Συγκέντρωση: Η ικανότητα να διοικείς το μυαλό σου - Αποφόρτιση νευρικού συστήματος

Συγκέντρωση: Η ικανότητα να διοικείς το μυαλό σου - Αποφόρτιση νευρικού συστήματος

👉Η πρακτική της αυτοσυγκέντρωσης και διαλογιστικής ησυχίας μπορεί να βοηθήσει κάποιον να δημιουργήσει έναν ισορροπημένο νου. Η ικανότητα συγκέντρωσης του νου είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής, σε υλικά και οικονομικά θέματα, την αυτοβελτίωση και την ικανότητα να διοικείς το μυαλό σου.

Αυτή η ικανότητα σας βοηθά να αποφύγετε να αποσπαστείτε και σας εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Το χρειάζεσαι για να χειρίζεσαι τις καθημερινές σου υποθέσεις της ζωής, για την επιδίωξη των στόχων σου, για την ανάπτυξη νέων συνηθειών και ικανοτήτων και για διαλογισμό και απόκτηση εσωτερικής γαλήνης.

Συγκέντρωση είναι η ικανότητα να κατευθύνει κανείς την προσοχή του σύμφωνα με τη θέλησή του.
 • Σημαίνει έλεγχο της προσοχής.
 • Είναι η ικανότητα να εστιάζει το μυαλό σε ένα θέμα, αντικείμενο ή σκέψη χωρίς να αποσπάται η προσοχή.
 • Αυτή είναι η ικανότητα να εστιάζεις την προσοχή και ταυτόχρονα να αγνοείς άλλες άσχετες σκέψεις.
 • Σημαίνει επίσης την ικανότητα να κάνεις ένα πράγμα τη φορά, αντί να πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο και να χάνεις προσοχή, χρόνο και ενέργεια.
 • Η συγκέντρωση είναι μια κατάσταση, στην οποία όλη η προσοχή κάποιου είναι κολλημένη σε ένα μόνο πράγμα, και το να αγνοεί οτιδήποτε άλλο.
 • Η λέξη συγκέντρωση σημαίνει εστίαση των σκέψεων και της προσοχής κάποιου σε ένα πράγμα ή σκέψη.
Συγκέντρωση σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια προσοχής, καλύτερο έλεγχο του μυαλού και των σκέψεών σας και να εστιάσετε σε ένα πράγμα τη φορά.

Η ικανότητα να διοικείς το μυαλό και να ελέγχεις την προσοχή δεν είναι συνηθισμένη και απαιτεί εκπαίδευση για να οξύνει αυτή την ικανότητα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την ικανότητα να ελέγχουν την προσοχή τους και να εστιάζουν το μυαλό τους αποκλειστικά σε ένα θέμα σκέψης για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Δεν μπορούν να διατάξουν το μυαλό τους να συγκεντρωθεί, όποτε το θέλουν.

Η Διαλογιστική ησυχία σας βοηθά ...
 • Να αναπτύξετε την αυτογνωσία
 • Να θεραπεύστε το σώμα μέσω της πνευματικής συγκέντρωσης 
 • Να ανακαλύψτε την εσωτερική ομορφιά του σώματός σας
 • Να αυξήστε την ενέργειά σας και να ενισχύστε την ικανότητά σας να βοηθήσετε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους.
 • Αποφόρτιση νευρικού συστήματος.
 • Προσήλωση στους στόχους σας.
Με την συγκεκριμένη ηχητική συνεδρία που σας προτείνω, με την μέθοδο του voice healing, επιφέρουμε νοητική χαλάρωση με οραματισμό τοποθέτησης χρώματος (χρωματική ιατρική) όπου το πνεύμα θα βρει ένα γαλήνιο πεδίο για να καθησυχάσει και με την επανάληψη των πεποιθήσεων που θα ακούσετε, θα επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό σας με ειδικές φράσεις (επιγεννετική) για να αρχίσετε να εστιάζεται στην καθημερινότητα σας, στην ησυχία του νου που θα αυξήσει την σοφία και την ικανότητα αυτοθεραπείας.

Στην συνεδρία οι πεποιθήσεις ακούγονται με συγκεκριμένη ταχύτητα και αυτό γίνετε για να προκληθεί η κατάλληλη χημεία στον εγκέφαλο, ώστε να «λουστεί» από ορμόνες (σεροτονίνη – ντοπαμίνη - ωκυτοκίνη) και να επιφέρουμε την πολυπόθητη αυτοσυγκέντρωση σας.
(στη συνεδρία ακούγονται ψιθυριστοί ήχοι ASMR για να παραμένει ο εγκέφαλος σε επαγρύπνηση κατανόησης των όσων ακούγονται)

Η συνεδρία συνιστάται έως 2 φορές την εβδομάδα, ότι ώρα της ημέρας επιθυμείτε ή πριν κοιμηθείτε. Η επανάληψη της συνεδρίας όλο το χρόνο θα σας θωρακίσει ώστε να εγκαθιδρυθούν οι «νοητικές εντολές» αυτοσυγκέντρωσης του νου στις προσωπικές σας επιδιώξεις.

*Συνιστάτε και ως συνεδρία για την αποφόρτιση του νευρικού συστήματος ή επαναπρογραμματισμού της προσήλωσης στους στόχους σας.

(Παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας στο voice healing και κατόπιν ακολουθήστε τα βήματα για την αγορά της συνεδρίας για ένα ολόκληρο μήνα, ΜΟΝΟ με 0,90 λεπτά του ευρώ την ήμερα).


Χρήσιμες πληροφορίες 

Τι είναι το Voice Healing
Η μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές - hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση.

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του παράλληλα με το ολιστικό κέντρο φροντίδα ζωής (Life Health Care) ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Επαναπρογραμματισμού του Νου - Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων Επαναπρογραμματισμός του Νου επί θεμάτων υγείας (personal health coach).

Πραγματοποιεί προσωπικές συμβουλευτικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανά την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Τηλ επικοινωνίας: 6945 723 523 (11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/

Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/ 

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Συγκέντρωση: Η ικανότητα να διοικείς το μυαλό σου - Αποφόρτιση νευρικού συστήματος
Συγκέντρωση: Η ικανότητα να διοικείς το μυαλό σου - Αποφόρτιση νευρικού συστήματος
Συγκέντρωση: Η ικανότητα να διοικείς το μυαλό σου - Αποφόρτιση νευρικού συστήματος
https://www.lowtoxlife.com/wp-content/uploads/2014/04/QiGongMeditation900-850x638.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content