Το κινέζικο ρολόι σώματος που δεν κάνει λάθη: Ανακαλύψτε ποιο όργανο στο σώμα σας δεν λειτουργεί καλά

Το κινέζικο ρολόι σώματος που δεν κάνει λάθη: Ανακαλύψτε ποιο όργανο στο σώμα σας δεν λειτουργεί καλά

👉Υπάρχει ένα βιολογικό ρολόι κατασκευασμένο σύμφωνα με την κινεζική ιατρική που είναι μια τέλεια ένδειξη της κατάστασης όλων των οργάνων στο σώμα σας.

Αυτό το ρολόι διαιρεί τις 24 ώρες της ημέρα σε διαστήματα στα οποία η ενέργεια κυκλοφορεί διαμέσου των τμημάτων του σώματος. Δηλαδή, κάθε δύο ώρες, η ενέργεια μεταβαίνει από το ένα στο άλλο όργανο του σώματος, και εκείνο το όργανο είναι στη μεγαλύτερη αντοχή του.

Ομοίως, σε αυτό το διάστημα της ημέρας, σε περίπτωση προβλήματος, τα συμπτώματα εκείνη τη στιγμή είναι τα πιο σημαντικά.

Εκτός από το πεπτικό, το νευρικό, την κυκλοφορία και το λεμφικό σύστημα, το σώμα μας περιέχει ένα ενεργειακό σύστημα που αποτελείται από τους μεσημβρινούς. Αυτοί οι μεσημβρινοί είναι κανάλια, ακριβώς όπως τα αιμοφόρα αγγεία, μέσα από τους οποίους περνά η ενέργεια της ζωής. Ως εκ τούτου, αυτοί οι μεσημβρινοί έχουν αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και τη διαδικασία της ανταλλαγής των ουσιών σε αυτόν.

Κάθε ένας από αυτούς τους μεσημβρινούς ανήκει σε ένα όργανο του σώματος, από το οποίο πήρε το όνομά του και στο οποίο δίνει τη λειτουργία του.

Υπάρχουν 12 μεσημβρινοί, που συνδέονται με διάφορα όργανα του σώματος… πνεύμονες, ήπαρ, σπλήνα, καρδιά, λεπτό έντερο, ουροδόχος κύστη, περιοχή της καρδιάς, νεφρά, δωδεκαδάκτυλο, παχύ έντερο, στομάχι και χοληδόχος κύστη.

Οι δώδεκα μεσημβρινοί χωρίζονται σε έξι ζευγάρια – 6 γιν και 6 γιανγκ μεσημβρινούς, σύμφωνα με τη θεωρία του γιν / γιανγκ.

Οι Ying μεσημβρινοί περιλαμβάνουν κοίλα όργανα των οποίων η λειτουργία είναι η ανταλλαγή, απέκκριση (ουσίας, ενέργεια): στομάχι, λεπτό έντερο, ουροδόχος κύστη, δωδεκαδάκτυλο, κόλον και χοληδόχος κύστη.

Οι Yin μεσημβρινοί, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνουν όργανα τα οποία εκτελούν λειτουργίες της συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας ουσιών και της ενέργειας στο σώμα: σπλήνα, καρδιά, νεφρά, πνεύμονες, καρδιά και περιοχή της καρδιάς.

Με βάση τους κανόνες της κινεζικής ιατρικής και του νόμου του ρυθμού, κάθε μεσημβρινός αντιστοιχεί σε διαφορετικό όργανο και σωματικές λειτουργίες, λειτουργεί σε πλήρη ισχύ για 2 ώρες στον κύκλο των 24 ωρών, και 12 ώρες αργότερα, και πάλι για δύο ώρες, »αναπαύεται» ή έχει χαμηλό επίπεδο δραστηριότητας.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το βιολογικό ρολόι, είναι μια κοινή πρακτική κατά την οποία ένας Κινέζος γιατρός ρωτά πρώτα τον ασθενή σχετικά με το χρόνο κατά τον οποίο συμβαίνουν τα συμπτώματα της ασθένειας ή της διαταραχής του σώματος.

Με αυτόν τον τρόπο, θα διαγνώσει την ρίζα των προβλημάτων στο σώμα, ειδικότερα, μπορεί να ανακαλύψει που η κυκλοφορία της ενέργειας αντιμετωπίζει δυσκολίες, ή την περιοχή του σώματος όπου υπάρχει πάρα πολλή ενέργεια, επίσης, πράγμα που δεν είναι καλό.

Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να ακολουθήσετε το βιολογικό ρολόι και σημειώστε την ώρα της ημέρας όταν συμπτώματα, όπως κόπωση, πόνος και παρόμοια, εμφανίζονται.

Επιπλέον, είναι επίσης καλό να γράψετε την ώρα που αισθάνεστε ότι έχετε την περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι η στιγμή που ξυπνάτε τη νύχτα γιατί αυτό δείχνει επίσης ένα πρόβλημα σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος.


Παρακάτω είναι η εξήγηση των χρονικών φάσεων και μεσημβρινών σύμφωνα με το κινεζικό βιολογικό ρολόι:

Χρονικές περίοδοι μέγιστης λειτουργίας

1 – 3 π.μ. – ήπαρ (αποτοξίνωση, μύες και μάτια)
3 – 5 π.μ. – πνεύμονες (δέρμα)
5 – 7 π.μ. – παχύ έντερο (αφομοίωση, εξάλειψη, δέρμα)
7 – 9 π.μ. – στομάχι (λεμφαδένες, πέψη τροφίμων)
9 – 11 π.μ. – σπλήνα, πάγκρεας (λεμφαδένες, πέψη τροφίμων)
11 π.μ -13:00 μ.μ – καρδιά (αρτηρία της κυκλοφορίας του αίματος)
13:00-15:00 μ.μ -λεπτό έντερο (πέψη , αφομοίωση, αρτηρίες)
15:00-17:00 μ.μ – ουροδόχος κύστη (οστά, δόντια, αποβολή, καθαριότητα)
17:00 – 19:00 μ.μ.- νεφρά (οστά, δόντια, αυτιά, διήθηση, αποβολή)
19:00 – 21:00 μ.μ.- καρδιακό στρώμα (συστολή των αιμοφόρων αγγείων)
21:00 – 23:00 μ.μ.- δωδεκαδάκτυλο (θερμορύθμιση)
23:00 – 1 π.μ. χοληδόχος κύστη (πέψη, μύες, μάτια)

Χρονικές περίοδοι ελάχιστων λειτουργιών ή »ανάπαυσης»

1 – 3 π.μ. – λεπτό έντερο (πέψη, αφομοίωση των αρτηριών)
3 – 5 π.μ. – κύστη (οστά, δόντια, καθαρίζοντας την αποβολή)
5 – 7 π.μ. – νεφρική νόσο (οστά , δόντια, αυτιά, διήθηση, αποβολή)
7 – 9 π.μ. – καρδιακό στρώμα (συστολή των αιμοφόρων αγγείων),
9 – 11 π.μ. – δωδεκαδάκτυλο (θερμορύθμιση)
11 π.μ -13:00 μ.μ – χοληδόχος κύστη (πέψη, μύες, μάτια)
13:00-15:00 μ.μ – συκώτι (αποτοξίνωση, μύες και μάτια)
15:00-17:00 μ.μ – πνεύμονες (δέρμα)
17:00 – 19:00 μ.μ. – παχύ έντερο (αφομοίωση, εξάλειψη, δέρμα)
19:00 – 21:00 μ.μ. – στομάχι (λεμφαδένες, τροφές και πέψη)
21:00 – 23:00 μ.μ.- σπλήνα, πάγκρεας (λεμφαδένες, πέψη τροφίμων)
23:00 – 1 π.μ. – καρδιά (αρτηρία της κυκλοφορίας του αίματος)

Αυτό το χρονοδιάγραμμα δείχνει τις λειτουργίες του σώματος, ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Όταν ένα όργανο βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο ενεργητικότητας, το ένα στην αντίθετη πλευρά του βιολογικού ρολογιού (12 ώρες διαφορά) βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο ενέργειας.

Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι θα πρέπει να αποφεύγετε κάποιες δραστηριότητες κατά το χρόνο που η ενέργεια του οργάνου του σώματος που συμμετέχει στην εν λόγω δράση είναι χαμηλότερη.

Για να φανεί αυτό, κοιτάξτε το ρολόι: μία με τρεις τη νύχτα, μπορούμε να δούμε ότι το ήπαρ έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του. Από την άλλη πλευρά, το λεπτό έντερο είναι στο χαμηλότερο επίπεδο ενέργειας.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να καταλάβετε γιατί δεν πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ, γιατί το φαγητό δεν απορροφάται καλά στο λεπτό έντερο.

Κατά τη διάρκεια της μέγιστης δραστηριότητας του οργάνου, όλες οι λειτουργίες επιταχύνονται.

Εάν υπάρχουν ασθένειες εξαιτίας της περίσσειας ενέργειας που προκαλούν δυσκολίες στο κατάλληλο οργανικό σύστημα, θα εμφανίσει στη συνέχεια ισχυρότερα συμπτώματα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια βολική ώρα για να ληφθούν ορισμένα μέτρα, προκειμένου να μειωθεί η περίσσεια ενέργειας.

Αντιθέτως, εάν το κατάλληλο όργανο κατά το μέγιστο χρόνο παρουσιάζει αδυναμία, θα πρέπει να ενισχυθεί. Γι ‘αυτό το λόγο, μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από τις πολλές λύσεις που προσφέρουν τα φυσικά φάρμακα, προκειμένου να επέμβετε σε περίπτωση πλεονασμού και έλλειψης ενέργειας. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν βότανα, ομοιοπαθητική, ο βελονισμός και τα παρόμοια.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1249,ΒΙΝΤΕΟ,827,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1556,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,911,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το κινέζικο ρολόι σώματος που δεν κάνει λάθη: Ανακαλύψτε ποιο όργανο στο σώμα σας δεν λειτουργεί καλά
Το κινέζικο ρολόι σώματος που δεν κάνει λάθη: Ανακαλύψτε ποιο όργανο στο σώμα σας δεν λειτουργεί καλά
Το κινέζικο ρολόι σώματος που δεν κάνει λάθη: Ανακαλύψτε ποιο όργανο στο σώμα σας δεν λειτουργεί καλά
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2018/01/09/bioclock.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_54.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_54.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content