Πως να εξαλείψουμε αρνητικά συναισθήματα και πως να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου

Πως να εξαλείψουμε αρνητικά συναισθήματα και πως να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου

👉Όταν ψάχνω τον πραγματικό εαυτό μου, υποθέτω ότι υπάρχει κάπου ένας κρυμμένος "πραγματικός" εαυτός, έτοιμος διαμορφωμένος, και εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να τον βγάλω στο φως. Σύντομα όμως διαπιστώνεις ότι κάτι δεν πάει καλά...

Είμαστε δεμένοι με την ταυτότητά μας, τους αγαπημένους μας, τις ανησυχίες μας, τις ελπίδες μας. Όλοι νοιαζόμαστε για το τι συμβαίνει στη ζωή. Αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να νοιάζεσαι για το τι συμβαίνει στη ζωή και στο να είσαι προσκολλημένος σε αυτό.

Στην πραγματικότητα, όσο πιο προσκολλημένοι είμαστε με τα αποτελέσματα στη ζωή, τόσο χειρότερη γίνεται η ζωή μας. Η προσκόλληση δεν είναι υγιής…

Η προσκόλληση δεν είναι το ίδιο με την αλληλεξάρτηση ή την εκτίμηση.

Η σχέση και η αλληλεξάρτηση είναι υγιείς. Στην πραγματικότητα είναι αναπόφευκτο και όλη η ζωή εξαρτάται από τη σχέση και την αλληλεπίδραση μεταξύ όντων και διαδικασιών.
  • Έχεις άγχος, θυμό, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα που καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου;
  • Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;
  • Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;
  • Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του εγκεφάλου σας με μια πιο ολιστική αντιμετώπιση θα ζήσετε μια ζωή πιο υγιή και ευτυχισμένη.

Με τις ηχητικές συνεδρίες Επαναπρογραμματισμού του Νου - Νέος Εαυτός του Voice Healing, κάθε μήνα, αυξάνουν πάνω από το 50% την δύναμη της σκέψης και τις δυνατότητες του νου να εντοπίζουμε τα σημεία που διαμορφώνουν τη δική μας συμπεριφορά, τα σημεία που μας υποκινούν και μας δραστηριοποιούν. Έτσι, διαμορφώνοντας τις αξίες και τα πιστεύω μας, να δώσουμε ώθηση στις επιδιώξεις και τις προσδοκίες μας. 

Ο προγραμματισμός του εαυτού μας, βοηθάει να εξαλείψουμε αρνητικά συναισθήματα, να δημιουργήσουμε και να καλλιεργούμε καταστάσεις ψυχικής ανάτασης και υποκίνησης του ενθουσιασμού, υποστηρίζοντας παράλληλα τη σωματική μας υγεία, ώστε να ζήσουμε μια όμορφη μακρόχρονη ζωή, με περισσότερη υγεία, πολύ πιο ευτυχισμένη. 

(Παρακαλώ πατήστε τον σύνδεσμο https://voicehealing.gr/, για να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας στο voice healing και κατόπιν ακολουθήστε τα βήματα για την αγορά της οποιαδήποτε συνεδρίας επιλέξετε, για ένα ολόκληρο μήνα, ΜΟΝΟ με 0,90 λεπτά του ευρώ την ήμερα).

Ηχητικές συνεδρίες (κατάλογος)

Ηχητική συνεδρία: Νέος Εαυτός: Εστίαση στα Θετικά – Πεποιθήσεις Επαναπρογραμματισμού (Μέρος 1ο)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Νέος Εαυτός – Αγάπη για τον εαυτό μου (Μέρος 3ο)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Νέος Εαυτός: για Δυναμισμό – Επαναπρογραμματισμό του Νου (Μέρος 5ο)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Πεποιθήσεων Ευημερίας – Επανεκκίνηση της Θέλησης
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Νέος εαυτός: Οι 10 πεποιθήσεις που επιφέρουν την αλλαγή σου
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Αποτοξίνωση του εντέρου-Πεπτικά προβλήματα-Νευρώσεις
(πατήστε ΕΔΩ)

Θα βρείτε νέες ηχητικές συνεδρίες Επαναπρογραμματισμού του Νου - Νέος Εαυτός ΕΔΩ

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

Το voice healing, έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά ακόμη και σε πιο παραμελημένα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία.

Ο εγκέφαλος είναι μια μηχανή δημιουργίας μοτίβων. Βλέπουμε συνδέσεις και μοτίβα παντού, ακόμα και αν αυτά δεν υπάρχουν. Οι ανάγκες για τον εαυτό μας επικαιροποιούνται καθημερινά, ωστόσο μπορούμε να τις ορίσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία απελευθέρωσης, όταν αυτές γίνονται δεσμευτικές δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα μας.

Τι είναι το Voice Healing

Η μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές - hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση.

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του παράλληλα με το ολιστικό κέντρο φροντίδα ζωής (Life Health Care) ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Επαναπρογραμματισμού του Νου - Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων Επαναπρογραμματισμός του Νου επί θεμάτων υγείας (personal health coach).

Πραγματοποιεί προσωπικές συμβουλευτικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανά την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Τηλ επικοινωνίας: 6945 723 523 (11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,816,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,902,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως να εξαλείψουμε αρνητικά συναισθήματα και πως να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου
Πως να εξαλείψουμε αρνητικά συναισθήματα και πως να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου
Πως να εξαλείψουμε αρνητικά συναισθήματα και πως να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4Yi2NnOnuJldnfQt8TNRk6O2zsIkVOdK6KLU-bpWtrkUws33T-ABb6Jq_JWPJ48kDa3qGbqteit33z-cm7fJ0vCcbZIjkIQs9xaHQ-SVnHmi-j3MUMJV8k2fOvahdq1aIDruHx5tptuw/w400-h210/arnitika-synestimata.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4Yi2NnOnuJldnfQt8TNRk6O2zsIkVOdK6KLU-bpWtrkUws33T-ABb6Jq_JWPJ48kDa3qGbqteit33z-cm7fJ0vCcbZIjkIQs9xaHQ-SVnHmi-j3MUMJV8k2fOvahdq1aIDruHx5tptuw/s72-w400-c-h210/arnitika-synestimata.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_99.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_99.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content