Ψηφιακό νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα αντικαταστήσει το δολάριο - Αν δεν υπακούς θα ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ τα χρήματά σου!

Ψηφιακό νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα αντικαταστήσει το δολάριο - Αν δεν υπακούς θα ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ τα χρήματά σου!

👉Η κυβέρνηση Μπάιντεν δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση που ανήγγειλε μια «διυπηρεσιακή ομάδα εργασίας» για την ανάπτυξη ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC) που θα μπορούσε να διευκολύνει έναν άνευ προηγουμένου κυβερνητικό έλεγχο στα ιδιωτικά οικονομικά, σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ!

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ.

Συνεχίζει το ρεπορτάζ σε μία είδηση που αφορά άμεσα την Ελλάδα, η οποία σπεύδει να εφαρμόσει καθετί διεθνιστικό, οποιαδήποτε τεχνολογία καταναγκασμού και ελέγχου:

Η ανακοίνωση, η οποία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς ένα CBDC (ψηφιακό νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας) των ΗΠΑ που πρόσφατα επικρίθηκε από τον γκουρού των επενδύσεων Robert Kiyosaki ως «κομμουνισμό στην πιο αγνή του μορφή», εκδόθηκε ως απάντηση στο Εκτελεστικό Διάταγμα 14067 του Προέδρου Joe Biden .

Το εκτελεστικό διάταγμα της 9ης Μαρτίου δήλωνε ότι η κυβέρνησή του «αποθέτει μεγάλο βάρος στις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης επιλογών σχεδιασμού και ανάπτυξης ενός CBDC των Ηνωμένων Πολιτειών» και ζήτησε ανάλυση των «δυνητικών συνεπειών» του.

Μάλιστα επαινέθηκαν οι δυνατότητες ενός CBDC των ΗΠΑ για διαλειτουργικότητα με CBDC άλλων χωρών (σ.σ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ), κάτι που θα ανοίγει την πόρτα σε ένα συνεκτικό διεθνές ψηφιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Η νέα έκθεση της 16ης Σεπτεμβρίου χαιρετίζει τα πιθανά «σημαντικά οφέλη» ενός CBDC των ΗΠΑ και σηματοδοτεί την δημιουργία μιας διυπηρεσιακής ομάδας για να μελετήσει τα αποτελέσματα ενός CBDC και να μοιραστεί τα ευρήματά του.

«Για να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και να προωθήσει άλλες εργασίες για ένα πιθανό CBDC των ΗΠΑ, το Υπουργείο Οικονομικών θα ηγηθεί μιας διυπηρεσιακής ομάδας εργασίας για να εξετάσει τις πιθανές επιπτώσεις ενός CBDC των ΗΠΑ, να αξιοποιήσει τη διακυβερνητική τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και να μοιραστεί πληροφορίες με τους εταίρους», αναφέρει η έκθεση του Λευκού Οίκου.

Η ανακοίνωση τονίζει επίσης ότι θα πραγματοποιούνται τακτικές συναντήσεις για να «συζητηθεί η πρόοδος της ομάδας εργασίας και να μοιραστούν ενημερώσεις σχετικά με το CDBC και άλλες καινοτομίες στις πληρωμές», στις οποίες θα συμμετείχαν «η ηγεσία της Federal Reserve, το Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας , το Γραφείο Πολιτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και το Υπουργείο Οικονομικών».

Ο Kiyosaki, συγγραφέας του «Rich Dad, Poor Dad», χαρακτήρισε το εκτελεστικό διάταγμα της 9ης Μαΐου «την πιο προδοτική πράξη στην ιστορία των ΗΠΑ» και μαζί του ο Jim Rickards, οικονομολόγος, επενδυτής και πρώην αξιωματούχος της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) έχει ονομάσει το CBDC «Κακό εξάδελφο του Bitcoin» λόγω του επιπέδου τυραννίας που θα επέτρεπε.

Σύμφωνα με τον Rickards, ένα CBDC των ΗΠΑ θα αντικαταστήσει το δολάριο ΗΠΑ με «ψηφιακό δολάριο», το οποίο αποκαλεί «Biden Bucks» (σ.σ. Επειδή το Βαθύ Κράτος έχει βάλει μπροστά τον Μπάιντεν για να κάνει όλα όσα του πουν να κάνει).

«Όταν κυκλοφορήσουν οι Μπάιντεν Μπακς, πολλοί ειδικοί –συμπεριλαμβανομένου εμένα– πιστεύουν ότι θα ξεκινήσει μια εποχή πλήρους κυβερνητικού ελέγχου και επιτήρησης», δήλωσε ο Ρίκαρντς (σ.σ. ΟΙ ΛΕΜΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΥΠΟΥΛΟΥ – ΕΔΩ). «Αυτό δεν είναι υπερβολή. Αυτό θα διεύρυνε δραματικά την δύναμη και την επιρροή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης… που ουσιαστικά θα λειτουργούσε ως νέος τύπος «spyware»», συμπλήρωσε.

«Με τους Μπάιντεν Μπακς», συνέχισε, «η κυβέρνηση θα μπορέσει να σας αναγκάσει να συμμορφωθείτε με την ατζέντα της. Γιατί αν δεν το κάνετε, θα μπορούσαν να κλειδώσουν τα χρήματά σας. Αυτό δεν θα είναι σαν το πάγωμα ενός τραπεζικού λογαριασμού, θα είναι πολύ πιο εύκολο».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Ψηφιακό νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα αντικαταστήσει το δολάριο - Αν δεν υπακούς θα ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ τα χρήματά σου!
Ψηφιακό νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα αντικαταστήσει το δολάριο - Αν δεν υπακούς θα ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ τα χρήματά σου!
Ψηφιακό νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα αντικαταστήσει το δολάριο - Αν δεν υπακούς θα ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ τα χρήματά σου!
https://static.newshub.gr/765x435/2021--fotografies-gia-roh/augoustos/8-8/dollar_dig.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content