Καταγγελία «βόμβα» από τον Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ: «Η σύμβουλος του πρωθυπουργού Α.Κοτανίδου διαχειρίζεται VIP ΜΕΘ»!

Καταγγελία «βόμβα» από τον Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ: «Η σύμβουλος του πρωθυπουργού Α.Κοτανίδου διαχειρίζεται VIP ΜΕΘ»!

👉«Βόμβες» έριξε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, καθώς αποκάλυψε ότι τουλάχιστον μια από τις VIP MEΘ βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και την διαχειρίζεται η σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αναστασία Κοτανίδου!

Η νέα καταγγελία του Πάνου Παπανικολάου προκαλεί ερωτήματα και γεννά πολιτικές εξελίξεις, δεδομένου ότι η κυρία Κοτανίδου είναι υπεύθυνη των ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, άτυπη σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και αυτή η οποία την περασμένη Παρασκευή… διέψευσε τις καταγγελίες περί ύπαρξης VIP ΜΕΘ από τη θέση της προέδρου της ΕΕΘ!

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ κλήθηκε να απαντήσει αν έχει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία αναφορικά με την καταγγελία που είχε κάνει μία εβδομάδα νωρίτερα για «θυρωρούς» που βάζουν από την πίσω πόρτα ασθενείς στις VIP ΜΕΘ. «Πανεπιστημιακή ΜΕΘ Ευαγγελισμού. Δηλαδή, τι άλλο να πω; Δεν το ξέρουμε, δηλαδή, ότι η καθηγήτρια και σύμβουλος του πρωθυπουργού κυρία Κοτανίδου διατηρεί τέτοια ΜΕΘ;», απάντησε.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι ζητούσαν από τον γενικό γραμματέα να αποσαφηνίσει αν η κυρία Κοτανίδου βρίσκεται πίσω από τις VIP ΜΕΘ, ο κ. Παπανικολάου συνέχισε: «Ναι, το λέω ξεκάθαρα: Η μία εκ των VIP ΜΕΘ βρίσκεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Αναστασίας Κοτανίδου»!



Εισαγωγές ασθενών εκτός σειράς

Ο γνωστός νευροχειρουργός στο Κρατικό Νίκαιας και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι στο νοσοκομείο όπου εργάζεται η Αναστασία Κοτανίδου γίνεται εισαγωγή ασθενών στις ΜΕΘ εκτός σειράς.

Το εντυπωσιακό είναι βέβαια πως η κυρία Κοτανίδου, η οποία καταγγέλλεται πλέον επώνυμα από τον κ. Παπανικολάου, το απόγευμα της Παρασκευής απέρριπτε ως συκοφαντικές τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

«Με θλίψη και απογοήτευση παρακολουθούμε όσα ακούγονται για τις ΜΕΘ», είχε πει η κυρία Κοτανίδου και έκανε λόγο για ανυπόστατους ισχυρισμούς περί διακρίσεων ασθενών για εισαγωγή στις ΜΕΘ, συμπληρώνοντας: «Δεν γίνεται επιλογή ασθενών, αλλά διαλογή και η διαλογή αφορά πολύ σοβαρά επιστημονικά κριτήρια που έχουν θεσπιστεί από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας. Είναι κριτήρια πέντε σελίδων και αφορούν πέντε μεγάλες κατηγορίες ασθενών, με διαβάθμιση από το 1 έως το 5».

Το δέντρο και το δάσος

Κατά τη παρέμβασή του ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ χαρακτήρισε την ύπαρξη των VIP ΜΕΘ «δέντρο», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως το δάσος είναι τόσο οι θάνατοι των διασωληνωμένων εντός και εκτός ΜΕΘ, όσο και η τραγική κατάσταση που επικρατεί στις Εντατικές των δημόσιων νοσοκομείων.

Και πράγματι, ο κ. Παπανικολάου έχει δίκιο σε αυτό που ανέφερε, καθώς ακόμα μία ημέρα οι θάνατοι έφτασαν τους 130, οι διασωληνωμένοι εντός ΜΕΘ τους 700 και οι διασωληνωμένοι εκτός τους 100. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα το Yπουργείο Υγείας αρνείται να δώσει ακριβή στοιχεία για το πόσοι από τους περίπου 1.150 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τις πρώτες 14 μέρες του Δεκεμβρίου πέθαναν πριν καν προλάβουν να διασωληνωθούν και λάβουν την απαραίτητη φροντίδα.

Ακούει ο υπουργός;

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποια θα είναι η αντίδραση του Yπουργείου Υγείας και του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος πλέον έχει στα χέρια του μια συγκεκριμένη επώνυμη καταγγελία κατά μίας πανεπιστημιακής γιατρού, η οποία μάλιστα είναι και συνεργάτιδα του πρωθυπουργού. Θα δείξει την ίδια ευαισθησία με αυτή που επέδειξε απέναντι στις καταγγελίες Γιαννακού, στέλνοντας την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, ή θα αποσιωπήσει την ύπαρξη των καταγγελιών, ώσπου να φύγει το ζήτημα από την επικαιρότητα;

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ για τις ΜΕΘ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ παρουσία της ΟΕΝΓΕ κατέθεσε πριν από λίγο, αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την κατάσταση που επικρατεί στις ΜΕΘ, αναφορικά με τους θανάτους διασωληνωμενων εκτός ΜΕΘ και την πολυήμερη αναμονή τους για την εξεύρεση κλίνης.

«Το σύστημα οφείλει να διασφαλίζει ΜΕΘ σε όλους. Από την στιγμή που δεν το πράττει, διαπράττει έγκλημα», είχε σχολιάσει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος προ ημερών, ενώ σήμερα, έξω από το κτήριο του Αρείου Πάγου διεμήνυσε πως από όσα έχουν ειπωθεί, «δεν παίρνουμε ούτε γράμμα πίσω και θα το αποδείξουμε με καταθέσεις δεκάδων συναδέλφων, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών. Δεν φοβόμαστε απολύτως τίποτα … Θα έπρεπε με 100 νεκρούς την ημέρα, χθες 130 και πάνω από 100 διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, ο Υπουργός Υγείας να μη λέει μεγάλα λόγια, να σκύβει το κεφάλι και να δουλεύει. Δεν είναι δυνατόν μετά από δύο χρόνια πανδημίας να μη λειτουργούν τα απαραίτητα κρεβάτια ΜΕΘ … δεν είναι δυνατόν να διασωληνώνεται ασθενής, να παίρνει σειρά προτεραιότητας και να έρχεται η σειρά του μετά τον θάνατο».

Θυμίζουμε ότι η σχετική αναφορά που κατατέθηκε, θα προστεθεί στον φάκελο της προκαταρκτικής έρευνας που ήδη έχει ξεκινήσει από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της έκθεσης.

Η αντίδραση του Υπουργείου Υγείας στις καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ, ήταν, αντί διερεύνησης του θέματος, η κατάθεση από τον Θάνο Πλεύρη αναφοράς αξιοποίνων πράξεων στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

Στις 11:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση της ΠΟΕΗΝ στο Υπουργείο Υγείας.

Να σημειώσουμε ότι αναδείξαμε το θέμα με τα μονοκλωνικά τα οποία μέχρι στιγμής έχουν δοθεί σε ελάχιστους, μια απόφαση που έχει οδηγήσει σε πολλούς θανάτους πολιτών.

Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι το ποιος θα πάρει μονοκλωνικά και ποιος όχι το αποφασίζει κάποιος σύμβουλος του πρωθυπουργού!

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Καταγγελία «βόμβα» από τον Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ: «Η σύμβουλος του πρωθυπουργού Α.Κοτανίδου διαχειρίζεται VIP ΜΕΘ»!
Καταγγελία «βόμβα» από τον Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ: «Η σύμβουλος του πρωθυπουργού Α.Κοτανίδου διαχειρίζεται VIP ΜΕΘ»!
Καταγγελία «βόμβα» από τον Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ: «Η σύμβουλος του πρωθυπουργού Α.Κοτανίδου διαχειρίζεται VIP ΜΕΘ»!
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/12/15/kotanidou.jpg?itok=k5Eg1q0F
https://i.ytimg.com/vi/gKOptJpVIGI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/vip.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/vip.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content