Στ. Πλουμιστός: Οι 10 βαθμοί ενσυναίσθησης - Ποιον έχετε αναπτύξει περισσότερο;

Στ. Πλουμιστός: Οι 10 βαθμοί ενσυναίσθησης - Ποιον έχετε αναπτύξει περισσότερο;

👉Οι ενσυναίσθητοι είναι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη να αισθάνονται και να κατανοούν τα συναισθήματα των γύρω τους.

Αυτοί οι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι μπορούν συχνά να αισθανθούν σωματικά τα συναισθήματα των άλλων και συχνά τους επηρεάζει.

Υπάρχουν κυρίως 10 κυρίαρχες ιδιότητες σε μια ενσυναίσθηση και εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για καθεμία από αυτές:

1. Επικοινωνία με ζώα – Πολλοί ενσυναίσθητοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ζώα και είναι σε θέση να τα αισθανθούν, να τα καταλάβουν και συχνά να επικοινωνούν καλά μαζί τους.

2. Συναισθηματική Θεραπεία – Αυτή είναι η ικανότητα ενσυναίσθησης να αισθάνεστε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας.

3. Δώρο θεού – Το ένστικτο ή διαίσθηση είναι η ενσυναίσθητη ικανότητα να κατανοήσουμε τι πρέπει να γίνει σε μια δεδομένη περίσταση. Οι ενσυναίσθητοι που αντιλαμβάνονται τα λεγόμενα συχνά αισθάνονται ήρεμοι και γαλήνιοι εν μέσω χάους, επειδή ξέρουν τι θα ακολουθήσει.

4. Γεωμαντεία – Οι γεωμάντες έχουν την ικανότητα να αισθάνονται την ενέργεια της γης και τη μαντεία. Μπορούν να διαβάσουν την ενέργεια που εκπέμπει η γη. Οι ενσυναισθηματικοί συνήθως αισθάνονται άγχος, έχουν πονοκεφάλους και άλλα σωματικά συμπτώματα όταν συμβαίνουν σεισμοί και άλλες φυσικές καταστροφές. Μπορούν να το αισθανθούν ακόμα κι αν η αναταραχή συμβαίνει στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

5. Μεσολάβηση – Οι ενδιάμεσοι είναι ενσυναίσθητοι που μπορούν να αισθανθούν την ενέργεια και την παρουσία των πνευμάτων. Μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν επικοινωνία μαζί τους.

6. Φύση – Οι ενσυναίσθητοι της φύσης μπορούν να διαβάσουν τις ενέργειες της φύσης και των φυτών. Νιώθουν τα συναισθήματά τους και επίσης επικοινωνούν μαζί τους.

7. Φυσική Θεραπεία – Οι σωματικοί ενσυναίσθητοι μπορούν να νιώσουν τον σωματικό πόνο των άλλων. Συνήθως καταφέρνουν να θεραπεύσουν ή να μεταμορφώσουν τον πόνο.

8. Πρόγνωση – Η πρόγνωση μέσω της διαίσθησης είναι η ενσυναισθητική ικανότητα να αισθανόμαστε πότε πρόκειται να συμβεί ένα σημαντικό περιστατικό. Αυτό συνήθως εκδηλώνεται και ως ένα ανεξήγητο αίσθημα δυστυχίας.

9. Ψυχομετρία – Η ψυχομετρία είναι η ικανότητα των ενσυναισθημάτων να λαμβάνουν και να κατανοούν την ενέργεια, την εντύπωση και τις πληροφορίες που εκπέμπουν τα άψυχα αντικείμενα. Αυτά μπορεί να είναι μέρη, αντικείμενα ακόμα και φωτογραφίες.

10. Τηλεπάθεια – Οι τηλεπαθητικοί μπορούν να διαβάσουν τι σκέφτονται οι άλλοι γύρω τους.

Αυτά τα ψυχικά χαρακτηριστικά συνοδεύονται συχνά από την ικανότητα θεραπείας. Οι ενσυναίσθητοι όχι μόνο αισθάνονται τις ενέργειες, αλλά βοηθούν και τους άλλους να θεραπεύσουν.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ενσυναισθηματικοί επιλέγουν μονοπάτια καριέρας στις θεραπευτικές τέχνες. Μπορεί να είναι υγειονομική περίθαλψη, παροχή συμβουλών ή εργασία με φυτά, ζώα, παιδιά, φύση…

Προσδιορίστε ποιο από αυτά τα επίπεδα έχει μεγαλύτερη απήχηση στις ικανότητές σας. Αυτό θα σας δείξει πού πρέπει να διοχετεύσετε τις θεραπευτικές σας ικανότητες.

Διατηρήστε μια θετική προοπτική για τις ψυχικές σας ικανότητες ως ενσυναίσθηση και θα ευδοκιμήσετε σε ότι κι αν κάνετε. Όσο πιο ευτυχισμένοι και πιο ήρεμοι είστε, τόσο λιγότερες αρνητικές ενέργειες θα σας επηρεάσουν.

Εάν υποφέρετε από άγχος, μπορείτε να δοκιμάσετε τον διαλογισμό μεσω του voice healing. Οι ενσυναισθηματικοί πρέπει να εξασκηθούν στη γείωση και την προστασία της αύρας τους. Οραματιστείτε ένα λευκό φως να σας περιβάλλει και να σας προστατεύει.

Αν αυτό το λευκό πέπλο δεν είναι αρκετό, φανταστείτε ένα ουράνιο τόξο ή μωβ χρώμα γύρω από το σώμα σας. Μείνετε προσγειωμένοι και βρείτε εσωτερική ισορροπία δηλαδή το κέντρο σας. Όταν αισθάνεστε σταθεροί και ασφαλείς από μέσα σας, είναι πιο εύκολο να βρείτε την ειρήνη.

Ως ενσυναίσθηση, μπορείτε να λάβετε ενέργεια και επίσης να μοιραστείτε τη θεραπευτική σας ενέργεια . Αν βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις, είναι επειδή έχετε τη δύναμη να τη βελτιώσετε. Εάν θέλετε να γίνετε θεραπευτής, χρησιμοποιήστε το δώρο σας με σύνεση.



Όταν λαμβάνετε ενέργειες από άλλους, αντιστρέψτε την πολικότητα των ενεργειών και στείλτε θετικότητα. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να φανταστείτε έναν ήλιο ή δεσμίδα φωτός από τον δημιουργό πάνω από το κεφάλι σας. Φανταστείτε το φως να κατεβαίνει στην καρδιά σας και μετά στα χέρια σας. Τώρα, με τη δύναμη της θέλησής σας και τις θετικές σας προθέσεις, στείλτε αυτό το φως για να λάμψει στον κόσμο.

Ακόμα κι αν η τρέχουσα κατάσταση φαίνεται συντριπτική, να θυμάστε ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε το μέλλον σας. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σας.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι 10 βαθμοί ενσυναίσθησης - Ποιον έχετε αναπτύξει περισσότερο;
Στ. Πλουμιστός: Οι 10 βαθμοί ενσυναίσθησης - Ποιον έχετε αναπτύξει περισσότερο;
Στ. Πλουμιστός: Οι 10 βαθμοί ενσυναίσθησης - Ποιον έχετε αναπτύξει περισσότερο;
https://www.marcbrackett.com/wp-content/uploads/2020/01/head-photo-post-feb2-1024x682.jpg
https://i.ytimg.com/vi/JAtMlU5lja8/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/06/10_18.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/06/10_18.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content