Η αληθινή και ακριβής ολόσωμη απεικόνιση του Ιησού σε 3D (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αληθινή και ακριβής ολόσωμη απεικόνιση του Ιησού σε 3D (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Ένα από τα πιο γνωστά λείψανα της αρχαιολογικής ιστορίας οδηγεί κορυφαίους ερευνητές να συμπεράνουν ότι ξέρουν «την ακριβή εικόνα του Ιησού όταν ήρθε στη γη».

Η Σινδόνη του Τορίνο, όπως είναι γνωστή, είναι ένα λινό πανί μήκους 14 ποδιών (περίπου 4.2 μέτρων) που πιστεύεται ότι έχει τυλίξει το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη Σταύρωση.

Πάρα πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με αυτό το ζήτημα και πάντα υπάρχουν οι δύο αντίπαλες πλευρές που φιλονικούν για το ποιανού το δίκιο θα υπερισχύσει, δηλαδή, εάν πρόκειται πραγματικά ή όχι για το σάβανο που τύλιξε τον Ιησού, τα χρόνια εκείνα ή κάποιον άλλον.

Όμως, αυτή την φορά έχουμε κάτι καινούριο, διαφορετικό αλλά και εντελώς πρωτότυπο.

Σύμφωνα με δήλωση στο CBN News, ερευνητές στην Πάδοβα της Ιταλίας έχουν παρουσιάσει ένα 3-D αντίγραφο του πως έμοιαζε ο Ιησούς με βάση τις ακριβείς μετρήσεις του υφάσματος.

«Η επιστήμη δεν είναι σε θέση να ορίσει το όνομα του ανθρώπου που ήταν τυλιγμένο εκεί, αλλά η τέλεια αντιστοιχία των Ευαγγελίων και της Βίβλου γενικά με την Σινδόνη, με οδηγεί να σκεφτώ ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν απλά ο Ιησούς», δήλωσε στο CBN News ο Giulio Fanti, καθηγητής μηχανικών και θερμικών μετρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα.

«Για παράδειγμα, χιλιάδες άντρες σταυρώθηκαν από τους Ρωμαίους, αλλά μόνο ένας, ο Ιησούς, στέφθηκε με αγκάθια και το σάβανο εμφανίζει πολλές πληγές στο μέτωπο, στους κροτάφους και στον αυχένα λόγω του ακάνθινου στεφάνου. Για μένα είναι (ο Ιησούς), ακόμα κι αν η επιστήμη δεν επιβεβαιώνει το όνομα αυτού του ανθρώπου, Τον αναγνώρισα από μια γενικότερη άποψη», πρόσθεσε.

Ο Fanti μελετά το Ιερό Σάβανο τα τελευταία 20 χρόνια και ηγήθηκε της ερευνητικής ομάδας που δημιούργησε το τρισδιάστατο μοντέλο του Ιησού.

Είπε ότι το άγαλμα είναι μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του πραγματικού μεγέθους του ανθρώπου στο σάβανο.

«Πιστεύουμε ότι έχουμε την ακριβή εικόνα αυτού που έμοιαζε ο Ιησούς σε αυτή τη γη», είπε.

«Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες 3D, μελετούμε εδώ και χρόνια την εικόνα που βγαίνει μέσα από το σώμα που έμεινε τυπωμένη στην Σινδόνη. Το άγαλμα είναι το τελικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Fanti στο ιταλικό Chi.

«Σύμφωνα με τις μελέτες μας, ο Ιησούς ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικής ομορφιάς, με μακριά μέλη και πολύ εύρωστος, με ύψος γύρω στα 5 πόδια και 1ο ίντσες (περίπου 1.77 μέτρα), ενώ το μέσο ύψος τότε ήταν περίπου 5 πόδια (περίπου 1,52 μ.). Είχε μια βασιλική και μεγαλοπρεπή έκφραση», είπε.

Το Πανεπιστήμιο και το Νοσοκομείο της Πάντοβα εργάστηκαν σε συνεργασία με τον γλύπτη Sergio Rodella για να δημιουργήσουν την εικόνα του Ιησού σε φυσικό μέγεθος, σύμφωνα με το ιταλικό έντυπο Il Mattino di Padova.

Τον Αύγουστο, ερευνητές από το Ινστιτούτο Κρυσταλλογραφίας βρήκαν χημικές ουσίες στους λεκέδες πάνω στο σάβανο, επιβεβαιώνοντας ότι οι λεκέδες ήταν πραγματικό αίμα. Οι ερευνητές έμαθαν επίσης ότι το αίμα ανήκε σε κάποιον που υπέφερε από ακραίες βλάβες και πόνο.

«Αυτό το αίμα, μας λέει ότι πριν πεθάνει το άτομο υπέφερε», δήλωσε στο CBN News ο Elvio Carlino, ερευνητής του Ινστιτούτου Κρυσταλλογραφίας . «Αυτό σημαίνει ότι η Σινδόνη του Τορίνο δεν είναι ψεύτικη. Είναι σίγουρα το σάβανο που περιέβαλε έναν βασανισμένο άνδρα».

Ο Fanti στην έρευνά του χρησιμοποίησε τόσο το ύφασμα όσο και την τρισδιάστατη προβολή του σχήματος για να επιβεβαιώσει ότι ο άνθρωπος υπέστη πολυάριθμες πληγές στο σώμα του πριν από το θάνατο.

«Υπολόγισα 370 τραύματα από το μαστίγιο, χωρίς να λάβω υπόψη τις πληγές στα πλευρά του, οι οποίες δεν αποτυπώθηκαν στο σάβανο, επειδή αυτό περιέβαλε μόνο την πλάτη και το μπροστινό μέρος του σώματος» εξήγησε ο Fanti στον Chi.

«Μπορούμε επομένως να υποθέσουμε συνολικά τουλάχιστον 600 χτυπήματα», συνέχισε. «Επιπλέον, η τρισδιάστατη ανοικοδόμηση έχει καταστήσει δυνατή την αποκάλυψη ότι κατά τη στιγμή του θανάτου του, ο Άνθρωπος της Σινδόνης έπεσε προς τα δεξιά, επειδή ο δεξιός ώμος του εξαρθρώθηκε τόσο σοβαρά ώστε να τραυματίσει τα νεύρα».

Ο Fanti είπε στο CBN News ότι πολλοί άνθρωποι έχουν συγκινηθεί από αυτή την απεικόνιση του Χριστού.


«Ένας ιερέας ήθελε αυτό το άγαλμα στην εκκλησία του για τις ημέρες του Πάσχα, ενώ (ακόμα) και μη πιστοί έχουν συγκινηθεί», είπε.
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,509,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2110,ΑΠΟΨΕΙΣ,109,Άρθρα,828,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,166,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,862,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,928,ΒΙΝΤΕΟ,388,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,235,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1934,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,44,ΕΡΕΥΝΕΣ,76,ΖΩΗ,231,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,93,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,98,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1037,Κόσμος,10147,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,58,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,680,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1662,Πολιτική,6939,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6204,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,87,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,71,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1244,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3269,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,80,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,755,Eco-News,2915,GP - info,5,voice healing therapy,69,
ltr
item
Ploumistos.com: Η αληθινή και ακριβής ολόσωμη απεικόνιση του Ιησού σε 3D (ΒΙΝΤΕΟ)
Η αληθινή και ακριβής ολόσωμη απεικόνιση του Ιησού σε 3D (ΒΙΝΤΕΟ)
Η αληθινή και ακριβής ολόσωμη απεικόνιση του Ιησού σε 3D (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.heraldmalaysia.com/uploads/news/2018/10/18474550321539944768.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/3d.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/3d.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content