Όλες οι χώρες θα δώσουν τα σχέδια τους: 19 σχέδια ανθεκτικότητας από τα κράτη-μέλη έχουν δοθεί στην ΕΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όλες οι χώρες θα δώσουν τα σχέδια τους: 19 σχέδια ανθεκτικότητας από τα κράτη-μέλη έχουν δοθεί στην ΕΕ

👉Τα κράτη-μέλη της ΕΕ καταθέτουν σχέδια ανάκαμψης και ανθεκτικότητας στο πλαίσιο του NextGenerationEU.Η Φινλανδία είναι η 19η χώρα που κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το εθνικό της σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας, στο πλαίσιο του NextGenerationEU, για την ανάκαμψη από την πανδημία.

Η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι έχει λάβει μέχρι σήμερα συνολικά 19 σχέδια ανάκαμψης και ανθεκτικότητας από το Βέλγιο, τη Δανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Κροατία, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Λετονία, τη Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, την Ουγγαρία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Σλοβενία, τη Σλοβακία και τη Φινλανδία. Τονίζει, μάλιστα, ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται εντατικά με τα υπόλοιπα κράτη-μέλη για να τα βοηθήσει να εκπονήσουν σχέδια υψηλής ποιότητας.

Τα σχέδια αυτά καθορίζουν τις μεταρρυθμίσεις και τις δημόσιες επενδύσεις που σκοπεύουν να εφαρμόσουν τα κράτη-μέλη, με την υποστήριξη του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF) που είναι το βασικό μέσο του Ταμείου Ανάκαμψης (NextGenerationEU).

Το RRF θα παρέχει έως 672,5 δισεκ. ευρώ για τη στήριξη επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων, εκ των οποίων τα 312,5 δισεκ ευρώ είναι επιχορηγήσεις και τα 360 δισεκ ευρώ είναι δάνεια.

Η Επιτροπή έχει ήδη ξεκινήσει να αξιολογεί τα εθνικά σχέδια που έχουν κατατεθεί (30 Απριλίου ήταν η πρώτη προθεσμία). Χρειάζονται δύο μήνες για να αξιολογηθούν τα σχέδια βάσει έντεκα κριτηρίων που ορίζονται στον κανονισμό, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξεταστεί αν προβλέπουν τουλάχιστον 37% των δαπανών σε επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις που υποστηρίζουν τους στόχους για το κλίμα και 20% στην ψηφιακή μετάβαση.

Στη συνέχεια, το Συμβούλιο έχει κατά κανόνα τέσσερις εβδομάδες για να εγκρίνει την πρόταση της Επιτροπής. Η έγκριση των σχεδίων από το Συμβούλιο θα ανοίξει το δρόμο για την εκταμίευση προχρηματοδότησης 13% το ποσού που αναλογεί σε κάθε χώρα. Η προχρηματοδότηση αντιστοιχεί σε περίπου 45 δισεκ. ευρώ για όλες τις χώρες της ΕΕ.

Με δάνεια που όλο και αυξάνονται

Η εκταμίευση προχρηματοδότησης υπόκειται στην έναρξη ισχύος της απόφασης περί ιδίων πόρων, η οποία έλαβε πλέον την έγκριση από όλα τα κράτη-μέλη, μετά το πράσινο φως που άναψαν χθες, Πέμπτη, τα Κοινοβούλια της Αυστρίας και της Πολωνίας. Με αφορμή την έγκριση των ιδίων πόρων από όλα τα κράτη-μέλη, ο Επίτροπος για τον προϋπολογισμό Γιοχάνες Χαν, με μήνυμά του στο twitter, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι όλα τα εναπομείναντα βήματα θα ολοκληρωθούν, επιτρέποντας στην Επιτροπή να δανειστεί στις αγορές ήδη μέσα στον Ιούνιο και να ξεκινήσουν στη συνέχεια οι εκταμιεύσεις του Ταμείου Ανάκαμψης. Τόσο ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Βλάντις Ντομπρόβσκις, όσο και ο Επίτροπος Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι, έχουν δηλώσει ότι η Επιτροπή εργάζεται με ταχύτητα, ώστε οι πρώτες εκταμιεύσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης να μπορέσουν να γίνουν τέλη Ιουλίου.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,442,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1970,ΑΠΟΨΕΙΣ,60,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,702,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,756,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,67,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1817,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1131,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,41,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,443,Κόσμος,9590,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,411,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1534,Πολιτική,6825,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5954,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1116,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2696,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,627,Eco-News,2767,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Όλες οι χώρες θα δώσουν τα σχέδια τους: 19 σχέδια ανθεκτικότητας από τα κράτη-μέλη έχουν δοθεί στην ΕΕ
Όλες οι χώρες θα δώσουν τα σχέδια τους: 19 σχέδια ανθεκτικότητας από τα κράτη-μέλη έχουν δοθεί στην ΕΕ
Όλες οι χώρες θα δώσουν τα σχέδια τους: 19 σχέδια ανθεκτικότητας από τα κράτη-μέλη έχουν δοθεί στην ΕΕ
https://azionecattolica.it/sites/default/files/studiu-EU_Next-Generation.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/05/19_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/05/19_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content