Άνοιξαν στόματα στο Ρέθυμνο: Καταγγελία ΒΟΜΒΑ - «Συγκάλυψη των παρενεργειών που προκαλούν τα mRNA εμβόλια»

Άνοιξαν στόματα στο Ρέθυμνο: Καταγγελία ΒΟΜΒΑ - «Συγκάλυψη των παρενεργειών που προκαλούν τα mRNA εμβόλια»

👉Ανακοίνωση σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό χρεώθηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Υγειονομικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου! Ωστόσο, το Σωματείο Εγραζομένων του νοσοκομείου διαχωρίζει την θέση του.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν πως η κυβέρνηση επιβάλλει τα εμβόλια, φιμώνοντας την φωνή καταξιωμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και καταγγέλλει «συγκάλυψη όλων των παρενεργειών που προκαλούν τα mRNA εμβόλια»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι Εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, έχοντας διανύσει 17 μήνες εν μέσω έκτακτων μέτρων και προσπαθώντας να στηρίξουμε το Νοσοκομείο, παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην εφαρμογή του Ν. 4820/2021 για υποχρεωτικό εμβολιασμό, με τη σχετική ποινή αναστολής της εργασίας, στους Υγειονομικούς με ταυτόχρονη στέρηση μισθού και απαιτούμε την κατάργηση του νόμου αυτού.

Αντί η Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αυτονόητα δίκαια αιτήματα των Υγειονομικών για πλήρη στελέχωση και μόνιμες θέσεις εργασίας, για αξιοπρεπείς μισθούς και ένταξη στα ΒΑΕ, στήριξη του ΕΣΥ, στοχοποιεί απειλεί και τιμωρεί τους Υγειονομικούς.

Παρά τις εντολές της Κυβέρνησης και τις προσπάθειες των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της χώρας, για συγκάλυψη όλων των παρενεργειών που προκαλούν τα mRNA εμβόλια, σε αυτούς που προσέρχονται στα ΤΕΠ και σε αυτούς που βρίσκονται στις Κλινικές, η Αλήθεια φωνάζει.

Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να σιωπούμε πια σ’ αυτό που συντελείται μπροστά στα μάτια μας, με την ανοχή κάποιων συναδέλφων. Επιτέλους όλοι έχουμε ευθύνη και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουμε γι αυτά.

Τα νέα δεδομένα αποδεικνύουν περίτρανα πλέον ότι οι εμβολιασμένοι συνάδελφοι μεταδίδουν τον ιό αλλά και νοσούν βαριά. Πλήρως εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις , χωρίς υποκείμενα νοσήματα πολίτης, έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπως ανακοινώθηκε. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Ακολουθώντας τη γραμμή της κυβέρνησης, το δελτίο Ενημέρωσης της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας συστήνει ανεπιφύλακτα τον εμβολιασμό των παιδιών 12-17 ετών, ως ασφαλή και αποτελεσματικό και αναφέρει να μην υπερτονίζονται οι περικαρδίτιδες ως παρενέργειες των mRNA εμβολίων, αλλά οι θάνατοι και οι περικαρδίτιδες από COVID-19.

«δεν πρέπει να υπάρξει διστακτικότητα από κανένα παιδίατρο για τους εμβολιασμούς». Δηλαδή οι παιδίατροι-όσοι υπακούσουν- σαν καλοί μουσικοί να ακολουθούν την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα της Κυβέρνησης, σα να μην υπάρχουν επιστημονικά κριτήρια, μελέτες, εμπειρία και φυσικά καμία επιφύλαξη. Τόσο σίγουροι…

Αυτός ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης να εφαρμόσει ένα νόμο, μη συμβατό προς το Σύνταγμα, που θα καθορίσει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων δείχνει ιδιοτελής.

Η εμμονή της εφαρμογής του υποχρεωτικού εμβολιασμού των πάντων, ακόμη και μικρών παιδιών, δείχνει μια βιασύνη και ακαμψία προς την εφαρμογή του μέτρου με κάθε κόστος. Το πλήθος των εργαζομένων που δεν συμφωνούν με την υποχρεωτικότητα του μέτρου, ξεπερνά τους 10.000 στη χώρα μας.

Αν δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση η υποστελέχωση και η υπολειτουργία των Νοσοκομείων, τότε πως να γίνει πιστευτό ότι τα έκτακτα μέτρα λαμβάνονται από υγειονομικό ενδιαφέρον;

Η κυβέρνηση αποφεύγει απαντήσεις στα υπαρκτά ερωτήματα και φιμώνει κάθε αντίθετη επιστημονική φωνή από έγκυρους και καταξιωμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Άραγε τί είναι αυτό που τόσους εργαζόμενους, μας κάνει χρήσιμους μέχρι 31 Αυγούστου αλλά επικίνδυνους και αναλώσιμους από 1η Σεπτεμβρίου;

ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Σε διευκρίνηση σχετικά με δημοσίευμα που αναφερόταν σε ανακοίνωση εργαζομένων του Νοσοκομείου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό προσωπικού, προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου υπογραμμίζοντας πως “ουδεμία σχέση έχει με το Σωματείο εργαζομένων ” .
Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που ανέβηκε απ το σαιτ candiadoc.gr με τίτλο «Ανακοίνωση Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού», ουδεμία σχέση έχει ούτε με το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου ούτε με τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων σε αυτό. Πρόκειται για ένα βδέλυγμα που δεν έχει καμία σχέση ούτε με το ύφος ούτε με το ήθος των υπαλλήλων του νοσοκομείου μας. Ο τίτλος του άρθρου είναι επιτηδευμένα παραπλανητικός και προσβάλει όλους μας. Το άρθρο είναι ανυπόγραφο και δεν ξέρουμε καν αν εκφράζει κάποιους ή τελικά κάποιον εκδικητικό συνάδελφο που προσπαθεί να καπηλευθεί τον δίκαιο αγώνα που κάνει μία μερίδα υπαλλήλων του νοσοκομείου μας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού προς όφελος του. Το σωματείο εργαζομένων πάντα είναι στο πλευρό όλων των υπαλλήλων του και δίνει τίμιους καθαρούς και με αξιοπρέπειά αγώνες χωρίς προσβολές και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Ακούμε και εμπιστευόμαστε τους ειδικούς επιστήμονες και δε θεωρούμαι «κοπάδι ζώων» τους εμβολιασμένους συναδέλφους μας. Αυτοί είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτοι καταδικαστέοι χαρακτηρισμοί που σπέρνουν τη διχόνοια στο ήδη κουρασμένο και ελλειπές προσωπικό μας που παρ όλα αυτά είναι και θα είναι δίπλα σε κάθε ασθενή που θα ζητήσει τη βοήθεια του μη λογαριάζοντας χρωστούμενες άδειες και οφειλόμενα ρεπό. Κλείνοντας θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους πολίτες του Ρεθύμνου ότι την Πέμπτη 26 Αυγούστου το σωματείο μας θα συμμετάσχει στην πανελλήνια στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 με αιτούμενο η κυβέρνηση να πάρει πίσω την αναστολή των μη εμβολιασμένων συναδέλφων μας”.

Με πληροφορίες από e-mesara, facebook
Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Άνοιξαν στόματα στο Ρέθυμνο: Καταγγελία ΒΟΜΒΑ - «Συγκάλυψη των παρενεργειών που προκαλούν τα mRNA εμβόλια»
Άνοιξαν στόματα στο Ρέθυμνο: Καταγγελία ΒΟΜΒΑ - «Συγκάλυψη των παρενεργειών που προκαλούν τα mRNA εμβόλια»
Άνοιξαν στόματα στο Ρέθυμνο: Καταγγελία ΒΟΜΒΑ - «Συγκάλυψη των παρενεργειών που προκαλούν τα mRNA εμβόλια»
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/08/ygeionomikoi_eurokinissi1-1-1024x683.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/mrna.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/mrna.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content