Πώς να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί τηλεπαθητικά

Πώς να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί τηλεπαθητικά

👉Η τηλεπάθεια είναι η μεταφορά σωματικής, συναισθηματικής ή διανοητικής ενέργειας, ή ένας συνδυασμός αυτών, από τον έναν άνθρωπο στον άλλον, χωρίς φυσική επαφή.

Είναι η ικανότητα να επικοινωνούμε σε ένα άλλο επίπεδο, όχι με λόγια αλλά μόνο με τη δύναμη του μυαλού μας.

Είναι η άμεση μεταφορά της σκέψης και των συναισθημάτων από ένα πρόσωπο σε άλλο πρόσωπο χωρίς τη χρήση των πέντε αισθήσεων, της όρασης, της ακοής, της αφής, της γεύσης και της όσφρησης.

Έχεις πει ποτέ στο παρελθόν, «το σκεφτόμουν αυτό που είπες», όταν κάποιος σου μιλούσε; Είχες ποτέ το προαίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ανακάλυψες αργότερα ότι κάποιος στην οικογένειά σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είχε ανάγκη από βοήθεια;

Είχες πάει ποτέ κοντά σε κάποιον ο οποίος ήταν πολύ νευρικός και διαπίστωσες ότι έγινες κι εσύ νευρικός; Όλες αυτές είναι τηλεπαθητικές εμπειρίες.

Για να πετύχετε επικοινωνία με τηλεπάθεια, πρέπει πρώτα να το πιστέψετε.

Ο καθένας μπορεί να αναπτύξει ψυχικές ικανότητες. Είναι η δύναμη που υπάρχει μέσα σε όλους μας, αλλά μερικοί άνθρωποι παίρνουν τον έλεγχό της. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να αναπτύξετε και αυτές τις ικανότητες. Ο απλούστερος τρόπος να προσπαθήσεις είναι να κάνεις κάποιον να σε σκεφτεί χωρίς να τον πάρεις τηλέφωνο.

Πρέπει να σκέφτεστε πώς να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί τηλεπαθητικά;

Λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε ή οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει. Το πραγματικό συστατικό είναι η εμπιστοσύνη. πιστέψτε στις ικανότητές σας για να δείτε τι είστε ικανοί.

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορούν να βελτιώσουν την τηλεπαθητική σας δύναμη. Εδώ, παρέχουμε μια απλή άσκηση που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

Πώς να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί τηλεπαθητικά

Άσκηση: Στείλτε το τηλεπαθητικό μήνυμα σε κάποιον να σας καλέσει:

Μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας τηλεφωνήσει σκεπτόμενος τον συνεχώς. Εάν είναι αρκετά ευαίσθητα, θα πιάσουν τα ενεργειακά σήματα σας και θα αρχίσουν να σκέφτονται και εσάς. Για να ελέγξετε αν έχετε πραγματικά στείλει το μήνυμα τηλεπαθητικά, τι θα μπορούσε να είναι πιο σίγουρο από ένα τηλεφώνημα από το ίδιο άτομο;

Εδώ είναι μερικά απλά βήματα για να το κάνετε:
  1. Αποφασίστε ποιον θέλετε να καλέσετε. Το άτομο πρέπει να είναι φίλος σας αλλά δεν πρέπει να σας μιλά τακτικά. Δεν πρέπει να είναι ο πρώην σας ή το άτομο που δεν σας μιλά πια.
  2. Ξεκινήστε με την άσκηση αναπνοής: εισπνεύστε και μετρήστε μέχρι το τέσσερα, κρατήστε την αναπνοή σας και μετρήστε μέχρι το τέσσερα και στο τέλος, εκπνεύστε και μετρήστε μέχρι το οκτώ. Αυτό θα σας χαλαρώσει και θα καθαρίσει το μυαλό σας.
  3. Επαναλάβετε την παραπάνω άσκηση άλλες δύο φορές.
  4. Απαιτείται σαφήνεια και εστίαση για να κάνετε τα επόμενα βήματα.
  5. Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε μια οθόνη ταινίας.
  6. Με το μυαλό σας, δείτε ότι στέκεστε σε ένα μεγάλο πράσινο γκαζόν, έχετε επτά μπαλόνια με τα ακόλουθα χρώματα: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, βιολετί και indigo
  7. Ξεκινώντας με το κόκκινο μπαλόνι, τα αφήνεις ένα ένα να πάνε στον αέρα με τρόπο που όταν το ένα εξαφανίζεται στον ουρανό, αφήνεις ένα άλλο.
  8. Όταν εξαφανιστούν όλα τα μπαλόνια, δείτε την οθόνη της ταινίας στην οποία βρίσκεται ένα τηλέφωνο σε μια γωνία και ο φίλος σας είναι παρών σε μια άλλη γωνία.
  9. Οραματιστείτε ότι ο φίλος σας σηκώνει το τηλέφωνο και σας μιλάει χαρούμενος. Ο φίλος σου ρωτάει πώς είσαι.
  10. Επαναλάβετε αυτό το πείραμα για πέντε συνεχόμενες ημέρες ταυτόχρονα. σίγουρα θα έχετε τα αποτελέσματα. (Αυτή η άσκηση έχει ληφθεί από το βιβλίο Psychic Development for Beginners του William Hewitt)
Πριν κάνετε οποιαδήποτε άσκηση, βεβαιωθείτε ότι το μυαλό σας είναι συγκεντρωμένο και ότι έχετε τον πλήρη έλεγχό του. Εάν όχι, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Διαλογιστείτε καθημερινά
  • Εστιάστε μόνο σε μία σκέψη τη φορά
  • Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι για όσο περισσότερο μπορείτε σε αυτή τη σκέψη
  • Χαλαρώστε πρώτα το μυαλό σας και χτίστε ξανά αυτή την εστίαση
  • Επαναλάβετε αυτό καθημερινά για τουλάχιστον πέντε λεπτά, αλλά όσο περισσότερο εξασκηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα ελέγξετε το μυαλό σας
Διαλογιστείτε για μια ώρα κάθε μέρα

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε κάποιον να σκεφτεί για εσάς είναι μέσω του διαλογισμού.

Πως λειτουργεί αυτό;
  • Ο διαλογισμός αλλάζει τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων του μυαλού ενός ατόμου και τα επίπεδα ορμονών, τα οποία μπορούν να σηματοδοτήσουν στους άλλους ότι ενδιαφέρονται για αυτούς, εάν οι σκέψεις τους εστιάζονται στο συγκεκριμένο άτομο.
  • Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πρακτικών για διαλογισμό, αλλά η καλύτερη είναι να κάθεστε ήσυχα με τα μάτια σας κλειστά και να αναπνέετε βαθιά ενώ τα σκέφτεστε.
  • Διαλογιστείτε και σκεφτείτε τα ειδικά όταν είστε μακριά τους.
Αυτή είναι μια απλή άσκηση που μπορείτε να κάνετε σχεδόν οπουδήποτε. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να διαλογίζεστε για 30 λεπτά κάθε μέρα.

Γράψτε τις σκέψεις σας για κάποιον
  • Αν θέλετε κάποιος να σας σκέφτεται τηλεπαθητικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον σκεφτείτε.
  • Το επόμενο βήμα είναι να γράψετε τις σκέψεις σας για αυτά και να κρατήσετε το χαρτί με τις σκέψεις σας σε ένα μέρος όπου θα το βλέπουν συχνά
Πώς βοηθά αυτό;
  • Βοηθάει γιατί όταν το διαβάσουν, η διατύπωση θα προκαλέσει τον εγκέφαλό τους να σε σκεφτεί.
  • Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να διαβάσουν τις λέξεις και να σκεφτούν για εσάς, παρακινώντας τους να θυμηθούν το όνομα ή το πρόσωπό σας.
Σκεφτείτε τους και οραματιστείτε το πρόσωπό τους όσο πιο ζωντανά γίνεται

Αν θέλετε να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί, τότε θα πρέπει να τον σκεφτείτε και να οραματιστείτε το πρόσωπό του όσο πιο ζωντανά γίνεται. Κάνοντας αυτό θα τους στείλετε ένα τηλεπαθητικό σήμα.

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί χωρίς να είστε πραγματικά εκεί ή να τον δείτε μόνοι σας.

Οραματιστείτε να κάνετε πράγματα μαζί που είναι ευχάριστα και για τους δυο σας.
  • Όταν στέλνετε θετικές σκέψεις στο σύμπαν, μπορεί να σκεφτούν και εσάς και να επιστρέψουν τα ίδια συναισθήματα.
  • Έτσι την επόμενη φορά που θα τους συναντήσετε, ο χρόνος μαζί θα είναι πιο ευχάριστος.
Σκεφτείτε πώς θα ήταν αν ήταν ακριβώς δίπλα σας
  • Αν αυτός είναι κάποιος με τον οποίο συνθλίβετε, τότε σκεφτείτε πώς θα ήταν αν ήταν ακριβώς δίπλα σας.
  • Πώς θα ένιωθε ο αέρας; Θα χτυπούσε η καρδιά σας πιο γρήγορα περιμένοντας να μπορέσετε να τους μιλήσετε και να τους αγγίξετε το χέρι ή να τους αγκαλιάσετε σφιχτά γύρω από τον ώμο;
  • Προσπαθήστε να οραματιστείτε τα συναισθήματα και τις σκέψεις εκείνη τη στιγμή, βεβαιωθείτε ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας είναι αγνά.
  • Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να σκεφτούν και εσάς.

Συμπέρασμα

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είστε τηλεπαθητικοί ή ότι θα ξέρετε πώς να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί τηλεπαθητικά, αλλά η διαδικασία του διαλογισμού και της οπτικοποίησης λέγεται ότι βοηθά στην καλλιέργεια αυτών των δεξιοτήτων.

Αν θέλετε κάποιος που είναι σημαντικός στη ζωή σας να σας σκέφτεται πιο συχνά, δοκιμάστε αυτούς τους απλούς τρόπους για να τον κάνετε να κάνει ακριβώς αυτό.

Δοκιμάστε το για μια ή δύο εβδομάδες και δείτε αν θα σας καλέσουν! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να σε σκέφτονται όλη μέρα.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί τηλεπαθητικά
Πώς να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί τηλεπαθητικά
Πώς να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί τηλεπαθητικά
https://www.thetimes.co.uk/imageserver/image/%2Fmethode%2Fsundaytimes%2Fprodmigration%2Fweb%2Fbin%2F3c99319c-f967-46dd-8aa0-aecec20a318d.jpg?crop=1500%2C1000%2C0%2C0
https://i.ytimg.com/vi/_ZaSXc88CEk/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_56.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_56.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content