Διακήρυξη χιλιάδων γιατρών κατά κυβερνήσεων για τον Covid-19: Τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Διακήρυξη χιλιάδων γιατρών κατά κυβερνήσεων για τον Covid-19: Τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

👉Παγκόσμιο «σεισμό» έχει προκαλέσει η διακήρυξη που υπέγραψε μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων πριν από λίγες ημέρες, με την οποία κατηγορούν κυβερνήσεις, «ειδικούς» και γενικώς όσους πήραν τα μέτρα για τον Covid-19, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όπως αναφέρουν, σύμφωνα με το childrenshealthdefense οι γιατροί τους κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας γιατί αποτρέπουν την πρόληψη της χρήσης σημαντικών θεραπειών για την σωτηρία των ασθενών τους και στρέφουν τα βέλη τους προς όσους επέβαλαν μαζικούς εμβολιασμού.

Οι υπογράφοντες κατηγορούν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ότι επέβαλαν μια στρατηγική θεραπείας «για όλους», με αποτέλεσμα την «άσκοπη ασθένεια και θάνατο» και όχι «την υποστήριξη των θεμελιωδών εννοιών της εξατομικευμένης θεραπείας».

Να σημειώσουμε πως η δήλωση συντάχθηκε από γιατρούς και επιστήμονες κατά την Σύνοδο Κορυφής για τον Covid-19 στην Ρώμη και ήδη έχουν υπογράψει 10.700 γιατροί (πριν μια εβδομάδα ήταν περίπου 4.000). Οι υπογράφοντες είναι επαγγελματίες υγείας, πολλοί από τους οποίους μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά Covid-19, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και Έλληνες, όπως ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον Covid-19 αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Παρόλο που οι υπογράφοντες την δήλωση διαφέρουν ως προς τις ειδικότητές τους, τις φιλοσοφίες θεραπείας και τις ιατρικές τους απόψεις, έχουν ξεσηκωθεί για να πάρουν μια συλλογική θέση ενάντια στα αυταρχικά μέτρα εταιρειών, ιατρικών ενώσεων και κυβερνήσεων και των αντίστοιχων οργανισμών τους. Ο στόχος της δήλωσης είναι να ανακτήσουν τον ηγετικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας».

H διακήρυξη αναφέρει:

«Η Διακήρυξη των Ιατρών διαβάστηκε για πρώτη φορά στην Σύνοδο Κορυφής στη Ρώμη, εν μέσω έκρηξης ενεργούς υποστήριξης από ιατρικούς επιστήμονες και γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι επαγγελματίες δεν περίμεναν πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με απειλές για την δουλειά τους, με δολοφονία χαρακτήρων, με λογοκρισία εγγράφων και ερευνών, με αποκλεισμό λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα, με χειραγώγηση των αποτελεσμάτων αναζήτησης, με απαγόρευση κλινικών δοκιμών και παρατηρήσεων ασθενών και με την αλλαγή του επαγγελματικού τους ιστορικού και επιτευγμάτων τους σε ακαδημαϊκά και μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Χιλιάδες έχουν πεθάνει από τον COVID λόγω της άρνησης σε σχέση με την χρήση της πρώιμης θεραπείας για την σωτηρία των ασθενών. Η Διακήρυξη είναι μια κραυγή μάχης από γιατρούς που αγωνίζονται καθημερινά για το δικαίωμα στην θεραπεία των ασθενών τους και το δικαίωμα των ασθενών να λαμβάνουν αυτές τις θεραπείες – χωρίς φόβο παρεμβολών, αντιποίνων ή λογοκρισίας από την κυβέρνηση, τα φαρμακεία, τις φαρμακευτικές εταιρείες και την μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

Οι υπογράφοντες δημιούργησαν μια πλατφόρμα πληροφοριών «για γιατρούς-και μόνο επιστήμονες», ώστε οι πολίτες να μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις για τις οικογένειές τους «χωρίς διακοπή, χειραγώγηση, πολιτικοποίηση ή κέρδος από εξωτερικές δυνάμεις που υπερβαίνουν την σχέση γιατρού-ασθενούς».

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη:

«ΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Για να μην κουράζονται, οι συμπαθείς, επιφορτισμένοι με την παρακολούθηση μου, τους λέω ότι συμμετέχω στην διεθνή διακήρυξη των ιατρών για την αποκατάσταση της

Αξιοπρέπειας και Αξιοπιστίας των Ιατρών και της Ιατρικής.

Έχω υποχρέωση να στηρίξω την Ιατρική που αποτελεί το αποκούμπι του Ανθρώπου και δη του Φτωχού. Αυτήν που εξαθλιώνεται και απαξιώνεται συστηματικά.

Παραθέτω μια πρόχειρη μετάφραση:

ΔΗΛΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνής Συμμαχία Ιατρών και Ιατρικών Επιστημόνων, Σεπτέμβριος, 2021

Εμείς οι γιατροί του κόσμου, Ενωμένοι και Πιστοί στον Όρκο του Ιπποκράτη, αναγνωρίζοντας ότι η Ιατρική, που όπως ξέρουμε, βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε τα εξής:

ΕΝΩ, είναι ύψιστη ευθύνη και καθήκον μας να διατηρήσουμε και να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια, την ακεραιότητα, την τέχνη και την επιστήμη της Ιατρικής.

ΕΝΩ, υπάρχει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην αρμοδιότητα μας να φροντίζουμε τους ασθενείς μας.

ΕΝΩ, οι υπεύθυνοι χάραξης δημόσιας πολιτικής επέλεξαν να επιβάλουν μια στρατηγική «ένα μέγεθος για όλους», με αποτέλεσμα την πρόκληση άσκοπης ασθένειας και θανάτων, αντί να υποστηρίζουν τις θεμελιώδεις έννοιες της εξατομικευμένης, προσωποποιημένης προσέγγισης της περίθαλψης των ασθενών, η οποία αποδεδειγμένα είναι pio ασφαλής και πιο αποτελεσματική.

ΕΝΩ, οι γιατροί και οι άλλοι υγειονομικοί, που εργάζονται στην πρώτη γραμμή, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους σχετικά με την επιδημιολογία, την παθοφυσιολογία και τη φαρμακολογία, είναι συχνά πρώτοι που θα εντοπίσουν νέες, δυνητικά σωτήριες θεραπείες.

ΕΝΩ, οι γιατροί αποθαρρύνονται ολοένα και περισσότερο από τη συμμετοχή σε ανοιχτό επιστημονικό διάλογο και στην ανταλλαγή ιδεών για τις νέες και αναδυόμενες ασθένειες, όχι μόνο θέτοντας σε κίνδυνο την ουσία του ιατρικού επαγγέλματος, αλλά το πιο σημαντικό, και πιο τραγικό, τη ζωή των ασθενών μας.

ΕΝΩ, χιλιάδες γιατροί εμποδίζονται να παρέχουν θεραπεία στους ασθενείς τους, ως αποτέλεσμα των φραγμών που έχουν τοποθετηθεί στα φαρμακεία, στα νοσοκομεία και στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, καθιστώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης ανίσχυρους να προστατεύςουν τους ασθενείς τους ενάντια σε ασθένειες.

Οι γιατροί είναι τώρα αναγκασμένοι να συμβουλεύουν τους ασθενείς τους να πάνε, απλά , στο σπίτι (επιτρέποντας έτσι στον ιό να αναπαραχθεί) και να επιστρέψουν όταν έχει επιδεινωθεί η ασθένειά τους, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες περιττούς θανάτους ασθενών, λόγω αποτυχίας της πρώιμης εφαρμογής θεραπείας.

ΕΝΩ, αυτό δεν είναι φάρμακο. Αυτό δεν είναι φροντίδα. Αυτές οι πολιτικές ενδέχεται να αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ:

ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ότι η σχέση γιατρού-ασθενούς πρέπει να αποκατασταθεί. Η καρδιά της ιατρικής είναι αυτή η σχέση, η οποία επιτρέπει στους γιατρούς να κατανοήσουν καλύτερα τους ασθενείς τους και τις ασθένειές τους, να διαμορφώσουν θεραπείες που δίνουν τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, ενώ ο ασθενής είναι ενεργός συμμετέχων στη φροντίδα του.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ είναι, ότι πρέπει να τερματιστεί η πολιτική εισβολή στην πρακτική της ιατρικής και στη σχέση ιατρού/ασθενούς. Οι γιατροί και όλοι οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να είναι ελεύθεροι να ασκούν την τέχνη και την επιστήμη της ιατρικής χωρίς φόβο δίωξης, λογοκρισίας, συκοφαντίας ή πειθαρχικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης και της πιθανής απώλειας της άδειας τους, των νοσοκομειακών αξιωμάτων τους, απώλειας ασφαλιστικών συμβάσεων τους και των παρεμβολών κρατικών φορέων και οργανώσεων- οι οποίες μας εμποδίζουν περαιτέρω να φροντίζουμε ασθενείς που έχουν ανάγκη. Περισσότερο από ποτέ, το δικαίωμα και η δυνατότητα ανταλλαγής αντικειμενικών επιστημονικών ευρημάτων, τα οποία διευρύνουν την κατανόηση της ασθένειας, πρέπει να προστατεύονται.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ, ότι οι γιατροί πρέπει να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να συνταγογραφούν θεραπεία, τηρώντας την αρχή ΠΡΩΤΙΣΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΤΕ. Δεν επιτρέπεται να απαγορεύεται στους γιατρούς να συνταγογραφούν ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες. Αυτοί οι περιορισμοί εξακολουθούν να προκαλούν περιττές ασθένειες και θάνατο. Τα δικαιώματα των ασθενών, αφού ενημερωθούν πλήρως για τους κινδύνους και τα οφέλη κάθε θεραπευτικής επιλογής, πρέπει να αποκατασταθούν για να έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν αυτές τις θεραπείες.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ, να καλέσουμε τους γιατρούς του κόσμου και όλους τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να συμμετάσχουν σε αυτόν τον ευγενή σκοπό, προσπαθώντας να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό στην ιατρική.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ, να καλέσουμε τους επιστήμονες του κόσμου, οι οποίοι είναι ειδικευμένοι στη βιοϊατρική έρευνα και τηρούν τα υψηλότερα ηθικά και δεοντολογικά πρότυπα, να επιμείνουν στην δυνατότητα τους να διεξάγουν και να δημοσιεύουν αντικειμενική, εμπειρική έρευνα χωρίς φόβο αντιποίνων για την καριέρα, τη φήμη και τα μέσα διαβίωσής τους .

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ, να καλέσουμε τους ασθενείς, που πιστεύουν στη σημασία της σχέσης γιατρού-ασθενούς και στην ικανότητα να είναι ενεργά συμμετέχοντες στη φροντίδα τους, να απαιτούν πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα βασισμένη στην επιστήμη.

ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, οι κάτωθι, υπογράφουν την παρούσα Δήλωση την ημερομηνία που γράφτηκε για πρώτη φορά.
Υπογράψετε, όσοι Υγειονομικοί συμφωνείτε.

Η υπογραφή είναι απόρρητη».


Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,527,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2128,ΑΠΟΨΕΙΣ,114,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,182,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,908,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,215,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,982,ΒΙΝΤΕΟ,515,ΒΟΛΟΣ,100,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1863,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,264,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2020,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,84,ΖΩΗ,237,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,112,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,101,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1162,Κόσμος,10226,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,60,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,754,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1681,Πολιτική,6946,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6245,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1271,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3331,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,94,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,123,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,788,Eco-News,2935,GP - info,5,voice healing therapy,87,
ltr
item
Ploumistos.com: Διακήρυξη χιλιάδων γιατρών κατά κυβερνήσεων για τον Covid-19: Τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
Διακήρυξη χιλιάδων γιατρών κατά κυβερνήσεων για τον Covid-19: Τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
Διακήρυξη χιλιάδων γιατρών κατά κυβερνήσεων για τον Covid-19: Τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/10/07/4.jpg?itok=xUYJtMpD
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/10/covid-19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/10/covid-19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content