Οι 14 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 16 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι 14 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 16 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι 14 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 16 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

1 - Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο κλιμακίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ) - Τον Έβρο επισκέφθηκαν πέντε μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού ΠΑΔΕΕ (World Hellenic Inter-Parliamentary Association WHIA) με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, πολιτειακό Γερουσιαστή του Rhode Island (ΗΠΑ) κύριο Λεωνίδα Ραπτάκη την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022. (Περισσότερα ΕΔΩ)

2 - Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Ξεκινά αύριο η εκπαίδευση των 400 ειδικών φρουρών - Τι περιλαμβάνει και πώς θα αξιοποιηθούν - «Δεν είναι δυνατόν να στείλουμε Ομάδες Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων χωρίς να έχει προηγηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος και τόνισε: «Αυτά τα παιδιά είναι στο σύνολό τους πτυχιούχοι πανεπιστημίων και θα αναλάβουν τον τομέα ασφάλειας. Είναι η γενιά ανθρώπων που έχουν ζήσει την ταλαιπωρία στο πανεπιστήμιο από μπαχαλάκηδες». (Περισσότερα ΕΔΩ)

3 - Ευρωδικαστήριο: Αλλάξτε τα όλα, ειδάλλως πρόστιμα… - Το ανώτατο δικαστήριο ανατρέπει προηγούμενη απόφαση, λέγοντας ότι οι προκλήσεις των πόλεων ήταν «απαράδεκτες». (Περισσότερα ΕΔΩ)

4 - Aποκάλυψη ΣΟΚ: Σε ανάκληση η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού… - Μετα από έρευνα που κάναμε λοιπόν, διαπιστώσαμε ότι η ίδια η Ferrari είχε κάνει μία σημαντική ανάκληση για πρόβλημα στη δεξαμενή καυσίμου το 2019. (Περισσότερα ΕΔΩ)

5 - Αποκαλυπτική μελέτη Γ.Ιωαννίδη για τον Covid-19: Οι ανεμβολίαστοι νέοι αν νοσήσουν έχουν 0,0013% πιθανότητα θανάτου! - Ο καθηγητής Ιωάννης Ιωαννίδης του Stanford University δημοσίευσε μια νέα μελέτη στο MedRxiv η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ποσοστό επιβίωσης των ατόμων κάτω των 20 ετών που κολλούν κορωνοϊό είναι 99,9987%. (Περισσότερα ΕΔΩ)

6 - Λυκ Μοντανιέ σε τεράστια συγκέντρωση στο Μιλάνο: «Είναι έγκλημα να δώσουμε αυτά τα εμβόλια στα παιδιά μας»! - «Το μέλλον της ανθρωπότητας διακυβεύεται. Εξαρτάται από εσάς, ειδικά τους ανεμβολίαστους, που θα μπορέσουν να σώσουν την ανθρωπότητα αύριο, ενώ οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να διασωθούν από τα ιατρικά κέντρα». 
Λυκ Μοντανιέ 
15-1-2022 Μιλάνο. 
(Περισσότερα ΕΔΩ)

7 - «ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» από τον Malone: Συμβαίνει τώρα στην Κίνα! Ετοιμάζεται ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;;; - Ο Δρ. Malone ισχυρίζεται πως «ο εμβολιασμός σε μια πανδημία θα οδηγήσει στην ανάπτυξη μεταλλαγμένων ιών διαφυγής που είναι ανθεκτικοί στον εμβολιασμό», προσθέτοντας ότι η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (CCP) «αντανακλά αυτή του δυτικού κόσμου και έχει οδηγήσει σε τέλεια καταιγίδα περιβάλλοντος για την ανάπτυξη ενός σούπερ ιού». (Περισσότερα ΕΔΩ)

8 - Μήπως δεν είναι "προσωρινός" ο πληθωρισμός; - Επισπεύδει τις διαδικασίες για την άνοδο των επιτοκίων η αμερικανική κεντρική τράπεζα FED. Ενώ τον Δεκέμβριο προγραμμάτιζε τρεις αυξήσεις επιτοκίων για το 2022, προ ημερών ανακοίνωσε ότι θα γίνουν τέσσερις αυξήσεις σε διαφορετικές ημερομηνίες, ξεκινώντας ήδη από τον Μάρτιο. Από την πλευρά της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) φαίνεται πιο διστακτική. (Περισσότερα ΕΔΩ)

9 - Νέο «χαστούκι» στην κυβέρνηση: Αστυνομικοί διαδήλωσαν μαζί με πολίτες κατά της υποχρεωτικότητας και στην Αθήνα (βίντεο) - Χθες, όπως και κάθε Σάββατο, χιλιάδες Αθηναίοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας για να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των διαχωρισμών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία και στο Σύνταγμα, η οποία έγινε συνοδεία Αστυνομίας. (Περισσότερα ΕΔΩ)

10 - Πώς η Ευρώπη πιάστηκε στον ύπνο με την ενεργειακή κρίση - Αν και η κατάσταση κλιμακώθηκε απότομα, οι αιτίες της "σιγοβράζουν" εδώ και χρόνια. Η Ευρώπη βρίσκεται εν μέσω ενεργειακής μετάβασης, κλείνοντας εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση άνθρακα και αυξάνοντας την εξάρτησή της από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο άνεμος και ο ήλιος είναι πιο καθαροί, αλλά μερικές φορές ευμετάβλητοι παράγοντες, όπως φαίνεται από την ξαφνική πτώση της ισχύος που παρήχθη από τουρμπίνες στην ήπειρο πέρυσι. (Περισσότερα ΕΔΩ)

11 - Η Αυστραλία έκανε ήρωα τον Ν.Τζόκοβιτς: Ακυρώθηκε οριστικά η βίζα του για να μην «ενισχυθεί το αντιεμβολιαστικό αίσθημα» - Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας αποφάσισε ομόφωνα να απορρίψει την έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα απελαθεί και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στη Μελβούρνη τον 21ο Grand Slam τίτλο του. (Περισσότερα ΕΔΩ)

12 - Οι αλλαγές στην αγοραστική συμπεριφορά και οι νέες συνήθειες πληρωμών των καταναλωτών - Ο συνολικός αριθμός των ενεργών καρτών πληρωμών σε κυκλοφορία στην Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος ξεπερνά σε αριθμό τις 18,6 εκατ. με τις χρεωστικές αριθμός να ξεπερνούν τα 15,7 εκατ. και τις προπληρωμένες καρτών να φθάνουν τα 1,7 εκατ.

Μια επίσης αλλαγή στις συνήθειες των καταναλωτών, σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις εμπόρων, είναι ότι χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες για ανέπαφες συναλλαγές ακόμη και για ποσά μικρής αξίας που κυμαίνονται μέχρι και δύο ευρώ, όπως σε περίπτερα, διόδια, φούρνους. (Περισσότερα ΕΔΩ)

13 - Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας της για λόγους υγείας - Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε εχθές την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας. (Περισσότερα ΕΔΩ)

14 - Ο Γερμανός επιδημιολόγος Ντρόστεν θεωρεί πιθανό το τέλος της πανδημίας το 2022 - Ο επικεφαλής επιδημιολόγος στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Βερολίνου Charité, Κρίστιαν Ντρόστεν, θεωρεί πολύ πιθανό «να μπούμε στην ενδημική φάση κατά τη διάρκεια του 2022 και να μπορέσουμε να κηρύξουμε το τέλος της πανδημίας».  (Περισσότερα ΕΔΩ)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,4 ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά του Αγίου Όρους. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 13:48. Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λύση του Γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε επίκεντρο στα 20 χλμ. ΝΝΔ του Άθου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 19,3 χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό έδωσε τον σεισμό στα 5,5 Ρίχτερ, με επίκεντρο στα 138 χιλιόμετρα Ανατολικά-Νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης και εστιακό βάθος στα δυο χιλιόμετρα.
«Η θέση του επικέντρου εντοπίζεται με ένα παρακλάδι του ρήγματος της Ανατολίας και έχει μεγαλύτερη επίδραση στον τουρκικό χώρο», τόνισε ο Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος δεν μπόρεσε νά κάνει εκτίμηση για το αν είναι ο κύριος σεισμός.

Σημειώνεται ότι τα επόμενα λεπτά, πραγματοποιήθηκαν μικρότερες δονήσεις. 

Συγκεκριμένα:
2,8 Ρίχτερ, 20 χλμ ΝΝΔ του Άθου με εστιακό βάθος στα 10 χλμ
2,6 Ρίχτερ 33 χλμ ΒΑ του Παλιουρίου Κασσάνδρας με εστιακό βάθος 10 χλμ
2,7 Ρίχτερ 18 χλμ ΝΝΔ του Άθου, με εστιακό βάθος 10 χλμ

Ο σεισμός έγινε αισθητός στις Σέρρες, την Καβάλα, την Ξάνθη, τον Βόλο, τη Λάρισα και έφτασε μέχρι την Αττική. Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχουν κλήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα για ζημιές εξαιτίας του σεισμού.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι 14 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 16 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι 14 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 16 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι 14 ειδήσεις της ημέρας (σήμερα 16 Ιανουαρίου 2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/201701a/578919958ef924cee75633ad383686f6.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/14-16-2022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/14-16-2022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content