«Βόμβα»: Έγγραφα του HHS (Υπ.Υγείας ΗΠΑ) Παραδέχονται ότι το CDC δεν έχει απομονώσει ποτέ κανέναν "ιό Covid-19"

«Βόμβα»: Έγγραφα του HHS (Υπ.Υγείας ΗΠΑ) Παραδέχονται ότι το CDC δεν έχει απομονώσει ποτέ κανέναν "ιό Covid-19"

👉Η Παγκόσμια Απάτη Αποκαλύπτεται Με Ταχείς Ρυθμούς...Σε αυτό το άρθρο:

· Δεν έχει απομονωθεί κανένα πιστοποιημένο υλικό αναφοράς για τον ιό "COVID-19"

· Οι δοκιμές PCR που βρίσκουν "θετικά" αποτελέσματα για τον ιό COVID είναι απλώς το αποτέλεσμα του ενισχυμένου υποβάθρου του οργάνου.

· Ο FDA παραδέχεται ότι οι δοκιμές PCR αναπτύχθηκαν χωρίς απομονωμένα δείγματα του ιού Covid-19. Έτσι προσομοίωσαν, in silico (μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή) τον ιό.

· Η ιολόγος Dr.Judy Mikovitz επιβεβαιώνει ότι οι κοινοί κορονοϊοί και οι ιοί των πιθήκων χαρακτηρίζονται με δόλιο τρόπο ως "Covid".

· Η Dr.Jane Ruby εξηγεί την έλλειψη οποιουδήποτε απομονωμένου ιού και γιατί η πανδημία βασίζεται σε συντονισμένη επιστημονική απάτη.

· Τα έγγραφα του CDC FOIA αποδεικνύουν ότι το CDC δεν απομόνωσε ποτέ τον ιό της Covid-19.

· Το βιολογικό όπλο με την ακίδα πρωτεΐνης (spike protein) είναι πραγματικό και τα "εμβόλια" Covid είναι θανατηφόρες ενέσεις για να επιτευχθεί ο αποπληθυσμός.

· H Διευθύντρια του CDC Walensky παραδέχεται ότι το εμβόλιο covid δεν σταματά τις μολύνσεις από covid.

· Ο γερουσιαστής Rand Paul καλεί τους Αμερικανούς να αντισταθούν στην τυραννία της Covid.

Πέρυσι, όταν οι σκεπτικιστές της Covid έλεγαν ότι "δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένας ιός Covid", διαφωνούσα έντονα. Ως διαπιστευμένος επιστήμονας τροφίμων, ιδιοκτήτης εργαστηρίου και εφευρέτης δύο δημοσιευμένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που βασίζονται στην ανάλυση με φασματομετρία μάζας, γνώριζα ότι ο SARS-CoV-2 είχε αλληλουχηθεί γονιδιωματικά. Σίγουρα, σκέφτηκα λανθασμένα, είχε απομονωθεί, καθαριστεί και προσδιοριστεί ότι ήταν η αιτία της ασθένειας Covid-19.

Ένα χρόνο αργότερα, αποδεικνύεται ότι οι σκεπτικιστές είχαν δίκιο. Και οι προειδοποιήσεις ανθρώπων όπως ο Dr. Thomas Cowan, η Sally Fallon, ο Dr. Andrew Kaufman, ο Jon Rappoport, ο David Icke και άλλοι είχαν δίκιο. (Από τότε ζήτησα συγγνώμη από όλους αυτούς σε ένα δημόσιο podcast ).

Πώς συνειδητοποίησα ότι το ιατρικό και επιστημονικό κατεστημένο τα έχει κατασκευάσει όλα αυτά;;; Και ποια είναι η εξήγηση για την πολύ πραγματική ασθένεια που βιώνουν οι άνθρωποι;;;

Θα μοιραστώ αυτή την ιστορία εδώ, αλλά εν ολίγοις, οι ιοί του κοινού κρυολογήματος και τα θραύσματα του ιού της μαϊμούς που βρίσκονται στα εμβόλια γρίπης χαρακτηρίζονται λανθασμένα ως "Covid" ενώ υπάρχει ένα οπλισμένο βιολογικό όπλο με ακίδα πρωτεΐνης που διανέμεται μέσω των ενέσεων εμβολίων. Όλα αυτά είναι αληθινά.

Δεν υπάρχει όμως ένας πραγματικός, φυσικός, απομονωμένος ιός covid-19 που να έχει συλλεχθεί από άρρωστους ανθρώπους και να έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να μολύνει άλλους ανθρώπους και να τους αρρωστήσει. Αυτό που βλέπουμε στην πραγματικότητα εδώ, όπως φαίνεται τώρα, είναι τρία διαφορετικά πράγματα:

1).- Ένα κοκτέιλ από ιούς κοινού κρυολογήματος με την ονομασία "Covid", οι οποίοι κυκλοφορούν και προκαλούν ασθένεια σε ορισμένους ανθρώπους, πιθανότατα λόγω της έλλειψης έκθεσης του ανοσοποιητικού συστήματος τους σε ιούς «άγριου» τύπου κατά τη διάρκεια όλων των παγκόσμιων λουκέτων (lockdowns).

2).- Ένα οπλοποιημένο νανοσωματίδιο τοξικής ακίδας πρωτεΐνης που εγχέεται σε ανθρώπους ως "ένεση θρόμβου" ... και πιθανότατα αποβάλλεται, προκαλώντας βλαβερές παρενέργειες σε άλλους, ανεμβολίαστους ανθρώπους.

3).- Ένα εντελώς απατηλό σύστημα "πανδημίας κρουσμάτων " PCR, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να χαρακτηρίζει σχεδόν οποιονδήποτε ως "θετικό" με βάση σχεδόν αποκλειστικά τον αριθμό των κύκλων που τα όργανα προετοιμασίας δείγματος PCR έχουν εντολή να εκτελέσουν, ενισχύοντας έτσι τον θόρυβο των οργάνων σε σημείο "θετικού" αποτελέσματος. Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί ως "θετικό", συμπεριλαμβανομένων θραυσμάτων γενετικού υλικού από εμβόλια γρίπης προηγούμενων ετών.

Αυτά τα τρία πράγματα - σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό μαζικής υστερίας από τα μέσα ενημέρωσης - έχουν επιτύχει ένα επίπεδο παγκόσμιου φόβου και ψυχολογικής τρομοκρατίας που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί. Αλλά όλα αυτά βασίζονται σε ψέματα, όπως αποδεικνύεται. Και να πώς το γνωρίζουμε.
Δεν υπάρχουν πιστοποιημένα υλικά αναφοράς για τον απομονωμένο ιό SARS-CoV-2 της "Covid-19"

Ως ιδιοκτήτης εργαστηρίου, διαπιστευμένος επιστήμονας και αναλυτής φασματοσκοπίας μάζας ο ίδιος, είμαι εξαιρετικά εξοικειωμένος με τη διαδικασία χρήσης Πιστοποιημένων Υλικών Αναφοράς (CRM) για την επικύρωση μεθόδων ανάλυσης και ακολουθιών βαθμονόμησης οργάνων. (Έχω περάσει πάρα πολλά βράδια δημιουργώντας σειριακές αραιώσεις προτύπων χρησιμοποιώντας μια πιπέτα Gilson, πιστέψτε με...)

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί κανονικά η διαδικασία σε ένα νόμιμο επιστημονικό εργαστήριο:

Βήμα 1) - Αποκτήστε το CRM του πράγματος που θέλετε να εξετάσετε ("αναλυτέα ουσία"-analyte). Αυτό σημαίνει την απόκτηση ενός καθαρισμένου, απομονωμένου προτύπου με γνωστή συγκέντρωση, συνήθως σε έναν φορέα όπως το νερό, ή ως ξηρή σκόνη. Για παράδειγμα, όταν εξετάζω για υδράργυρο σε τρόφιμα, έχω ένα πιστοποιημένο πρότυπο υδραργύρου με γνωστή συγκέντρωση υδραργύρου, διαλυμένο σε νερό, νιτρικό οξύ και υδροχλωρικό οξύ.

Βήμα 2) - Χρησιμοποιήστε το CRM ως δείγμα, σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, για να δημιουργήσετε μια "καμπύλη" που ουσιαστικά «διδάσκει» στο όργανο πώς μοιάζει η αναλυτέα ουσία και πώς ανταποκρίνεται ο ανιχνευτής του οργάνου σε διαφορετικές συγκεντρώσεις της αναλυτέας ουσίας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια "κβαντική καμπύλη" που θα χρησιμοποιηθεί στο βήμα 3.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα όργανα θα "ταιριάξουν" το πράγμα που ψάχνετε με διάφορες μεθόδους, φιλτράροντας όλα τα άλλα πράγματα που δεν ταιριάζουν. Στις εργασίες φασματοσκοπίας μάζας, τα μόρια ταυτοποιούνται με βάση τη μοριακή τους μάζα, τα μοτίβα θραυσματοποίησης ιόντων και το χρόνο έκλουσης (elution time) στις στήλες χρωματογραφίας. Για να ταιριάζει μια ουσία, πρέπει να ταιριάζει σε όλες αυτές τις παραμέτρους. Στις δοκιμές PCR, η "ταύτιση" είναι μια γονιδιωματική αλληλουχία από ζεύγη βάσεων, που ορίζεται σε μια ψηφιακή βιβλιοθήκη, η οποία μπορεί να έχει ελεγχθεί ή να μην έχει ελεγχθεί ποτέ με ένα πραγματικό, φυσικό πρότυπο στον πραγματικό κόσμο.

Βήμα 3) - Τρέξτε άγνωστα δείγματα μέσω του οργάνου (από ορό αίματος, ούρα, σάλιο, νερό, εκχυλίσματα δειγμάτων τροφίμων κ.λπ.) και δείτε αν το άγνωστο δείγμα περιέχει κάτι από αυτό που αναζητούσατε (την αναλυτέα ουσία). Επειδή κατασκευάσατε μια κβαντική καμπύλη, μπορείτε επίσης στη συνέχεια να προσδιορίσετε τη συγκέντρωση της αναλυτέας ουσίας στο αρχικό δείγμα. Αυτό συνήθως περιγράφεται ως μάζα προς όγκο, όπως ng/ml (νανογραμμάρια ανά χιλιοστόλιτρο). Ένα νανογραμμάριο είναι ένα δισεκατομμυριοστό του γραμμαρίου. Όταν εξετάζουμε τρόφιμα για γλυφοσάτη, μπορούμε να ανιχνεύσουμε μόλις 1 νανογραμμάριο ανά χιλιοστόλιτρο, γεγονός που σας λέει κάτι για την εξαιρετική ευαισθησία των οργάνων υψηλής τεχνολογίας.

Αυτή είναι η διαδικασία για να ελέγξουμε κάτι και να προσδιορίσουμε πόση ποσότητα από κάτι βρίσκεται σε κάτι άλλο. Για παράδειγμα, αν επρόκειτο να προσδιορίσετε αν κάποιος νοσεί από "Covid", θα έπρεπε να προσδιορίσετε τη συγκέντρωση των ιών Covid-19 στο αίμα του (δηλαδή το "ιϊκό φορτίο"). Αυτό μαθαίνεται στο 101, το Εισαγωγικό μάθημα της της επιστήμης της βιολογίας.

Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα;;;

Θα εκπλαγείτε αν συνειδητοποιήσετε πόσο βαθιά είναι πραγματικά η επιστημονική απάτη. Σκεφτείτε αυτά τα κρίσιμα σημεία:

Σημείο #1: Δεν φαίνεται να υπάρχουν διαθέσιμα απομονωμένα, καθαρισμένα πιστοποιημένα υλικά (ολόκληρα στελέχη) αναφοράς για τον ιό SARS-CoV-2 της "Covid"". Έχω δει εταιρείες που ισχυρίζονται ότι πωλούν "απομονωμένα υλικά" που περιέχουν ιούς Covid, αλλά στην περιγραφή τους εξηγούν ότι τα φιαλίδια τους περιέχουν γενετικό υλικό από "κύτταρα ξενιστές" (ανθρώπινα κύτταρα) καθώς και από κύτταρα ορού βοοειδών, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα κοκτέιλ στιφάδο ποιος ξέρει τι. Παρόλα αυτά ονομάζεται "απομονωμένο".

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: η BEI Resources, η οποία προσφέρει κάτι που αποκαλεί "απομονωμένο" του Covid-19, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο. Όπως αναφέρει η περιγραφή για αυτό το "απομονωμένο" Covid-19:"

... [Τ]ο προϊόν αυτό δεν είναι κατάλληλο ως παρασκεύασμα αντιγόνου ολόκληρου κυττάρου, επειδή το πρωτεϊνικό περιεχόμενο συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό από το κύτταρο ξενιστή και τον εμβρυϊκό ορό βοοειδών που χρησιμοποιείται κατά τον πολλαπλασιασμό του ιού.

Με άλλα λόγια, το μεγαλύτερο μέρος του γενετικού υλικού στο "απομονωμένο" προϊόν προέρχεται στην πραγματικότητα από ανθρώπινα κύτταρα. Επομένως, δεν πρόκειται καθόλου για απομονωμένο προϊόν. Ο ιός της Covid δεν είναι απομονωμένος. Στην πραγματικότητα, αυτό το "απομονωμένο" περιέχει ιϊκό γενετικό υλικό, ανθρώπινο γενετικό υλικό και γενετικό υλικό βοοειδών, καθώς και όποιους άλλους ιούς υπήρχαν στο αίμα των ανθρώπων και των αγελάδων. Θα μπορούσαν να υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικά νανοσωματίδια, καθένα από τα οποία περιέχει τις δικές του αλληλουχίες γενετικού υλικού.

Σημείο 2: Εάν δεν έχετε απομονωμένα, πιστοποιημένα υλικά αναφοράς, δεν μπορείτε να αναπτύξετε μια νόμιμη δοκιμή ανάλυσης. Και αυτό ακριβώς παραδέχεται ο FDA στα δικά του έγγραφα, τα οποία αναφέρουν ότι, δεδομένου ότι οι ιοί covid-19 δεν ήταν διαθέσιμοι για την ανάπτυξη του τεστ PCR, το "προσομοίωσαν" χρησιμοποιώντας ανθρώπινα κύτταρα και θραύσματα κορονοϊού από γονιδιακή τράπεζα (gene bank). Από το ίδιο το έγγραφο του FDA:

…Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ποσοτικοποιημένες απομονώσεις του ιού 2019-nCoV για χρήση από το CDC κατά τη στιγμή που αναπτύχθηκε η δοκιμή και διεξήχθη η παρούσα μελέτη, οι δοκιμασίες που σχεδιάστηκαν για την ανίχνευση του RNA του 2019-nCoV δοκιμάστηκαν με χαρακτηριστικά αποθέματα in vitro μεταγραφέντος RNA πλήρους μήκους ... που προστέθηκαν σε αραιωτικό που αποτελείται από εναιώρημα ανθρώπινων κυττάρων A549 και μέσο μεταφοράς ιού (VTM) για να μιμηθεί το κλινικό δείγμα…

Με άλλα λόγια, πλαστογράφησαν τον ιό COVID χρησιμοποιώντας κύτταρα τράπεζας γονιδίων τα οποία σκόπιμα και ψευδώς χαρακτηρίστηκαν ως "COVID". Με αυτόν τον τρόπο αναπτύχθηκε το τεστ PCR. Ο FDA τα παραδέχεται όλα αυτά. Το τεστ PCR είναι απάτη.

Σημείο #3: Εάν δεν έχετε απομονωμένο δείγμα CRM, δεν μπορείτε να βαθμονομήσετε τα όργανα έναντι ενός γνωστού δείγματος. Και αυτό σημαίνει ότι τα τεστ PCR δεν βαθμονομούνται με βάση κάτι πραγματικό και φυσικό. Αντ' αυτού, βασίζονται σε “κατεβασμένες” ψηφιακές βιβλιοθήκες που παρέχονται από το CDC, την ίδια ακριβώς ομάδα βιτρίνας της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας - Big Pharma που πρωτοστατεί σε αυτή την απάτη με τη COVID.

Σημείο #4: Τα όργανα PCR είναι ανίκανα για ποσοτική ανάλυση. Τα "θετικά" αποτελέσματα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενισχυμένος θόρυβος υποβάθρου. Κανένα όργανο PCR δεν μπορεί να σας πει πόση ποσότητα κάποιου γενετικού υλικού βρέθηκε σε ένα αρχικό δείγμα. Μπορεί απλώς να ανιχνεύσει την παρουσία υλικού σε μια βάση με ναι / όχι. Στην εργαστηριακή επιστήμη, αυτό ονομάζεται "ποιοτική" ανάλυση, όχι ποσοτική ανάλυση.

Στην ποιοτική ανάλυση, ο βασικός παράγοντας είναι το "όριο ανίχνευσης" (Limit of Detection -LOD) του οργάνου. Πόσο μικρό μέρος του δείγματος θα εξακολουθεί να δημιουργεί "αποτέλεσμα" για το όργανο;;; Σε όλα τα όργανα, για να είναι επιστημονικά έγκυρο το LOD, πρέπει να είναι κάτι που να ξεπερνά τον θόρυβο υποβάθρου, αλλιώς δεν έχει επιστημονικό νόημα. Όλα τα όργανα παράγουν θόρυβο υποβάθρου, ο οποίος είναι "κορυφές" ή "αποτελέσματα" που αντιπροσωπεύουν, θα μπορούσατε να πείτε, στατικό φορτίο του ανιχνευτή. Αυτά υπάρχουν σε επίπεδο υποβάθρου ακόμη και όταν δεν αναλύετε τίποτα στο όργανο.

Για να σας δείξω πώς μοιάζει αυτό, θεωρήστε το ακόλουθο γράφημα. Δείχνει μερικά αποτελέσματα φασματοσκοπίας μάζας σε ένα φάσμα μαζών. Ο οριζόντιος άξονας εδώ είναι το m/z (μάζα προς φορτίο), το οποίο απλοποιείται σε απλά "μάζα" για γενική συζήτηση. Είναι η μάζα των μορίων ή σωματιδίων που ανιχνεύονται.

Παρατηρήστε τις κόκκινες και πορτοκαλί γραμμές στο κάτω μέρος κάθε διαγράμματος. Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για θόρυβο "υποβάθρου" σε όλες τις μάζες. Στη συνέχεια, παρατηρήστε την πολύ υψηλή πορτοκαλί κορυφή που υψώνεται πάνω από το υπόβαθρο. Αυτή είναι η μάζα του μορίου που αναζητούν. Μπορεί να είναι ένα φυτοφάρμακο, ή μια μολυσματική ουσία, ή ένα θρεπτικό συστατικό, κ.λπ.

Είναι σημαντικό ότι, αν ανέβαζα την ενίσχυση του ανιχνευτή, ο "θόρυβος υποβάθρου" στο κάτω μέρος της οθόνης θα επεκτεινόταν κάθετα για να γεμίσει την οθόνη. Όλη η οθόνη θα ήταν ένα "αποτέλεσμα" (hit) σε κάθε μάζα, επειδή η ενίσχυση είναι πολύ ψηλά. Αυτό είναι το αντίστοιχο με αυτό που κάνουν τα όργανα PCR όταν εκτελούν 30+ κύκλους. Ενισχύουν το θόρυβο και στη συνέχεια προσποιούνται ότι έχουν "αποτέλεσμα" για τη COVID.

Αλλά επειδή το έχουν ενισχύσει τόσες πολλές φορές, έχουν εξαλείψει κάθε δυνατότητα να πουν με βεβαιότητα τι έχουν, ή ακόμη και πόσο έχουν. Διότι το LOD (Limit of Detection) είναι επιστημονικά άκυρο αν δεν μπορεί να ξεχωρίσει μια κορυφή από τον θόρυβο του υποβάθρου.

Συνήθως στην επικύρωση μεθόδων, το LOD πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις φορές υψηλότερο από το θόρυβο υποβάθρου, πράγμα που σημαίνει ότι μια "κορυφή" πρέπει να είναι τρεις φορές υψηλότερη από το υπόβαθρο. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό θεωρείται ψευδής θόρυβος υποβάθρου. Και όταν κάνετε ποσοτική εργασία, συνήθως χρειάζεστε ένα σήμα που να είναι τουλάχιστον 10 φορές υψηλότερο από το υπόβαθρο.

Ωστόσο, τα όργανα PCR παίρνουν τον θόρυβο του υποβάθρου και τον ενισχύουν μέχρι να πάρουν ένα "θετικό" αποτέλεσμα. Αυτό το "θετικό" αποκαλείται στη συνέχεια παράλογα " κρούσμα COVID", παρόλο που δεν σημαίνει κυριολεκτικά τίποτα από την άποψη της νόμιμης επιστήμης.

Ολόκληρη η διαδικασία που χρησιμοποιείται σήμερα μέσω της PCR είναι πλήρης επιστημονική σαβούρα που δεν θα περνούσε ούτε τον πιο βασικό έλεγχο εργαστηρίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα από αυτά τα PCR δεν είναι πιστοποιημένα κατά ISO, παρεμπιπτόντως. Δεν θα μπορούσαν να περάσουν ούτε έναν έλεγχο. (Το εργαστήριό μου είναι διαπιστευμένο κατά ISO με ετήσιο έλεγχο, συμπεριλαμβανομένων των τυφλών δοκιμών ποσοτικής ακρίβειας μέσω οργάνων μαζικής ανάλυσης για να βεβαιωθούμε ότι πετυχαίνουμε τους στόχους μας για την ακρίβεια).

 

Το διάβασα στο telegra.ph
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: «Βόμβα»: Έγγραφα του HHS (Υπ.Υγείας ΗΠΑ) Παραδέχονται ότι το CDC δεν έχει απομονώσει ποτέ κανέναν "ιό Covid-19"
«Βόμβα»: Έγγραφα του HHS (Υπ.Υγείας ΗΠΑ) Παραδέχονται ότι το CDC δεν έχει απομονώσει ποτέ κανέναν "ιό Covid-19"
«Βόμβα»: Έγγραφα του HHS (Υπ.Υγείας ΗΠΑ) Παραδέχονται ότι το CDC δεν έχει απομονώσει ποτέ κανέναν "ιό Covid-19"
https://telegra.ph/file/e74eeb0f13fc99144c0fa.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/08/hhs-cdc-covid-19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/08/hhs-cdc-covid-19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content