Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 11/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 11/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 11/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Νέα καταγγελία: «Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα… δεν βρέθηκε ούτε μια μέρα στη Μόσχα»! - Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, καθώς τονίζει ότι ο νέος ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα δεν βρέθηκε ούτε μια μέρα στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Από 1/1/21, μετά από διαγωνισμό στον οποίο πήρα μέρος αλλά δεν… κέρδισα (!), ο νέος νικητής υπέγραψε συμβόλαιο και ξεκίνησε τη δουλειά του. Πέρασαν ήδη 15 μήνες και στην ΕΡΤ δεν βγήκε ΟΥΤΕ ένα ρεπορτάζ από Ρωσία! (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Κυβέρνηση: Διώχνει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και βάζει ιδιώτες στο ΕΣΥ από την «μπροστινή πόρτα» - Την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου πήρε το εφιαλτικό σχέδιο Θ.Πλεύρη-Μ.Γκάγκα για την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και την απορρύθμιση του δημόσιου τομέα της Υγείας, το οποίο βάζει ιδιώτες σε όλες τις φάσεις της δημόσιας Υγείας ιδιώτες από την «μπροστινή πόρτα» ενώ παράλληλα προβλέπει την διάλυση περιφερειακών νοσοκομείων και την μετατροπή τους σε Κέντρα Υγείας.

Το νομοσχέδιο είναι θέμα χρόνου να κατατεθεί από τους δύο υπουργούς για συζήτηση στη Βουλή, ενώ έρχεται την ώρα που κυβέρνηση ετοιμάζεται να απολύσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς (31 Μαρτίου τελειώνει η προθεσμία). (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Ο Χατζηδάκης καταργεί τον ΟΑΕΔ για να κόψει ανέργους και παροχές! - 
Τα ψιλά γράμματα του νομοσχεδίου για την αντικατάσταση του οργανισμού από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης

Σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας ακόμη και την ονομασία του ΟΑΕΔ περιλαμβάνει νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που τίθεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση, με στόχο να ψηφιστεί τον Απρίλιο. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Νάρκες-πεταλούδες: Το "σοβιετικό παιχνίδι θανάτου" μπλοκάρει την απομάκρυνση αμάχων στην Ουκρανία - Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αξιωματούχοι στο Κίεβο κατηγόρησαν τη Μόσχα ότι ρίχνει από αέρος νάρκες κατά προσωπικού PFM-1. Γνωστές και ως "νάρκες-πεταλούδες", "πέταλα", "πράσινοι παπαγάλοι" ή και "σοβιετικά παιχνίδια θανάτου", αυτές οι μικρές πλαστικές νάρκες, που η καθεμία ζυγίζει λιγότερο από 55 γραμμάρια, διασκορπίζονται κατά χιλιάδες σε μεγάλες περιοχές. Υπάρχουν αναφορές ότι ρίφθηκαν στους ανθρωπιστικούς διαδρόμους για να μπλοκάρουν την εκκένωση της Μαριούπολης. Οι συγκεκριμένες νάρκες έλκουν την καταγωγή τους από τις ΗΠΑ και αρχικά προορίζονταν για να εμποδίζουν τα κονβόι ανεφοδιασμού. Σήμερα είναι γνωστές ως κύρια αιτία για τον ακρωτηριασμό παιδιών. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Αποκλειστικό: Αυτό είναι το τελικό νομοσχέδιο με όλες τις αλλαγές στον ΟΑΕΔ - Ριζικές αλλαγές στον ΟΑΕΔ και στο "καθεστώς" κατάρτισης προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπ. Εργασίας, κου Κωστή Χατζηδάκη το οποίο παρουσίασε χθες. Το Capital.gr παρουσιάζει κατ΄αποκλειστικότητα τα 62 άρθρα του :

Σχέδιο νόμου με τίτλο "Δουλειές Ξανά: Αναδιοργάνωση Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, μεταρρύθμιση του συστήματος επαγγελματικής κατάρτισης και διάγνωσης των αναγκών εργασίας και άλλες διατάξεις". (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Αντί να κάνουν προσλήψεις στο ΕΣΥ, βάζουν ιδιώτες γιατρούς από την «μπροστινή πόρτα»! - 
Το νομοσχέδιο Πλεύρη - Γκάγκα με την έγκριση του πρωθυπουργού «κόβει» την πρόσβαση των πολιτών στις δημόσιες δομές

Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει στη δημόσια υγεία το νέο νομοσχέδιο Πλεύρη – Γκάγκα, το οποίο πήρε πριν από λίγα 24ωρα την έγκριση του πρωθυπουργού και του υπουργικού συμβουλίου, και έτσι είναι θέμα χρόνου να κατατεθεί από τους δύο υπουργούς για συζήτηση στη Βουλή. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ................... ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

6 - Α.Βασσαράς: «Από εργαστήρια όπως αυτά στην Ουκρανία θα βγει ο SARS-COV-3 – Τώρα έκαναν πειράματα με χολέρα» - Στα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία τα οποία φέρεται να χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ και πλέον βρίσκονται στα χέρια των Ρώσων αναφέρθηκε ο γιατρός Αλέξανδρος Βασσαράς.

«Δεν μάθαμε 2 χρόνια τώρα, πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα παιχνίδια; Και ο κορωνοιός από ένα τέτοιο εργαστήριο δε βγήκε; Είναι ένας ιός που ανέκαθεν υπήρχε, πειραματικά ως βάση, για να μπορέσουν να κάνουν τέτοιου είδους έρευνες, που όπως λένε είναι προς όφελος του κόσμου. Και το αποτέλεσμα είναι να έχεις έναν κορωνοιό από τη φύση τον οποίο τον έχεις εξελίξει σε κάτι παραπάνω με κάτι πειράματα που έκανες. Το αποτέλεσμα αυτών των πειραμάτων, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό. Τα έγγραφα των ερευνών που εξαφανίστηκαν από τα εργαστήρια αυτά, έκαναν λόγο για μικρόβιο χολέρας, πειράματα με διάφορους ιούς. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Η Ρωσία κατηγορεί τη Meta για «εξτρεμιστική δραστηριότητα» - Η πρεσβεία της Ρωσίας στις ΗΠΑ απαίτησε η Ουάσιγκτον να σταματήσει τις «εξτρεμιστικές δραστηριότητες» της Meta, της εταιρείας στην οποία ανήκει ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Facebook, μετά την απόφασή της να τροποποιήσει τον κανονισμό χρήσης της ως προς την υποκίνηση βίας και τη ρητορική μίσους και να επιτρέπει τις αναρτήσεις που καλούν να «πεθάνουν οι ρώσοι εισβολείς» και υποκινούν πράξεις βίας εναντίον των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και της ρωσικής πολιτικής ηγεσίας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Η δυσοίωνη σχέση μαθητών με το σχολείο στο ντοκιμαντέρ «Τέλος χρόνου» - Η σχέση των μαθητών με το σχολείο και οι πανελλαδικές εξετάσεις -θέματα που προβληματίζουν χιλιάδες οικογένειες- «πρωταγωνιστούν» στο ντοκιμαντέρ «Τέλος χρόνου» του Λουκά Παλαιοκρασά, που προβάλλεται στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (10-20/3) και συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα Newcomers. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Κανένα ΣΕΒΑΣ! Φωτογραφήθηκε και ποζάρει ως Ιησούς με ακάνθινο στεφάνι και ντεκολτέ – BINTEO - Με ακάνθινο στεφάνι ως άλλος Ιησούς φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό ο Παντελής Καναράκης.

Στα πλαίσια της φωτογράφησης μάλιστα ο ηθοποιός ποζάρει μαζί με τους συνεργάτες του και αναπαριστούν τον Μυστικό Δείπνο. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Άλμα του πληθωρισμού στο 7,2% τον Φεβρουάριο - Η ακρίβεια «πνίγει» νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Κάθε ρεκόρ κατέρριψε ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο πληθωρισμός άγγιξε το 7,2%, έναντι 5,2% τον Ιανουάριο.

Αναλυτικότερα, από τη σύγκριση του γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή του Φεβρουαρίου 2022 με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2021 προέκυψε αύξηση 7,2%, έναντι μείωσης 1,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2021 με το 2020.

Ο γενικός δείκτης κατά τον Φεβρουάριο 2022 σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2022 παρουσίασε αύξηση 1,1%, έναντι αύξησης 0,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - ΠΟΥ σε Ουκρανία: «Καταστρέψτε τώρα τα βιολογικά εργαστήρια – Θα εξαπλωθούν νέοι φονικοί ιοί» -
Στα βιολογικά εργαστήρια που υπάρχουν στην Ουκρανία και φέρεται να χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ αναφέρθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος ισχυρίζεται ότι συμβούλεψε το Κίεβο να τα καταστρέψει για να μην εξαπλωθεί ένας νέος φονικός ιός, όπως ο Covid-19.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει ότι συμβούλευσε την Ουκρανία να καταστρέψει υψηλού κινδύνου παθογόνα που υπάρχουν στα εργαστήρια δημόσιας υγείας της χώρας, προκειμένου να αποτραπεί «όποια πιθανή διαρροή» που θα διέσπειρε ασθένεια στον πληθυσμό, αναφέρει το Reuters. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Χιλιάδες εθελοντές Άραβες εθελοντές σπεύδουν στην Ουκρανία στο πλευρό των Ρώσων: «Χρωστάμε στη Μόσχα» - Χιλιάδες Άραβες εθελοντές ετοιμάζονται να σπεύσουν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν στο πλευρό των Ρώσων, καθώς πλέον ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι θέλει να επιτρέψει σε εθελοντές να πολεμήσουν εναντίον των ουκρανικών δυνάμεων και ενέκρινε την παράδοση των κατασχεθέντων δυτικών πυραυλικών συστημάτων στους υποστηριζόμενους από τη Ρωσία μαχητές. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Παρέμβαση Τραμπ: Οι Αμερικανοί πρέπει να φοβούνται ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ με την Ρωσία - Έψεξε ως ανίκανη την ηγεσία Μπάιντεν και πως οδηγεί τα πράγματα σε αδιέξοδο! Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί «πρέπει να φοβούνται» τον πυρηνικό πόλεμο με την Ρωσία!

Ο πρώην πρόεδρος εξέφρασε τους φόβους του για την ενδεχόμενη κλιμάκωση της κατάστασης στην Ουκρανία, καθώς το ΝΑΤΟ, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, πρόσφερε την υποστήριξή του εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης της Ρωσίας με την γείτονά της. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ................... ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 11/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 11/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 11/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://images.newindianexpress.com/uploads/user/imagelibrary/2021/9/3/w900X450/media_freedom.jpg?w=400&dpr=2.6
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/1132022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/1132022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content