Χαμός στην Ελλάδα με τον Συνασπισμό για μια Κοινότητα Παγκόσμιας Ασφάλειας για τον "αυξανόμενο αυταρχισμό"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Χαμός στην Ελλάδα με τον Συνασπισμό για μια Κοινότητα Παγκόσμιας Ασφάλειας για τον "αυξανόμενο αυταρχισμό"

👉«Το Ίδρυμα Συμμαχίας Δημοκρατιών ιδρύθηκε για να ενώσει τις παγκόσμιες δημοκρατικές δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο αυταρχισμό και στην Διάσκεψη Κορυφής της Δημοκρατίας της Κοπεγχάγης το 2021, ξεκίνησε τον Χάρτη της Κοπεγχάγης.

Ο συνασπισμός για μια κοινότητα δημοκρατίας για την παγκόσμια ασφάλεια (CWSC) προτείνει ένα μόνιμο φόρουμ ανοιχτό σε ηγέτες όλων των χωρών που έχουν δεσμευτεί για την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο. Ο ΟΟΣΑ θα μπορούσε να είναι ο βραχίονας υλοποίησής του σε οικονομικά ζητήματα και το ΝΑΤΟ, το οποίο θα πρέπει να γίνει παγκόσμια στρατιωτική συμμαχία, σε θέματα ασφάλειας.

Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια παγκόσμια κοινότητα με βάση το ευρωπαϊκό μοντέλο και να γίνει μία νήσος ελευθερίας, ειρήνης και ευημερίας σε έναν ταραχώδη κόσμο, προσελκύοντας μια ολοένα αυξανόμενη ένταξη (στην παγκόσμια αυτή κοινότητα)».


Αυτά αναφέρονται, μεταξύ άλλων, για την εκδήλωση «Πως θα ενωθούν οι Δημοκρατικές δυνάμεις του Πλανήτη», η οποία θα λάβει χώρα από το Ίδρυμα Συμμαχίας Δημοκρατιών σε συνεργασία με τον «Συνασπισμό για μια Κοινότητα Παγκόσμιας Ασφάλειας, έναν παγκόσμιο οργανισμός που υποστηρίζει μια κοινότητα δημοκρατιών για την προώθηση, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ, της ελευθερίας, της ειρήνης και της ευημερίας, με την επόμενη εκδήλωση να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Η εν λόγω πρωτοβουλία δεν αφήνει αδιάφορη την Ευρωπαϊκή Ένωση, με στόχο, όπως αναφέρεται σε μία από τις επίσημες ιστοσελίδες της, την «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ».

Όπως υποστηρίζουν οι «οπαδοί» του εγχειρήματος: «Τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και το ΝΑΤΟ έχουν την φιλοδοξία και την επιχειρησιακή ικανότητα, να προωθούν και να υπερασπίζονται την διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες. Το ΝΑΤΟ θέλει να ενισχύσει τις υπάρχουσες συνεργασίες και να δημιουργήσει νέες, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας-Ειρηνικού, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Η προσαρμογή του ΝΑΤΟ θα απαιτήσει […] ένα «ισχυρό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας». (…) Η πρόταση του Συνασπισμού για μια Παγκόσμια Ασφάλεια της Κοινότητας μπορεί να κάνει αυτές τις φιλοδοξίες πραγματικότητα στο σημερινό γεωπολιτικό περιβάλλον».Το εγχείρημα στηρίζεται και από την «Δημοκρατία Χωρίς Σύνορα» που μαζί με άλλες οργανώσεις, μεταξύ αυτών και του Τζορτζ Σόρος, προωθούν το αίτημα για παγκόσμιο κοινοβούλιο.


Έτσι λοιπόν, μετά την απαίτηση για «Παγκόσμιο Κοινοβούλιο», ξεκινά η προσπάθεια ΕΝΩΣΗΣ όλων των δημοκρατικών ή αλλιώς «προοδευτικών» δυνάμεων, προκειμένου να έρθει παντού η αλλαγή της Μεγάλης Επανεκκίνησης ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ως εκ τούτου, όπως διαβάσατε στα άρθρα του el.gr, υπάρχει τεράστια πολιτική κινητικότητα και στην Ελλάδα, με τις διαφορές των κομμάτων να εξαλείφονται και το κυβερνητικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να αλλάζει εντελώς και απότομα πολιτική κατεύθυνση, προκειμένου να λάβει μέρος σε αυτό το αριστερόστροφο διεθνιστικό εγχείρημα. Άμεσα υπήρξαν αντιδράσεις από τους καραμανλικούς, καθώς οι εξελίξεις μοιάζουν και είναι, εκ των πραγμάτων, ραγδαίες.
 

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1265,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,494,Κόσμος,9655,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,436,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1549,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5999,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2783,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,639,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Χαμός στην Ελλάδα με τον Συνασπισμό για μια Κοινότητα Παγκόσμιας Ασφάλειας για τον "αυξανόμενο αυταρχισμό"
Χαμός στην Ελλάδα με τον Συνασπισμό για μια Κοινότητα Παγκόσμιας Ασφάλειας για τον "αυξανόμενο αυταρχισμό"
Χαμός στην Ελλάδα με τον Συνασπισμό για μια Κοινότητα Παγκόσμιας Ασφάλειας για τον "αυξανόμενο αυταρχισμό"
https://worldsecuritycommunity.org/wp-content/uploads/2021/06/Worlds-Democratic-Forces-Webinar-1024x576.png
https://i.ytimg.com/vi/8QLZ5gXy1a4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_35.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_35.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content