ανακοινώσουν το τέλος μιας συνεργασίας και να στεναχωρηθείτε πολύ, αλλά στη συνέχεια μπορεί να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να δείχνει και μια χωροταξική αλλαγή είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Νέα Σελήνη στις 20/02 στους Ιχθύς σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες να ονειρευτείτε το μέλλον σας, να ξεπεράσετε τις φοβίες και ό,τι σας κρατάει πίσω, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας και να πάρετε και κάποιο υπολογισμένο ρίσκο κάνοντας μια νέα αρχή είτε σε θέματα σπουδών είτε δουλειάς. Το φεγγάρι αυτό επηρεάζει τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που σχετίζεται με την πνευματική σας ανάπτυξη, τα ταξίδια, τη γνώση και την εκπαίδευση και σας δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε. Έτσι μπορείτε να δείτε με σοβαρότητα τις προοπτικές σας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να χτίσετε βάσεις για τους μακροχρόνιους στόχους σας και με αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά να τους κυνηγήσετε. Οπότε αν έχετε κάποιον στόχο που αφορά σε σπουδές, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή σε θέματα επικοινωνίας και ταξιδιών, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, ΜΜΕ, αλλά και νομικά ζητήματα, συγκεντρωθείτε, σηκώστε τα μανίκια, και ξεκινήστε τις προσπάθειες. Ό,τι σπείρετε με αυτό το φεγγάρι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το δείτε να ανθίζει και να αποδίδει καρπούς την άνοιξη, γι’ αυτό μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Βγείτε από το καβούκι σας και με αυτοπεποίθηση ξεκινήστε τα σχέδια σας, προωθήστε τη δουλειά σας και πολεμήστε γι’ αυτό που σας αξίζει. Οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί και γεμάτοι ελπίδα, αρκεί να το προσπαθήσετε. Και πάνω από όλα να είστε γειωμένοι και όχι ονειροπόλοι, χάνοντας ενέργεια και χρόνο σε απραγματοποίητα σχέδια, πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μην μένετε στάσιμοι, πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας και σχεδιάστε με λεπτομέρεια τα επόμενα βήματα σας στους τομείς που θέλετε να σημειώσετε πρόοδο. Επίσης, είναι ευκαιρία τώρα να ανοίξετε τους εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες, γι’ αυτό μπορείτε να σχεδιάσετε τις σπουδές σας ή να ξεκινήσετε κάποιο μεταπτυχιακό, είτε στην Ελλάδα είτε σε μια ξένη χώρα. Ή μπορεί να σκέφτεστε τις διακοπές σας και να ετοιμάζετε ένα μακρινό ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και πολιτισμούς. Αν πάλι ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τη διαφήμιση, είναι μια καλή περίοδος να επικοινωνήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας και μέσω του διαδικτύου.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Στις 20/02 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό ζήτημα. Αυτό το φεγγάρι έχει μία χροιά κάθαρσης και σας παρακινεί να ερευνήσετε σε βάθος τις συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις σας, καθώς μπορεί να κάνετε κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας σε αυτούς τους τομείς. Θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και θα αναγεννηθείτε. Θα καταλάβετε τις ανάγκες σας, αλλά και ποιες σχέσεις και συνεργασίες σας ταιριάζουν και είτε θα τις εξελίξετε είτε θα απελευθερωθείτε από αυτές. Πρέπει να κατανοήσετε ότι την ασφάλεια που αποζητάτε δεν θα τη λάβετε μέσω του ελέγχου που αρέσκεστε να ασκείτε, αλλά μόνο αν πιστεύετε στον εαυτό σας. Καταστάσεις και άτομα που απλώς «υπάρχουν» στη ζωή σας και δεν σας γεμίζουν ή σας δημιουργούν προβλήματα και ανασφάλεια δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα απομακρυνθούν με συνοπτικές διαδικασίες. Θα βρείτε τον πιο παλιό καλό σας εαυτό και θα απαιτήσετε τα κεκτημένα σας. Το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μπροστά νέους οικονομικούς στόχους και ίσως έχετε επαγγελματικές προτάσεις με οικονομικό αντίτιμο. Είναι μια καλή συγκυρία να βάλετε σε τάξη φόρους, χρέη, δάνεια και να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε, την ακίνητη περιουσία σας και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στη μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Μάλιστα μπορεί το σύμπαν να συνωμοτήσει και να σας φέρει μαζεμένα χρήματα, είτε από επενδύσεις, από κληρονομιά ή μπορεί να βρείτε έναν χορηγό για να δώσετε μια ανάσα στην επιχείρησή σας. Γενικότερα, ευνοούνται θέματα συμβολαίων και συμφωνιών, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν θέλετε να συνεταιριστείτε και να προσέξετε τις λεπτομέρειες. Επίσης, αν στο παρελθόν υπήρξαν κάποια θέματα με συνεργάτες, ίσως προκύψουν τώρα κάποια αγκάθια που θα σας κάνουν να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε, ώστε να συνεχίσετε τη συνεργασία σας με κέρδος. Αλλιώς ίσως χρειαστεί να γίνει μια νέα αρχή σε παλιές σχέσεις και συμφωνίες με πιο ασφαλή όρια.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 7ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις, τον γάμο και στις συνεργασίες σας. Μάλιστα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και με προοπτικές μακροημέρευσης. Αυτό το φεγγάρι αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό με το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ένα νέο ξεκίνημα όμως μπορεί να γίνει και σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Βέβαια, μην ενθουσιάζεστε αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, αφού η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο απαιτεί να έχετε όρια, να δείξετε πειθαρχία και να παραμείνετε γειωμένοι.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 20/2 επηρεάζει τον 6ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά στην εργασία και στην υγεία και σας παρακινεί να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, διατροφής και άσκησης, αλλά και στο πρόγραμμα της δουλειάς σας και της καθημερινότητα σας. Είναι η ευκαιρία σας να επανεξετάσετε τις ρουτίνες σας, το πρόγραμμα σας και να βρείτε ισορροπία και αρμονία στη ζωή σας, κάνοντας τις σωστές επιλογές που θα τονώσουν τον οργανισμό σας και θα προστατέψουν την υγεία σας. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, πρόγραμμα και πειθαρχία. Οργανώστε έτσι τον χρόνο σας ώστε να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες και επουσιώδη, ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Ωραίες είναι οι υποχρεώσεις και η δουλειά, αλλά αν δεν κάνετε και κάτι για να αισθάνεστε εσείς καλά, τότε γιατί τόσος κόπος; Σταματήστε να ανησυχείτε τόσο πολύ για το μέλλον και δώστε σημασία στο παρόν και τότε όλα θα φτιάξουν. Εξάλλου οι προοπτικές είναι θετικές και κάτι καινούριο σας περιμένει στον επαγγελματικό τομέα, οπότε στείλτε βιογραφικά και κάντε ραντεβού. Μπορεί να ασχοληθείτε και με τη δημόσια εικόνα σας ή να πάρετε απόφαση να ανανεώσετε τον εργασιακό σας χώρο, να τον αναβαθμίσετε τεχνολογικά ή να βρείτε τους κατάλληλους βοηθούς ή συνεργάτες για να βγαίνει πιο εύκολα η δουλειά σας. Ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας βοηθούν, σας υποστηρίζουν και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι και διώξτε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02 βάζει «φωτιά» στον οίκο της αγάπης, του πάθους, της δημιουργίας και των απολαύσεων, προσφέροντάς σας όμορφες στιγμές και νέες διασκεδαστικές εμπειρίες. Το φεγγάρι σας χαμογελά και σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…., δηλαδή να διαγράψετε από τη ζωή σας όποιον και ό,τι δεν σας κάνει χαρούμενους. Αυτό το φεγγάρι θα σας υπενθυμίσει ότι η ζωή δεν είναι μόνο ευθύνες, υποχρεώσεις και βάρη, αλλά χαρά και δημιουργία. Με κάποιο τρόπο λοιπόν θα σας εμπνεύσει και θα σας προσκαλέσει να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας, να κάνετε δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά και να απομακρύνετε οτιδήποτε είναι τοξικό και περιττό και σας κρατάει πίσω. Θα είναι μια δυναμική περίοδος, γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα και μπορεί σας δώσει ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο και να καταφέρετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε, να προβάλλετε τα ταλέντα σας ή να σας γίνει και κάποια πρόταση. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει τα πάνω της και αν είστε μόνες-μόνοι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να κάνετε τώρα μια συναρπαστική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση, ενώ αν είστε δεσμευμένοι και έχετε μια υγιή σχέση θα νιώσετε πιο επιθυμητοί από το ταίρι σας και θα περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του-ης. Μπορεί να βάλετε μπροστά για να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Όμως μην ξεγελαστείτε και ξεκινήσετε τις σπατάλες, διότι η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο θέλει και κάποια πειθαρχία και δεν συγχωρεί τα λάθη και τις υπερβολές.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην οικογένεια και στο σπίτι φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και σας ζητά να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Και επειδή με τη Νέα Σελήνη είναι η καλύτερη εποχή για να φρεσκάρετε την ενέργεια του σπιτιού, είναι ευκαιρία να καθαρίσετε τους χώρους, να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε ή να τα χαρίσετε σε όσους τα έχουν ανάγκη. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν σε θέματα ακινήτων και περιουσιακά και ίσως τώρα να βρείτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο. Από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας, αλλά και να εκφράσετε με σαφήνεια το τι αισθάνεστε. Μπορείτε λοιπόν να εξομαλύνετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν ή αν βλέπετε ότι δεν έχετε κοινά σημεία να τους απομακρύνετε μια και καλή από τη ζωή σας. Στο μυαλό σας θα έχετε μόνο την ευτυχία σας και θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κοντά σας όσους σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς και όχι όσους πυροδοτούν με την τοξικότητα τους προβλήματα και έχθρες. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει και πιο εσωστρεφείς και ευαίσθητους, και ίσως να νοσταλγείτε ή να αναπολείτε άτομα και στιγμές του παρελθόντος και να γίνετε πιο συναισθηματικοί.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, που είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπο που αφορά τον τομέα της επικοινωνίας, τις επαφές σας με τους άλλους, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την αυτοέκφραση σας. Το φεγγάρι θέλει από εσάς να βρείτε τη φωνή σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Παρότι εσείς είστε άτομα που σπάνια ξεπερνάτε τα όρια και δεν εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματά σας, καθώς φοβάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε ότι είστε ευάλωτοι, η Νέα Σελήνη θα σας κάνει πιο ζεστούς και επικοινωνιακούς, πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Θα αφήσετε λίγο το αυστηρό σας ύφος και με ενσυναίσθηση θα πλησιάσετε όσους αγαπάτε και θα δείξετε την πιο χαλαρή πλευρά σας. Θα έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε τους φόβους σας, τις σκέψεις σας και να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας. Ίσως και να μπείτε στη διαδικασία να συγχωρήσετε κάποιους ή και τον εαυτό σας, για πράξεις που έγιναν και λόγια που ειπώθηκαν στο παρελθόν και τα οποία έγιναν η αιτία να απομακρυνθείτε. Θα προσπαθήσετε να κάνετε μία νέα αρχή, να ξαναφτιάξετε το δίκτυο των ανθρώπων που σας δημιουργούν ασφάλεια στην καθημερινότητα σας, να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας, αφήνοντας βέβαια πίσω σας όσους δεν σας καταλαβαίνουν και όσους δεν έχετε πια τίποτα κοινό. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι να μην γίνετε πιο συναισθηματικοί από ό,τι χρειάζεται, διότι μπορεί τα λόγια σας να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στους άλλους. Δεν μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε και να περιμένετε ότι δεν θα έχετε αντιδράσεις, ούτε να έχετε την προσδοκία ότι οι γύρω σας θα συμφωνούν πάντα μαζί σας. Από την άλλη, το μυαλό σας θα δουλεύει με χίλιες στροφές, θα έχετε έμπνευση, ιδέες και αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τη διαφήμιση, τον τουρισμό, τα ΜΜΕ ή τις πωλήσεις, τώρα είναι η στιγμή να προσελκύσετε το κοινό σας και να αναγνωριστείτε. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε και κάντε ραντεβού, στείλτε βιογραφικά, δημιουργήστε επαφές και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, αυτό το φεγγάρι ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Μπορεί τώρα να βρείτε και συμμάχους και που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 20/02 στο ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και είναι καθοριστική για τα επόμενα βήματα σας. Αν εκμεταλλευτείτε σωστά την ενέργεια της θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι σημαντικό για εσάς σε προσωπικό και επαγγελματικό-οικονομικό επίπεδο, να επενδύσετε σε ό,τι σας βοηθάει να προχωρήσετε, αλλά θα σας δώσει και ευκαιρίες να ανασυντάξετε τον πολύπαθο τομέα των οικονομικών και να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας και να αλλάξετε κατεύθυνση ή μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων από εκμετάλλευση των περιουσιακών σας στοιχείων. Γενικότερα τα οικονομικά θα γίνουν η προτεραιότητα σας, αφού το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ μπορεί να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και χρέη που σας ταλαιπωρούν. Όμως για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να κάνετε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και να αναλογιστείτε τι λάθος κινήσεις έχετε κάνει, ποιες από αυτές σας οδήγησαν σε αδιέξοδα και να βρείτε λύσεις αν εξακολουθούν να σας δημιουργούν εμπόδια. Διότι αν δεν συμπεριφερθείτε με συνέπεια και πειθαρχία, αυτό το φεγγάρι μπορεί να επαναφέρει όλα αυτά τα λάθη σας και να υψωθούν τοίχοι μπροστά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Αφού λοιπόν αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας και ξεκαθαρίσει το μυαλό σας, μπορείτε να κάνετε τα νέα ξεκινήματα σας και να δώσετε πνοή σε μια δημιουργική ιδέα που έχετε και η οποία μπορεί να σας αποφέρει και σε χρήμα, ή μπορεί να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο και οι κινήσεις που θα κάνετε να σας αποφέρουν τα δέοντα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης, ευνοήστε και στην εύρεση ακινήτου αν ψάχνετε να μετακομίσετε. Παράλληλα όμως πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή στις δαπάνες και τα έξοδα σας και να ξεκινήσετε την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος εξοικονόμησης, κάτι που θα σας κάνει σιγά σιγά να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σας δίνει η Νέα Σελήνη στις 20/02 στο ζώδιο σας και υπόσχεται τα καλύτερα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας; Την εμφάνιση, τη φυσική σας κατάσταση, τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, τα όρια που θέτετε, τις σπουδές σας, τις συμφωνίες που έχετε κάνει; Σκεφτείτε σοβαρά και πάρτε τις αποφάσεις σας, διότι με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, αφού θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, και θα έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία να αναγεννηθείτε σωματικά και πνευματικά και ξεκινήστε κάτι που θα απογειώσει τα ταλέντα σας και θα προβάλει τη δημιουργικότητα σας. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές και μπορεί να μην είναι όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχία θα καταφέρετε πολλά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά. Αν όμως είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων από τη 0η έως την 4η μοίρα. Αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023: Νέα ξεκινήματα με ελπίδα και διάρκεια. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023: Νέα ξεκινήματα με ελπίδα και διάρκεια. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023: Νέα ξεκινήματα με ελπίδα και διάρκεια. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2023/02/Nea-Selini-stoys-Ichthys-stis-20.02.2023-Nea-xekinimata-me-elpida-kai-diarkeia-Pos-tha-epireasei-ta-12-zodia-PIC-ASTROLOGIA.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/20022023-12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/20022023-12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content