Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 26/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 26/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 26/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Τεράστια συγκέντρωση επιστημόνων που μάχονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Ουάσινγκτον - Τι ειπώθηκε (βίντεο) - 
Μια μεγάλη συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν πρωτοκλασάτοι επιστήμονες, που μάχονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την Ουάσιγκτον.

Οι γιατροί μίλησαν για τον κορωνοϊό και ο συντονιστής της συζήτησης ήταν ο γερουσιαστή Ρον Τζόνσον (R-WI). Στην συγκέντρωση συμμετείχαν οι: Dr. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Bret Weinstein, Dr. Jay Bhattacharya, Dr. Ryan Cole, Dr. Harvey Risch, Dr. George Fareed, Dr. Pierre Kory, Dr. Richard Urso, Dr. Paul Marik, Dr. Aaron Kheriaty και Dr. David Wiseman.

2 - Παράλυτη μετά το εμβόλιο λέει την ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ – Από τα πιο συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφορούν - Εμβολιασμένη, σε ένα δραματικό βίντεο, λέει τα εξής:

«Το βροντοφωνάζω. Πολύ δύσκολο αυτή την φορά. Ήθελα να ξαναβρώ την κανονική ζωή όπως όλοι σας, να πηγαίνω στον κινηματογράφο, στο θέατρο και μετά γιατί όχι σ’ ένα εστιατόριο το βράδυ. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Εντολή Βερολίνου για άμεσες εκλογές και συγκυβέρνηση - Ευρύ ανασχηματισμό θέλει το Μαξίμου για να «σωθεί» ο Κ.Μητσοτάκης - Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις του τόπου, καθώς το κυβερνητικό μπάχαλο που σημειώθηκε στην κακοκαιρία «Ελπίς» φαίνεται πως ήταν το «τελειωτικό» χτύπημα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του το Βερολίνο βλέπει ότι είναι πιο επιτακτική ανάγκη να πάνε άμεσα σε εκλογές γιατί δεν αντέχει ο Κ.Μητσοτάκης και προωθεί το σενάριο της συγκυβέρνησης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Δεν θα το παίξουν στα κανάλια ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!! Δείτε τι συνέβη στην Ουάσινγκτον – ΑΦΘΟΝΑ ΒΙΝΤΕΟ - Μια ομάδα γιατρών και άλλων ιατρικών εμπειρογνωμόνων συγκεντρώθηκε στην Ουάσιγκτον την Δευτέρα για μια συζήτηση σε πάνελ σχετικά με τον Covid-19 με οικοδεσπότη τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον (R-WI).
 
Οι Πρόκειται για τους Dr. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Bret Weinstein, Dr. Jay Bhattacharya, Dr. Ryan Cole, Dr. Harvey Risch, Dr. George Fareed, Dr. Pierre Kory, Dr. Richard Urso, Dr. Paul Marik, Dr. Aaron Kheriaty και Dr. David Wiseman. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Κ.Μητσοτάκης: «Δεν ευθύνομαι εγώ - Θα κάνω ανασχηματισμό» - Κατά τον ίδιο προφανώς η Α.Ο. είναι εκτός ελληνικού κράτους - Μισή συγγνώμη, ευθύνες στην Αττική Οδό και προαναγγελία για αλλαγές στην κυβέρνηση εμπεριείχαν οι πρώτες δηλώσεις του -επί μέρες- άφαντου πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το κυβερνητικό μπάχαλο στην κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ο Κ.Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του σημερινού υπουργικού συμβουλίου, ζήτησε μισή συγγνώμη για την πρωτοφανή ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες συμπολίτες στην Αττική Οδό και σε άλλους δρόμους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Ε.Λέκκας κατά κυβέρνησης: «Αποτύχαμε παταγωδώς - Να κατηγορείτε τον σχεδιασμό σας και όχι την κλιματική κρίση» - Επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κακοκαιρία «Ελπίδα», αλλά και σε όσους προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες της καταστροφής στην... κλιματική αλλαγή, έκανε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας.

Ο Ε.Λέκκας απέδωσε βαρύτατες ευθύνες στον κρατικό μηχανισμό για τον τρόπο που αντέδρασε εν μέσω κακοκαιρίας και τόνισε ότι το μπάχαλο δεν «οφείλεται στην κλιματική κρίση, αλλά στον επιχειρησιακό σχεδιασμό». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Να διεκδικήσουν οι πολίτες αποζημιώσεις από τις δικαστικές αρχές - Να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη όσοι επλήγησαν από την κακοκαιρία προκειμένου να διεκδικήσουν πραγματική αποζημίωση, λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστησαν, προτρέπει τους πολίτες ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣΑ χαρακτηρίζουν πρωτόγνωρες τις καταστάσεις που βίωσαν οι πολίτες και «απαράδεκτες για ένα σύγχρονο κράτος που οφείλει να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες του». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Τα ρωσικά μαχητικά μπορούν να βομβαρδίσουν την Ουκρανία χωρίς καν να την πλησιάσουν - Μην περιμένετε ότι ο ουκρανικός στρατός θα μπορέσει να αντιδράσει. Μετά τις αναβαθμίσεις των τελευταίων ετών, τα ρωσικά βομβαρδιστικά μπορούν πλέον να κάνουν ό,τι μπορούσαν τα αμερικανικά από καιρό: να πλήξουν στόχους στην ξηρά με ακρίβεια από εκατοντάδες ή χιλιάδες μίλια μακριά – παραμένοντας σε απόσταση ασφαλείας από την εμβέλεια της αντίπαλης αεράμυνας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Κακοκαιρία στην Κωνσταντινούπολη: Ξεσπά ο τουρκικός Τύπος – «Ο Έλληνας γκιαούρης έδωσε 2.000 ευρώ» -  Σφοδρά «πυρά» του τουρκικού Τύπου κατά του κρατικού μηχανισμού με... αναφορές στην Ελλάδα

Πρώτο θέμα στα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου είναι η κακοκαιρία που πλήττει και την Τουρκία. Η πυκνή χιονόπτωση στην Κωνσταντινούπολη και ο εγκλωβισμός των ανθρώπων επί ώρες στους δρόμους και στο αεροδρόμιο απασχολεί τις εφημερίδες. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση για εκ νέου υποβολή αιτήσεων για επίδομα θέρμανσης - Άνοιξε το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ, η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση, και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν εκ νέου να κάνουν αιτήσεις για την χορήγηση επιδόματος θέρμανσης.

Να σημειωθεί ότι αίτηση μπορούν να υποβάλλουν όσοι φορολογούμενοι δεν είχαν υποβάλλει, μέχρι την προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία που ήταν στις 15 Δεκεμβρίου. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - ΠΟΕΔΗΝ: Γέμισαν νεκρούς τα νοσοκομεία – Δεν τους παραλαμβάνουν τα γραφεία τελετών λόγω του χιονιά - Σε νέα καταγγελία για δεκάδες διασωληνωμένους με κοροναϊό εκτός ΜΕΘ προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Μάλιστα, ο πρόεδρος των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία ισχυρίζεται ότι λόγω της κακοκαιρίας τα γραφεία τελετών δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς από τα νοσοκομεία. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - ΗΠΑ: Νοσοκομείο αρνείται τη μεταμόσχευση σε ανεμβολίαστο - Ο Ντιτζέι Φέργκιουσον, ένας 31χρονος άνδρας, έχει επείγουσα ανάγκη για μεταμόσχευση καρδιάς. Όμως το νοσοκομείο Brigham and Women’s στην Ουάσινγκτον τον αφαίρεσε από τη σχετική λίστα, καταγγέλλει ο πατέρας του, Ντέιβιντ. Όπως δήλωσε στο BBC, το εμβόλιο του κοροναϊού πηγαίνει κόντρα «στις βασικές αρχές» του γιου του που «δεν πιστεύει σε αυτό». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 26/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 26/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 26/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/2612022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/2612022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content