Μ.Γκέιτς: Έρχεται χειρότερη πανδημία - Αυτή τη φορά οι «φιλάνθρωποι» και οι «πλούσιες χώρες» να εμβολιάσουμε τους πάντες

Μ.Γκέιτς: Έρχεται χειρότερη πανδημία -Αυτή τη φορά οι «φιλάνθρωποι» και οι «πλούσιες χώρες» να εμβολιάσουμε τους πάντες

👉Ο δισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς, υποστήριξε ότι έρχονται νέες, πολύ χειρότερες πανδημίες από αυτές του κορωνοϊού και κάλεσε τις κυβερνήσεις να επενδύσουν δισεκατομμύρια δολάρια για να ετοιμάσουν τα νέα εμβόλια.

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως αν και οι παραλλαγές Όμικρον και Δέλτα του κορωνοϊό ήταν μερικές από τις πιο μεταδοτικές στα χρονικά, ο κόσμος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έναν ιό που θα προκαλεί πολύ πιο σοβαρή νόσηση και περισσότερους θανάτους.

Ο Γκέιτς υποστήριξε ότι οι προτεραιότητες του κόσμου είναι «παράξενες» και ότι εναπόκειται σε «φιλάνθρωπους» και κυβερνήσεις πλούσιων χωρών να αντιμετωπίσουν των ανισοτήτων στο θέμα του εμβολιασμού. «Μιλάμε για δαπάνες δισεκατομμυρίων (δολαρίων) προκειμένου να σώσουμε δεκάδες δισεκατομμύρια ζωές και να γλιτώσουμε τρισεκατομμύρια από οικονομικές ζημιές», επισημαίνει ο Γκέιτς.

Συμπλήρωσε ότι πολλές από τις καινοτομίες για την προετοιμασία απέναντι σε μία μελλοντική πανδημία, θα ήταν επίσης χρήσιμες στην αντιμετώπιση των υφιστάμενων προβλημάτων υγείας στον κόσμο, όπως η ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον HIV και η βελτίωση των εμβολίων για τη φυματίωση και την ελονοσία.

Χρειαζόμαστε μεγαλύτερα αποθέματα την επόμενη φορά

Ο Γκέιτς σημείωσε ότι οι δύο μεγάλοι χρηματοδότες της ανάπτυξης εμβολίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, ο CEPI και η αμερικανική κυβέρνηση επέδειξαν τόλμη, ρισκάροντας τεράστια ποσά. Παραδέχθηκε, βέβαια, πως χρειάζεται να γίνουν πολλά προκειμένου να αυξηθούν τα αποθέματα για να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος.

«Με τα χρήματα που ρίσκαραν, πραγματοποιήθηκαν οι κλινικές δοκιμές. Επομένως υπήρξε ένα τεράστιο όφελος για όλον τον κόσμο. Είμαστε σοφότεροι σήμερα. Και χρειαζόμαστε μεγαλύτερα αποθέματα για την επόμενη φορά», δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς.

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και το βρετανικό Wellcome Trust προσφέρουν 300 εκατομμύρια δολάρια στον Συνασπισμό για Καινοτομίες Ετοιμότητας απέναντι σε Επιδημίες (CEPI), έναν από τους βασικούς εταίρους του μηχανισμού Covax που εξασφαλίζει σε αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου πρόσβαση στα εμβόλια κατά της Covid-19. Ο CEPI προσπαθεί να συγκεντρώσει 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς έχει βάλει στόχο να μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός νέου εμβολίου σε μόλις 100 ημέρες.

Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο

Ο σεναριογράφος του Contagion Σκοτ Ζ. Μπερνς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σόντερμπεργκ ήταν κατά μία έννοια οι πρωτοπόροι στην «προφητεία», αυτός όμως που δαιμονοποιήθηκε από μεγάλη μερίδα ανθρώπων για όλα τα δεινά που επέφερε ο κορωνοϊός ήταν ο Αμερικανός μεγιστάνας. Το όνομά του ενεπλάκη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε κάθε θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τοποθέτηση τσιπ ανίχνευσης στο ανθρώπινο σώμα μέσω των εμβολίων, η επιδίωξή του να μειώσει τον πληθυσμό της Γης και να αποκομίσει κέρδη από την εξάπλωση του ιού συνθέτουν το βασικό «κατηγορητήριο» του ανθρώπου που έχει δαπανήσει ήδη 1,75 δισ. δολάρια για ενισχύσει τον ΠΟΥ στην προσπάθεια καταπολέμησης του Sars-CoV-2!

Για τον περισσότερο κόσμο βέβαια, ο Μπιλ Γκέιτς παραμένει ένα διανοούμενος, πρωτοπόρος στη σκέψη, με την ευχέρεια (και τη ματαιοδοξία…) να ασχολείται πια με πανανθρώπινα ζητήματα, έχοντας εξασφαλίσει το μέλλον και των οχτασέγγονών του.

Για μία ακόμα φορά ο ιδρυτής της Microsoft προσπαθεί να «δει» το μέλλον και μέσα από τη γυάλινη σφαίρα του να προφητέψει τις σημαντικές αλλαγές που θα αφήσει πίσω της η εποχή της πανδημίας.

Η πιο σημαντική εξ αυτών, είναι ότι η ανθρωπότητα θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένη στο ενδεχόμενο εμφάνισης ενός νέου θανατηφόρου ιού, που σύμφωνα με τον ίδιο αποτελεί ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Θεωρεί ότι στο επίπεδο της ιατρικής έρευνας έχουν γίνει ήδη άλματα και θα συνεχίζουν να γίνονται στο άμεσο μέλλον, με κινητήριο δύναμη τις συνέπειες της πανδημίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παγκοσμίου φήμης κλινική των ΗΠΑ Cleveland, η οποία αποφάνθηκε πρόσφατα για τις 10 ιατρικές καινοτομίες που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τον τρόπο που θα ασκείται η Ιατρική εφεξής. Μεταξύ αυτών είναι και η απομακρυσμένη παρακολούθηση των εμφυτεύσιμων συσκευών, όπως είναι οι βηματοδότες και οι απινιδωτές. Στη λίστα με τις ευεργετικές «παρενέργειες» του covid-19 εντάσσονται νέα φάρμακα χωρίς παρενέργειες για ασθένειες όπως η ηπατίτιδα C και η ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας mRNA στα εμβόλια, που θα επεκταθεί για την καταπολέμηση μιας σειράς ιώσεων και ασθενειών, προεξαρχόντος του καρκίνου.

Σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο ο Γκέιτς προβλέπει ότι το τοπίο θα είναι τελείως διαφορετικό στη μετά covid εποχή. Πριν από την πανδημία, ακόμα και μια φιλική παρεξήγηση θεωρούνταν ότι δεν μπορούσε να λυθεί αν οι ενδιαφερόμενοι δεν τα έλεγαν διά ζώσης. Το ίδιο και το κλείσιμο μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Ναι μεν η τεχνολογία είχε διεισδύσει για τα καλά σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής, αλλά οι σημαντικές στιγμές σφραγίζονταν μόνο σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Πλέον, αυτό δεν θα ισχύει, κατά τον Μπιλ Γκέιτς. Ερωτικές σχέσεις θα συνάπτονται από βιντεοκλήσεις, κερδοφόρες συμφωνίες θα κλείνονται μέσω μιας συνάντησης στο Ζoom, φιλίες θα διατηρούνται μέσω βιντεοκλήσεων και κανένας πελάτης δεν θα νιώσει παραμελημένος αν η υποψήφια εταιρεία δεν τον συναντήσει αυτοπροσώπως.

Γενικώς ο Αμερικανός Κροίσος θεωρεί ότι θα εξαντλείται κάθε διάδραση στο διαδίκτυο, προτού καταλήξει -και μόνο αν είναι αναγκαίο- σε φυσική συνάντηση. Η παράδοση τηλεδιασκέψεων, ψηφιακών πληρωμών και ιατρικών πληροφοριών από απόσταση θα συνεχίσει να διευκολύνει τη ζωή μας και μετά το τέλος της πανδημίας. Θα εδραιωθεί η ιδέα της εκμάθησης ή ενός ιατρικού ραντεβού και μιας προσωπικής συνάντησης που θα γίνεται στην οθόνη. Το ίδιο και σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνεντεύξεις.

Συμπεραίνει επίσης ότι η τηλεργασία ήρθε για να μείνει σε ένα σημαντικό ποσοστό και η εκτίμηση του κάνει λόγο για «κόψιμο» πάνω από το 30% των ημερών που ο κόσμος πήγαινε στο γραφείο προ του covid. Π.χ. στα κεντρικά της «BP» στις ΗΠΑ, στο Χιούστον, πολλοί εργαζόμενοι συγκεκριμένων ειδικοτήτων πηγαίνουν ήδη αραιά και που στα γραφεία. Αυτό θα επιφέρει αλλαγές και στον τομέα των κτηματομεσιτικών. Εταιρείες-κολοσσοί θα αποσυρθούν από μεγάλα κτίρια, δομές και γραφεία και με την άνεση που τους παρέχει η τηλεργασία θα μεταφερθούν σε μικρότερα και οικονομικότερα κτίρια.

Επιπλέον, πολλοί εργαζόμενοι θα εγκαταλείψουν το κέντρο των πόλεων, επιλέγοντας τα προάστια. Από τη στιγμή θα μπορεί κάποιος να πηγαίνει στη δουλειά του λιγότερες από τις μισές μέρες του μήνα, θα επιλέξει έναν φιλικότερο – πιθανόν και οικονομικότερο – χώρο για την οικογένειά του, κοντά στη φύση. Οι αλυσιδωτές συνέπειες θα είναι να πέσουν αισθητά τα ενοίκια στις κεντρικές περιοχές των πόλεων και να ανέβουν οι τιμές αγοράς των μεγάλων, οικογενειακών και απομονωμένων σπιτιών μακριά από την πόλη. Η προσαρμογή των εταιριών με περιορισμό στο ελάχιστο των επαγγελματικών ταξιδιών θα επιφέρει άλλη μία αλλαγή. «Οι εταιρείες συνειδητοποίησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ότι τα επαγγελματικά ταξίδια και συνέδρια είναι υπερεκτιμημένα και κοστοβόρα. Πολλά μεγαλοστελέχη είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν προς το καλύτερο δίχως όλες αυτές τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ η δουλειά συνέχισε να γίνεται το ίδιο αποτελεσματικά. Το βλέπω και στον εαυτό μου, το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι πολύ πιο απλό, χωρίς τόσα ταξίδια. Πιστεύω ότι τα επαγγελματικά ταξίδια δεν πρόκειται να επανέλθουν σε ποσοστό άνω του 50%», υποστήριξε.

Ο Γκέιτς πιστεύει ότι όλα αυτά θα οδηγήσουν σε αλματώδη τεχνολογική ανάπτυξη προκειμένου να είναι λειτουργική η επαφή εξ αποστάσεως. Τα λογισμικά θα αναβαθμιστούν και τα δίκτυα θα τρέχουν με… ταχύτητα φωτός. Σύμφωνα με την εκτίμηση του, η υπερφόρτωση και τα λεγόμενα «κρασαρίσματα» θα αποτελέσουν παρερλθόν. «Το λογισμικό ήταν κάπως αδέξιο όταν ξεκίνησε η πανδημία, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα υπάρξουν σημαντικές καινοτομίες στον τομέα αυτό».
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,503,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2095,ΑΠΟΨΕΙΣ,104,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,155,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,839,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,199,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,913,ΒΙΝΤΕΟ,325,ΒΟΛΟΣ,98,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1857,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,215,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1890,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,70,ΖΩΗ,225,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,83,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,86,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,957,Κόσμος,10100,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,636,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1647,Πολιτική,6934,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6174,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,65,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1232,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3222,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,117,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,726,Eco-News,2901,GP - info,5,voice healing therapy,62,
ltr
item
Ploumistos.com: Μ.Γκέιτς: Έρχεται χειρότερη πανδημία - Αυτή τη φορά οι «φιλάνθρωποι» και οι «πλούσιες χώρες» να εμβολιάσουμε τους πάντες
Μ.Γκέιτς: Έρχεται χειρότερη πανδημία - Αυτή τη φορά οι «φιλάνθρωποι» και οι «πλούσιες χώρες» να εμβολιάσουμε τους πάντες
Μ.Γκέιτς: Έρχεται χειρότερη πανδημία -Αυτή τη φορά οι «φιλάνθρωποι» και οι «πλούσιες χώρες» να εμβολιάσουμε τους πάντες
https://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/e4b4eb6f-b192-4bd1-b530-5b412ee2de53.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_886.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_886.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content