Αναβάθμιση της σκέψης: Αυτό που σκέφτεσαι καθορίζει την επιτυχία σου

Αναβάθμιση της σκέψης: Αυτό που σκέφτεσαι καθορίζει την επιτυχία σου

👉Σκέφτομαι άρα υπάρχω. Είμαστε αυτό σκεφτόμαστε. Οι σκέψεις μας κινητοποιούν τις πράξεις μας. Το μυαλό μας είναι ένας μικρόκοσμος του σύμπντος γεμάτος πιθανότητες. Ευκαιρία να μάθεις πώς να τις εκμεταλλευτείς πλήρως. Καθώς όμως ο εγκέφαλός σου είναι ένας πολύ σημαντικός μυς πρέπει να μάθεις να τον γυμνάζεις για να επεκτείνεις τις δυνατότητές του.

Ζούμε σε μια εποχή που το μυαλό μας αφενός είναι κουρασμένο με τις άπειρες πληροφορίες και την έκθεση σε αυτές που έχει να διαχειριστεί και από την άλλη με τους αυτοματισμούς που έχουμε στη διάθεσή μας πολλές του δεξιότητες πέφτουν σε αχρησία κάνοντας έτσι κακό στον νοητικό μας πλούτο και στο εγκεφαλικό μας απόθεμα.

Μάθε να συγκεντρώνεσαι: Έχεις λιγότερες ικανότητες όταν αποσπάται η προσοχή σου ή όταν δεν συγκεντρώνεσαι επαρκώς στην εργασία σου. Αν όμως εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να συγκεντρώνεται, μπορείς να ολοκληρώνεις τις εργασίες στο γρηγορότερα και καλύτερα και να ελκύεις με βάση τις σκέψεις σου. Με τις ηχητικές συνεδρίες του Voice Healing θα μάθεις να ελέγχεις τους περισπασμούς, να θέτεις ρεαλιστικούς στόχους και να χωρίζεις τις περίπλοκες εργασίες σε μικρότερα τμήματα.

Εκπαιδεύοντας σωστά το μυαλό σου αποκτάς πιο λειτουργικούς αυτοματισμούς και πιο ευέλικτα αντανακλαστικά. Μαθαίνεις να οργανώνεσαι και να βάζεις προτεραιότητες. Η αντιμετώπιση του άγχους παίζει καταλυτικό ρόλο σε όλα αυτά και έτσι θα βρεις και τρόπους για να το μειώσεις ή να το διαχειρίζεσαι πιο εύκολα. Και όπως είναι λογικό θα μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ιερό κεφάλαιο του ύπνου.

Με ελάχιστη ενασχόληση τη μέρα και κάνοντας μερικές από τις ηχητικές συνεδρίες που σας προτείνω, θα επαναπροσδιορίσεις τις δεξιότητες του εγκεφάλου σου σε λιγότερο από τρεις μήνες.

Ξεκινήστε την ενδυνάμωση του μυαλού για να αναβαθμίσεις τη σκέψη και την καθημερινότητά σου

Ευχή είναι έκφραση της ελπίδας ή της επιθυμίας του ανθρώπου να πραγματοποιηθεί κάτι καλό ή να ευοδωθεί μια ενέργεια ή να εξελιχθούν ευνοϊκά τα πράγματα. Είναι μια επίκληση θείας προστασίας κι έχει συγγένεια με την προσευχή ή υπό την ευρύτερή της έννοια ταυτίζεται με την προσευχή.

Σου ετοίμασα 30 ευχές για να ξεκινάς την ήμερα σου, με μια ευχή που προετοιμάζει τον εαυτό σου για το καθημερινό προσωπικό σου "θαύμα". (Κάθε ευχή είναι πραγματική έμπνευση καθώς ηχογραφήθηκε την ώρα που ξυπνούσα).

Oι 30 ευχές συστήνονται για 3 μήνες τουλάχιστον, παύση ενός μήνα για να διαπιστώσετε την διάφορα στην καθημερινότητα σας και τις επαναλαμβάνεται για άλλους 3 μήνες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η συγκεκριμένη ενδυνάμωση συστήνεται να επαναλαμβάνεται σταθερά κάθε χρόνο από την ημέρα των γενεθλίων και για 3 μήνες, καθώς οι ευχές λειτουργούν ως επαναπρογραμματισμός του Νου.

Ηχητική συνεδρία: Μια ευχή για κάθε ημέρα (30 ημέρες) 
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητικές συνεδρίες καθημερινής ενδυνάμωσης του μυαλού

Ηχητική συνεδρία: Μια ευχή για κάθε ημέρα (30 ημέρες) 
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Ξεκινώντας την ημέρα σου με θετική καλημέρα (ένα φωνητικό αρχείο για κάθε ημέρα) 
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Διαλογισμοί Ευτυχίας & Ευημερίας (Ένας για κάθε ημέρα)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Καλημέρα με θετικές Πεποιθήσεις (classic)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Καλημέρα με θετικές Πεποιθήσεις (bit)
(πατήστε ΕΔΩ)

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

Το voice healing, έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά ακόμη και σε πιο παραμελημένα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία.

Ο εγκέφαλος είναι μια μηχανή δημιουργίας μοτίβων. Βλέπουμε συνδέσεις και μοτίβα παντού, ακόμα και αν αυτά δεν υπάρχουν. Οι ανάγκες για τον εαυτό μας επικαιροποιούνται καθημερινά, ωστόσο μπορούμε να τις ορίσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία απελευθέρωσης, όταν αυτές γίνονται δεσμευτικές δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα μας.

Τι είναι το Voice Healing

Η μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές - hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση.

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του παράλληλα με το ολιστικό κέντρο φροντίδα ζωής (Life Health Care) ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Επαναπρογραμματισμού του Νου - Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων Επαναπρογραμματισμός του Νου επί θεμάτων υγείας (personal health coach).

Πραγματοποιεί προσωπικές συμβουλευτικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανά την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Τηλ επικοινωνίας: 6945 723 523 (11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)

Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,584,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1055,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,255,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1221,ΒΙΝΤΕΟ,789,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1869,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,155,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1517,Κόσμος,10384,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6340,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1349,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3461,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,888,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αναβάθμιση της σκέψης: Αυτό που σκέφτεσαι καθορίζει την επιτυχία σου
Αναβάθμιση της σκέψης: Αυτό που σκέφτεσαι καθορίζει την επιτυχία σου
Αναβάθμιση της σκέψης: Αυτό που σκέφτεσαι καθορίζει την επιτυχία σου
https://www.menofstyle.gr/wp-content/uploads/2019/07/oiarnhtikesskepseis.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/brain-coach.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/brain-coach.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content