Γεννηθήκατε για να ζείτε μόνοι αν έχετε τουλάχιστον 5 από αυτά τα 6 χαρακτηριστικά

Γεννηθήκατε για να ζείτε μόνοι αν έχετε τουλάχιστον 5 από αυτά τα 6 χαρακτηριστικά

👉Η ιδέα ότι μπορεί να χρειαστεί να ζήσουμε μόνοι μας κάποια στιγμή, μάλλον ακούγεται τρομακτική σε κάποιους. Είναι εύκολο να αισθάνεστε ότι πρέπει να βασιστείτε σε κάποιον άλλον στον χώρο διαβίωσής σας για να σας βοηθήσει να επιβιώσετε, να σας διασκεδάσει και να παραμείνετε υγιείς.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι ξεκάθαρα ικανοί να ζήσουν μόνοι τους και να ευδοκιμήσουν κάνοντας αυτό. Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν μάθει να νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και με τη σιωπή που μερικές φορές συνδέεται με τη μοναχική ύπαρξη, και δεν ζουν απλώς, είναι ικανοποιημένοι και αληθινά ευτυχισμένοι.

Εάν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε τουλάχιστον 5 από αυτά τα 6 χαρακτηριστικά, πιθανότατα έχετε τις κατάλληλες δυνατότητες να ζήσετε μόνοι.

Σου αρέσει ο εαυτός σου

Εάν έχετε περάσει χρόνο μόνοι σας και κοιτάξατε πραγματικά μέσα σας, πιθανότατα έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το ποιος είστε. Και όπως υπάρχουν πράγματα σε άλλους ανθρώπους που πιθανότατα θα θέλαμε να αλλάξουμε, όταν κοιτάς πραγματικά τον εαυτό σου, βρίσκεις πράγματα που θέλεις να αλλάξεις. Και αν παρακολουθείτε συχνά, έχετε μεγάλο κίνητρο να αλλάξετε.

Όταν δημιουργείς μέσα σου το είδος του ανθρώπου που πραγματικά θέλεις να είσαι, βρίσκεσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου! Κάνει τόσα πολλά πράγματα πιο εύκολα, όπως τον καθορισμό ορίων. Και ενώ είμαστε σε αυτό το θέμα...

Τα όριά σας είναι απαραίτητα

Το να ξέρεις πού είναι τα όριά σου και πώς να τα επιβάλεις δεν είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι, αλλά κάτι που μαθαίνεις. Ως γονείς, θα πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας ότι το όχι σημαίνει όχι, αλλά μερικές φορές τα παιδιά δεν παίρνουν αυτό το μάθημα και πρέπει να μάθουν ως ενήλικες.

Εάν ξέρετε πού βρίσκονται τα όριά σας και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να τα επιβάλλετε, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα να είστε μόνοι. Και η ικανότητα να θέτεις και να επιβάλλεις όρια θα μπορούσε να σε βοηθήσει πολύ μια μέρα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επιβολή των ορίων σας, η καλύτερη συμβουλή μου είναι να καταλάβετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς.

Είστε πολύ διαισθητικός

Η διαίσθηση είναι ένα ένστικτο επιβίωσης που έχει αποδυναμωθεί από τη σύγχρονη ζωή. Δεν περπατάμε πλέον μέσα σε δάση, ζούγκλες και σαβάνες, απαιτώντας οξυδερκές μάτι και καλά ένστικτα για να κυνηγήσουμε, να φύγουμε και να επιβιώσουμε. Ως αποτέλεσμα, πολλοί επέλεξαν να αγνοήσουν τη διαίσθησή τους. Αλλά αν είστε πολύ διαισθητικό άτομο, ξέρετε ότι το οξυδερκές μάτι σας μπορεί να είναι πολύ κουραστικό.

Είναι κατά κάποιον τρόπο σαν εσωστρέφεια – χρειάζεστε χρόνο για να επαναφορτιστείτε και μπορείτε να βάλετε τη διαίσθησή σας στο πίσω μέρος για λίγο μόνο όταν είστε μόνοι και αβέβαιοι. φρουρά σας για αρπακτικά και κινδύνους, ή τουλάχιστον κινδύνους και επικίνδυνους Ανθρωποι. Και όταν ζεις μόνος, είναι εύκολο να βρεις αυτόν τον χρόνο για αναζωογόνηση.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος

Κάτι που έμαθα ως ελεύθερος που ξέχασα όταν ήμουν σε σχέση και συμβιώνω ήταν πόσο πολύτιμος ήταν ο χρόνος μου. Όταν είστε με κάποιον άλλο και ανάλογα με αυτό επίσης, η ταχύτητα δράσης μπορεί να λείπει.

Μπορεί να βρεθείτε να περιμένετε πολλή ώρα τον σύντροφό σας να κάνει κάτι ή απλά να κάνετε μια βόλτα στην τουαλέτα. Αν δεν το αντέχεις, τότε μάλλον είσαι καλύτερα μόνος σου.

Μισείς το δράμα

Υπάρχουν άνθρωποι που ευδοκιμούν στο δράμα και δυσκολεύομαι να το καταλάβω αυτό. Προσωπικά, νομίζω ότι κάνω μια αρκετά πλούσια εσωτερική και εξωτερική ζωή. Έχω χόμπι, διαβάζω βιβλία, έχω φίλους και οικογένεια που αγαπώ και δεν έχω πολύ χρόνο για ανόητα δράματα και κουτσομπολιά.

Η στάση μου ήταν πάντα: αν κάποιος σου μιλάει για κάποιον πίσω από την πλάτη του, τι λένε για σένα στους άλλους; Αν είσαι σαν εμένα και απλά δεν έχεις την υπομονή για αυτά τα πράγματα, μάλλον γεννήθηκες για να ζεις μόνος σου.

Ξέρεις από τι είσαι φτιαγμένος

Στους ανθρώπους αρέσει να ζουν στην κοινότητα, αλλά ο ατομικισμός έχει αξία. Όταν είσαι μόνος σου και πρέπει να καταλάβεις τα πράγματα μόνος σου, μαθαίνεις να φτάνεις στην άκρη σου και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να φτάσεις εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, μαθαίνεις να κατανοείς καλύτερα από τι είσαι φτιαγμένος. Όταν ξέρεις από τι είσαι φτιαγμένος, ξέρεις τι αξίζεις.

Όταν ξέρεις τι αξίζεις, κάνει όλα τα άλλα σε αυτήν τη λίστα πολύ πιο εύκολα. Είναι πιο εύκολο να αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είναι πιο εύκολο να θέτεις όρια και να τα τηρείς. Γίνεται πιο εύκολο να διαχειρίζεστε τον χρόνο σας και να ακούτε τη διαίσθησή σας ή να ξεκουράζετε το μυαλό σας όταν το χρειάζεστε.

Εάν το διαβάζετε αυτό επειδή αναγκάστηκες να ζεις μόνος σου, μην ανησυχείς αν κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν σου μοιάζει καθόλου. Δεν πρέπει να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος μόνος, γιατί μπορείς. Αλλά είναι σαν να μαθαίνεις ένα όργανο ή να παίζεις αθλήματα, βελτιώνεσαι με την εξάσκηση. Μπορείς να το κάνεις!
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Γεννηθήκατε για να ζείτε μόνοι αν έχετε τουλάχιστον 5 από αυτά τα 6 χαρακτηριστικά
Γεννηθήκατε για να ζείτε μόνοι αν έχετε τουλάχιστον 5 από αυτά τα 6 χαρακτηριστικά
Γεννηθήκατε για να ζείτε μόνοι αν έχετε τουλάχιστον 5 από αυτά τα 6 χαρακτηριστικά
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2022/03/bridge-g235623814_1280-1024x684.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/06/5-6.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/06/5-6.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content