Σταύρος Πλουμιστός: Ενεργοποίηση του Ενστίκτου & της Διαίσθησης – Δημιούργησε το μέλλον σου

Σταύρος Πλουμιστός: Ενεργοποίηση του Ενστίκτου & της Διαίσθησης – Δημιούργησε το μέλλον σου

👉Το ένστικτο είναι γνωστό ως επίφυση. Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών. Αυτό το ενεργειακό κέντρο συνδέετε με το ένστικτο και ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς περιορισμούς μιας του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην ψευδαίσθηση.

Είναι ένα μοναδικό μέρος του σώματος που κατέχει μεγάλες δυνάμεις. Το άνοιγμα αυτού του δημιουργεί πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Το πλήρες άνοιγμα σας συνδέει με σχεδόν όλα όσα υπάρχουν στο σύμπαν.

Μόλις το πνευματικό μάτι μας αρχίζει να ανοίγει, βαθύτερες πνευματικές αλήθειες θα συντονιστούν μαζί μας και το πέπλο της ψευδαίσθησης θα αρχίσει να επιδεινώνεται. Ένα ανοιχτό πνευματικό μάτι αποκαλύπτει την αλήθεια της πραγματικότητας. Χωρίς αυτό, να είναι κυρίαρχο, καμία πνευματική διάκριση δεν είναι δυνατόν να συμβεί!

Η ανθρωπότητα είναι πολύ υλιστική και επικεντρώνεται αυστηρά στο φυσικό κόσμο και ό, τι ο φυσικός κόσμος μπορεί να προσφέρει γι αυτούς. Επειδή τα πνευματικά μάτια τους είναι κλειστά, οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τον θεό.

Πέφτουν στην παγίδα της έλλειψης του ΕΓΩ και στην αποδυνάμωση και προσπαθούν να γεμίζουν το κενό τους με υλικά κέρδη, σε βάρος των άλλων, ενώ η ψυχή τους είναι απελπισμένη για το πνευματικό πλούτο και την τροφή που μόνο ο Θεός και ο εαυτός τους μπορούν να προσφέρουν.

Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας πιστεύει μόνο ό, τι βλέπουν με τα φυσικά μάτια τους, αγνοώντας εντελώς τις πνευματικές σφαίρες.

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να δούμε με τα φυσικά μάτια μας, βλέπουμε με το μυαλό μας.

Ενεργοποίηση του Ενστίκτου & της Διαίσθησης – Δημιούργησε το μέλλον σου

Το ένστικτο ως η έμφυτη ή διαισθητική μας αίσθηση, είναι μια ισχυρή δύναμη που μας καθοδηγεί στη ζωή. Με τις ρίζες της στην πρωταρχική μας φύση, το ένστικτο χρησιμεύει ως ενσωματωμένη πυξίδα, βοηθώντας μας να λαμβάνουμε αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου και να πλοηγούμαστε σε περίπλοκες καταστάσεις. 

Το ένστικτο μπορεί να οριστεί ως ένα ασυνείδητο πρότυπο συμπεριφοράς ή αντίδρασης που προκύπτει χωρίς συνειδητή σκέψη. Είναι βαθιά ριζωμένο στην εξελικτική μας ιστορία, που αναπτύχθηκε επί χιλιετίες ως μηχανισμός επιβίωσης. Στην ουσία, το ένστικτο είναι ο τρόπος του σώματος και του μυαλού μας να ανταποκρίνεται σε εξωτερικά ερεθίσματα που βασίζεται σε γενετικές προδιαθέσεις και μαθημένες εμπειρίες.

Τα ένστικτα έχουν εξελιχθεί για να αντιμετωπίσουν τις θεμελιώδεις ανάγκες επιβίωσης. Για παράδειγμα, η απάντηση μάχης ή φυγής είναι μια κλασική ενστικτώδης αντίδραση που έχει σχεδιαστεί για να μας προστατεύει από άμεσες απειλές. Άλλα ένστικτα, όπως η ανατροφή των απογόνων ή η δημιουργία κοινωνικών δεσμών, συμβάλλουν στην επιβίωση του είδους μας.

Ο ρόλος της διαίσθησης

Η διαίσθηση, που συχνά θεωρείται στενή ξαδέρφη του ενστίκτου, περιλαμβάνει μια βαθιά κατανόηση ή γνώση που υπερβαίνει τη συνειδητή λογική. Ενώ το ένστικτο τείνει να είναι πιο πρωταρχικό και άμεσο, η διαίσθηση βασίζεται σε ένα ευρύτερο φάσμα εμπειριών και γνώσεων, καθοδηγώντας μας με μια λεπτή εσωτερική σοφία.

Ενίσχυση του ενστίκτου

Η ανάπτυξη μιας αυξημένης αίσθησης αυτογνωσίας είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση του ενστίκτου. Οι τακτικές πρακτικές ενσυνειδητότητας, όπως ο διαλογισμός ή η συνειδητή αναπνοή, μπορούν να σας βοηθήσουν να συντονιστείτε περισσότερο με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις σωματικές σας αισθήσεις. Αυτή η επίγνωση θέτει τα θεμέλια για την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των ενστίκτων σας.

Το ένστικτο εκδηλώνεται συχνά ως μια αίσθηση. Μάθετε να αναγνωρίζετε και να εμπιστεύεστε αυτές τις αισθήσεις. Όταν αντιμετωπίζετε αποφάσεις, αφιερώστε λίγο χρόνο για να συντονιστείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Το σώμα σας μπορεί να παρέχει λεπτές ενδείξεις - δώστε προσοχή σε τυχόν συναισθήματα άνεσης ή δυσφορίας που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη επιλογή.

Το ένστικτο δεν διαμορφώνεται μόνο από γενετικές προδιαθέσεις αλλά και από βιωμένες εμπειρίες. Σκεφτείτε προηγούμενες καταστάσεις όπου το ένστικτό σας αποδείχθηκε πολύτιμο. Ποια μοτίβα προκύπτουν; Η μάθηση από αυτές τις εμπειρίες μπορεί να βελτιώσει και να ενισχύσει το ένστικτό σας με την πάροδο του χρόνου.

Καλλιεργήστε τη δημιουργικότητά σας, καθώς αυτή αγγίζει τις διαισθητικές πτυχές του μυαλού σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη δημιουργική σκέψη, είτε πρόκειται για τέχνη, είτε για γραφή είτε για επίλυση προβλημάτων. Αυτό όχι μόνο ενισχύει την ικανότητά σας να σκέφτεστε έξω από το κουτί, αλλά και εμβαθύνει τη σύνδεσή σας με διαισθητικές διαδικασίες.

Το ένστικτο λάμπει συχνά σε καταστάσεις που απαιτούν γρήγορες αποφάσεις. Εξασκηθείτε στη λήψη αποφάσεων αμέσως, εμπιστευόμενοι τις αρχικές σας αντιδράσεις. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εμπιστοσύνη στις ενστικτώδεις ικανότητές σας και να βελτιώσει την ικανότητά σας να ενεργείτε αποφασιστικά.

Πρακτικά πως να δυναμώσετε το ένστικτό σας

Σας προτείνω την συγκεκριμένη ηχητική συνεδρία που επινοήθηκε στο Voice Healing, επιφέρουμε νοητική χαλάρωση όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να σου δείξει το μέλλον σου. Το πνεύμα σου θα αφεθεί στις εικόνες που θα φέρει το υποσυνείδητο σου. Θα αρχίσεις να παρατηρείς και κατόπιν θα έρθουν μπροστά σου σαν να κάνεις ένα ταξίδι στο μέλλον σου...

Στην συνεδρία η μουσική και η φωνή μου είναι τα «νοητικά εργαλεία» για να προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες (σεροτονίνη – ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη) και να επιφέρουμε την πολυπόθητη αυτοσυγκέντρωση σας, με την τοποθέτηση της χρωματικής παλέτας, για την ενδυνάμωση του ενστίκτου και την αύξηση της διαίσθησης σου.

Η συνεδρία συστήνεται για απεριόριστο χρονικό διάστημα έως δυο φορές την εβδομάδα, μέχρι να δυναμώσει το ένστικτο σας. Αυτό θα το καταλάβετε όταν επιθυμείτε να «πάρετε» απάντηση σε μια πολύ σαφής και συγκεκριμένη ερώτηση, τότε όταν τελειώσει η συνεδρία, επαναλάβατε την ερώτηση σας και η πρώτη σκέψη που θα σας δώσει ο νους σας, είναι η απάντηση που θέλετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζεται αρκετός χρόνος για εξάσκηση για να δυναμώσει το ένστικτο και η διαίσθηση. Στην αρχή ρωτάμε απλά πράγματα και στο μέλλον όταν δυναμώσετε για πιο σοβαρές ερωτήσεις.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ VOICE HEALING ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΔΩ 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,840,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1564,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Ενεργοποίηση του Ενστίκτου & της Διαίσθησης – Δημιούργησε το μέλλον σου
Σταύρος Πλουμιστός: Ενεργοποίηση του Ενστίκτου & της Διαίσθησης – Δημιούργησε το μέλλον σου
Σταύρος Πλουμιστός: Ενεργοποίηση του Ενστίκτου & της Διαίσθησης – Δημιούργησε το μέλλον σου
https://theconsciousvibe.com/wp-content/uploads/2022/03/what-is-intuition-signs-of-ignoring-tapping-into-gut-feeling-the-conscious-vibe-explained-.jpg
https://i.ytimg.com/vi/B82j1YSe3F4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_33.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/blog-post_33.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content