Σταύρος Πλουμιστός: Οι 4 δυνάμεις των ευαίσθητων ατόμων

Σταύρος Πλουμιστός: Οι 4 δυνάμεις των ευαίσθητων ατόμων

👉Μάθετε αν ανήκετε σε αυτή την πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων! Οι πιο ισχυρές ιδιότητες των πολύ ευαίσθητων και ενσυναισθητικών ανθρώπων !

Οι ευαίσθητοι άνθρωποι γενικά επεξεργάζονται καταστάσεις και συναισθήματα πιο βαθιά από τους γύρω τους. Δεν ζουν αναλυτικά, αλλά εμπλέκονται βαθιά σε οποιοδήποτε γεγονός που τους επηρεάζει ή οποιονδήποτε γύρω τους, έστω και άθελά τους.

Συχνά περιγράφονται ως «υπερβολικοί» ή «αδύναμοι» άνθρωποι, αλλά η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική από αυτό. Παρά τις καθημερινές προκλήσεις, το να είσαι ενσυναίσθητος ή πολύ ευαίσθητος φέρνει επίσης πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα, ειδικά όταν πρόκειται για κακοπροαίρετες και χειριστικούς ανθρώπους.


Θεωρείς τον εαυτό σου ευαίσθητο άτομο;

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι οι κακόβουλοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν ποτέ να σας ξεγελάσουν και υπάρχουν λόγοι για αυτό. Στην παρακάτω λίστα, θα σας αποκαλύψω τις ισχυρές δυνάμεις αυτών των ανθρώπων που συχνά ξεσκεπάζουν γρήγορα αυτούς που έρχονται με κακές προθέσεις.

1. Μπορείς να «διαβάσεις» την ενέργεια και τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου

Καμία πληροφορία δεν μένει κρυφή από τα μάτια σας για πολύ. Έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα επόμενα βήματα όλων γύρω σας, καθώς και τι σκέφτονται για εσάς και αν σκέφτονται κάτι.

Με αυτόν τον τρόπο, συχνά καταφέρνετε να προβλέψετε τα πιθανά σχέδια των άλλων, ανακαλύπτοντας τις προθέσεις τους και αναγκάζοντάς τους να γυρίσουν πίσω αν έχουν κακές προθέσεις.

2. Δεν παρασύρεσαι από στιγμιαία συναισθήματα.

Τοξικοί και χειριστικοί άνθρωποι μπορεί να σας πλησιάσουν με τη βεβαιότητα ότι θα καταφέρουν να σας εξαπατήσουν, γιατί είστε ένα συναισθηματικό άτομο που νοιάζεται για τους γύρω σας. Κάνουν λάθος, γιατί δεν είναι εύκολο να σε πείσεις για κάτι.

Αν και είστε πολύ συναισθηματικά συνδεδεμένος άνθρωπος, δεν είναι ένα οποιοδήποτε καθημερινό γεγονός που ξεσηκώνει τη συναισθηματική σας πλευρά. Είσαι πολύ καλός στο να βάζεις όρια και να μην παρασύρεσαι από στιγμιαία συναισθήματα, κάτι που σε βοηθά να μείνεις μακριά από καιροσκόπους.

3. Δεν ανέχεστε το ψέμα και την εξαπάτηση

Εάν ένα τοξικό άτομο σας πλησιάσει για να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε ένα αρνητικό σχέδιο, μπορεί να σας πει «αντίο» σε όλες τις προθέσεις σας. Αν υπάρχει ένα πράγμα που εκτιμάς σε αυτή τη ζωή, είναι η ειλικρίνεια, τότε δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να διαφθείρεται, όποια και αν είναι η «ανταμοιβή».

Δυσκολεύεστε να ανεχτείτε την κακή συμπεριφορά, γι' αυτό συνιστάται στους χειριστές να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην προσπαθούν καν να ζητήσουν τη βοήθειά σας για να πληγώσουν κάποιον.



4. Κάνεις ότι μπορείς για αυτούς που αγαπάς.

Αλίμονο στους κακοπροαίρετους που πλησιάζουν κάποιον που αγαπάς. Εκτός από το να αισθάνεστε τις αρνητικές τους στάσεις, θα προετοιμαστείτε να τους ξεσκεπαστείτε με τρόπο που τους αναγκάζει να πάρουν άλλη κατεύθυνση.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά και δεν θα ανεχτείτε ποτέ τις ατασθαλίες τους εναντίον των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Κάθε φορά που προσπαθούν, θα καταλήξουν να απογοητεύονται.

Αν ταυτίζεστε με αυτούς τους ανθρώπους, είστε σίγουρα ένα ευαίσθητο άτομο και είναι καιρός να βάλετε αυτή τη δύναμη στο παιχνίδι, χωρίς να φοβάστε ότι θα σας κρίνουν.

Καταλάβετε ότι η ευαισθησία σας είναι μια απίστευτη δύναμη, που όχι μόνο σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά ξεσκεπάζει και κακές προθέσεις, οι οποίες σκορπίζουν κακή ενέργεια στον κόσμο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Οι 4 δυνάμεις των ευαίσθητων ατόμων
Σταύρος Πλουμιστός: Οι 4 δυνάμεις των ευαίσθητων ατόμων
Σταύρος Πλουμιστός: Οι 4 δυνάμεις των ευαίσθητων ατόμων
https://sainte-anastasie.org/img/images_1/conciencia-emocional-qu-es-y-por-qu-la-necesitamos_4.jpg
https://i.ytimg.com/vi/EuT_ruQRpYw/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/4_21.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/4_21.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content