Σταύρος Πλουμιστός: 16 παρακινητικά κίνητρα... όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα!!

Σταύρος Πλουμιστός: 16 παρακινητικά κίνητρα... όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα!!

👉Μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά στη ζωή, αλλά δεν πρέπει να τα παρατάς όταν το κάνουν. Αυτά τα παρακινητικά κίνητρα - αποσπάσματα είναι αυτά που πρέπει να θυμάστε όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Θα σας υπενθυμίσουν γιατί πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε και μπορούν να σας παρακινήσουν να το κάνετε.

Η επιτυχία μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και το μόνο πράγμα που θα σας εμποδίσει από το να την πετύχετε είναι να τα παρατήσετε. Μείνετε παρακινημένοι και βρείτε έναν τρόπο να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματά σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κοιτάξετε πίσω και να συγχαρείτε τον εαυτό σας για το πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Αυτά τα παρακινητικά κίνητρα - αποσπάσματα που σας παραθέτω, προέρχονται από ανθρώπους που ήταν πολύ επιτυχημένοι οι ίδιοι. Μας προσφέρουν τη διορατικότητα και τις εμπειρίες τους για να μας κρατήσουν κίνητρο σε δύσκολες στιγμές. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε.



Όλοι αντιμετωπίζουμε δύσκολες στιγμές. Όταν ο δρόμος φαίνεται πολύ μακρύς για να συνεχίσετε να περπατάτε, διαβάστε αυτά τα κίνητρα.

1. «Η μεγαλύτερη δόξα μας δεν είναι να μην πέφτουμε ποτέ, αλλά να ξανασηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε» – Κομφούκιος
Η ζωή γίνεται σκληρή όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι. Απροσδόκητα εμπόδια και δυσκολίες συμβαίνουν συνεχώς, αλλά μπορείτε πάντα να τα ξεπεράσετε.

Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίασες, δεν σημαίνει ότι απέτυχες. Όσο σηκώνεστε και προσπαθείτε ξανά, είστε ακόμα στο σωστό δρόμο. Εδώ βρίσκεται η μεγαλύτερη δύναμή σας.

2. «Κάθε αντιξοότητα, κάθε αποτυχία και κάθε στενοχώρια φέρει μέσα της τον σπόρο του ίσου ή μεγαλύτερου πλεονεκτήματος. – Ναπολέων Χιλ
Κάθε φορά που η ζωή σας γίνεται δύσκολη, να θυμάστε ότι θα λάβετε ίση ποσότητα αγαθού σε αντάλλαγμα. Συχνά τα οφέλη που λαμβάνετε σε αντάλλαγμα είναι ακόμη μεγαλύτερα από τις δυσκολίες που περάσατε. Μπορεί να μην το δείτε τώρα, αλλά τα πράγματα θα πάνε καλά.

3. «Οι προκλήσεις είναι αυτές που κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα και το να τις ξεπεράσεις είναι αυτό που δίνει νόημα στη ζωή». –Joshua J. Marine
Αν η ζωή ήταν πάντα εύκολη, θα γινόταν γρήγορα βαρετή. Δεν θα είχατε πολύ κίνητρο για να μάθετε και να αναπτυχθείτε εάν όλα ήταν γρήγορα και εύκολα.

Αν και οι προκλήσεις είναι δύσκολες και συχνά δυσάρεστες, δίνουν περισσότερο νόημα στη ζωή. Δεν θα συνειδητοποιούσατε πόσο καλές είναι οι στιγμές αν δεν είχατε ποτέ δύσκολες στιγμές. Επιπλέον, δεν θα συνειδητοποιούσατε ποτέ τι είστε ικανοί αν δεν είχατε αντιμετωπίσει ποτέ προκλήσεις.

4. « Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός που μπορεί να βάλει γερά θεμέλια με τα τούβλα που του ρίχνουν οι άλλοι. -Ντέιβιντ Μπρίνκλεϊ.
Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθούν να σε απογοητεύσουν ή να σε κρατήσουν πίσω. Είτε με λόγια είτε με πράξεις, μπορεί να μην θέλουν να σε δουν να πετυχαίνεις. Όταν συμβεί αυτό, να θυμάστε ότι δεν μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σας αν δεν τους το επιτρέψετε.

Χρησιμοποιήστε τα λόγια και τις πράξεις τους με τρόπο που σας ωφελεί. Όταν τα λόγια και οι πράξεις τους σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα, χρησιμοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια για να πετύχετε τον στόχο σας. Στη συνέχεια, απελευθερώστε αυτήν την αρνητική ενέργεια, αλλά κάντε το με τρόπο που θα σας ωφελήσει.

5. «Τα περισσότερα από τα σπουδαία πράγματα στον κόσμο έχουν επιτευχθεί από ανθρώπους που συνέχισαν να προσπαθούν όταν δεν φαινόταν να υπάρχει ελπίδα. – Ντέιλ Κάρνεγκι
Ποτέ δεν ξέρεις πόσο κοντά είσαι στην επιτυχία, γι' αυτό μην τα παρατάς ποτέ. Ακόμα κι όταν φαίνεται απελπιστικό και δεν σημειώνετε καμία πρόοδο, συνεχίστε να προσπαθείτε.

Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνθρωποι αισθάνθηκαν τον ίδιο τρόπο που κάνατε κάποια στιγμή, αλλά συνέχισαν να εργάζονται για τον στόχο τους. Να θυμάστε ότι την επόμενη φορά που θα νιώσετε να τα παρατήσετε.



6. " Αποκτάς δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση με κάθε εμπειρία στην οποία σταματάς πραγματικά για να αντιμετωπίσεις τον φόβο. Μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας: «Έζησα αυτή τη φρίκη. Μπορώ να πάρω το επόμενο πράγμα που έρχεται. – Έλινορ Ρούσβελτ
Όταν η ζωή γίνεται σκληρή, δεν χρειάζεται να είναι μια εντελώς άσχημη κατάσταση. Θυμηθείτε ότι μαθαίνετε από όλες αυτές τις καταστάσεις. Μεγαλώνεις και αναπτύσσεις δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση, όπως εξηγεί ο Ρούσβελτ.

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε μια νέα δοκιμασία, προετοιμάζεστε για την επόμενη που θα έρθει. Καθώς δυναμώνετε, θα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα που νομίζατε ότι δεν θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε.

7. «Ο πόνος που νιώθεις σήμερα είναι η δύναμη που θα νιώσεις αύριο. Για κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε, υπάρχει μια ευκαιρία για ανάπτυξη. "- Άγνωστο
Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι οι καταστάσεις στις οποίες μεγαλώνεις περισσότερο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα γίνετε πιο δυνατοί και πιο ικανοί να διαχειριστείτε δύσκολες στιγμές. Μην τους αφήσετε να σας αποθαρρύνουν, πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε.

8. «Δεν με κρίνουν από τον αριθμό των φορών που αποτυγχάνω,
αλλά από τον αριθμό των φορών που πετυχαίνω,
και ο αριθμός των φορών που πετυχαίνω είναι ευθέως ανάλογος
με τον αριθμό των φορών που αποτυγχάνω και συνεχίζω να προσπαθώ. – Τομ Χόπκινς

Η αποτυχία συμβαίνει σε όλους, ακόμα και στους πιο επιτυχημένους ανθρώπους. Δεν είναι αυτό που καθορίζει την επιτυχία τους, ωστόσο. Αυτό που καθορίζει την επιτυχία τους είναι πόσες φορές συνέχισαν να προσπαθούν μέχρι να πετύχουν κάτι σπουδαίο.

Η επιτυχία δεν είναι εύκολη και πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις για αυτήν. Το να τα παρατήσεις δεν είναι λύση και κανείς δεν θα σε κρίνει για την αποτυχία σου. Αντίθετα, θα σας κρίνουν για την επιτυχία που θα πετύχετε μόλις πετύχετε τον στόχο σας.

9. «Μπορεί να συναντήσεις πολλές ήττες, αλλά δεν πρέπει να νικηθείς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να χρειαστεί να συναντήσετε τις ήττες, ώστε να ξέρετε ποιοι είστε, από τι μπορείτε να συνέλθετε, πώς μπορείτε ακόμα να βγείτε από αυτό. – Μάγια Αγγέλου
Δεν θα μπορούσατε να μάθετε ή να αναπτυχθείτε αν δεν είχατε ποτέ βιώσει νέες καταστάσεις. Αν δεν έπρεπε να καταλάβετε τα πράγματα και να κάνετε νέα σχέδια, δεν θα χρησιμοποιούσατε ποτέ το μυαλό σας διαφορετικά. Χρησιμοποιήστε τις δύσκολες στιγμές για να μάθετε ποιοι είστε και τι είστε ικανοί.

10. «Δεν μπορείς να είσαι γενναίος αν σου έχουν συμβεί μόνο υπέροχα πράγματα» - Mary Tyler Moore

Αν δεν βιώσεις ποτέ νέες καταστάσεις και δύσκολες στιγμές, δεν θα ξέρεις ποτέ πώς να είσαι γενναίος. Αν δεν βιώσεις ποτέ δύσκολα πράγματα, δεν μπορείς να εξελιχθείς καλά. Για να είσαι γενναίος, πρέπει να περάσεις δύσκολες στιγμές και να μάθεις να τις ξεπερνάς.

11. «Μην αφήνετε τον φόβο για το πόσο καιρό θα χρειαστεί για να καταφέρετε κάτι να σας εμποδίσει να το κάνετε. Ο χρόνος θα περάσει έτσι κι αλλιώς. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον χρόνο για να το κάνουμε να πάει καλά. – Earl Nightingale
Ακριβώς επειδή κάτι θα πάρει χρόνο για να συμβεί δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κάνετε. Σε πέντε χρόνια, αναρωτηθείτε πού θα είστε στη ζωή και τι θα κάνετε.

Αυτός ο χρόνος θα περάσει ανεξάρτητα από το πώς τον ξοδέψετε, οπότε εργαστείτε προς την επίτευξη των στόχων σας. Γίνε το άτομο που κοιτάζει πίσω όλα αυτά τα χρόνια μετά και είναι περήφανη για τον εαυτό της που έχει καταφέρει τόσα πολλά.

12. «Δεν υπάρχει ούτε ευτυχία ούτε δυστυχία σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχει η σύγκριση μιας κατάστασης με την άλλη, αυτό είναι όλο. Μόνο αυτός που έχει βιώσει ακραία ατυχία είναι κατάλληλος να νιώσει ακραία ευδαιμονία. " - Αλέξανδρος Δουμάς
Αν δεν υπήρχε σύγκριση μεταξύ ευτυχίας και δυστυχίας, δεν θα ξέρατε ποτέ πώς μοιάζει η αληθινή ευτυχία. Πρέπει να περάσεις τις δύσκολες στιγμές για να καταλάβεις τις καλές στιγμές. Σκεφτείτε τις δύσκολες στιγμές ως καταστάσεις που θα κάνουν τις καλές στιγμές ακόμα καλύτερες.

13. «Οι τοίχοι από τούβλα υπάρχουν για έναν λόγο: για να μας κρατήσουν έξω, για να μας δώσουν την ευκαιρία να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε κάτι. Γιατί οι τοίχοι από τούβλα υπάρχουν για να σταματήσουν τους ανθρώπους που δεν θέλουν αρκετά. Είναι εκεί για να σταματήσουν τους άλλους. –Ράντι Πάους
Όταν συναντάτε ένα εμπόδιο, θυμηθείτε αυτό το απόσπασμα γιατί οι δυσκολίες υπάρχουν για κάποιο λόγο. Είναι εκεί για να σταματήσουν αυτούς που δεν είναι πραγματικά αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείξετε στον κόσμο πόσο πολύ θέλετε να καταφέρετε κάτι. Εάν μπορείτε να κρατηθείτε και να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές, θα πετύχετε τον στόχο σας και θα νιώσετε ικανοποίηση. Συνεχίστε και δημιουργήστε ένα νέο σχέδιο για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

14. « Η υπομονή και η επιμονή παράγουν ένα μαγικό αποτέλεσμα πριν από το οποίο οι δυσκολίες εξαφανίζονται και τα εμπόδια εξαφανίζονται. – Τζον Κουίνσι Άνταμς

Εάν μπορείτε να είστε υπομονετικοί και να συνεχίσετε να περνάτε τις δύσκολες στιγμές, θα φαίνονται να φεύγουν. Δεν θα ξέρετε πότε ακριβώς θα τελειώσουν οι δύσκολες στιγμές, αλλά θα το κάνουν. Να το έχετε υπόψη σας καθώς προχωράτε μπροστά, ώστε να μην μπείτε στον πειρασμό να τα παρατήσετε.


15. «Όταν έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, να θυμάσαι το εξής: όχι, δεν τις έχεις εξαντλήσει όλες». Τόμας Έντισον
Πάντα υπάρχει τρόπος να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές. Εάν νομίζετε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα, πρέπει να συνεχίσετε να σκέφτεστε και να προσπαθείτε να τα καταλάβετε. Υπάρχει πάντα τρόπος να πετύχεις, απλά συνέχισε να προσπαθείς.

16. «Δεν απέτυχα. Απλώς βρήκα 10.000 λύσεις που δεν λειτουργούν. » Τόμας Έντισον
Σύμφωνα με τον Έντισον, το να προσπαθείς κάτι και να μην πετυχαίνεις δεν είναι αποτυχία, είναι ένα μάθημα για το τι δεν λειτουργεί. Την επόμενη φορά που κάτι που θα δοκιμάσετε δεν έχει αποτέλεσμα, απλώς αντιμετωπίστε το ως μάθημα για να μην ξανακάνετε το ίδιο λάθος.

Αυτά τα παρακινητικά κίνητρα - αποσπάσματα θα σας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές που τα πράγματα πάνε στραβά. Να θυμάστε ότι πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε γιατί η επιτυχία μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Η μόνη φορά που δεν θα πετύχεις τους στόχους σου είναι αν τα παρατήσεις.

Συνεχίστε να προχωράτε και να αναζητάτε άλλους τρόπους για να πετύχετε τους στόχους σας. Πάντα υπάρχει τρόπος, απλά πρέπει να τον βρεις. Σκεφτείτε αυτά τα κίνητρα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα μπορέσετε να επιμείνετε.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: 16 παρακινητικά κίνητρα... όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα!!
Σταύρος Πλουμιστός: 16 παρακινητικά κίνητρα... όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα!!
Σταύρος Πλουμιστός: 16 παρακινητικά κίνητρα... όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSPKRyR2XE13lxofcAKl22HeVKTO8k3zsaV0YIQaaSLFHEJcvvjogiP_161EYPiTFebE9f_hDYO1HXPH3oDPr0fmPKuvFJWYnOwybzN0jAxay2t9H-R6gVU_v28gIDRHxb-rBVD92MKvRq2lnVepwt0mfPkJuDJfMrulEJv4QtxdrJxZrWypmZ0omx0IAv/w400-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%2016%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1...%20%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%20%CF%84%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSPKRyR2XE13lxofcAKl22HeVKTO8k3zsaV0YIQaaSLFHEJcvvjogiP_161EYPiTFebE9f_hDYO1HXPH3oDPr0fmPKuvFJWYnOwybzN0jAxay2t9H-R6gVU_v28gIDRHxb-rBVD92MKvRq2lnVepwt0mfPkJuDJfMrulEJv4QtxdrJxZrWypmZ0omx0IAv/s72-w400-c-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%2016%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1...%20%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%20%CF%84%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/16_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/16_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content