Σταύρος Πλουμιστός: Καρμική κάθαρση για τη ζωή σας - Πως γίνετε η αλλαγή προδιαγραφής γεγονότων

Σταύρος Πλουμιστός: Καρμική κάθαρση για τη ζωή σας - Πως γίνετε η αλλαγή προδιαγραφής γεγονότων

👉Έχετε βαρεθεί την αρνητική ενέργεια που καταστρέφει τη σωματική, πνευματική και πνευματική σας δύναμη; Δεν θα θέλατε να δείτε περισσότερη θετικότητα στις σχέσεις και τις καταστάσεις σας; Ίσως είναι τόσο εύκολο όσο να κάνετε μια καρμική κάθαρση για τη ζωή σας.

Αυτή η ανατολική φιλοσοφική αντίληψη έχει γίνει ευρέως αναγνωρισμένη στη Δύση τις τελευταίες δεκαετίες. Εμφανίζεται σε αρχαία κείμενα και αναφέρεται στις πράξεις μας, ενώ η μοίρα συνήθως συνδέεται με γεγονότα για τα οποία δεν έχετε επιλογή, η καρμική ενέργεια προκύπτει από επιλογές που κάνετε σε αυτή τη ζωή και ονομάζεται προδιαγραφή.

Η καρμική ενέργεια - προδιαγραφή είναι μια βασική έννοια στις αρχαίες παραδόσεις. Αν και οι θρησκείες μπορεί να συμφωνούν στην αρχή των φυσικών συνεπειών των αποφάσεων και των πράξεων μας, διαφέρουν ως προς τον τρόπο λειτουργίας τους. 

Οι ανατολικές θρησκείες επικεντρώνονται στη μετενσάρκωση και στο πώς την επηρεάζει η καρμική ενέργεια, ενώ σε χριστιανικό επίπεδο το "δώρο" του δημιουργού, η νόηση, εμπεριέχει την περίφημη προδιαγραφή του νου.

Για παράδειγμα, όσο πιο αγνές είναι οι προθέσεις και οι πράξεις σας σε αυτή τη ζωή, τόσο πιο ψηλά θα εξελιχτείτε στο επόμενο ενεργειακό επίπεδο σας. Μερικοί πιστοί της ανατολικής φιλοσοφίας πιστεύουν ότι η έντονη καρμική ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες ενσαρκώσεις, ενώ στην χριστιανική πίστη, ότι η προδιαγραφή του νου σε αυτό το επίπεδο ζωής προσδιορίζει την σωτηρία της ψυχής στο επόμενο ενεργειακό επίπεδο.

Πως να κάνετε ένα βαθύ καρμικό καθαρισμό

Οι περισσότεροι υποστηρικτές των καρμικών συνεπειών - προδιαγραφή, μπορεί να συμφωνήσουν ότι μπορείτε να αλλάξετε τη μοίρα σας ή το κάρμα σας εν τέλει, αλλάζοντας τις πράξεις σας δηλαδή την δόνηση σας, κοινώς τις σκέψεις σας. Εάν έχετε εμπλακεί στην παρελθούσα ζωή ή στην τωρινή, με συμπεριφορές που αδικήσατε κάποιον ή κάνατε λάθη, τότε ήρθε η ώρα να επαναφέρετε το κάρμα ή να αλλάξετε την προδιαγραφή σας. Ενώ κανείς δεν μπορεί να αλλάξει λόγια και πράξεις του παρελθόντος, μπορείτε να αποφασίσετε να πάρετε ένα υψηλότερο ηθικό κόστος από αυτή τη στιγμή και στο εξής. 

Οι πέντε χρήσιμοι τρόποι για να ξεκινήσετε τον καρμικό σας καθαρισμό 

1. Ενεργοποιήστε το δώρο της συγχώρεσης για να ξεκινήσετε τον καρμικό σας καθαρισμό

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία για καρμικό καθαρισμό είναι η συγχώρεση. Ωστόσο, όλες οι παρανοήσεις γύρω από αυτήν την αρετή συχνά εμποδίζουν τους ανθρώπους να τη χρησιμοποιήσουν. Το να μάθετε πώς να συγχωρείτε και να συγχωρείστε μπορεί να κάνει μια βαθιά διαφορά στη ζωή σας.

Η πρώτη λανθασμένη πεποίθηση για τη συγχώρεση είναι ότι δικαιολογείτε τον δράστη. Το να συγχωρείς κάποιον δεν σημαίνει να τον αφήσεις "ελεύθερο" για το πώς σε πλήγωσε. Αντίθετα, αναγνωρίζετε την παράβαση και την αφήνετε στο παρελθόν.

Όποιος επινόησε τη φράση «συγχώρεσε και ξέχασε» είχε μόνο εν μέρει δίκιο. Ως άνθρωπος, μπορεί να συγχωρήσει, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει εύκολα. Ενώ δεν μπορείτε να σβήσετε επώδυνες αναμνήσεις, η επιλογή σας να συγχωρήσετε σας επιτρέπει να προχωρήσετε και να θεραπευτείτε.

Αφήνοντας τις μνησικακίες

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε από το Johns Hopkins Medicine, η επιστήμη υποστηρίζει τα οφέλη της συγχώρεσης. Το να απαλλαγείτε από την πικρία στη ζωή σας μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερη αρτηριακή πίεση, λιγότερο άγχος και μειωμένο άγχος. Η συγχώρεση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γενικής σας ευεξίας, όπως αναφέρεται στο άρθρο.

Το να προσφέρεις συγχώρεση είναι κάτι περισσότερο από απλά λόγια. Αντίθετα, είναι μια ενεργή απόφαση να ξεκινήσετε τον καρμικό καθαρισμό και να ξεπεράσετε τον πόνο. Είναι ένα γενναιόδωρο δώρο που δίνεις στον παραβάτη είτε το αξίζει είτε όχι. Επίσης, μόνο και μόνο επειδή συγχωρείτε κάποιον που πλήγωσε ή τραυματίστηκε, δεν σημαίνει ότι είναι ευπρόσδεκτος και πάλι στη ζωή σας.

Επανορθώνοντας

Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε το πνευματικό σας χρέος όταν ζητάτε ειλικρινά συγχώρεση από τους άλλους. Είναι ένα κρίσιμο σημείο στα περισσότερα προγράμματα αποκατάστασης και δώδεκα βημάτων να ζητάτε συγχώρεση από αυτούς που έχετε πληγώσει και να προσπαθείτε να επανορθώσετε. Είναι πολύ πιο πέρα ​​από το να λες απλώς ότι λυπάσαι.

Η συγχώρεση και η μετάνοια περιλαμβάνουν μια ειλικρινή συγγνώμη, την πραγματοποίηση πιθανών διορθώσεων και την προσπάθεια να μην επαναληφθεί η προσβολή. Επίσης, μάθετε πώς να συγχωρείτε τον εαυτό σας και να είστε συμπονετικοί. Όταν κάνετε τη συγχώρεση μέρος της ζωής σας, αυξάνετε την ενσυναίσθησή σας και απορρίπτεται τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Εδώ θα βρείτε συνεδρίες διόρθωσης ή επαναπρογραμματισμού του Νου  

2. Ανακαλύψτε την ομορφιά κάθε μέρα

Ο καρμικός καθαρισμός ή αλλαγή της προδιαγραφής, σας βοηθά να ζήσετε τη στιγμή και να ανακαλύψετε την ομορφιά και το σκοπό ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Θα εκπλαγείτε όταν αρχίσετε να παρατηρείτε χρώματα, υφές και σχέδια που ήταν πάντα εκεί. Η κατανόηση του πως να ζεις, σας επιτρέπει να επιβραδύνετε και να απολαύσετε κάθε βήμα του ταξιδιού της ζωής σας.

Μπορείτε να εξασκηθείτε στην εύρεση της ομορφιάς και της χαράς σε όλες τις καθημερινές σας ρουτίνες. Καθώς ξυπνάτε κάθε πρωί, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και παρατηρήστε με ευγνωμοσύνη τα χρώματα και τους ήχους της κρεβατοκάμαρας σας. Κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας, απολαύστε κάθε μπουκιά και τις γευστικές αποχρώσεις.

Όταν περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, απολαύστε τα ζωηρά χρώματα του τοπίου και όλη την ομορφιά που προσφέρει η Μητέρα Φύση. Ακόμη και όταν ολοκληρώνετε μια κοσμική εργασία στο σπίτι ή στη δουλειά, εκτιμήστε κάθε βήμα σε μια δουλειά που έχετε κάνει καλά. Περιβάλλεται τον εαυτό σας με υπέροχα χρώματα, εικόνες και αντικείμενα που σας κάνουν να χαμογελάτε.

Καθώς εφαρμόζετε αυτήν την αρχή στην πράξη, σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε την αληθινή ομορφιά των άλλων, μέσα και έξω. Δεν θα δέχεστε πλέον τον απλό ορισμό που ορίζεται από το σύστημα και άλλα κοινωνικά μέσα. Το πιο σημαντικό, θα αρχίσετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας ως το υπέροχο, ευγενικό και άξιο άτομο που είστε.


3. Ζήστε την ευγνωμοσύνη καθ' όλη τη διάρκεια του καρμικού σας καθαρισμού

Μερικές φορές, οι άνθρωποι ερωτεύονται τόσο πολύ με τα προβλήματα που παραμελούν να μετρήσουν τις ευλογίες τους, με αποτέλεσμα την αρνητική καρμική ενέργεια ή την αρνητική προδιαγραφή (αρνητικές σκέψεις - ανασφάλειες - κτλ). Για έναν βέλτιστο καρμικό καθαρισμό, σκεφτείτε να κάνετε την ευγνωμοσύνη ουσιαστικό μέρος της ζωής σας. Όχι μόνο θα νιώσετε περισσότερη ικανοποίηση, αλλά θα τονώσει την θετική σας ενέργεια, θα δυναμώσει την πίστη σας και θα αλλάξει αμεσα την δόνηση σας.

Γιατί είναι πιο εύκολο να εστιάσετε σε ένα μόνο επιβλαβές ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ όταν σας περιβάλλουν τόσα περισσότερα θετικά; Είναι ένα ψυχολογικό φαινόμενο που ονομάζεται μεροληψία αρνητικότητας. Αυτό είναι μια φυσική προκατάληψη για τους ανθρώπους να αντιδρούν σε αρνητικές πληροφορίες πιο έντονα από τα θετικά δεδομένα.

Το να αφήνετε ανεξέλεγκτα την προκατάληψη της αρνητικότητας μπορεί να δημιουργήσει μια απαισιόδοξη στάση που "λερώνει" τη ζωή σας. Η έκφραση ευγνωμοσύνης είναι μια ισχυρή άμυνα ενάντια στη χρόνια αρνητικότητα και βοηθά στη βελτίωση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ευεξίας σας. Αν και το να είσαι ευγνώμων δεν σου κοστίζει τίποτα, είναι πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Εάν δεν το κάνετε ήδη, κάντε συνήθεια να λέτε ένα ειλικρινές ευχαριστώ στους άλλους, είτε πρόκειται για έναν φίλο είτε για εναν ευγενικό υπάλληλο σε ένα κατάστημα. Πείτε το με ένα χαμόγελο και παρατηρήστε τα οφέλη των λόγων και των πράξεων των άλλων. Όταν κάποιος σας ευχαριστεί, ανταποδώστε την ευγνωμοσύνη με ένα θερμό «είσαι ευπρόσδεκτος».

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν χρήσιμο να κρατούν μια λίστα ευγνωμοσύνης. Μπορείτε να το κάνετε μέρος της πρακτικής σας στο ημερολόγιο σας. Τίποτα δεν είναι τόσο ασήμαντο που να μην μπορείς να εκφράσεις ευγνωμοσύνη για το πώς σε ωφελεί.



4. Εξασκηθείτε στην Καλοσύνη στα λόγια και στις πράξεις

Η ιδέα των λόγων και των πράξεών σας που επιστρέφουν σε εσάς είναι καθολική σε όλους τους πολιτισμούς, τις θρησκείες και τις παραδόσεις. Όποιες καλές πράξεις και αν κάνετε σε αυτή τη ζωή θα ανταμειφθούν στη μετά θάνατον ζωή, είτε πρόκειται για ένα μέρος του παραδείσου είτε για μια πιο απίστευτη μετενσάρκωση. Αντίθετα, τα αρνητικά λόγια και οι πράξεις φέρνουν βλαβερές καρμικές συνέπειες.

Με πιο απλά λόγια, ότι σπείρεις θα θερίσεις. Δεν μπορείτε να φυτέψετε μια σειρά από κρεμμύδια στους κήπους σας και να περιμένετε να μεγαλώσει μια σειρά από ντομάτες. Ομοίως, δεν μπορείτε να περιμένετε θετικά αποτελέσματα όταν κάνετε αρνητικές επιβεβαιώσεις στο Σύμπαν.

Κάντε το από την καρδιά σας όταν λέτε ή κάνετε κάτι καλό για κάποιον. Μην κολλάτε κανένα κορδόνι και μην περιμένετε καμία "επιστροφή" ως αντάλλαγμα. Είτε το άτομο αξίζει είτε όχι, έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε απεριόριστη καλοσύνη.

Ίσως έχετε ακούσει για τυχαίες πράξεις καλοσύνης που δημιουργούν θετικά καρμικά αποτελέσματα που επιστρέφουν σε εσάς.

5. Αποσυνδεθείτε από τοξικά άτομα και καταστάσεις για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία καρμικού καθαρισμού

Σύμφωνα με τις αρχές του νόμου της έλξης, έλκετε ότι βάζετε στο Σύμπαν. Το Σύμπαν συμφωνεί ότι αν μιλάτε για ζωή, ευλογίες και άλλες θετικές επιβεβαιώσεις, προσελκύετε το ίδιο. Ωστόσο, εάν λέτε κατάρες και αρνητικές επιβεβαιώσεις, το αμερόληπτο Σύμπαν πρέπει να σας στείλει δυσμενή αποτελέσματα.

Ένας αποτελεσματικός καρμικός καθαρισμός ή αλλαγή προδιαγραφής εξαρτάται από την τόνωση της θετικής σας ενέργειας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις εχθρικές δυνάμεις. Αυτό είναι ένα διανοητικό και πνευματικό έργο, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών επιρροών. Αν σε περιβάλλουν τοξικοί άνθρωποι και καταστάσεις, μπορεί να σου δώσει μια αρνητική στάση και όλες τις συνέπειες που προσελκύει.

Ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν ζει σε έναν τέλειο κόσμο και πάντα θα έχετε κάποιους που αποσπούν την προσοχή, σκληρούς ανθρώπους και καταστάσεις που είναι πληγωτικές. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τα αλλάξετε, έχετε τη δύναμη να τους επιτρέψετε να ελέγχουν τη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να μείνετε σε μια μονόπλευρη τοξική σχέση που δεν σας προσφέρει παρά πόνο, πικρία και απογοήτευση. Η αποσύνδεση από αυτή την αρνητικότητα σας ελευθερώνει να δημιουργήσετε περισσότερη θετική καρμική ενέργεια. Αρνηθείτε να επιτρέψετε πια σε χειριστικούς και τοξικούς ανθρώπους να ελέγχουν τη ζωή σας.


Μια σημαντική συμβουλή για την εκτέλεση ενός βαθύ καρμικού καθαρισμού

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να τηρείτε τη μετενσάρκωση ή άλλες θρησκευτικές παραδόσεις για να επωφεληθείτε από την ενίσχυση της καρμικής σας ενέργειας. Είτε πιστεύετε είτε όχι σε ένα μέλλον, το να είστε ευγενικοί και υπεύθυνοι φέρνει μια ζωή ευλογιών.

Φανταστείτε πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος αν όλοι έβαζαν την προσοχή τους στο να είναι ευγενικοί, να έχουν ευγνωμοσύνη και να ζουν κάθε λεπτό στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Θα άλλαζε τα πάντα! Το καλό κάρμα δεν περνά ποτέ χωρίς να γίνει αντιληπτό.

Αν πιστεύετε οτι θέλετε την καθοδηγηση μου, μην διστάσετε να επικοινωνησετε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
 
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση. Έτσι, σε αυτήν την αναζήτηση να νιώσετε καλύτερα, οι καρδιές μπορούν να βρουν κομμάτια γαλήνης, κομμάτια ευτυχίας και τη βεβαιότητα ότι κάθε στιγμή προσφέρει μια νέα ευκαιρία να ανθίσουν.

Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Καρμική κάθαρση για τη ζωή σας - Πως γίνετε η αλλαγή προδιαγραφής γεγονότων
Σταύρος Πλουμιστός: Καρμική κάθαρση για τη ζωή σας - Πως γίνετε η αλλαγή προδιαγραφής γεγονότων
Σταύρος Πλουμιστός: Καρμική κάθαρση για τη ζωή σας - Πως γίνετε η αλλαγή προδιαγραφής γεγονότων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju7XunHT-K25PMPz8KDYr2C-_lJ6MWzXy479lOppfAsWigqH8F-N5kot2HsxvKfVJLeKu0WicefiBHexHvQ4ZQmzu869FPgmNMWlQV6vgG9npT_rxjcKtsp16RTqWaBX8vumlPywPQivQaIzw_pzMY9D5bPnE59DRVAINF5kGTI9mvSAa_fVkkOp988nG-/w400-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%20%CE%B6%CF%89%CE%AE%20%CF%83%CE%B1%CF%82%20%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%CE%B7%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82%20%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CF%89%CE%BD%20.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju7XunHT-K25PMPz8KDYr2C-_lJ6MWzXy479lOppfAsWigqH8F-N5kot2HsxvKfVJLeKu0WicefiBHexHvQ4ZQmzu869FPgmNMWlQV6vgG9npT_rxjcKtsp16RTqWaBX8vumlPywPQivQaIzw_pzMY9D5bPnE59DRVAINF5kGTI9mvSAa_fVkkOp988nG-/s72-w400-c-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%20%CE%B6%CF%89%CE%AE%20%CF%83%CE%B1%CF%82%20%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%CE%B7%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82%20%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CF%89%CE%BD%20.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_762.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_762.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content