Η δωρεάν εκπαίδευση “πέθανε”! Ελεύθερη είσοδος στις σχολές MONO για εμβολιασμένους – Οι υπόλοιποι θα πληρώνουν...

Η δωρεάν εκπαίδευση “πέθανε”! Ελεύθερη είσοδος στις σχολές MONO για εμβολιασμένους – Οι υπόλοιποι θα πληρώνουν...

👉Η αρχή γίνεται με το ΕΚΠΑ. Εξαναγκάζουν δια της πλαγίας οδού φοιτητές και καθηγητές να εμβολιαστούν.

Επιστροφή φοιτητών στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια, στις κλινικές, στις ανασκαφές και στις γραμματείες του ΕΚΠΑ θα πραγματοποιείται με χρήση μάσκας και θα επιτρέπεται σε εμβολιασμένους ή σε άτομα με αρνητικό αποτέλεσμα rapid-test ή PCR test για τον ιό SARS-CoV-2.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της Συγκλήτου που υπογράφει ο πρύτανης Θάνος Δημόπουλος αυτά τα tests, θα πραγματοποιούνται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα σε άτομα που δεν έχουν εμβολιασθεί.

Τα συγκεκριμένα τεστ, εφόσον δεν γίνονται σε κάποια δημόσια δομή, θα πρέπει φοιτητές και καθηγητές να τα πληρώνουν πολύ ακριβά κάθε εβδομάδα.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως το μηνιαίο κόστος για τους ανεμβολίαστους απλά και μόνο για να του επιτρέπεται η είσοδος στα -κατά τα άλλα- δημόσια πανεπιστήμια θα είναι δυσθεώρητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Απόφαση Συγκλήτου ΕΚΠΑ: Ζητήματα που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία και τον εμβολιασμό

Η Σύγκλητος, εφόσον και κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος εξακολουθούν να υφίστανται μέτρα περιορισμού των συναθροίσεων λόγω της πανδημίας covid-19 και επιτρέπεται η δια ζώσης πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αποφασίζει τα εξής:

1) Τα μαθήματα, τα εργαστήρια, οι κλινικές, οι ανασκαφές και η πρακτική άσκηση των φοιτητών θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης. Οι Σχολές και τα Τμήματα, εφόσον αυτό είναι εφικτό, δύνανται να δημιουργήσουν τμήματα με μικρότερο αριθμό συμμετεχόντων.

2) Σε κάθε υπηρεσία και δομή του ΕΚΠΑ, θα ορίζεται ένας υπεύθυνος ή περισσότεροι, όταν απαιτείται από τη φύση, το μέγεθος ή τη διασπορά της νόσου COVID-19, για την τήρηση των μέτρων υγιεινής και την προστασία των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Οι ανωτέρω υπεύθυνοι, θα ενημερώνουν και θα προτρέπουν για την εφαρμογή των εν ισχύ μέτρων και θα αναφέρουν και εισηγούνται στον επικεφαλής της υπηρεσίας ή δομής.

3) Προκειμένου για Τμήματα ή Σχολές, επικεφαλής θεωρείται ο Πρόεδρος του Τμήματος ή ο Κοσμήτορας όταν πρόκειται για μονοτμηματική Σχολή. Επιπλέον, σε κάθε Σχολή, συντονιστικό ρόλο θα έχει ο Κοσμήτορας της Σχολής.

4) Η πρόσβαση στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια, στις κλινικές, στις ανασκαφές και στις γραμματείες θα πραγματοποιείται με χρήση μάσκας και θα επιτρέπεται σε εμβολιασμένους ή σε άτομα με αρνητικό αποτέλεσμα rapid-test ή PCR test για τον ιό SARS-CoV-2. Αυτά τα tests, θα πραγματοποιούνται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα σε άτομα που δεν έχουν εμβολιασθεί.

5) Να αιτηθεί προς το Υπουργείο Υγείας τη λειτουργία δύο εμβολιαστικών κέντρων στους χώρους του ΕΚΠΑ για τη διευκόλυνση του εμβολιασμού των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2021».

Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η δωρεάν εκπαίδευση “πέθανε”! Ελεύθερη είσοδος στις σχολές MONO για εμβολιασμένους – Οι υπόλοιποι θα πληρώνουν...
Η δωρεάν εκπαίδευση “πέθανε”! Ελεύθερη είσοδος στις σχολές MONO για εμβολιασμένους – Οι υπόλοιποι θα πληρώνουν...
Η δωρεάν εκπαίδευση “πέθανε”! Ελεύθερη είσοδος στις σχολές MONO για εμβολιασμένους – Οι υπόλοιποι θα πληρώνουν...
https://media-flix-gr.s3.amazonaws.com/cache/bd/dd/bddd531229675f0be26f65ce0d1159b6.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/mono.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/mono.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content