Έξι Μύθοι σχετικά με το Feng Shui - Η τοποθέτηση συμβόλων - θεραπειών και φυλαχτών σε όλο το σπίτι

Έξι Μύθοι σχετικά με το Feng Shui - Η τοποθέτηση συμβόλων - θεραπειών και φυλαχτών σε όλο το σπίτι

👉Έξι Μύθοι σχετικά με το Feng Shui Το Κλασσικό Κινέζικο Feng Shui δεν είναι εφαρμόσιμο στον σύγχρονο Δυτικό κόσμο.
Η αλήθεια είναι ότι η δυναμική της φύσης και η σχέση μεταξύ ανθρώπου και γης έχουν αλλάξει πολύ λιγότερο από ό,τι ο πολιτισμός. Στην πράξη, το Feng Shui είναι εξίσου αποτελεσματικό στην μέση μιας κοσμοπολίτικης πόλης του 21ου αιώνα, όπως και σε ένα απομακρυσμένο ορεινό τμήμα της Κίνας. Φυσικά μερικές λεπτομέρειες της πρακτικής του αλλάζουν, αλλά οι βασικές αρχές παραμένουν αναλλοίωτες.

Το Feng Shui είναι η μετακίνηση των επίπλων σας.

Η αλήθεια είναι ότι το Feng Shui είναι η κατανόηση και ανάλυση του συνολικού «ενεργειακού χάρτη» του σπιτιού και του οποιουδήποτε χώρου. Ως εκ τούτου, η πιο σημαντική στιγμή για να ζητήσει κάποιος την βοήθεια ενός συμβούλου Feng Shui είναι ΠΡΙΝ αγοράσει ένα σπίτι. Γιατί το Feng Shui εξετάζει πρωτίστως τα δομικά χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά του τοπίου, τα οποία θα επιτρέψουν να διοχετευθούν στο κτίριο όσο το δυνατόν περισσότερες ευνοϊκές φυσικές ενέργειες.

Τα οφέλη από την καλή διαρρύθμιση και χρήση του δωματίου, την τοποθέτηση επίπλων και τα χρώματα διακόσμησης μπορεί να είναι σημαντικά. Ωστόσο, είναι λιγότερο σημαντικά από τις παραμέτρους του τοπίου, της δομής και του προσανατολισμού των κτιρίων.

Το Feng Shui είναι μια διαισθητική δεξιότητα.

Το Feng Shui βασίζεται σε πολύπλοκους και συγκεκριμένους υπολογισμούς της πλανητικής κίνησης, λεπτομερή κατανόηση των μορφών ενέργειας της Γης και εξαιρετικά συγκεκριμένη και ακριβή χαρτογράφηση μεταξύ του συμβολισμού του περιβάλλοντος και του ανθρώπινου σώματος.

Όλα αυτά απαιτούν πολλά χρόνια σοβαρής μελέτης. Μόνο μια γεύση της βαθιάς σοφίας του Feng Shui έχει δημοσιευτεί μέχρι σήμερα στα βιβλία της Δύσης. Απαιτείται σίγουρα μια ισχυρή διαίσθηση, εκτός από τα υψηλά επίπεδα τεχνικής κατάρτισης. Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει μόνο με την διαίσθηση.



Το Feng Shui μπορεί να μαθευτεί μέσα σε λίγα μόλις Σαββατοκύριακα.

Για να φτάσει κάποιος ακόμα και σε ένα βασικό επίπεδο επάρκειας χρειάζονται πολλά χρόνια σοβαρής μελέτης από μια αυθεντική πηγή. Για να αποκτήσει δε, υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων, χρειάζονται πολλά χρόνια αφιερωμένης μελέτης και πρακτικής.

Το Feng Shui είναι η τοποθέτηση συμβόλων-θεραπειών και φυλαχτών σε όλο το σπίτι.

Συνήθως χρησιμοποιούνται συμβολικές θεραπείες και γούρια-φυλαχτά. Επίσης, κάποια σοβαρά διορθωτικά μέτρα στο Feng Shui είναι τα:

-Εξωτερικά χαρακτηριστικά: μεταβολές στους φράχτες, φράκτες και πύλες, τοποθέτηση υδάτων, λίμνες και βρύσες ή δομές κατασκευής «τσι». Ακόμη και μία ή δύο αλλαγές στην γωνία μιας μπροστινής πόρτας μπορούν να αλλάξουν την ενέργεια ενός κτιρίου.

-Χρήση δωματίων: κάποια δωμάτια έχουν ενέργεια κατάλληλη για σπουδές, μερικά για ύπνο και κάποια δωμάτια πρέπει να αποφεύγονται! Χρήση χρωμάτων και φυσικών υλικών για την εξισορρόπηση των ενεργειών.

-Εξέταση του χρόνου: Χρησιμοποιήστε σχολαστικά επιλεγμένους χρόνους, οι οποίοι εμπλουτίζουν τις αλλαγές με την κατάλληλη ενέργεια εκείνης της στιγμής.

Στον σημερινό κόσμο το Feng Shui αφορά κυρίως τον εντοπισμό και την καταπολέμηση του ηλεκτρομαγνητικού στρες χρησιμοποιώντας μοντέρνα τεχνολογία.

Αν και πολλές τέτοιες τεχνικές είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές από μόνες τους, είναι συμπληρωματικές για το Feng Shui. Ο πυρήνας του πραγματικού Feng Shui είναι να κατανοήσει, πώς οι ενέργειες της γης και του Σύμπαντος αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και, πώς να χρησιμοποιήσει τον σχεδιασμό των κτιρίων για να αξιοποιήσει και να ρυθμίσει αυτές τις ενέργειες. Αυτό παρέχει οφέλη πολύ πιο βαθιά και πιο ισχυρά απ΄ ό,τι η απλή προφύλαξη από τις επιβλαβείς ενέργειες από τον ηλεκτρικό εξοπλισμό.



ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΠΗ 
εξειδικευμένη σύμβουλος Βάστου Σάστρα & Φενγκ Σούι

Το διάβασα στο anthoslotou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Έξι Μύθοι σχετικά με το Feng Shui - Η τοποθέτηση συμβόλων - θεραπειών και φυλαχτών σε όλο το σπίτι
Έξι Μύθοι σχετικά με το Feng Shui - Η τοποθέτηση συμβόλων - θεραπειών και φυλαχτών σε όλο το σπίτι
Έξι Μύθοι σχετικά με το Feng Shui - Η τοποθέτηση συμβόλων - θεραπειών και φυλαχτών σε όλο το σπίτι
https://anthoslotou.gr/wp-content/uploads/2019/01/leon-1--820x450.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/feng-shui.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/feng-shui.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content