Εμβόλια κατά Covid-19: Οι πρωτεΐνες ακίδας προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA - Έρευνα τρόμος

Εμβόλια κατά Covid-19: Οι πρωτεΐνες ακίδας προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA - Έρευνα τρόμος

👉Μια έρευνα τρόμος δημοσιεύθηκε στο Viruses η οποία αναφέρεται στα όσα προκαλούν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα η πρωτεΐνη ακίδας.

Σύμφωνα με την έρευνα οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εισέρχονται στους κυτταρικούς πυρήνες και προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA των κυττάρων, καταστέλλοντας την επιδιόρθωση του DNA έως και 90%.

Η ερευνητική εργασία τιτλοφορείται, «SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In vitro» και έχει συγγραφεί από τους Hui Jiang και Ya-Fang Mei.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει

Στο συμπέρασμα της εργασίας, οι συγγραφείς γράφουν χαρακτηριστικά: «Βρήκαμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας ανέστειλε σημαντικά τον σχηματισμό εστιών BRCA1 και 53BP1 (Εικόνα 3D–G). Μαζί, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 αναστέλλει την επιδιόρθωση της βλάβης του DNA παρεμποδίζοντας την στρατολόγηση πρωτεϊνών επισκευής DNA».

Ο μηχανισμός επιδιόρθωσης του DNA, γνωστός ως NHEJ είναι ένα είδος ενδοκυττάριου συστήματος «απόκρισης έκτακτης ανάγκης» που επιδιορθώνει τις θραύσεις του δίκλωνου DNA. Χωρίς τον μηχανισμό NHEJ, όλη η προηγμένη πολυκυτταρική ζωή θα έπαυε να υπάρχει. Κανένας άνθρωπος, ζώο ή φυτό δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς αυτόν.

Βλάβη στο DNA μπορεί να προκληθεί από έκθεση σε ακτινοβολία, χημικές ουσίες που βρίσκονται σε τρόφιμα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας ή ακόμα και από έκθεση σε εξοπλισμό μαστογραφίας. Η υπερβολική έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί επίσης να προκαλέσει θραύση του DNA.

Σε ένα φυσιολογικό, υγιές άτομο, ο μηχανισμός NHEJ επιδιορθώνει το DNA και αποτρέπει την εμφάνιση παθογόνου μετάλλαξης. Αλλά με την παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας του εμβολίου, η αποτελεσματικότητα του NHEJ καταστέλλεται έως και 90% , που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του λόγω της κατασταλμένης ικανότητας να στρατολογεί πρωτεΐνες για επισκευή.

Ως αποτέλεσμα, τα ακόλουθα «λάθη» εισάγονται στα χρωμοσώματα, μέσα στους πυρήνες των ανθρώπινων κυττάρων, όλα λόγω της παρουσίας της πρωτεΐνης ακίδας από τα εμβόλια mRNA:
  • Μεταλλάξεις ή «λάθη» στην γενετική αλληλουχία.
  • ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ολόκληρων τμημάτων γενετικού κώδικα.
  • ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ λανθασμένων τμημάτων.
  • Ανάμειξη και αντιστοίχιση / μεταθέσεις γενετικού κώδικα.
Αυτά τα σφάλματα, όταν εκφράζονται μέσω της κυτταρικής διαίρεσης και αντιγραφής, έχουν ως αποτέλεσμα:
  • Μια έκρηξη καρκίνου και καρκινικών όγκων σε όλο το σώμα
  • Απώλεια παραγωγής των Β και Τ κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος (δηλ. επαγόμενη ανοσοανεπάρκεια)
  • Αυτοάνοσες διαταραχές
  • Επιτάχυνση της γήρανσης και μειωμένο μήκος τελομερών
  • Απώλεια λειτουργίας σύνθετων οργανικών συστημάτων όπως κυκλοφορικό, νευρολογικό, ενδοκρινικό, μυοσκελετικό κ.λπ.
  • Κυτταρική βλάβη που μοιάζει με δηλητηρίαση από ακτινοβολία καθώς τα κύτταρα καταστρέφονται από μέσα
Ο Δρ Thomas Levy γράφει για την τοξικότητα της πρωτεΐνης ακίδας στο Orthomolecular.org

Έχει δημιουργηθεί ανησυχία σχετικά με την διάδοση της πρωτεΐνης ακίδας σε όλο το σώμα μετά τον εμβολιασμό. Αντί να παραμένει εντοπισμένη στο σημείο της ένεσης προκειμένου να προκληθεί η ανοσολογική απόκριση και τίποτα περισσότερο, η παρουσία πρωτεΐνης ακίδας έχει ανιχνευθεί σε όλο το σώμα ορισμένων εμβολιασμένων ατόμων. Πιο ανησυχητικά, ο Δρ Levy εξηγεί ότι τα τρέχοντα στοιχεία δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας συνεχίζει να παράγεται στο σώμα, μετά την αρχική ένεση mRNA.

Η πρωτεΐνη ακίδας πλήρους μήκους είχε ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη καταστολή του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA NHEJ

Δείτε τα παρακάτω σχήματα. Τα ιικά θραύσματα του SARS-CoV-2 ονομάζονται «Nsp1, Nsp5» και ούτω καθεξής. Η ακίδα πλήρους μήκους ονομάζεται “Spike” και το νουκλεοκαψίδιο – ένα άλλο δομικό μέρος ολόκληρου του παθογόνου πρωτεΐνης ακίδας – προσδιορίζεται ξεχωριστά.

Από την μελέτη:

Η υπερέκφραση των πρωτεϊνών Nsp1, Nsp5, Nsp13, Nsp14 και ακίδας μείωσε την αποτελεσματικότητα τόσο της επισκευής HR όσο και της NHEJ (Εικόνα 1B–E και Εικόνα S2A,B).

Τα Σχήματα Γ και Ε δείχνουν την καταστολή της επιδιόρθωσης NHEJ από αυτά τα διάφορα τμήματα ιικών θραυσμάτων. (Δείτε τις μπλε κάθετες γραμμές γραφήματος που αντιπροσωπεύουν τα επίπεδα δραστηριότητας / απόδοσης του μηχανισμού επιδιόρθωσης DNA).

Αυτό που δείχνουν αυτά τα δεδομένα είναι ότι η μεγαλύτερη καταστολή της δραστηριότητας NHEJ μετράται όταν υπάρχει η πλήρης πρωτεΐνη ακίδας.

Από τη μελέτη: Μαζί, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας πλήρους μήκους SARS-CoV-2 αναστέλλει την επιδιόρθωση βλάβης στο DNA παρεμποδίζοντας τη στρατολόγηση πρωτεϊνών επισκευής DNA.

Αυτή είναι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από τα ίδια τα κύτταρα του σώματος μετά την ένεση με ένα εμβόλιο mRNA:
Στο σχήμα 2, παρακάτω, βλέπετε ότι η καταστολή της δραστηριότητας NHEJ παρουσιάζει μια δοσοεξαρτώμενη απόκριση στην παρουσία πρωτεΐνης ακίδας (σχήματα 2Β και 2C). Αυτό δείχνει ότι όσο περισσότερες πρωτεΐνες είναι παρούσες, τόσο μεγαλύτερη είναι η καταστολή της επιδιόρθωσης του DNA:


Η κάτω δεξιά εικόνα, 2G, δείχνει πώς η παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας αναστέλλει την επιδιόρθωση του DNA μετά από διάφορες προσβολές στο DNA, όπως ακτινοβολία, έκθεση σε χημικά ή οξείδωση. Είναι σημαντικό, όπως εξηγούν οι συγγραφείς της μελέτης:

Μετά από διαφορετικές θεραπείες βλάβης του DNA, όπως η ακτινοβόληση β, η θεραπεία με δοξορουβικίνη και η θεραπεία με H2O2, υπάρχει λιγότερη επιδιόρθωση λόγω της παρουσίας της πρωτεΐνης ακίδας (Εικόνα 2F, G). Μαζί, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας επηρεάζει άμεσα την επιδιόρθωση του DNA στον πυρήνα.

Δείτε αναλυτικά το pdf ΕΔΩ

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,266,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1259,ΒΙΝΤΕΟ,839,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1563,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Εμβόλια κατά Covid-19: Οι πρωτεΐνες ακίδας προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA - Έρευνα τρόμος
Εμβόλια κατά Covid-19: Οι πρωτεΐνες ακίδας προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA - Έρευνα τρόμος
Εμβόλια κατά Covid-19: Οι πρωτεΐνες ακίδας προκαλούν τον όλεθρο στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA - Έρευνα τρόμος
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2020/5/21/vaccine.jpg?itok=661W9Ji5
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/covid-19-dna.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/covid-19-dna.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content