Στ. Πλουμιστός: (Μόνο για φωταδιστές) - 13 Αποκαλυπτικές ερωτήσεις αν είσαι Εργάτης του Φωτός

Στ. Πλουμιστός: (Μόνο για φωταδιστές) - 13 Αποκαλυπτικές ερωτήσεις αν είσαι Εργάτης του Φωτός

👉Αυτό το τεστ θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε εάν είστε ή όχι Εργάτης του Φωτός ή αν πιθανόν υπηρετείτε άθελα σας την σκοταδιστική πλευρά.

Είστε εδώ στη Γη με μια ειδική αποστολή να βοηθήσετε άλλους να ανέλθουν σε μια ανώτερη διάσταση της συνείδησης;

Δεν είναι όλοι οι Εργάτες του Φωτός ίδιοι. 
Στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα με διάφορες καταβολές, τύπους προσωπικότητας και αποστολές ψυχής. Δεν είναι εύκολο να γυμναστείς μόνος σου αν είσαι μέλος αυτής της μοναδικής ομάδας. Αλλά υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που συνήθως παρουσιάζουν οι Εργάτες του Φωτός.

Εάν ταυτίζεστε με περισσότερα από τα μισά σημάδια σε αυτό το τεστ Εργάτη Φωτός, τότε είναι πολύ πιθανό να είστε μια από αυτές τις ειδικές ψυχές.


Το τεστ Εργάτη του Φωτός – 13 Αποκαλυπτικές Ερωτήσεις

1. Νιώθετε συχνά παρεξηγημένοι;

Οι εργάτες του φωτός έχουν πολλά προβλήματα να προσαρμοστούν στον γενικό πληθυσμό. Αγωνίζονται με τα συναισθήματα ότι είναι διαφορετικοί από τους συνομηλίκους τους, κυρίως επειδή είναι στην πραγματικότητα.

Αυτή η εμπειρία βοηθά την ψυχή σας να κατανοήσει λίγο περισσότερο την ανθρωπότητα, κάτι που βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας αφύπνισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

2. Νιώθετε τον υψηλό σκοπό;
Οι Εργάτες του Φωτός είναι εδώ για τον πρωταρχικό σκοπό να βοηθήσουν στην ανύψωση της ανθρωπότητας σε μια ανώτερη διάσταση της συνείδησης.

Αυτή είναι μια τεράστια επιχείρηση με πολλές ψυχές εδώ για να βοηθήσουν αυτό το έργο.

Επειδή πρέπει να εκδηλωθούν ως άνθρωποι που ζουν σε μάτριξ, η αποστολή τους συνήθως δεν τους είναι εμφανής μέχρι την ενηλικίωση, όταν υφίστανται μια πνευματική αφύπνιση. Ωστόσο, γνωρίζουν συνεχώς ότι υπάρχει ένας σκοπός στην ύπαρξή τους εδώ, ακόμα κι αν δεν έχουν καταλάβει καλά τι ακριβώς είναι αυτός ο σκοπός.

3. Είστε το είδος του ατόμου που σταματά πάντα για να βοηθήσει;
Η φύση της αποστολής της ψυχής σημαίνει ότι οι Εργάτες του Φωτός έχουν μια άσβεστη δίψα να βοηθήσουν τους άλλους – συχνά εις βάρος τους.

Εάν είστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε κάποιον και δυσκολεύεστε πραγματικά να πείτε στους άλλους «όχι», τότε αυτός μπορεί να είστε εσείς.

4. Έχετε ισχυρές δυνάμεις ενσυναίσθησης;
Η ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα κατανόησης και αίσθησης των συναισθημάτων των άλλων μέσω της εφαρμογής της διαίσθησης.

Αυτό ισχύει αν είστε ο τύπος του ατόμου που δείχνει διορατικότητα στις συναισθηματικές καταστάσεις των άλλων.

5. Προσελκύετε συχνά πληγωμένους και δύσκολους ανθρώπους;
Οι εργάτες φωτός εκπέμπουν ενέργεια που προσελκύει ανθρώπους που βρίσκονται σε χαμηλή δόνηση.

Οι άνθρωποι που έχουν βιώσει δυσκολίες και τραύματα αναζητούν φυσικά εκείνους που έχουν ισορροπία, ενσυναίσθηση και καλοσύνη στη διάθεσή τους.

6. Νοσταλγείτε όταν είστε στο σπίτι;
Οι εργάτες φωτός που είναι στην αρχή προέρχονται από αλλού στο σύμπαν, και παρόλο που σπάνια το θυμούνται πριν ξυπνήσουν, υπάρχει πάντα μια αίσθηση ότι προέρχονται από αλλού.

Οι ψυχές τους προέρχονται από ένα διαφορετικό δονητικό τοπίο και είναι δύσκολο να το συνηθίσεις. Μετά το ξύπνημα, αυτό το συναίσθημα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί.

7. Είστε χορτοφάγος, βίγκαν ή με άλλο τρόπο έλκεστε μόνο από φυσικά τρόφιμα;
Οι εργάτες του φωτός έχουν έντονη συγγένεια με όλα τα έμβια όντα και προτιμούν να τρώνε χορτοφαγικές και vegan επιλογές από το κρέας.

Μέρος αυτού είναι η αποφυγή του πόνου για τα ζώα, και ένα άλλο μέρος είναι η ανησυχία για τη Μητέρα Γη.

Η εκτροφή ζώων χρησιμοποιεί περισσότερη γη, νερό και εκπομπές άνθρακα από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία αυτή τη στιγμή στην ιστορία.

8. Η κυρίαρχη κουλτούρα δεν φαίνεται ενδιαφέρουσα ή ασήμαντη;
Οι εργάτες φωτός υπάρχουν με διαφορετική ταχύτητα και τείνουν προς υψηλότερες δονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι συχνά δεν συμβαδίζουν με την κυρίαρχη κουλτούρα που έχει (εδώ και πολύ καιρό) τις ρίζες της στη σκέψη χαμηλής δόνησης.

9. Αντιμετωπίζετε καλά τους ανθρώπους ακόμα και όταν σας κακομεταχειρίζονται;
Η μικροπρέπεια δεν είναι μέσα στην εργαλειοθήκη του Εργάτη του Φωτός. Το οφθαλμό αντί οφθαλμού κάνει τον κόσμο τυφλό, οπότε όταν αντιμετωπίζουν κακή μεταχείριση από άλλους, ακολουθούν την παρόρμηση να τους σκοτώσουν με καλοσύνη.

Το να δίνουν το παράδειγμα είναι απαραίτητο για όλους καθώς είναι ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο μπορούν να εκπληρώσουν την κοινή αποστολή ψυχής τους.

10. Είστε σε επάγγελμα φροντίδας (ή θέλετε να είστε);
Οι εργάτες του φωτός έλκονται σε επαγγέλματα φροντίδας γιατί είναι ο πιο φυσικός τρόπος για αυτούς να χρησιμοποιούν τις θεραπευτικές τους ικανότητες για το ευρύτερο καλό.

Είναι επίσης ένας κλάδος της βιομηχανίας όπου υπάρχει απόλυτη ανάγκη για πιο παθιασμένους, ανιδιοτελείς ανθρώπους – ιδανικούς για την αποστολή της ψυχής τους.

11. Έχετε μια ισχυρή σχέση με τη φύση;
Ο φυσικός κόσμος ενδυναμώνει τους Εργάτες του Φωτός και είναι στη φύση που τους βοηθά να επαναφορτίσουν την κοσμική τους ενέργεια και να ανακτήσουν την ισορροπία τους.

Αυτός είστε εσείς εάν έχετε την επιθυμία να περιτριγυρίζεστε από τη φύση όποτε νιώθετε πεσμένοι, κουρασμένοι και απογοητευμένοι.

12. Έχετε κάνει ειρήνη με τη θνητότητα;
Ο θάνατος και ο θάνατος είναι γεγονός της ζωής και η αντιμετώπιση της θνησιμότητας είναι μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου.

Αλλά οι Εργάτες του Φωτός έχουν μια πολύ πιο φιλοσοφική άποψη για τον θάνατο. Καταλαβαίνουν διαισθητικά ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος, απλώς το προοίμιο για μια νέα αρχή.

13. Είστε πνευματικός, αλλά απορρίπτετε τα κυρίαρχα συστήματα θρησκείας ή πεποιθήσεων;
Οι εργάτες του φωτός δεν γνωρίζουν τη φύση τους παρά λίγο αργότερα στη ζωή τους, αλλά συχνά βρίσκουν μια σύνδεση με την πνευματική πλευρά της ύπαρξης με κάποιον άλλο τρόπο.

Ωστόσο, τα κυρίαρχα συστήματα θρησκείας και πεποιθήσεων τείνουν να τους απενεργοποιούν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι δογματικό, αυταρχικό και περιοριστικό – όλα αυτά δεν είναι καλά μαζί τους.


Ερμηνεία των αποτελεσμάτων του τεστ Εργάτη του Φωτός
Εάν έχετε απαντήσει «ναι» σε περισσότερες από τις μισές από αυτές τις ερωτήσεις, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είστε όντως Εργάτης του Φωτός.

Το επόμενο βήμα για εσάς θα είναι να ανακαλύψετε τον σκοπό σας μέσω της πνευματικής  αφύπνισης που κάθε ένα από τα επίπεδα της σας δίνουν διαφορετικά δυνατά και αδύνατα σημεία, και η γνώση αυτών θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας.

Στην πραγματικότητα για να διαβάζετε αυτό το άρθρο είστε στο κατώφλι της κατανόησης του έργου των φωταδιστών. Αν χρειάζεστε την βοήθεια μου μην διστάσετε να επικοινωνησετε μαζί μου. 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: (Μόνο για φωταδιστές) - 13 Αποκαλυπτικές ερωτήσεις αν είσαι Εργάτης του Φωτός
Στ. Πλουμιστός: (Μόνο για φωταδιστές) - 13 Αποκαλυπτικές ερωτήσεις αν είσαι Εργάτης του Φωτός
Στ. Πλουμιστός: (Μόνο για φωταδιστές) - 13 Αποκαλυπτικές ερωτήσεις αν είσαι Εργάτης του Φωτός
http://camminanelsole.com/wp-content/uploads/2017/05/spiritualita.jpg
https://i.ytimg.com/vi/i0e9CgS_I14/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/13.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/13.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content