Στ. Πλουμιστός: Ο εσωτερικός πόνος σου - Τι σημαίνει να είσαι ενσυναίσθηση;

Στ. Πλουμιστός: Ο εσωτερικός πόνος σου - Τι σημαίνει να είσαι ενσυναίσθηση;

👉Η λέξη ενσυναίσθηση είναι μια ΜΕΓΑΛΗ τάση στους κύκλους πνευματικής και προσωπικής ανάπτυξης, και έχουμε μια ιδέα για το τι είναι ενσυναίσθηση… αλλά τι σημαίνει να είσαι ενσυναίσθηση;

Λοιπόν, ναι… δεν ξέρω αν όλοι έχετε ακούσει, αλλά υπάρχει αυτή η αλλαγή και η αφύπνιση που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Το έχετε παρατηρήσει;

Λοιπόν τι είναι όμως αυτό στην πραγματικότητα; Γιατί το προσωπικό σας ταξίδι είναι τόσο ταραχώδες μέχρι στιγμής και ποιο είναι το νόημα όλης αυτής της ενσυναίσθησης;

Ο πόνος κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να θυμώνουν και να μισούν

Αυτό που ξεχωρίζει τους ενσυναίσθητους από τους περισσότερους ανθρώπους είναι η ικανότητά μας να αναπηδούμε από τον πόνο και τις τραυματικές εμπειρίες. Αυτό που σας διακρίνει, ως ενσυναίσθηση, είναι ότι όσο πόνο και να σας στοχεύει, πάντα αναπηδάτε.

Ναι, μπορεί να θυμώσεις και να σε κρατήσουν κάτω για λίγο, αλλά σχεδόν αναπόφευκτα θα ανακάμψεις – δεν θα ζεις ακόμα ενεργά με αυτόν τον πόνο σε πέντε ή δέκα χρόνια από τώρα και δεν θα αφήσεις ένα αρνητικό γεγονός να σε σταματήσει για όλη σου τη ζωή.

Θα προχωρήσετε, θα απαλλαγείτε από τον πόνο και θα ξεκινήσετε μια νέα ζωή, με ένα εντελώς νέο στάδιο ύπαρξης –  θα συνεχίσετε να βάζετε την αγάπη και τη θετικότητα πίσω στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί συναισθηματικά πιο αδύναμοι άνθρωποι στον κόσμο που απλώς θα είχαν εγκαταλείψει την ελπίδα τους σε μία μόνο από τις δοκιμασίες που έχετε αντιμετωπίσει στη ζωή σας – στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι θα σταματήσουν τη ζωή τους, ζώντας μια άδεια ύπαρξη για τις υπόλοιπες μέρες τους. Οχι όμως εσύ. Ως ενσυναίσθηση έχετε δύναμη, επιμονή και ανθεκτικότητα.

Σημεία απελευθέρωσης της πίεσης

Το μειονέκτημα της δύναμης, της επιμονής και της ανθεκτικότητάς σας είναι ότι θα σας δοθεί επιπλέον φορτίο για να μεταφέρετε....

Βασικά, κάθε ενσυναίσθηση λειτουργεί ως σημείο απελευθέρωσης πίεσης για μια κυψέλη ανθρώπων με τους οποίους συνδέονται ενεργειακά. Καθένας από αυτούς τους κανονικούς ανθρώπους, που δεν έχουν το συναισθηματικό σθένος για να σηκώσουν το δικό τους φορτίο συναισθηματικής μετατόπισης, στέλνουν το φορτίο τους σε εσάς για να το απελευθερώσετε.

Γνωρίζετε λοιπόν αυτό το συναίσθημα όπου «νιώθετε» τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας; Αυτό είναι κυριολεκτικά το συναισθηματικό τους υλικό που ξεχύνεται μέσα σας μέσω του δονητικού πεδίου, ώστε να μπορείτε να το μετατοπίσετε για λογαριασμό τους.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να μετατοπιστούν

Αυτός είναι επίσης ο λόγος που η ζωή σας φαίνεται να είναι πολύ πιο ταραχώδης και σκληρή από οποιουδήποτε άλλου – σε πολλά επίπεδα στην πραγματικότητα.

Επομένως, τα δεύτερα κακά νέα εδώ είναι ότι όσο καλύτερα κάνετε αλλαγές, τόσο περισσότερο φορτίο θα μεταφέρετε για να αλλάξετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ταξίδι ανάπτυξής σας μοιάζει με έναν ατελείωτο διάδρομο μερικές φορές και γιατί φαίνεται ότι πρέπει να αλλάξετε κάτι από κάθε δυνατή οπτική γωνία που υπάρχει.

Η ζωή σας γίνεται πιο μίζερη και περίπλοκη αφού βρεθείτε κοντά σε συγκεκριμένους ανθρώπους, επειδή ξεφορτώνουν περισσότερα από τα ενεργειακά τους ΘΕΜΑΤΑ πάνω σας από οποιονδήποτε άλλον.

Ελαφρώστε το φορτίο

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ελαφρύνετε το μερίδιο του φορτίου που κουβαλάτε δυναμικά είναι να βγείτε εκεί έξω και να βοηθήσετε τους ανθρώπους.

Ο λόγος που μεταφέρουμε πράγματα μέσω των σημείων απελευθέρωσης ενσυναίσθησης με αυτόν τον τρόπο είναι επειδή αυτός είναι ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους πρόκειται να αλλάξουμε τον κόσμο δυναμικά. Αυτή είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες ενεργητικές διαδικασίες καθαρισμού που αναλαμβάνει η αποστολή του ενεργειακού ανθρώπου δηλαδή των ενσυναίσθητων.

Ολόκληρο το σύστημά σας ως ενεργειακού ανθρώπου με ενσυναίσθηση, έχει σχεδιαστεί για να μετατοπίζει το φορτίο για λογαριασμό άλλων, οπότε όταν παίρνετε τον συνειδητό έλεγχο της διαδικασίας, υπάρχει λιγότερη ανάγκη να συμβεί σε ενεργειακό επίπεδο στη ζωή σας.



Αφιερώνοντας χρόνο για να βοηθήσετε τους ανθρώπους, να κάνετε πράξεις καλοσύνης κι ευγνωμοσύνης, να μιλήσετε με ανθρώπους, να συνδεθείτε με τους ανθρώπους και να απαλύνετε τον πόνο και τη μοναξιά τους, θα κουβαλάτε πιο ενεργό μερίδιο του ενεργειακού φορτίου και των συμπτωμάτων που αντιμετωπίζετε στη ζωή και θα ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα.

Εάν κάνετε μια τέτοια εργασία και δεν νιώθετε μεγάλη ανακούφιση, τότε πρέπει να εξετάσετε θέματα αυτοεκτίμησης και αυτοβελτίωσης επειδή έχετε μεγάλες ποσότητες αρνητικών συναισθημάτων που σας κάνουν να τιμωρήστε...

Ένα ημερολόγιο στο οποίο αναφέρετε κάθε θετική πράξη που κάνετε θα σας βοηθήσει να δείξετε γρήγορα ολόκληρη την εικόνα του ποιος είστε, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει πολύ, ελαφρύνοντας το φορτίο της πίεσης που ασκείτε στον εαυτό σας.

Σταύρος Πλουμιστός

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση πολύ πιο γρήγορα. Βασικά, μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση, μόνιμα. Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ο εσωτερικός πόνος σου - Τι σημαίνει να είσαι ενσυναίσθηση;
Στ. Πλουμιστός: Ο εσωτερικός πόνος σου - Τι σημαίνει να είσαι ενσυναίσθηση;
Στ. Πλουμιστός: Ο εσωτερικός πόνος σου - Τι σημαίνει να είσαι ενσυναίσθηση;
https://www.thespiritscience.net/ezoimgfmt/tssmedia.thespiritscience.net/2022/03/Screen-Shot-2016-05-03-at-9.48.47-AM-672x372.png?ezimgfmt=ngcb1/notWebP
https://i.ytimg.com/vi/WB0NPoRpqe0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_44.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_44.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content