Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από τις 30/10/2022 έως τις 12/01/2023: Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν τη μεγαλύτερη πίεση

Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από τις 30/10/2022 έως τις 12/01/2023: Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν τη μεγαλύτερη πίεση

👉Μία φορά κάθε δύο χρόνια ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, γυρίζει για περίπου 2,5 μήνες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, και τη συγκεκριμένη περίοδο μας καλεί να κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν και να επιλύσουμε προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους εκεί και εξακολουθούν να μας απασχολούν στο τώρα. Συνήθως πρόκειται για μια περίοδο έντασης. Μη ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης της μάχης, του πολέμου και της επιθετικότητας και κυβερνά τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τον θυμό μας αλλά και τις παρορμήσεις μας. Την περίοδο που είναι φαινομενικά ανάδρομος καταπιέζεται η δράση του και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια στους τομείς που κυβερνά ο πλανήτης. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθουμε ότι μας λείπει η ενέργεια και η ζωτικότητα στην καθημερινότητα μας ή δεν βρίσκουμε τίποτε που να μας ενθουσιάζει. Όμως εδώ μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε το χρόνο μας, να δουλέψουμε καλύτερα με τον εαυτό μας, να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το θυμό, την απόρριψη και τα αρνητικά συναισθήματα. Ο Άρης βρίσκεται στο επικοινωνιακό και εγκεφαλικό ζώδιο των Διδύμων από τις 20 Αυγούστου 2022. Στις 30 Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του στις 25 μοίρες των Διδύμων και στις 12 Ιανουαρίου 2023 θα γυρίσει ορθόδρομος στις 8 μοίρες των Διδύμων.

Ο Άρης κυβερνά την ορμή μας και τον τρόπο με τον οποίο διεκδικούμε και επιδιώκουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, είναι ο πλανήτης του πολέμου, του θυμού και της σεξουαλικότητας και θέλει να είναι πάντα ο νικητής. Όμως όταν είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία γίνεται αδύναμος και παθητικός και η ενέργεια του μειώνεται. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του, επειδή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, να εκφραστούμε και να δράσουμε όπως θέλουμε, θα νιώθουμε πίεση, συναισθηματικό μπλοκάρισμα, θυμό, νεύρα και οι κινήσεις μας θα είναι σπασμωδικές και υπόγειες. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη ίσως να μην έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια για αντίδραση, με αποτέλεσμα να κρατάμε τα συναισθήματα μας και να «σιγοβράζουμε». Μάλιστα η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 08/12/2022 μπορεί να λειτουργήσει μεγεθυντικά για το θυμό μας και να έχουμε ένα ανεξέλεγκτο ξέσπασμα. Όμως τίποτα στο σύμπαν δεν γίνεται χωρίς λόγο και η μεγάλη πρόκληση είναι να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τον θυμό μας και να επιλέγουμε συνετά τις μάχες μας. Οπότε θα πρέπει να διατηρήσουμε όσο μπορούμε την ψυχραιμία μας και να μην προβούμε σε παρορμητικές ενέργειες που στη συνέχεια θα μετανιώσουμε. Καθώς ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής τους Διδύμους είναι πιθανόν να βιώσουμε την ανάδρομη πορεία του σαν να έχουμε ανάδρομο Ερμή δηλαδή με προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Φρένο στη δράση

Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να αναλαμβάνουμε σημαντικές ενέργειες, είναι όμως η ιδανική στιγμή για να επαναξιολογήσουμε τη δράση μας και να σχεδιάσουμε λεπτομερώς ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μας. Και όταν επιστρέψει ο Άρης στην ορθή του πορεία να είμαστε προετοιμασμένοι για να τα εφαρμόσουμε.

Τι πρέπει να προσέξουμε περισσότερο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους

Επειδή οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των σχέσεων που έχουμε με συγγενικά πρόσωπα, φίλους, συνεργάτες και άτομα που συναντάμε καθημερινά, θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ μέχρι τις 12/01/2023, που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο, πώς εκφραζόμαστε, τι λέμε και σε ποιον το λέμε και να αποφύγουμε τον σαρκασμό, τις λεκτικές μάχες και τη σκληρή γλώσσα, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για προβλήματα σε συστήματα επικοινωνίας, τεχνολογίας και μεταφορών, διότι το διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι επικίνδυνο για διαδικτυακές απάτες, επιθέσεις από χάκερς, κλοπές κωδικών ασφαλείας. Γι’ αυτό κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να περιορίσετε τις απώλειες και δημιουργήστε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης σε όλα τα μέσα επικοινωνίας και τεχνολογίας. Ακόμη, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια, στενούς συγγενείς, παιδιά, εφήβους, φίλους, συμφοιτητές, γείτονες, συνεργάτες και όποιους ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά, διότι ακόμα και ένα σχόλιο μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αποφύγετε τις υπεραναλύσεις στις σχέσεις σας και μην μηρυκάζετε τα ίδια και τα ίδια, δεν είναι καλή περίοδος τώρα να λύσετε τις διαφορές σας. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, να μην μεταδίδετε νέα και ειδήσεις που δεν έχετε τσεκάρει, αλλά και να μην πιστεύετε ότι ακούτε και διαβάζετε, διότι θα είναι μια περίοδος που θα βασιλεύουν οι ψευδείς ειδήσεις και οι θεωρίες συνωμοσίας. Επιπρόσθετα, επειδή με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους θα συσσωρεύουμε τον θυμό μας και θα καταπιεζόμαστε ψυχολογικά, προσέξτε πολύ τα ξεσπάσματα σας, αλλά και το άγχος που μπορεί να σας κατακλύζει. Γι’ αυτό ίσως θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικούς θεραπευτές, ή να επιλέξετε την άσκηση ως μέσο εκτόνωσης. Και επειδή τα ενεργειακά μας επίπεδα θα είναι χαμηλά και ίσως να μην έχουμε όρεξη για να αθληθούμε, ένας φίλος μπορεί να μας παρακινήσει για να βγούμε έξω και να κάνουμε ευχάριστες δραστηριότητες που θα αποσυμφορήσουν το νευρικό μας σύστημα. Επίσης, επειδή με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους μπορεί να εμφανιστούν πρώην σύντροφοι ή πρώην συνεργάτες, σκεφτείτε πολύ καλά αν θα επιστρέψετε να ξαναμπούν στη ζωή σας, διότι όταν γυρίσει ο Άρης σε ορθή πορεία στα μέσα Ιανουαρίου 2023, τότε μπορεί να μετανιώσετε για την απόφαση σας και να θυμηθείτε τους λόγους που τους είχατε απομακρύνει από κοντά σας στο παρελθόν. Μη ξεχνάτε ότι οι Δίδυμοι κυβερνούν το νευρικό μας σύστημα, το αναπνευστικό όπως και τα χέρια. Αυτά θα είναι και τα πιο ευάλωτα σημεία στο σώμα μας στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του.

Οι «επικίνδυνες» όψεις του ανάδρομου Άρη στους Διδύμους

Στις 19 Νοεμβρίου 2022 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα μας καθηλώσει, καθώς θα κλιμακώσει τα άγχη και τις φοβίες που ήταν σε αδράνεια μέσα μας. Η αίσθηση της αβεβαιότητας θα μας πλημμυρίσει και θα πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις εκείνη την περίοδο, αφού θα επικρατεί η σύγχυση και η παραπλάνηση. Επίσης μπορεί να μας ελκύουν μυστηριώδεις άνθρωποι και καταστάσεις και να μπλέξουμε σε μονοπάτια επικίνδυνα ή να θέλουμε να ρίξουμε φως σε μυστήρια. Ακόμη, μπορεί να μας προσεγγίσουν άτομα για να μας παραπλανήσουν και να μας εκμεταλλευτούν, ή να πέσουμε θύματα διαδικτυακής απάτης.

Στις 29 Νοεμβρίου 2022 ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και θα είναι δύσκολο να αποφύγουμε τους καβγάδες και τις εντάσεις. Θα βασιλεύει η αγένεια, το πείσμα και οι λεκτικές επιθέσεις. Μπορεί να πούμε ή να ακούσουμε λόγια βαριά, δεν θα δεχόμαστε καμία αντίρρηση και δεν θα παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Θα προτιμάμε να ακούμε τη γνώμη των ατόμων που συμφωνούν μαζί μας, έστω και αν το κάνουν με ανειλικρίνεια, και θα αδικούμε όσους έχουν αντίθετη άποψη από τη δική μας. Μπορεί κάποιοι να αισθάνονται ψυχικά ανώτεροι από τους άλλους και να το δείχνουν με υπεροψία. Όσοι επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη μπορεί να έχουν τρομερό επικοινωνιακό ταλέντο και πειθώ.

Την 1η Δεκεμβρίου 2022 η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βρίσκεται απέναντι από τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους και θα βγάλει στην επιφάνεια αχαλίνωτο ερωτισμό και ακραία πάθη. Μπορεί κάποιοι να αισθάνεστε ανικανοποίητοι, ευερέθιστοι και να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις με τον σύντροφό σας που τελικά να οδηγήσουν σε χωρισμό. Θα υπάρχει τάση για απιστία, αλλά και για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 8 Δεκεμβρίου 2022, καθώς η Πανσέληνος στους Διδύμους θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη και αυτό σημαίνει εκνευρισμό και κυκλοθυμία. Οικογενειακές διαφωνίες, σύγχυση, αμετακίνητες απόψεις και συναισθηματικές αντιδράσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε σχέσεις, καθώς όλοι θα είναι οξύθυμοι, βίαιοι και παθιασμένοι. Κάνεις δεν θα έχει την όρεξη να κάνει ένα βήμα πίσω, να βάλει νερό στο κρασί του και οι περισσότεροι θα τραβήξουν το σχοινί μέχρι να σπάσει.

Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο

Από τις 30 Οκτωβρίου 2022 που ο Άρης θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία θα έχει σε στενό μαρκάρισμα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φιλοξενείτε τον Άρη στο ζώδιο σας από τις 20 Αυγούστου και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας έχουν πάρει φωτιά. Όμως από τις 30 Οκτωβρίου ο πλανήτης της δράσης ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου του 2023 ίσως σας παιδέψει περισσότερο, καθώς μπορεί να εξαντληθείτε σε ψυχολογικό ή σωματικό επίπεδο και η δράση σας να εμποδίζεται. Θα έχετε έντονη την αίσθηση κόπωσης και τα ενεργειακά επίπεδά σας θα είναι χαμηλά, αλλά οι απαιτήσεις θα αυξάνονται. Και επειδή δεν θα έχετε το κουράγιο να ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις, θα είστε σαν χύτρα έτοιμη να εκραγεί! Ίσως και μια κουβέντα, μία λέξη, που στο παρελθόν δεν σας ενοχλούσε, τώρα να σας κάνει τούρμπο και έτοιμους να τσακωθείτε. Θα εξοργίζεστε πολύ εύκολα με το παραμικρό και επειδή δεν θα έχετε τις ευκαιρίες να απαντήσετε όπως θέλετε, θα πιέζεστε ακόμα περισσότερο. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε περισσότερο κοντά στις 8 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας που θα σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Ίσως θα ήταν καλό να ξεκινήσετε γιόγκα ή κάποια άλλη δραστηριότητα που σας ηρεμεί, ώστε να διοχετεύετε εκεί τον καταπιεσμένο θυμό σας, και βέβαια πρέπει να κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να μην απαντάτε σε προκλήσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό περιβάλλον για να μην χαλάσετε τη φήμη σας. Μπορεί επίσης να είστε πιο συναισθηματικοί ή παρορμητικοί στις αποφάσεις σας και να μην σκέφτεστε πολύ πριν κάνετε οτιδήποτε. Όμως αυτό είναι που δεν πρέπει να κάνετε, δηλαδή να πάρετε κάποιο ρίσκο. Η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα ή για σοβαρές αποφάσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Επειδή συνήθως είστε η ψυχή της παρέας και σας αρέσει η κουβέντα και η… κοινωνική κριτική, αυτό το διάστημα καλό είναι να την αποφύγετε, διότι μπορεί να βρείτε τον μπελά σας πολύ εύκολα. Θα πρέπει να προσέχετε την αμετροέπεια που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Αφήστε λοιπόν το κουτσομπολιό, μην παίρνετε μέρος σε πηγαδάκια και να ελέγχετε πολύ καλά πριν μεταφέρετε ειδήσεις και νέα, διότι μπορεί να είναι ψεύδη και εσείς να μην το ξέρετε. Επίσης, να προσέχετε τι γράφετε και τι μοιράζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ένα σχόλιο μπορεί να είναι αρκετό για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Δώστε σημασία στον εαυτό σας, στην υγεία, στην ξεκούραση και την ηρεμία σας και να είστε βέβαιοι ότι θα βγείτε από αυτό πιο σοφοί και σίγουρα πιο δυνατοί από πριν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023, που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, προετοιμαστείτε για μια περίοδο με καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα στην καριέρα σας, γι’ αυτό μην βιάζεστε και μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η πίεση στη δουλειά θα είναι αφόρητη και η πρόοδος θα έρχεται με το σταγονόμετρο και αυτό μπορεί να εξαντλήσει το νευρικό σας σύστημα. Θα νιώθετε ότι κουράζεστε πολύ, ότι προσπαθείτε συνεχώς, αλλά οι άλλοι δεν θα είναι ευχαριστημένοι και ίσως δεν θα αποφύγετε τα παράπονα και τις συγκρούσεις. Μπορεί οι συνεργάτες σας, οι προϊστάμενοι ή οι πελάτες σας να είναι δύστροποι και απαιτητικοί και να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε. Ίσως όλες αυτές οι δυσκολίες και τα προβλήματα να σας κάνουν να απογοητευθείτε και να έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε προς τη λάθος κατεύθυνση και ότι πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις κατά την περίοδο του ανάδρομου Άρη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πιέζετε καταστάσεις και ανθρώπους στον εργασιακό τομέα και να μην κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας και τις «αποτυχίες» σας. Άνθρωποι είστε και εσείς και δεν γίνεται να τα κάνετε πάντα όλα τέλεια. Αυτή είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Επίσης, μην είστε εριστικοί και απαιτητικοί απέναντι στους συναδέλφους σας, τους προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας, αλλά και στο ταίρι σας, διότι οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες. Ενδέχεται πάντως στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του να έχετε επιστροφές από παλιούς συνεργάτες ή εργοδότες που θέλουν να σας κάνουν πρόταση να ξανασυνεργαστείτε. Σκεφτείτε το αλλά μη βιαστείτε να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά. Αν είχατε μια ιδέα για μια δουλειά στο παρελθόν αλλά δεν καταφέρατε να την υλοποιήσετε μπορείτε να επανέλθετε τώρα και να την ενεργοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, μπαίνουν στο στόχαστρο του ανάδρομου Άρη και χρειάζεται προσοχή στο πώς θα διαχειριστείτε τον θυμό σας για να μην φτάσουν τα πράγματα σε οριακό σημείο. Από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023, που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, θα δέχεστε πίεση και θα έχετε περισσότερο στρες. Οι άλλοι θα απαιτούν από εσάς και εσείς θα νιώθετε ότι σηκώνετε όλο το βάρος του κόσμου στις πλάτες σας και ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Ο-η σύντροφός σας θα θέλει την προσοχή σας, στη δουλειά οι ευθύνες θα αυξάνονται και εσείς θα παρακαλάτε να εξαφανιστούν όλοι από μπροστά σας και να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και την ξεκούραση σας. Και επειδή αυτό δεν θα είναι εφικτό, τα νεύρα σας θα αυξηθούν, και ίσως ξεσπάσετε σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Όμως δεν χρειάζεται ούτε να χαλάτε την ψυχολογία σας ούτε να φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στους άλλους τι αντέχετε και τι όχι, βάλτε όρια και αρνηθείτε με ευγενικό τρόπο να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Επίσης, επειδή είστε πολύ ενθουσιώδεις θα πρέπει να προσέχετε στις επιλογές σας, διότι ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να μπλέξετε σε περιπέτειες για λάθος λόγους. Ακόμη, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν, είτε πρώην συντρόφους είτε πρώην συνεργάτες και να μπείτε σε δίλημμα για το αν θα τους επιτρέψετε να γίνουν ξανά κομμάτι της καθημερινότητας σας. Όμως κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται αυτή την περίοδο, οπότε καλό είναι να το αποφύγετε, διότι μάλλον θα καταλάβετε το λάθος σας μετά τις 13 Ιανουαρίου 2023, που ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, αλλά για άλλη μια φορά θα έχετε χάσει τον χρόνο σας με ανθρώπους που στο παρελθόν σάς είχαν αποδείξει ότι δεν σας ταιριάζουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε και σε θέματα υγείας. Ψυχραιμία και υπομονή, 74 μέρες θα είναι ανάδρομος ο Άρης στους Διδύμους, θα περάσουν πού θα πάει…

ΙΧΘΥΕΣ


Από τις 20 Αυγούστου που ο Άρης μπήκε στο ζώδιο των Διδύμων οι ευθύνες και οι πιέσεις αυξήθηκαν τόσο στον χώρο του σπιτιού όσο και στη δουλειά. Τώρα που ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023 μάλλον θα ξεχάσετε τι θα πει ξεκούραση και ηρεμία. Παρότι δεν είστε άτομα που αρπάζεστε με το παραμικρό και γενικώς αποφεύγετε τις εντάσεις, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε συγκρούσεις και να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με συγγενείς, με άτομα που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε, ή μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα με την ακίνητη περιουσία σας, με τα κληρονομικά ή κάποια προβλήματα με το σπίτι σας και να τρέχετε και να μην φτάνετε. Βρείτε τρόπο να απομονώνεστε, να ηρεμείτε και να απομακρύνεστε από εστίες έντασης. Μην ανοίγετε οικογενειακά θέματα που πονάνε και μην συμμετέχετε σε ανόητες διαφωνίες με το ταίρι σας ή με άτομα που μένετε στο ίδιο σπίτι ή εργάζεστε μαζί τους, διότι μπορεί να ειπωθούν λόγια τα οποία να ανοίξουν πληγές που δύσκολα θα κλείσουν. Γενικά, μπορεί να νιώθετε συναισθηματικό μπλοκάρισμα, αναστάτωση, σύγχυση και να έχετε πρόβλημα να εκφράσετε τα όσα αισθάνεστε. Ή μπορεί να λαχταράτε περισσότερη υποστήριξη από τους γύρω σας και να νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και να πέφτει η διάθεση σας. Υπάρχει και η περίπτωση κάποιος συγγενής ή κάποιος αγαπημένος σας να έχει δικά του προβλήματα και να κληθείτε να τον στηρίξετε. Όμως δεν θα έχετε ούτε το συναισθηματικό σθένος ούτε το σωματικό για να φορτωθείτε τα προβλήματα άλλων ανθρώπων και αυτό μπορεί να σας στρεσάρει. Αποστασιοποιηθείτε από την περιττή αρνητικότητα, βάλτε όρια και βρείτε τρόπους να αποφορτίζεστε με ευχάριστες δραστηριότητες. Επίσης επειδή θα επικρατεί χάος στην καθημερινότητα σας, καλό είναι να σημειώνετε τις υποχρεώσεις σας, να έχετε ένα πρόγραμμα, και να λέτε και κανένα όχι αν δεν αντέχετε…

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,816,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,902,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από τις 30/10/2022 έως τις 12/01/2023: Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν τη μεγαλύτερη πίεση
Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από τις 30/10/2022 έως τις 12/01/2023: Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν τη μεγαλύτερη πίεση
Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από τις 30/10/2022 έως τις 12/01/2023: Τα 4 ζώδια που θα δεχτούν τη μεγαλύτερη πίεση
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2022/10/Anadromos-Aris-stoys-Didymoys-apo-tis-30.10.2022-eos-tis-12.01.2023-4-zodia-PIC-ASTROLOGIA.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/30102022-12012023-4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/30102022-12012023-4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content