Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στις 12/08/2022 έρχεται με άγριες διαθέσεις στα περισσότερα ζώδια - Ραγδαίες εξελίξεις

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στις 12/08/2022 έρχεται με άγριες διαθέσεις στα περισσότερα ζώδια - Ραγδαίες εξελίξεις

👉Το αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι συνήθως είναι συνδεμένο με διακοπές, ρομαντικές και ανέμελες στιγμές, όμως φέτος έρχεται με άγριες διαθέσεις, οργή, θυμό, αποκαλύψεις, ανατροπές, αιφνιδιαστικές καταστάσεις, καταστροφές και πολλές δυσκολίες. Η Πανσέληνος στις 12 Αυγούστου 2022 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 19 μοίρες και 21 λεπτά του Υδροχόου και επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 έως τις 21 μοίρες του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο, ωροσκόπο και πλανήτες πατήστε εδώ.

Φυσικά με μια Πανσέληνο σε σταθερό ζώδιο, σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει, αυξάνονται οι πιθανότητες για έντονα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, όπως και για φυσικές και οικολογικές καταστροφές ανά τον κόσμο. Ραγδαίες μπορεί να είναι και οι πολιτικές εξελίξεις αυτό το διάστημα που θα μας οδηγήσουν σε ένα ακόμη πιο νευρικό και ασταθές φθινόπωρο.

Όταν σχηματίζεται η Πανσέληνος, σημαίνει ότι η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται απέναντι. Και σε αυτή την περίπτωση η Σελήνη βρίσκεται στον επαναστατικό Υδροχόο και ο Ήλιος στον φλογερό Λέοντα. Οι εκρήξεις λοιπόν μοιάζουν αναπόφευκτες, όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά και στην κυριολεξία, αφού μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ισχυρές εκρήξεις, κεραυνούς και καταστροφικές πυρκαγιές όπως πέρσι. Πιθανώς να αναζωπυρωθεί το θέμα του πολέμου στην Ουκρανία καθώς ο πρόεδρος Ζελένσκι εκπροσωπεί το ζώδιο του Υδροχόου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος ή να έχουμε εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα στον πολύπαθο πλανήτη μας όπως στην Κίνα και την Ταιβάν.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται με ορμή για ριζοσπαστικές αλλαγές και εξελίξεις. Είναι το ζώδιο που συνδέεται με τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και το DNA μας και είναι αυτό που αναζητά την ανεξαρτησία, τη δικαιοσύνη και την απελευθέρωση μέσω των εξεγέρσεων και των εκρήξεων. Η δράση και η ορμή θα μας χαρακτηρίζει και θα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Επειδή αυτό το φεγγάρι πραγματοποιείται στον ιδεαλιστή Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με τον 11ο οίκο της φιλίας, της συνεργασίας και των στόχων, ίσως θα θέλουμε να είμαστε με άτομα που αγαπάμε, που έχουμε επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή μας και μας εκτιμούν και να διασκεδάσουμε μαζί τους. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να μας βοηθήσει να συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους μας, να μας εμπνεύσει για τα μελλοντικά μας σχέδια να εστιάσουμε στη μεγάλη εικόνα, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και τις αντιλήψεις μας και να έχουμε νέες ριζοσπαστικές ιδέες που να δώσουν λύσεις στα προβλήματα μας. Θα είμαστε πιο κοινωνικοί, θα θέλουμε και θα αναζητούμε την ελευθερία μας και θα αποδεχόμαστε πιο εύκολα τις προκλήσεις. Αυτά είναι τα θετικά νέα, διότι οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος πρέπει να μας κάνουν πιο επιφυλακτικούς, καθώς κρύβουν πολλές εκπλήξεις και δεν είναι όλες ευχάριστες!

Οι όψεις της Πανσελήνου


Η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και ίσως κάποιες αποκαλύψεις ή απροσδόκητες καταστάσεις μάς οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές και βιαστικές αποφάσεις. Αυτή η όψη θα μας κάνει να έχουμε εκκεντρικές ιδέες και απόψεις που θα τις προβάλλουμε με πάθος και φανατική έκφραση και θα είμαστε πιο ξεροκέφαλοι, υπερβολικοί, ευερέθιστοι και ιδιότροποι. Θα έχουμε την τάση να μετατοπίζουμε τις ευθύνες σε άλλους, να είμαστε κυκλοθυμικοί και ίσως ψυχροί και αποκομμένοι από τα συναισθήματά μας. Μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και απογοητεύσεις στις σχέσεις, αλλά και την αίσθηση ότι έχουμε αδικηθεί. Θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ένταση, ανισορροπία και σύγχυση.

Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον αυστηρό Κρόνο μπορεί να προκαλέσει περιορισμούς, κατάθλιψη, μελαγχολία και δυσφορία. Έτσι ίσως νιώσουμε ότι είμαστε δυσαρεστημένοι, εσωστρεφείς, πεισματάρηδες και ανειλικρινείς και η αποξένωση από τα άτομα που αγαπάμε μπορεί να μας κοστίσει μια σημαντική σχέση. Το αίσθημα της μοναξιάς ίσως είναι πολύ έντονο και μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές σκέψεις και κινήσεις.

Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη θα απογειώσει τα συναισθήματα μας και θα μιλάμε με πάθος και ένταση. Τα λόγια μας θα είναι φορτισμένα και οι αποφάσεις μας βιαστικές και ανώριμες. Μπορεί να προκύψουν έντονες διαφωνίες με το ταίρι μας, τους φίλους μας ή τους συγγενείς μας και να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα. Κάποιοι μπορεί να συμπεριφερθούν αδίστακτα και επιθετικά στην προσπάθεια τους να επιβληθούν και να γίνει το δικό τους, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν από την έντονη Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 θα στρέψει την προσοχή σας στους στόχους σας, στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες και στους φίλους σας και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα ή μπορεί να βιώσετε ξαφνικά μια απώλεια. Μπορεί, για παράδειγμα, ένας φίλος σας να μετακομίζει και να φεύγει μακριά, ή από το πουθενά να τσακωθείτε, να χαλάσει μια φιλία ή συνεργασία και να στεναχωρηθείτε. Εξάλλου με αυτό το φεγγάρι και μια λάθος λέξη αρκεί για να ανάψουν τα αίματα και να βγουν στην επιφάνεια τα απωθημένα και όλα όσα κρύβατε εσείς και άλλοι κάτω από το χαλάκι. Ίσως νιώσετε κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και να έχετε μεγαλύτερη ένταση, άγχος, εκνευρισμό και μια αδιόρατη μελαγχολία και μάλιστα χωρίς απαραίτητα να υπάρχει και κάποιος σημαντικός λόγος. Ή μπορεί να συμβεί κάτι και ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε γύρω σας τα σωστά άτομα και ότι οι επιλογές σας δεν ταιριάζουν με τα θέλω σας. Προσπαθήστε να αφήσετε το συναίσθημα σας στην άκρη και ρίξτε μια αντικειμενική ματιά σε όλες τις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει, φιλικές, προσωπικές και επαγγελματικές. Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, στους στόχους και τις ανάγκες σας; Αυτό το φεγγάρι είναι η ευκαιρία σας να κόψετε τους δεσμούς με ό,τι και όποιον δεν σας ταιριάζει και να κυνηγήσετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, βγείτε και αποδεχτείτε όλες τις προσκλήσεις και ίσως γνωρίσετε άλλα άτομα που μπορεί να αλλάξουν τη ρότα της ζωής σας προς το καλύτερο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματα σας αν δεν γίνεται το δικό σας, διότι ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο και θα είστε στην τσίτα. Μπορεί μια μικρή διαφωνία (και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) να εξελιχθεί σε καταιγισμό κατηγοριών και εκατέρωθεν επιθέσεις. Δεν χρειάζεται να βγάλετε τη χολή σας, ούτε να εισπράξετε τον αρνητισμό των άλλων. Απομακρυνθείτε από όσους δεν σας εκτιμούν και προσφέρετε τον χρόνο σας μόνο στους αληθινούς σας φίλους και όσους σας αγαπούν.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός από το ζώδιο σας με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 12/8 φέρνει εξελίξεις στην καριέρα, αλλαγές και πιέσεις στο σπίτι και την οικογένεια, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες-οι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου. Μπορεί να προκύπτουν απρόοπτες καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο και να μην ξέρετε πώς να αντιδράσετε και τι να αποφασίσετε. Από την άλλη, είναι πιθανόν οι αλλαγές να αφορούν στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Να προκύπτει, για παράδειγμα, η ανάγκη μιας μετακόμισης ή ένα θέμα που αφορά τα μέλη της οικογένειας σας. Μπορεί να δοκιμαστούν τα νεύρα και η υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ίσως έχετε γκρίνιες στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Θα νιώθετε ότι σας τραβούν σε δύο πλευρές, αφού από τη μία έχετε την αγωνία σας για το μέλλον των επαγγελματικών σας και από την άλλη οι δικοί σας διεκδικούν τη συντροφιά και τον χρόνο σας και αισθάνεστε ότι πρέπει να μοιραστείτε σε κομμάτια. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην μεταφέρετε την επιβαρυμένη ψυχολογία σας από το γραφείο στην οικογένεια και στον-ην σύντροφό σας και διατηρήστε την ψυχραιμία σας, για να μπορείτε να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις όταν είστε υπό πίεση. Αυτή η Πανσέληνος στον επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο, θα ενεργοποιήσει τον 10ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά το στάτους σας, την κοινωνική σας εικόνα, τον γάμο σας και την καριέρα σας και ίσως θελήσετε να κλείσετε κάποιον κύκλο που ξεκίνησε αυτή τη χρονιά. Μην φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Προσέξτε περισσότερο και την υγεία σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πονοκέφαλο για τα μελλοντικά σχέδια σας δημιουργεί η Πανσέληνος στις 12/8 κι απαιτεί να έχετε μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική και να δείτε τη μεγάλη εικόνα, και βέβαια να μην ωραιοποιείτε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά να βαδίζετε με γνώμονα την αλήθεια και την πραγματικότητα, έστω και αν σας πονάει. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να σας κάνουν να αναθεωρήσετε μερικές πεποιθήσεις σας που ενδεχομένως δημιουργούν αγκυλώσεις στην εξέλιξή σας. Εξάλλου εσείς ξέρετε πώς να προσαρμόζεστε στις εξελίξεις και να αλλάζετε από τη στιγμή που όλα προχωράνε γύρω σας. Αφήστε τυχόν ανασφάλειες κατά μέρος και μην επιτρέπετε στους άλλους να σας καθοδηγούν στα δικά τους όνειρα και στους δικούς τους στόχους. Το φεγγάρι μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να σπάσετε τη ρουτίνα σας, να ανοίξετε τα φτερά σας και να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, σπουδές ή μετεκπαίδευση σε μια άλλη χώρα ή πόλη. Όμως επειδή η Πανσέληνος ίσως φέρει και ανατροπές σχεδίων, θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και ψύχραιμοι. Αν υπάρχουν προβλήματα ή εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια, σε κάποιο ταξίδι που σχεδιάζετε, αλλά και σε θέματα που αφορούν νομικές διεκδικήσεις, μην είστε ανυπόμονοι και ξεσπάσετε με νεύρα και ζητάτε τα ρέστα από τους άλλους. Με κόσμιο τρόπο και ανοιχτό μυαλό θα πρέπει να δείτε πού κολλάει το πράγμα και να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Και αν βλέπετε ότι δεν βρίσκετε άκρη, προσπαθήστε να επανασχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, κάνοντας και τις διορθωτικές κινήσεις που επιβάλλονται. Μην αρχίσετε να επιρρίπτετε ευθύνες από δω και από κει, διότι με αυτό το φεγγάρι δεν έχει κανείς την αντοχή να πιέζεται από τους άλλους και τα λόγια εύκολα θα παρεξηγούνται όπως και οι προθέσεις. Ο άκομψος τρόπος και τα βαριά λόγια δεν περνάνε με αυτή την Πανσέληνο, καθώς δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που μπορούν να λύσουν. Επίσης, η Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει και προ των ευθυνών σας αν στο παρελθόν είχατε πει κάποιο ψέμα σχετικά με τις ικανότητες σας, τις σπουδές σας ή την εξειδίκευσής σας και τώρα όλα μπορεί να βγουν στο φως και να εκτεθείτε. Επίσης, προσοχή σε θέματα υγείας και προϋπάρχουσες ασθένειες.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου φωτίζει τον 8ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά τα οικονομικά, τις πηγές κοινών εσόδων, τα περιουσιακά σας στοιχεία, τις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και όσα κρύβετε βαθιά στην ψυχή σας, και αν δεν κάνετε τους σωστούς χειρισμούς μπορεί να παρουσιαστούν έντονα προβλήματα. Θα είστε πιο συναισθηματικοί, νευρικοί και κυκλοθυμικοί και ίσως έχετε έντονα και απότομα ξεσπάσματα ή θα παίξετε το παιγνίδι των ενοχών και θα σπάσετε τα νεύρα των γύρων σας. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας ίσως κάνετε μία εσωτερική βουτιά, προκειμένου να ανακαλύψετε αν τα συναισθήματα που λαμβάνετε από τον σύντροφό σας σάς αρκούν και αν είναι ανάλογα με αυτά που εσείς προσφέρετε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι οδυνηρή και να ανοίξει κάποιες πληγές, αλλά θα σας ανοίξει και τα μάτια για να μπορέσετε να πάρετε τις αποφάσεις για το μέλλον. Ίσως προκληθούν εντάσεις και καβγάδες, πιέσεις και άγχη, αλλά μετά από αυτή την Πανσέληνο θα νιώθετε ότι είστε πιο ώριμοι και ότι βάλατε επιτέλους τα όρια που έπρεπε. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μπορεί να αποτελέσουν αιτία καβγά ή ρήξης με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας και αν υπάρχουν χρέη, διακανονισμοί που δεν τηρούνται, μυστικές συμφωνίες που κάνατε εσείς ή έγιναν πίσω από την πλάτη σας ή κρατάτε μυστικά κονδύλια, υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν όλα στη φόρα και να υπάρξει ντόμινο εξελίξεων. Γενικά, δεν είναι μια χαλαρή Πανσέληνος, αφού οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα θα σας πιέζουν ασφυκτικά και θα ζητάνε λύσεις. Θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε για να μην έχετε παρατράγουδα στον χώρο εργασίας και προσπαθήστε όσο μπορείτε να προστατεύσετε τα μυστικά σας, αλλά και τα όρια σας. Επίσης, προσέξτε σε θέματα υγείας. Μην αφήνετε ενοχλήσεις και σημάδια κόπωσης δίχως να τα ελέγξετε.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική θα είναι η Πανσέληνος στις 12/8 που πραγματοποιείται απέναντι σας και επηρεάζει τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε, καθώς θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή, βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται. Διαχωρίστε τις προτεραιότητές σας, κρατήστε τους δικούς σας ανθρώπους κοντά και απομακρύνετε όσους δημιουργούν τοξικές καταστάσεις. Οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος, αλλά και ο κυβερνήτης σας Ήλιος, με τον Ουρανό, τον Άρη και τον Κρόνο, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα σας και στις σχέσεις σας και μπορεί να φέρνουν στην επιφάνεια ό,τι κρύβετε, ό,τι αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε και σας καλούν να βρείτε λύσεις. Όμως, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση και να δείξετε σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικά ιδιαίτερα ενοχλητικό και να μην μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα. Το παρελθόν, μαζί με τις πληγές του, θα σας «ζορίσει» και θα θέλετε να ελευθερωθείτε. Τα λάθη, είτε είναι δικά σας είτε των άλλων, θα τριβελίζουν το μυαλό σας και θα ψάχνετε απαντήσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, ούτε απέναντι σε όσους σας πλήγωσαν ούτε στον εαυτό σας. Αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας ή μπορεί η άλλη πλευρά να πάρει αυτή την απόφαση για σας και να νιώθετε προδομένοι. Προσπαθήστε να καλμάρετε πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε ρήξεις. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε δαπανήσει πολύ από τον χρόνο σας για να φροντίζετε τους άλλους και να καλύπτετε τις ανάγκες τους και η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας υπενθυμίζει ότι και εσείς έχετε δικαίωμα στην ξεκούραση και στη φροντίδα. Αυτό το φεγγάρι υπερτονίζει τα θέματα εργασίας και υγείας και απαιτεί να αναλάβετε δράση και να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες, αλλά με κακές συνήθειες. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αγαπήσετε λίγο τον εαυτό σας, να δώσετε σημασία στην υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, τότε το σύμπαν θα σας χτυπήσει το καμπανάκι για να σας παρακινήσει να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη καθημερινότητα και υγεία. Οι όψεις της Πανσελήνου παραπέμπουν σε αλλαγές στη δουλειά ή ένταση με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά εσείς πρέπει να κρατηθείτε και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά, όσο δύσκολο και αν σας είναι. Πρέπει να δείτε πιο σοβαρά τις σχέσεις σας με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους και να μην έχετε ως οδηγό τις εμμονές και τα πάθη σας. Μετουσιώστε την ενέργεια που έχετε προκειμένου να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί και όχι να δημιουργείτε «κλίμα» έντασης αυτές τις ημέρες. Βέβαια, ίσως γίνετε εσείς αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων, χωρίς καν να φταίτε. Μπορείτε όμως με ευγένεια να θέσετε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων. Αν όμως βγάλετε τον ανταγωνιστικό σας εαυτό θα δημιουργηθούν καταστάσεις που ίσως δεν έχουν επιστροφή. Κρατηθείτε μακριά από παρασκήνιο και βέβαια μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Από την άλλη, δεν είναι καθόλου απίθανο να δείτε κάποιον συνεργάτη να φεύγει από κοντά σας ή να έχετε αλλαγές στον τρόπο και τον χώρο της δουλειάς. Ακόμη, μπορεί το θέμα να είναι οικονομικό και να πρέπει για παράδειγμα να γίνουν περικοπές στην εταιρεία που εργάζεστε και να έχετε άγχος και αγωνία για τα οικονομικά σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 12/8 εστιάζει την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών, στις απολαύσεις, στους φίλους και τους συνεργάτες και θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις πιέσεις των ευθυνών, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε κοντά με άλλους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Αυτή θα είναι η ανάγκη σας, αλλά οι συνθήκες και οι πιέσεις της καθημερινότητας ίσως να μην σας το επιτρέψουν και να σας χαλάσει η διάθεση. Η Πανσέληνος μπορεί να ταλαιπωρήσει το νευρικό σας σύστημα, διότι όλοι γύρω σας κάτι θα θέλουν και θα απαιτούν από εσάς, αλλά και τα σχέδια σας ίσως ανατρέπονται ξαφνικά και θα φτάνετε στα όρια σας. Πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και να εκμεταλλευτείτε τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει. Γιατί αλλιώς, αν κάποιοι ξεπεράσουν την κόκκινη γραμμή σας, θα σας πιάσουν τα… διαολιά σας και θα αρχίσετε να ξεσπάτε, δείχνοντας ένα πρόσωπο επιθετικό και αυταρχικό που και εσείς θα τρομάξετε! Μπορεί κάποιος φίλος να σας πει μια κουβέντα και από το πουθενά να τσακωθείτε. Ή μπορεί να γίνει κάποια παρεξήγηση με το ταίρι σας ή κάποιον συνεργάτη και να τα γκρεμίσετε όλα, γιατί θα θέλετε να αναπνεύσετε και όχι να καταπιέζεστε. Θα έχετε έντονη την επιθυμία να νιώσετε αγάπη, φροντίδα και κατανόηση και αν έχουν παραμεληθεί οι ανάγκες σας και υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις σας, με αυτό το φεγγάρι δεν υπάρχει μέση λύση, καθώς δεν είστε διατεθειμένοι να τα κρύψετε κάτω από το χαλάκι, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου. Αν είστε γονείς, είναι πολύ πιθανό να μάθετε τώρα κάτι για τα παιδιά σας ή να συμβεί κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή τους. Με αυτό το φεγγάρι καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς, να βρείτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας, να εκφραστείτε και να είστε δημιουργικοί και να επιτρέψτε στον εαυτό σας μια περιποίηση ή μια πολυτέλεια, διότι το αξίζετε. Μπορεί τώρα να υπάρξει μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ή κάποια ασυνήθιστη ίντριγκα για ένα ειδύλλιο και να σας σοκάρει.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 θα παίξει με τα νεύρα σας και την υπομονή σας, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Άρη, θα σας φέρει στα όρια σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου. Δυστυχώς αυτή δεν είναι η μόνη δύσκολη όψη που σχηματίζει η Πανσέληνος, αφού είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας για πρόσωπα που θεωρούσατε ότι είναι πολύ κοντά σας και ίσως οδηγηθείτε στο να πάρετε άμεσες και βιαστικές αποφάσεις. Οι καυτοί τομείς που επηρεάζει το φεγγάρι έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τους γονείς σας, την παιδική σας ηλικία και εξ αντανακλάσεως με την καριέρα και ίσως υπάρξουν χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτό το φεγγάρι ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας ή μπορεί να επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους ώστε να τα λύσετε. Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο ή να προκύψει κάποιο πρόβλημα ξαφνικά και να χρειαστεί να κάνετε επισκευές. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από απρόσμενες καταστάσεις, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε σοβαρές συναντήσεις και κουβέντες, διότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός και τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να κλείσετε πολλές πόρτες πίσω σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον επαναστατικό και ιδεαλιστή Υδροχόο εναρμονίζεται με την παρόρμηση σας και σας κάνει να θέλετε να βγείτε μπροστά με πάθος, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, το όραμά σας, την αλήθεια σας. Και επειδή αυτό το φεγγάρι επηρεάζει τον 3ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους και τους φίλους σας, προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Οι όψεις της Πανσελήνου δεν βοηθούν ώστε να υπάρχει ήρεμο κλίμα, και επειδή θα έχετε πολλές συζητήσεις, ραντεβού και διαπραγματεύσεις για τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και στον τρόπο που εκφράζεστε για να μην προσβάλλετε άθελά σας κάποιον ή τον φέρετε σε δύσκολη θέση. Πολλές φορές χάνετε το δίκιο σας επειδή αυξάνετε τον τόνο της φωνής σας και μιλάτε αυταρχικά, ή επειδή λέτε απροκάλυπτα και άκομψα την αλήθεια σας. Δεν σας λέω να πείτε ψέματα, απλά να είστε ευγενείς και προσεκτικοί, διότι όλοι θα είναι στην τσίτα και ίσως κάποιοι να μην είναι έτοιμοι να ακούσουν αυτό που εσείς θέλετε να τους πείτε. Οπότε μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία, όχι επειδή είπατε κάτι λάθος, αλλά επειδή ο τρόπος σας δεν ήταν ο σωστός. Η κατάσταση θέλει διπλωματία, διότι είναι πολύ εύκολο να ειπωθεί η λάθος λέξη που θα πυροδοτήσει καβγάδες και συγκρούσεις που δεν θα έχουν κανένα νόημα και δεν θα καταλήξουν πουθενά, παρά μόνο σε πίκρα, σε απωθημένα και παράπονα. Το χιούμορ και τα υπονοούμενα δεν ενδείκνυνται, διότι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν και αυτό αφορά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσέξτε τι γράφετε, τι λέτε και τι απαντάτε, για να γλιτώσετε τα παρατράγουδα. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν αυξημένες επαφές και συζητήσεις για δουλειά ή να προκύψει ένα οικονομικό θέμα από το πουθενά που θα σας απασχολήσει. Προσοχή με το μεταφορικό σας μέσο, μην βιάζεστε όταν οδηγείτε και μην απαντάτε σε προκλήσεις στον δρόμο. Επίσης, αν σας γίνει κάποια πρόταση ή πρέπει να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του, διαβάστε τα ψιλά γράμματα, συμβουλευτείτε δικηγόρο και φροντίστε να εξασφαλίσετε γραπτώς και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8, που σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τον Άρη και τον κυβερνήτης σας Κρόνο (ο οποίος βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας), στρέφει την προσοχή σας στο πορτοφόλι σας αλλά και στις συναισθηματικές απολαβές σας και σας καλεί να βάλετε σε τάξη χρήματα και αισθήματα για να αισθάνεστε ασφαλείς. Δεν είναι ένα εύκολο φεγγάρι και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει ίσως πυροδοτήσουν ξαφνικά μια κρίση που θα σας κάνει να αναλογιστείτε τη σχέση που έχετε με τα χρήματα και ότι πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε και άλλα πράγματα στη ζωή. Οι οικονομικές αλλαγές είναι πολύ πιθανές με την Πανσέληνο και μπορεί να πιεστείτε πολύ, ειδικά αν υπάρχει μια οφειλή ή ένα χρέος που δεν έχετε ακόμη διακανονίσει. Μία τέτοια εξέλιξη θα πυροδοτήσει τις ανασφάλειες σας και θα ψάχνετε να βρείτε σταθερότητα. Μπορεί να κλονιστεί η αυτοπεποίθηση σας, να σκέφτεστε ότι δεν εκτιμάται η αξία σας και ότι η δουλειά σας δεν αμείβεται ανάλογα της προσφοράς σας και να ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. Όμως, δεν είναι το κατάλληλο φεγγάρι για να θέσετε στη δουλειά σας θέμα αύξησης αποδοχών, αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανάψετε φωτιές και να ακούσετε ίσως κάτι που θα σας ρίξει περισσότερο. Πάρτε τον χρόνο σας, αποφύγετε τις ρήξεις και τις διεκδικήσεις και αποστασιοποιηθείτε από περιβάλλοντα που μυρίζουν μπαρούτι. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι όλοι θα είναι στα κάγκελα και έτοιμοι για καβγά, οπότε οι εντάσεις μπορεί να προκληθούν από το πουθενά. Επίσης, μπορεί να προκύψει ξαφνικά το σπάσιμο μιας συνεργασίας, ένα έκτακτο και παραφουσκωμένο έξοδο, μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα που επηρεάζει όμως και το εισόδημά σας, μέχρι και να χάσετε το πορτοφόλι σας ή μια κάρτα και να πιεστείτε. Να είστε προσεκτικοί και να μην παίρνετε ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις και βέβαια να αποφύγετε και τις παρορμητικές αγορές, ιδιαίτερα αν γίνονται υπό το καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης και όχι επειδή χρειάζεστε κάτι. Ακόμη, μπορεί να σας πιάσει το παράπονο και να ζητάτε επιβεβαίωση στις σχέσεις, αλλά να το κάνετε με τέτοιο τρόπο που να φέρει το ταίρι σας στα όρια του. Αφήστε τις συζητήσεις και τις απαιτήσεις για άλλη στιγμή, τώρα δεν είναι το κατάλληλο διάστημα. Μην παραμελείτε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 12/8 και πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές, ανατροπές και αποκαλύψεις που μπορεί να επηρεάσουν τις εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Το φεγγάρι σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, αλλά και τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Κρόνο, θα σας κάνει ακόμα πιο ακραίους απ’ ό,τι είστε και οι αποφάσεις σας θα μοιάζουν στα μάτια των άλλων ριζοσπαστικές και ακατανόητες. Μπορεί να υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις ή να έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, που να σας γεμίσουν θυμό και απογοήτευση και να μην είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε και να συζητήσετε με λογικά επιχειρήματα, αλλά να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία χωρίς πολλές εξηγήσεις και κουβέντες. Η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να συνειδητοποιήσετε, με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, το πού βαδίζετε στη ζωή σας. Δηλαδή, αν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος στη σχέση σας και ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον και τον εαυτό σας, τότε θα προτιμήσετε να τραβήξετε μια κόκκινη γραμμή, από το να αναλώνεστε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Το ίδιο μπορεί να προκύψει και σε μια συνεργασία. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι και ο σύντροφός σας είναι ότι ακριβώς ψάχνατε, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου, μπορεί να νιώθετε μέσα σας τεράστια ένταση, ενώ μπορεί να υπάρχουν από το περιβάλλον σας επιθέσεις προς το πρόσωπο σας και αμφισβήτηση και να επαναστατείτε. Όμως, αν αντιδράσετε θυμωμένα και χωρίς να επεξεργαστείτε με λογική ό,τι προκύπτει, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Αν θέλετε να κάνετε αντεπίθεση ή απλώς να διεκδικήσετε το δίκιο σας, χρειάζεται να είστε καλά οργανωμένοι και να τους κολλήσετε στον τοίχο με επιχειρήματα. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας, να αφήσετε πίσω σας το τετριμμένο, να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται. Φυσικά και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί αυτές τις μέρες και με τα θέματα της υγείας σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Πανσέληνο αν ο Ήλιος σας είναι από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το μυαλό, τις αντοχές και την ψυχολογία σας θα παίξει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12/8 στο ζώδιο του Υδροχόου και η οποία σχηματίζει κάποιες δύσκολες όψεις που μπορεί να φέρουν στο φως καλά κρυμμένα μυστικά ή φόβους ή να δείξουν κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα. Τα όνειρα σας αυτή την περίοδο θα είναι έντονα, όπως και η διαίσθηση σας και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, καθώς θα είναι πιο ευάλωτη. Οπότε κάντε κράτει στις δυνάμεις σας και αφιερώστε λίγο χρόνο στην αυτοφροντίδα σας και βρείτε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ηρεμίας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκουραστείτε, προκειμένου να εστιάσετε στους στόχους σας για το μέλλον. Ίσως αισθανθείτε συναισθηματικά πιεσμένοι και αυτό να σας βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και να σας ξυπνήσει τραυματικές αναμνήσεις και εμπειρίες που θέλετε να θάψετε και τις κρατάτε εν υπνώσει στο υποσυνείδητό σας. Ή μπορεί το φεγγάρι να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να αποκαλυφθούν μεγάλα μυστικά, τα οποία από τη μία θα σας πληγώσουν, από την άλλη όμως θα σας απαλλάξουν από άτομα και καταστάσεις που είναι τοξικά για τη ζωή σας και ίσως νιώσετε την «κάθαρση» στην ψυχή σας. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να δείχνει έντονο παρασκήνιο και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δέχεστε πυρά πίσω από την πλάτη σας, μπορεί όμως και εσείς να κινήστε κρυφά σε προσωπικό επίπεδο ή να εργάζεστε κρυφά σε ένα πρότζεκτ που δεν θέλετε να μάθει ακόμα κανείς την ύπαρξη του. Προσέξτε όμως, διότι το τετράγωνο του Ουρανού με την Πανσέληνο μπορεί να δείχνει ότι ξαφνικά όλα θα έρθουν στο φως και να κληθείτε να απολογηθείτε για τις κινήσεις σας. Αν λοιπόν έχετε κάποια παράνομη σχέση ή μυστικά που θέλετε να παραμείνουν στα σκοτάδια να είστε προσεκτικοί και να μην δίνετε δικαιώματα. Η Πανσέληνος μπορεί να σας δημιουργήσει και τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε από τα προβλήματα, όχι μόνο τα δικά σας αλλά και των άλλων. Ίσως υπάρξουν πιέσεις και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ή και κουτσομπολιά, αλλά μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι άλλοι στο παιγνίδι τους. Επειδή όλοι θα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι μπορεί μια κουβέντα να ανάψει τα αίματα, οπότε εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε το επίπεδο και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στις 12/08/2022 έρχεται με άγριες διαθέσεις στα περισσότερα ζώδια - Ραγδαίες εξελίξεις
Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στις 12/08/2022 έρχεται με άγριες διαθέσεις στα περισσότερα ζώδια - Ραγδαίες εξελίξεις
Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στις 12/08/2022 έρχεται με άγριες διαθέσεις στα περισσότερα ζώδια - Ραγδαίες εξελίξεις
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2022/08/To-Aygoystiatiko-feggari-stis-12.8.2022-erchetai-me-agries-diatheseis-PIC-ASTROLOGIA.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/08/12082022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/08/12082022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content