Στ. Πλουμιστός - Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 27 Ιουνίου 2022 στο Χορευτό Πηλίου

Στ. Πλουμιστός - Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 27 Ιουνίου 2022 στο Χορευτό Πηλίου

👉Αν δεν ξέρεις πως να αρχίσεις να νιώθεις τον εαυτό σου, ξεκίνα με την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης, με τον Σταύρο Πλουμιστό.

Το Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης είναι έμπνευση του Στ. Πλουμιστού, που γίνετε κάθε χρόνο με εξαιρετική επιτυχία προσφέροντας ξεκούραση και πνευματική ανάταση στα άτομα που συμμετέχουν. Με σεμινάρια, βιωματικές εμπειρίες, δραστηριότητες αυτοβελτίωσης, ενώ ταυτόχρονα, προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες και θεραπευτικές συνεδρίες που αποβλέπουν στην εκ βαθέων συναισθηματική αποφόρτιση καθώς και στην σωματική ξεκούραση.

Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσουμε τον πόνο, την θλίψη, την κούραση, την μοναξιά και την απογοήτευση, σε θετικότητα που θα έλξη αυτά που πάντα επιθυμούσαμε. Η επίδραση της συναισθηματικής αποφόρτισης θα επηρεάσει όλες αυτές τις εσωτερικές διεργασίες στο ενεργειακό μας πεδίο και θα αναγνωρίσουμε και θα αλλάξουμε τις αρνητικές δονήσεις μέσα και γύρω μας, με την ευεργετική χαλάρωση στο σώμα μας.

Θα αποδεχτούμε και θα αγαπήσουμε το σώμα μας. Θα φροντίσουμε τον εαυτό μας και θα θρέψουμε τα αδύναμα κομμάτια μας. Θα ξεμπλοκάρουμε την καρδιά μας μεταμορφώνοντας την ενέργεια μας. Θα αφεθούμε στην ένωση ψυχής και σώματος. Θα εκπαιδευτούμε σε νέους τρόπους σκέψης και ενσυναίσθησης, που θα μας οδηγήσουν στην ηρεμία, την συγκρότηση, την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία.

Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 
23 έως 27 Ιουνίου 2022 
στο Χορευτό Πηλίου
μπορούν να συμμετέχουν
ΜΟΝΟ έως 14 άτομα.

Δηλώσεις Συμμετοχής  
6945 723 523

Η φιλοσοφία του Τετραήμερου Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης
Όλοι συμμετέχοντες διαμένουν σε μια βίλα σε ξεχωριστά δωμάτια, είναι συνάνθρωποι που συμβάλουν ο καθένας με τον τρόπο του στην ένωση της ομάδας. Η κατανόηση, η ενσυναίσθηση και η θετική προδιάθεση, είναι τα βασικά συστατικά για την επίτευξη του στόχου. Η συναισθηματική αποφόρτιση, η ξεκούραση και η αυτοβελτίωση είναι τα τελικά δώρα που θα πάρει ο καθένας που θα συμμετάσχει σε αυτή την τετραήμερη "συμβίωση". 

Σκοπός του 
Είναι να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να μοιραστούν αυτό που νιώθουν μέσα τους. Μέσα από έναν μοναδικό τρόπο που έχει ο Στ. Πλουμιστός, απελευθερώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που τους επιβαρύνουν καθημερινά, ώστε να ξεκινήσουν να λειτουργούν αποτελεσματικότερα στην ζωή τους.

Τι θα μάθω;
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναγνωρίσουν ποιες είναι οι περιοριστικές αντιλήψεις που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν την ζωή τους πιο λειτουργική και ευχάριστη, καθώς επίσης να αποκτήσουν τεχνικές, πρακτικές και ψυχολογία για να τις ξεπεράσουν. 

Μέσα από μία βιωματική διαδικασία οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη και την συναισθηματική τους νοημοσύνη, να αξιοποιήσουν το εσωτερικό τους δυναμικό και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους σε όλους τους τομείς, κατανοώντας μέσω την εμψύχωσης, την θωράκιση που πρέπει να έχουν και τα όρια που πρέπει να βάζουν.

Σεμινάρια, βιωματικές ασκήσεις και θεραπευτικές αποφορτίσεις 
 • Τα σημάδια του σύμπαντος ότι είσαι ενεργειακός άνθρωπος – Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι πρέπει να κάνεις (Σεμινάριο)
 • Πως οι σκέψεις σου επηρεάζουν το σώμα σου - κατάθλιψης - άγχος - ασθένειες. Πως να κατευθύνεις τις σκέψεις σου. (Σεμινάριο)
 • Εμψύχωση - Θωράκιση - Όρια. Οι τρόποι μεθοδολογίας και εφαρμογής τους (Σεμινάριο)
 • Διαμοιρασμός συναισθημάτων μέσα από μια συμβίωση. (Αναγνώριση του εαυτού μου μέσα από βιωματικές ασκήσεις)
 • Βραδινός διαλογισμός απελευθέρωσης και ρύθμιση ενεργειακών κέντρων (Voice Healing) στη θαλασσα.
 • Hatha yoga από την yoga instructor (200hr Ryt) Βαγενά βικυ
 • Χαλαρωτικό μασάζ από μασέρ σε συνδυασμό με Voice Healing
 • Περίπατος θεραπείας - σύνδεση με την φύση.
 • Προσωπικές εκτιμήσεις και απελευθερώσεις με τον Στ. Πλουμιστό.
Που θα γίνει 
Το Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές συγκρότημα Sea and Sun Villas στο Χορευτό Πηλίου, στις διώροφες βίλες Villa Athena και  Villa Nemesis (πατήστε επάνω στους συνδέσμους και δείτε) με ιδιωτική αυλή και πισίνα στο κέντρο του Χορευτού και ακριβώς μπροστά στην παραλία - θαλασσα Αιγαίου.

Τι πρέπει γνωρίζετε 
 • Να έχετε δικές σας πετσέτες θαλάσσης
 • Να έχετε κάνει εγγραφή (Δωρεάν) μέσω του κινητού σας στο www.voicehealing.gr   για να κάνετε τον διαλογισμό στην θαλασσα. (Η συνεδρία διαλογισμού επιβαρύνει τον συμμετέχοντα - 31 ευρώ και ισχύει η χρήση της συνεδρίας για έναν ολόκληρο μήνα).
 • Στην τιμή περιλαμβάνετε η τετραήμερη διαμονή σας σε υπερδιπλό κρεβάτι δυο ατόμων ή μονό, τα σεμινάρια, τις βιωματικές ασκήσεις, το θεραπευτικό μασάζ, τους διαλογισμούς και την επιμέλεια του προγράμματος.
 • Η κάθε βίλα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου το κάθε άτομο μπορεί να κάνει χρήση για οποιαδήποτε προετοιμασία πρωινού και φαγητού επιθυμεί. (Δείτε περισσότερα για τις παροχές τις κάθε βίλας ΕΔΩ)

Η περιοχή και πως θα έρθετε 
Το Χορευτό είναι παραθαλάσσιος οικισμός του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου του νομού Μαγνησίας. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Πηλίου και αποτελεί επίνειο της Ζαγοράς. Το Χορευτό συνδέεται με τον Βόλο με δύο δρόμους, μέσω Χανίων(53 χλμ) και μέσω Τσαγκαράδας(85χλμ). Υπάρχουν και δρομολόγια του Υπεραστικού Κτελ Βόλου σε περίπτωση που δεν έχετε δικό σας όχημα.==============================

Για την συμμετοχή σας

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι τα εξής:
 1. Τηλεφωνήστε για να ενημερωθείτε αν υπάρχει θέση. Εφόσον υπάρχει, τότε στέλνετε μήνυμα, ότι θέλετε να συμμετάσχετε στο Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης, στο mail: radio.politismos@gmail.com
 2. θα σας σταλεί ο τραπεζικός λογαριασμός κατάθεσης προκαταβολής 150 ευρώ για την διασφάλιση της θέσης.
 3. Όταν η κατάθεση σας πραγματοποιηθεί θα σας σταλεί μήνυμα στο mail σας με την επιβεβαίωση κράτησης με το απαραίτητο παραστατικό.
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής
6945 723 523
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,509,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2110,ΑΠΟΨΕΙΣ,109,Άρθρα,828,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,166,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,862,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,928,ΒΙΝΤΕΟ,388,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,235,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1934,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,44,ΕΡΕΥΝΕΣ,76,ΖΩΗ,231,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,93,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,98,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1037,Κόσμος,10147,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,58,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,680,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1662,Πολιτική,6939,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6204,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,87,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,71,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1244,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3269,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,80,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,755,Eco-News,2915,GP - info,5,voice healing therapy,69,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός - Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 27 Ιουνίου 2022 στο Χορευτό Πηλίου
Στ. Πλουμιστός - Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 27 Ιουνίου 2022 στο Χορευτό Πηλίου
Στ. Πλουμιστός - Τετραήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Αυτοβελτίωσης 23 έως 27 Ιουνίου 2022 στο Χορευτό Πηλίου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_g3rX-IW98p4hpFBBtfFmu64gjKfwfhjGn4VPhNzblm2kb7xVcoOLOrwLk40rWDPMuCP2RrQlp8PoGi3izSgtZyZpLFNhiUbKQUU-8MGJtfd3wAjKYk55rnhqb6PCTRfxN2x4QGm5oOf2ajNNY_bp2MdSrAekmhVNs6-piX9YxZ2ROfj7SSje4FSDuA/w400-h258/1.%20TETRAHMERO%20APOFORTISHS%20KAI%20AYTOBELTIOSIS%209.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_g3rX-IW98p4hpFBBtfFmu64gjKfwfhjGn4VPhNzblm2kb7xVcoOLOrwLk40rWDPMuCP2RrQlp8PoGi3izSgtZyZpLFNhiUbKQUU-8MGJtfd3wAjKYk55rnhqb6PCTRfxN2x4QGm5oOf2ajNNY_bp2MdSrAekmhVNs6-piX9YxZ2ROfj7SSje4FSDuA/s72-w400-c-h258/1.%20TETRAHMERO%20APOFORTISHS%20KAI%20AYTOBELTIOSIS%209.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/23-27-2022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/23-27-2022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content