Στ. Πλουμιστός: Αποδοχή - Σταματήστε να τσακώνεστε και βρείτε λύσεις. Τίποτα δεν είναι μόνιμο, όλα αλλάζουν

Στ. Πλουμιστός: Αποδοχή - Σταματήστε να τσακώνεστε και βρείτε λύσεις. Τίποτα δεν είναι μόνιμο, όλα αλλάζουν

👉«Αποδεχτείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε. άλλαξε αυτό που δεν μπορείς να αποδεχτείς». Μερικές φορές πιστεύουμε ότι η ζωή πάντα θα καταλήγει να μας σώζει. Ότι τα προβλήματα συμβαίνουν μόνο στους άλλους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει η ζωή.

Ίσως πιστεύετε ότι κάποια πράγματα δεν θα συμβούν ποτέ σε εμάς. Ωστόσο, αυτό που μας συμβαίνει τελικά δεν είναι το αναπόφευκτο, αλλά το απρόβλεπτο.

Έμαθα ότι όλα μπορούν να συμβούν και ότι η ζωή μας μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Γιατί όπως λέω και στα σεμινάρια μου αυτοβλετίωσης, τίποτα δεν είναι σταθερό εκτός από τις αλλαγές που γίνονται καθημερινά στην ζωή μας. Κάπως έτσι, αυτό που κάνει τη ζωή τόσο όμορφη είναι ότι είναι μυστηριώδης.

Τίποτα δεν είναι μόνιμο, όλα αλλάζουν. Όλη την ώρα. Και κάποια γεγονότα αλλάζουν για πάντα την πορεία της ζωής μας. Αντιμέτωποι με την αλλαγή, είναι επιθυμητό να μάθετε να αποδέχεστε τα πράγματα και να αναζητάτε ενεργά την αλλαγή.

Πρέπει να εξετάσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε στο σύνολό μας και να υιοθετήσουμε μια θετική και όχι αρνητική νοοτροπία, με κίνδυνο να φανούμε ηττοπαθείς και να πανικοβληθούμε.

Φυσικά, η ζωή θα φέρει πολλές σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και περίπλοκες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Όπως ο θάνατος κάποιου που αγαπάμε, κάτι που δεν είναι εύκολο να αποδεχθούμε και που θα ελπίζαμε να μην ζήσουμε ποτέ.

Μαθαίνοντας να καλλιεργούμε την αποδοχή στη ζωή μας, γίνεται ευκολότερο να αντιμετωπίζουμε μελλοντικές κρίσεις, να βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και να τα αποδεχόμαστε χωρίς αντίσταση.


Δεν πρέπει να μένουμε σε αρνητικές σκέψεις.

Σύμφωνα με τον Deepak Chopra, δεν είναι ζήτημα να παραιτηθεί κανείς και να ζήσει τα γεγονότα παθητικά, αλλά να τα αποδεχτεί και να μην επιτρέψει στον εαυτό του να επηρεαστεί αρνητικά.

Παρόλο που παράγουμε πολλές αναταράξεις στο μυαλό μας σε καθημερινή βάση και επιμένουμε αμείλικτα ότι ορισμένα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο μέλλον, πρέπει να αποδεχτούμε τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Κάνοντας έτσι τα γεγονότα θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με περισσότερη ελαφρότητα.

Η αποδοχή είναι μια σοφία που πρέπει να καλλιεργήσουμε στιγμή προς στιγμή. Και ακόμα κι όταν πιστεύουμε ότι δεν θα έχουμε δεύτερη ευκαιρία, πρέπει να αποδεχτούμε τα πράγματα και να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν ανοίγουμε την αγκαλιά μας στην αλήθεια αντί να προσπαθούμε συνεχώς να αλλάξουμε τα πράγματα.

Οφείλουμε στον εαυτό μας να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες φορές, να επιτρέψουμε στην αγάπη να μας φτάσει, να της επιτρέψουμε να θριαμβεύσει και να μας επαναφέρει στη ζωή.
 
Στην πραγματικότητα, η αποδοχή είναι επιλογή. Δύσκολη επιλογή, σίγουρα, αλλά μια επιλογή παρόλα αυτά.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να λύσετε ένα πρόβλημα: είτε αποδεχτείτε αυτό που συμβαίνει, δείτε τη θετική πλευρά της κατάστασης και επιλέξτε να υιοθετήσετε μια θετική νοοτροπία. ή είτε καταπολεμήστε αυτήν την κατάσταση, αγχωθείτε και πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα.

Το να αποδέχεστε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, και όχι για αυτό που θα θέλατε να είναι, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Είτε πρόκειται για θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου είτε για ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά μας, το να γνωρίζουμε πώς να αποδεχόμαστε πράγματα που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας, μας βοηθά να νιώθουμε εσωτερική γαλήνη και μεγαλύτερη ευτυχία.

Η αποδοχή, κατά τη γνώμη μου, μετατρέπει τη στιγμιαία ευτυχία σε διαρκή ευτυχία. Σας επιτρέπει να μεταβείτε από ένα αίσθημα ευτυχίας στην πραγματική ευτυχία.


Η αποδοχή είναι σαν μια ασπίδα που μας επιτρέπει να ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Η αποδοχή δεν έχει καμία σχέση με την αδυναμία και σίγουρα δεν είναι συνώνυμη με τη συμμόρφωση ή τη μετριότητα. Απλώς πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε πότε είναι ώρα να επιμείνουμε και πότε είναι ώρα να αποδεχτούμε.

Ένα πράγμα που διευκολύνει την αποδοχή είναι να αναγνωρίσετε γιατί το πρόβλημα παραμένει.

Καμία συνάντηση δεν είναι τυχαία.

Πρέπει να βρούμε το μάθημα ή τον σκοπό πίσω από κάθε πρόκληση και να την αγκαλιάσουμε αντί να την πολεμήσουμε.

Επιλέξτε να μην είστε επικριτικοί για αυτό που σας συμβαίνει. Αντίθετα, να έχετε κατά νου ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ότι το καλύτερο συμβαίνει πάντα τελικά.

Το σημαντικό δεν είναι να καταλάβουμε γιατί μας συμβαίνει κάτι απρόβλεπτο, αλλά να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Πρέπει να μάθουμε να σταματάμε να παραπονιόμαστε και να σκεφτόμαστε υπερβολικά και να εξασκούμε περισσότερο στην αποδοχή, ειδικά αν θέλουμε πραγματικά τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Η αποδοχή είναι το κλειδί για την αλλαγή που αναζητούμε...


Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι αν προτιμάμε τις ψευδαισθήσεις μας από την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Τα πράγματα είναι όπως είναι, όχι όπως θα θέλαμε να είναι. Η κατανόηση και η αποδοχή του είναι ένα από τα κλειδιά της ευτυχίας.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,573,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2212,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,215,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,981,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,228,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1150,ΒΙΝΤΕΟ,723,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1868,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,313,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2214,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,146,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,131,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1463,Κόσμος,10372,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,935,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1754,Πολιτική,6962,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6320,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1341,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3439,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,110,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,128,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,849,Eco-News,3008,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αποδοχή - Σταματήστε να τσακώνεστε και βρείτε λύσεις. Τίποτα δεν είναι μόνιμο, όλα αλλάζουν
Στ. Πλουμιστός: Αποδοχή - Σταματήστε να τσακώνεστε και βρείτε λύσεις. Τίποτα δεν είναι μόνιμο, όλα αλλάζουν
Στ. Πλουμιστός: Αποδοχή - Σταματήστε να τσακώνεστε και βρείτε λύσεις. Τίποτα δεν είναι μόνιμο, όλα αλλάζουν
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2022/06/couple-love-art-1024x597.jpg
https://i.ytimg.com/vi/a27IpBHOkzQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_84.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_84.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content