Στ. Πλουμιστός: Έχετε κολλήσει στο παρελθόν; - Τι σε εμποδίζει να βρεις την αγάπη;

Στ. Πλουμιστός: Έχετε κολλήσει στο παρελθόν; - Τι σε εμποδίζει να βρεις την αγάπη;

👉Το να ζεις πλήρως και ελεύθερα σημαίνει να υπάρχεις στην παρούσα στιγμή. Μπορεί να είναι δύσκολο να βγείτε από το παρελθόν και να χαλαρώσετε στις ανησυχίες του μέλλοντος. Ωστόσο, είστε πιο ισχυροί όταν το πνεύμα σας ζει εδώ και τώρα.

Το να ζεις σε μια κατάσταση συνειδητότητας και ηρεμίας απαιτεί δουλειά και εξάσκηση, αλλά ένα άτομο που έχει επουλωθεί από προηγούμενες πληγές θα ζήσει τη ζωή στο έπακρο. Έχετε κολλήσει στο παρελθόν, ανησυχείτε για το μέλλον σας ή έχετε κατακτήσει την τέχνη του να ζείτε τη στιγμή;

Δείτε πώς μπορείτε να μάθετε:

Αποδέχεσαι την αλλαγή

Οι άνθρωποι που περνούν τις μέρες τους προσκολλημένοι στο παρελθόν τους θα αντισταθούν στην αλλαγή. Φυσικά, οι άνθρωποι αισθάνονται πιο ήσυχοι όταν υπάρχουν σε μια ρουτίνα που τους επιτρέπει να ζουν άνετα. Ωστόσο, η προσκόλληση στον τρόπο που ήταν κάποτε τα πράγματα είναι ένα σημάδι ότι δεν ζείτε στο παρόν.

Κάποιος που έχει μάθει να ζει την παρούσα στιγμή θα δεχτεί τις αλλαγές που του ρίχνει η ζωή. Εάν τα πράγματα παραμένουν πάντα ίδια, δεν θα υπάρχει χώρος για ανάπτυξη ή μάθηση. Το να ζεις στο παρόν σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο!

Αφήνεις την παλιά αρνητικότητα

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να σέρνει αρνητικότητα από καταστάσεις που έχεις ήδη περάσει, είναι σημάδι ότι ζεις στο παρελθόν. Όταν οι σχέσεις, οι φιλίες ή οι δουλειές τελειώνουν άσχημα, είναι σύνηθες να παρασύρουμε το τραύμα αυτών των καταστάσεων σε νέες εμπειρίες.

Ένα άτομο που έχει θεραπεύσει από τα άσχημα πράγματα που έχει βιώσει θα μάθει να παραμένει αισιόδοξο στην παρούσα στιγμή. Σας επιτρέπεται να αφήσετε τα λάθη ή τις αποτυχίες του παρελθόντος και να επικεντρωθείτε στις θετικές στιγμές που είναι μπροστά σας.

Αποδέχεσαι τον εαυτό σου για αυτό που είσαι

Ένας από τους πιο συνηθισμένους δείκτες ότι το μυαλό σας έχει κολλήσει στο παρελθόν είναι αν νιώθετε ντροπή ή ενοχή για τις προηγούμενες πράξεις σας. Δεν είναι ασυνήθιστο να κατηγορείτε τον εαυτό σας για έναν χωρισμό, να μετανιώνετε για μια παλιά επιλογή ή να ανατριχιάζετε με την προηγούμενη συμπεριφορά. Ωστόσο, θα επαναφέρετε τον εαυτό σας στο παρόν όταν μάθετε να συγχωρείτε τον εαυτό σας.

Το να αφήσετε το μίσος για τον εαυτό σας και να αρχίσετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας όπως είστε σήμερα, θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Δεν είσαι αυτό που σου συνέβη, αλλά μάλλον αυτό που επιλέγεις να συνεχίσεις να είσαι!

Αναζητάτε νέες ευκαιρίες

Εάν είστε κάποιος που ενθουσιάζεται με το να ξεκινήσει κάτι νέο, συγχαρητήρια: μάλλον έχετε μάθει πώς να ζείτε στο παρόν! Κάποιος που θέλει να ξεκινήσει μια νέα δουλειά, να μπει σε μια νέα σχέση ή να δοκιμάσει ένα νέο χόμπι έχει την αυτοπεποίθηση και τη θέληση να το κάνει εμπιστευόμενος την παρούσα στιγμή.

Όταν συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που ήμασταν στο παρελθόν μας, είναι δύσκολο να εμπιστευτούμε τον νέο, βελτιωμένο εαυτό μας. Κάθε μέρα μεγαλώνεις ως σοφότερος και καλύτερος άνθρωπος. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να αποδώσετε στον εαυτό σας τα εύσημα για αυτό που έχετε γίνει τώρα.


Ανυπομονείς για το μέλλον σου

Κάποιος που ζει τη ζωή του αυτή τη στιγμή θα ενθουσιαστεί με το μέλλον του. Ακριβώς όπως είναι απαραίτητο να αφήσετε το παρελθόν σας, είναι επίσης σημαντικό να μην προσπαθήσετε να ελέγξετε το μέλλον σας. Αλλά, όταν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που είσαι αυτή τη στιγμή, έχεις πεποίθηση ότι το αύριο θα είναι ακόμα πιο φωτεινό.

Όταν έχουμε εμμονή με πράγματα ή ανθρώπους που έχουμε χάσει στο παρελθόν, μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστούμε τον εαυτό μας ευτυχισμένο και επιτυχημένο αργότερα στη ζωή. Όμως, ένα άτομο που υπάρχει στο παρόν μπορεί να δει ότι οι άνθρωποι γερνούν με την πάροδο του χρόνου σαν το καλό κρασί.

Είσαι ευγνώμων για όσα ήδη έχεις

Θα ξέρετε αν κάποιος ζει τη στιγμή, αν μπορείτε να πείτε ότι είναι ευγνώμων για όλα όσα έχει αυτή τη στιγμή. Ένα άτομο πικραμένο για το παρελθόν του έχει πιθανώς δημιουργήσει πολλή δυσαρέσκεια, την οποία θα αφήσει να δείξει μέσα από συναισθήματα όπως η ζήλια και η οργή.

Το να ζουν καθημερινά θα τους ανοίξει τα μάτια για να δουν τις ευλογίες που φέρνει κάθε νέο πρωινό. Κάποιος ξέρει ότι αν είστε πολύ απασχολημένοι αναπολώντας το παρελθόν ή ανησυχείτε για το μέλλον, θα χάσετε όλη την ενδιάμεση ιστορία!

Ζεις την κάθε στιγμή πλήρως

Όταν είμαστε παγιδευμένοι στο μυαλό μας, χάνουμε τις γλυκές απολαύσεις που μας χαρίζει κάθε στιγμή. Κάποιος που είναι παρών θα βιώσει κάθε κομμάτι της ζωής στο έπακρο.
Ζώντας στο παρόν σημαίνει να απολαμβάνουμε όλες τις γεύσεις του γεύματός μας, να γνωρίζουμε τους ανθρώπους σε βαθύτερο επίπεδο, να βρίσκουμε περισσότερη σχέση με τον σύντροφό μας και να κατανοούμε τα κρυμμένα μηνύματα στα αγαπημένα μας βιβλία και εκπομπές. Όταν ο μισός εγκέφαλος μας είναι κολλημένος αλλού, αδυνατούμε να εκτιμήσουμε τα δώρα που έχουμε μπροστά μας για όλα όσα έχουν να προσφέρουν.

Γλώσσα του σώματος

Αν κάποιος έχει κολλήσει στο παρελθόν ή έχει εμμονή με το μέλλον του, είναι εύκολο να το πει μέσω της γλώσσας του σώματός του. Είτε βρίσκεστε σε ραντεβού είτε κάνετε παρέα με έναν φίλο, είναι πάντα εύκολο να καταλάβετε πότε κάποιος δεν ασχολείται πλήρως αυτή τη στιγμή μαζί σας.

Όταν ένα άτομο ελέγχει συνεχώς το τηλέφωνό του, περιηγείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ονειροπολεί στην άβυσσο, είναι προφανές ότι το μυαλό του είναι αλλού. Εάν πιάσετε τον εαυτό σας να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε προσοχή σε αυτό που έχετε μπροστά σας αυτή τη στιγμή!


Δεν είστε μόνοι

Δεν είστε μόνοι αν νιώθετε ότι παλεύετε ψυχικά να αφήσετε το παρελθόν σας. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ζήσουν στο παρόν γιατί η ζωή μας ρίχνει καθημερινά στρεσογόνους παράγοντες και εμπόδια.

Πρακτικές όπως το Voice Healing ή ο διαλογισμός μπορούν να μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε το μυαλό και την καρδιά μας από ανησυχίες και μνησικακίες. Η χαλάρωση, η αναπνοή, το ημερολόγιο και η άσκηση μπορούν να βοηθήσουν να καθαρίσουμε τον εγκέφαλο και το σώμα μας από την αρνητική ενέργεια που μας κρατά στη σκιά.

Το μέλλον σας είναι λαμπρό!

Είναι στη φύση του ανθρώπου να χάνει τα καλά πράγματα στη ζωή λόγω του παρελθόντος. Όλοι θα έχουμε στιγμές που χρειαζόμαστε μια ώθηση για να επιστρέψουμε στην παρούσα στιγμή. Το να έχουμε τύψεις ή νοσταλγία είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής, αλλά είναι σημαντικό να θεραπεύσουμε το παρελθόν μας, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο μέλλον. Να είστε σίγουροι. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα για εσάς!

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care) 
Εναλλακτικές Θεραπείες
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Έχετε κολλήσει στο παρελθόν; - Τι σε εμποδίζει να βρεις την αγάπη;
Στ. Πλουμιστός: Έχετε κολλήσει στο παρελθόν; - Τι σε εμποδίζει να βρεις την αγάπη;
Στ. Πλουμιστός: Έχετε κολλήσει στο παρελθόν; - Τι σε εμποδίζει να βρεις την αγάπη;
https://www.readunwritten.com/wp-content/uploads/2015/07/looking-for-love.jpg
https://i.ytimg.com/vi/dx6eZp5DY1w/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_27.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_27.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content